Μύθοι και Αλήθειες Σχετικά με τις Γυναίκες

Μύθοι και Αλήθειες Σχετικά με τις Γυναίκες

Κυκλοφορούν αρκετές “φήμες” για τις Γυναίκες, άλλες αληθεύουν ενώ άλλες είναι απλά μύθοι. Θέλοντας να βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους, ακολουθεί το άρθρο Μύθοι και Αλήθειες Σχετικά με τις Γυναίκες.

  • Μύθοι Σχετικά με τις Γυναίκες

Έχοντας αναλύσει αρκετά θέματα πάνω στη γυναικεία ψυχολογία τους τελευταίους μήνες με καθημερινή αρθρογραφία, θα απομυθοποιήσουμε μερικούς Μύθους σχετικά με τις Γυναίκες. Στην πολύχρονη καριέρα μου ως dating coach, έχω ακούσει ποικίλες γελοίες θεωρίες σχετικά με τις Γυναίκες, όπως: “Οι Γυναίκες θέλουν μόνο κάποιον που έχει χρήματα” ή “οι Γυναίκες θέλουν μόνο κάποιον που τους φέρεται άσχημα”. Όλα αυτά φυσικά είναι ΜΥΘΟΙ! 

Σίγουρα μερικές Γυναίκες θα κυνηγάνε τους άνδρες που τους φέρονται άσχημα, τους λεγόμενους μαλάκες, όπως και μερικές Γυναίκες θα θέλουν κάποιον επειδή είναι πλούσιος και μόνο, αλλά πρόκειται μόνο για ανασφαλείς Γυναίκες. Οι άνθρωποι συνήθως θα νιώσουν ερωτική έλξη για κάποιον που έχει ισοδύναμη ή μεγαλύτερη Αυτοεκτίμηση από τη δική τους. Επομένως, αν δεις μία γυναίκα να υπομένει την κακομεταχείριση, είναι μόνο επειδή δε νιώθει ότι αξίζει καλύτερη μεταχείριση και τα beliefs (πιστεύω) της δημιουργούν την Πραγματικότητα που βιώνει. Θα έχεις ακούσει να λένε “μην ανησυχείς για αυτόν τον νταή, το παίζει μάγκας μόνο εκεί που τον παίρνει και έτσι καλύπτει τις δικές του ανασφάλειες”. Έχουν δίκιο. Αν ένας πραγματικός άντρας προσεγγίσει μία γυναίκα τέτοια, θα αφήσει αμέσως τον άντρα που την κακομεταχειρίζεται!

Επιστρέφω στον Μύθο “Οι Γυναίκες θέλουν μόνο κάποιον που έχει χρήματα”. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι να αποφύγεις το λάθος να ξοδέψεις υπερβολικά ποσά για μία γυναίκα. Φυσικά και να είσαι ευγενικός, να κεράσεις στο πρώτο ραντεβού αλλά η γυναίκα μπορεί να καταλάβει πότε κάποιος προσπαθεί να “εξαγοράσει” το συναίσθημά της κάνοντάς της δώρα και να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ τον σεβασμό τους αν ακολουθήσεις αυτή την τακτική. Αν είσαι από αυτούς που κάνουν πολλά δώρα στις γυναίκες που γνωρίζουν και σκέφτονται ότι δε θα μπορούσαν ποτέ να έχουν μία όμορφη γυναίκα αν δεν ακολουθούσαν αυτή την τακτική, τότε φίλε μου οι αντιλήψεις σου και μόνο αυτές είναι που έχουν δημιουργήσει αυτή τη σκληρή Πραγματικότητα που βιώνεις. Δημιούργησε ισχυρότερες αντιλήψεις / πιστεύω και μία πιο δυνατή πραγματικότητα. Αν δεν προσπαθείς να εξαγοράσεις την προσοχή της, θα σε σεβαστεί πολύ περισσότερο. Βρες την ισορροπία. Είναι ΟΚ να την κερνάς μερικές φορές αλλά να αποφύγεις τις υπερβολές και τα δώρα στους πρώτους 2-3 μήνες.

  • Αλήθειες Σχετικά με τις Γυναίκες

Αυτό που μία γυναίκα πιστεύει ή λέει ότι θέλει και αυτό στο οποίο τελικά θα ανταποκριθεί συναισθηματικά, τις περισσότερες φορές είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Όλες οι Γυναίκες ίσως πούνε ότι θέλουν ένα καλό παιδί να τους φέρεται όμορφα, ενώ θα ξαναγυρνάνε στον πρώην τους που τους φερόταν απαίσια. Η Πραγματικότητα, είναι ότι ο ορισμός του “Καλού Παιδιού” που εννοούν οι Γυναίκες είναι διαφορετικός από αυτόν που καταλαβαίνει ο μέσος άντρας. Αυτό που θέλουν οι Γυναίκες είναι ένα Κυρίαρχο Αρσενικό που αποπνέει σεβασμό αλλά θα φέρεται και όμορφα.

Οι γυναίκες ψάχνουν για ένα Αρσενικό που θα είναι δυνατό και αποφασιστικό. Θα ξέρει πότε να πάρει πρωτοβουλία αλλά και θα κάνει τους πάντες γύρω του να αισθάνονται όμορφα και που ξέρει να διεκδικήσει αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει. Κάποιοι άνθρωποι είναι εντελώς αποκρουστικοί, αλλά και πάλι πρέπει να τους αντιμετωπίσεις με σεβασμό. Αν επιτρέψεις την συμπεριφορά τους να επηρεάσει τη δική σου, παραδέχεσαι ότι είναι πιο δυνατοί από σένα και ότι δεν είσαι καλύτερός τους. Οι άνθρωποι έχουν προβλήματα και αυτό αντανακλάται στη συμπεριφορά τους.

Σου εγγυώμαι ότι αν συμπεριφερθείς ως Κυρίαρχο Αρσενικό για ένα μήνα και εξοικειωθείς με αυτή τη συμπεριφορά, δε θα θελήσεις ποτέ ξανά να γυρίσεις στις παλιές σου συνήθειες. Αν ήδη συμπεριφέρεσαι έτσι, τότε καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοώ. Αν και πάλι σου φαίνεται δύσκολο να βρεις τον τρόπο και το ψυχικό σθένος να το καταφέρεις μόνος σου, έλα σε επικοινωνία μαζί μας τώρα. Γιατί κι εσύ μπορείς να αλλάξεις!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.