5 Ξεκάθαρα Σημάδια που Μαρτυρούν πως Ασχολείσαι με την Λάθος Γυναίκα

Αν κάτι δεν σου πάει καλά και πιστεύεις πως ασχολείσαι με την λάθος γυναίκα, τότε διάβασε παρακάτω.

Μήπως Ασχολείσαι Με Την Λάθος Γυναίκα;

Γνώρισες μία γυναίκα. Είναι πολύ όμορφη. Κάτι όμως δεν σου “κάθεται” καλά στην επικοινωνία σας και στην αρχή της γνωριμίας σας. Τι φταίει;

Σε εκνευρίζει χωρίς λόγο; Νιώθεις ώρες ώρες ότι κακώς είσαι μαζί της και θα έπρεπε να είσαι σπίτι μόνος σου ή με τους φίλους σου έξω;

λάθος γυναίκα

Τις περισσότερες φορές ένας άνδρας θα μείνει με μία γυναίκα που δεν τον καλύπτει. Θα συνεχίσει να ασχολείται με την λάθος γυναίκα επειδή φοβάται το άγνωστο. Ή όπως πολύ καλά είπε κάποιος:

Μερικοί άνθρωποι αφήνουν κάτι καλό για να βρουν κάτι καλύτερο. Στο τέλος όμως καταλήγουν με κάτι κακό, από το φόβο μην πέσουν στο χειρότερο.

How To Lose A Guy In 10 Days

 how to lose a guy in 10 days

Παλιά έβλεπα συνέχεια ρομαντικές κομεντί. (Παλιά = προ δεκαετίας) Γιατί; Επειδή, πολύ απλά, μου άρεσαν. Τα έβλεπα όλα πολύ ρομαντικά και καθόλου ρεαλιστικά. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ ότι ο ρομαντισμός είναι κάτι που πρέπει να εκλείψει.

Είναι απαραίτητο όμως να προσέξει κάποιος πού ανοίγεται και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.

Στην ταινία αυτή, η πρωταγωνίστρια για τις ανάγκες ενός άρθρου, προσπαθεί να κάνει έναν άνδρα να την χωρίσει μέσα σε 10 ημέρες από τη γνωριμία τους. Υπερβολές (ταινία είναι) που ωστόσο μερικές γυναίκες λίγο πολύ κάνουν, άλλες λιγότερο έντονα αλλά και άλλες στον ίδιο βαθμό με την πρωταγωνίστρια.

Τι γίνεται όμως με μία γυναίκα που βγαίνεις και δείχνει κραυγαλέα σημάδια ότι είναι λάθος επιλογή; Ας δούμε 5 ξεκάθαρα σημάδια που μαρτυρούν πως πρέπει να αλλάξεις γραμμή πλεύσεως.

#1. Η Γυναίκα Δεν Σέβεται Το Γεγονός Ότι Έχεις Κοινωνική Ζωή Που Δεν Την Περιλαμβάνει

Μήπως σε ”παίζει”; Δες το παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσεις αν σε χειρίζεται και πως να το διαχειριστείς εσύ.

Ιδίως στην αρχή της σχέσης, πρέπει ο ένας να σέβεται τον χώρο του άλλου και τις συνήθειές του. Δεν θα αλλάξει όλη σου η ζωή επειδή γνώρισες μία γυναίκα που σου αρέσει πολύ και σίγουρα δεν θα αλλάξουν όλες σου οι συνήθειες.

Βλέπω άνδρες που με το που μπαίνουν σε σχέση:

  • Σταματάνε να βγαίνουν με τους φίλους τους.
  • Κόβουν το γυμναστήριο.
  • Αφήνουν τον εαυτό τους στα κιλά.
  • Σταματάνε κάποιες κοινωνικές δραστηριότητες.

Και αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο στη σχέση τους, εις βάρος του εαυτού τους. Η κοπέλα πρέπει να σε πλαισιώνει, όχι να είναι η ζωή σου όλη.

Όταν λοιπόν διακρίνεις πως γκρινιάζει για τις δραστηριότητές σου ή για τις βόλτες που κάνεις με τους φίλους σου, βάλε τα όριά σου. Αν δεις ότι επιμένει, μάλλον είσαι με την λάθος γυναίκα.

Προσοχή: Δεν ενθαρρύνω την απιστία ούτε είναι φυσιολογικό να βγαίνεις 6 φορές την εβδομάδα με τους φίλους σου π.χ. και να αφιερώνεις μόνο μία ημέρα της εβδομάδας στη σχέση σου.

#2. Είναι Στιγμές Που Θέλεις Να Ήσουν Με Κάποια Άλλη Γυναίκα

θα ηθελες να ησουν με άλλη γυναίκα

Αν περνάς όμορφα μαζί της, όμως και πάλι υπάρχουν στιγμές που εύχεσαι να ήσουν με κάποια άλλη, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ είσαι με την λάθος γυναίκα.

Αυτό που μου συμβαίνει π.χ. εμένα και καταλαβαίνω ότι δεν πρέπει να είμαι με τη συγκεκριμένη γυναίκα, είναι όταν πάμε για ποτό να σκεφτώ: “Γαμώτο, απόψε βρήκε να με συνοδεύει; Κοίτα τι όμορφη που είναι η κοπέλα απέναντι”.

Αυτή η σκέψη σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Η συγκεκριμένη κοπέλα που με συνοδεύει, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για μένα. Όταν η κοπέλα που έχω με καλύπτει συναισθηματικά, επικοινωνιακά και σεξουαλικά, δεν θα σκεφτώ ποτέ έτσι, όσο όμορφη και αν μπορεί να είναι μία κοπέλα στον ίδιο χώρο.

#3. Η Γυναίκα Δεν Συμπαθεί Τα Ζώα

δεν τα παει καλά με τα ζώα

Σου φαίνεται λίγο άκυρο; Εμένα πάλι, όχι.

Ε ναι, ρε φίλε. Δεν γίνεται να μη λατρέψεις ένα τέτοιο πλάσμα. Απλά δεν το δέχομαι.

Γυναίκα που δεν συμπαθεί και δεν χωνεύει τα ζώα, είναι γυναίκα που δεν εμπιστεύομαι.

Φαντάσου να έχεις σκύλο / γάτα / ψάρια σε ενυδρείο / ένα ζωντανό. Οτιδήποτε. Και να την εκνευρίζει, να την ενοχλεί η ύπαρξή του, χωρίς το κατοικίδιό σου να την αντιπαθεί ή να την ενοχλεί από κάποια του ενέργεια.

Όπως η κοπέλα σου πρέπει να σέβεται εσένα, πρέπει να σέβεται και το κατοικίδιό σου. Μάλιστα, αν έχει πρόβλημα για παράδειγμα με τον σκύλο σου, να είσαι σίγουρος ότι θα έχει πρόβλημα και με τους φίλους σου, τις παρέες σου, τους συναδέλφους σου.

#4. Μερικές Φορές Η Γυναίκα Απλά Σου Σπάει Τα Νεύρα

σου σπάει τα νεύρα

 

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι μία κίνησή της ή ένα της βλέμμα. Μία της λέξη για να σε κάνει “τούρμπο”. Μία κακιά της συνήθεια, όπως να κάνει κρακ τα δάχτυλα των χεριών της.

Μπορεί να είναι αγενής και σνομπ σε ένα εστιατόριο με τον σερβιτόρο ή να μιλά υποτιμητικά για μειονότητες. Να μη σέβεται τη θρησκεία σου ή τους φίλους σου, ή τη σχέση σου με τον αδερφό σου.

Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο ή κάτι πραγματικά ενοχλητικό και ανησυχητικά σοβαρό που σε εκνευρίζει και σου δημιουργεί υπερβολικά αρνητικά συναισθήματα.

Ακόμα και αν είναι κάτι μεμονωμένο, μην το αγνοείς.

Επίσης, όταν βλέπεις ένα μοτίβο να επαναλαμβάνεται, όπως για παράδειγμα να μην μπορεί να δεσμευτεί σε κάτι που δηλώνει ότι θα αλλάξει και να επιμένει τελικά στις παλιές της συνήθειες, ακόμα και αν εσένα δεν σε ενοχλεί η μη αλλαγή της, τότε ήρθε η ώρα να εγκαταλείψεις το πλοίο.

Πρόκειται για γυναίκα που δεν είναι φερέγγυος και δεν μπορείς ποτέ να εμπιστευτείς όταν σου υπόσχεται κάτι.

#5. Δεν Έχετε Χημεία Στο Σεξ Με Τη Γυναίκα Που Θες

δεν έχετε χημεία στο σεξ

Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω: Σεξ. Πολύ σεξ, καλό σεξ. Η σχέση λέγεται ερωτική, επειδή περιλαμβάνει και την πράξη του έρωτα. Όταν λοιπόν η πράξη που διασφαλίζει τον τίτλο “ερωτική σχέση” δεν σε ικανοποιεί, ποιος ο λόγος να διατηρήσεις αυτή την ερωτική σχέση;

Το καλό σεξ, πέρα από χημεία και να ταιριάξουν δύο κορμιά και μυρωδιές στο κρεβάτι, προϋποθέτει και ακομπλεξάριστη συμπεριφορά. Η γυναίκα που θα γνωρίσεις πρέπει να είναι ακομπλεξάριστη με το σώμα της και με την πράξη του έρωτα.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και με εσένα.

Το τραγικό της υπόθεσης πάντως, είναι ότι μπορεί να νιώθεις πως έχεις βρει την ιδανική γυναίκα μέχρι τη στιγμή που θα φτάσετε στο κρεβάτι και θα ανακαλύψεις ότι δεν το ευχαριστιέσαι μαζί της καθόλου.

Και ναι, είναι κρίμα.

Για αυτό, όπως λέμε και στους μαθητές μας, η σεξουαλική χημεία είναι κάτι που θέλουμε να φανεί νωρίς στη γνωριμία, καθώς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πώς θα εξελιχθεί η γνωριμία μετά.

Τσέκαρε επίσης στο βίντεο του Χρήστου εδώ  τα σημάδια που δείχνει αυτή όταν δεν ενδιαφέρεται.

Συμπέρασμα Για Τις Λάθος Γυναίκες

Πριν κλείσουμε δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την αλλαγή στο τρόπο σκέψης που σου χρειάζεται.

Είσαι σε μία σχέση και αμφιβάλλεις για το αν πρέπει να είσαι με αυτή τη γυναίκα; Έλα να το συζητήσουμε.

Αν πάλι πιστεύεις πως η ζωή σου είναι ήδη σε μία τάξη επαγγελματικά, μένεις μόνος σου και για κάποιον λόγο δεν ζεις την ερωτική ζωή του εργένη που πάντα ονειρευόσουν ενώ έχεις τις προδιαγραφές, ίσως ήρθε η ώρα να εξελίξεις και αυτό το κομμάτι του εαυτού σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν η σχέση σου σε χώρισε και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.