Ο Απόλυτος Οδηγός: 3 τρόποι για να σε κυνηγάνε οι γυναίκες

3 τρόποι για να σε κυνηγάνε οι γυναίκες

Η έλξη μεταξύ των δύο φύλων είναι κάτι που προβληματίζει πολύ συχνά τον άντρα: πώς να την δημιουργήσει. Το “μυστικό”, είναι να δημιουργήσεις ένταση μόλις η κοπέλα έχει αρχίσει να νιώθει άνετα μαζί σου.  Το θέμα είναι λοιπόν, πρώτα να νιώσει η κοπέλα κοινωνική άνεση μαζί σου “social comfort” ότι δηλαδή είναι ασφαλές να βρίσκεται μαζί σου και να σου μιλάει, και μετά να την κάνεις να νιώσει όχι άβολα, αλλά μία αλλαγή και μία ένταση.

Ο Απόλυτος Οδηγός: 3 τρόποι για να σε  κυνηγάνε οι γυναίκες

Δεν μπορείς να “πειράξεις” κάποια που δεν ενδιαφέρεται να σου μιλήσει όμως, εξαρχής! Θέλεις να προκαλέσεις μία γυναίκα λεκτικά – και μη – αλλά δεν μπορείς να το κάνεις όταν δε θέλει ακόμα να σου μιλήσει. Μπορείς να της πεις “δεν είσαι ο τύπος μου” ή “δεν ταιριάζουμε και δε θα έκανα κάτι μαζί σου” αλλά δεν την ενδιαφέρει τι θα της πεις αν πρώτα δεν ενδιαφερθεί να σου μιλήσει.

Πρώτα λοιπόν η κοπέλα θα νιώσει άνετα να μιλάει μαζί σου και θα θέλει να μιλήσει μαζί σου, και μετά θα μπεις στη διαδικασία να γίνεις πρόκληση για αυτή και σε αυτό το άρθρο θα αναλυθούν 3 τρόποι για να σε κυνηγάνε οι γυναίκες που σε ενδιαφέρουν και να αποτελείς για αυτές μόνιμα ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

1. Πείραξέ την λεκτικά. Είναι προφανές ότι το πείραγμα αρέσει στις γυναίκες, έχει αναφερθεί και σε άλλα άρθρα αλλά θα δοθούν μερικά πραδείγματα.

2. Το λεγόμενο Push – pull. Είναι από τις πιο δυνατές τεχνικές για να δημιουργήσεις έλξη και να κάνεις τη γυναίκα να αισθανθεί ευάλωτη μαζί σου. Δηλαδή εναλάσσεις κάτι θετικό που της λες με κάτι αρνητικό, στην ίδια πρόταση, ή και το ανάποδο. Της δίνεις κοπλιμέντο και μετά το παίρνεις πίσω. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να την κάνεις να σε κυνηγήσει.

3. Την πειράζεις μη λεκτικά: Πώς να χρησιμοποιήσεις το σώμα σου για να την πειράξεις.

Πείραγμα: Το πείραγμα είναι η τέχνη του να λες κάτι αγενές ή να εισαι σαρκαστικός, αλλά να επικοινωνείς στη γυναίκα το μήνυμα “σε γουστάρω”.  Επαναλαμβάνω, πρέπει η κοπέλα πρώτα να νιώσει άνετα να μιλάει μαζί σου και μετά είναι έτοιμη να την πειράξεις, αλλιώς μπορεί να το θεωρήσει προσβολή ή να μην την ενδιαφέρει να σου αλλάξει γνώμη.

Τρόποι να την πειράξεις και να την προκαλέσεις:

  • Παραείσαι καλό κορίτσι για εμένα
  • Είσαι μπελάς, μείνει μακριά μου!
  • Δε θα βγάλεις άκρη μαζί μου, μην ασχοληθείς καλύτερα
  • Κρίμα που δεν είσαι ο τύπος μου, είσαι πολύ όμορφη

Και σε αυτό το σημείο, αν νιώθει όμορφα και άνετα που σου μιλάει, θα θελήσει να σου αλλάξει γνώμη. Να θέλει να σε “κερδίσει”. Να θέλει να σου αλλάξει τη γνώμη γιατί της αρέσει που μιλάτε. Αυτό θέλεις να πετύχεις! Θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι ταιριάζετε και ότι θα τα πηγαίνατε μια χαρά μαζί.

Το πείραγμα δε χρειάζεται να είναι λεκτικό. Μπορεί να γίνει και όταν απορρίπτεις μια γυναίκα έχοντας “παιχνιδιάρικη” διάθεση, με το σώμα σου. Π.χ.

  • την σπρώχνεις ελαφρά στον ώμο
  • την αγκαλιάζεις και μετά την σπρώχνεις μακριά σου
  • γυρίζεις πλάτη σαν να είσαι έτοιμος να φύγεις
  • γυρίσεις το σώμα σου προς άλλη κατεύθυνση ενώ μιλάτε σαν να χάνεις το ενδιαφέρον σου για την ίδια

Push Pull: Το push pull μπορεί να είναι και το ότι την αγκαλιάζεις και μετά την σπρώχνεις μακριά σου. Το γενικότερο νόημα του push pull, είναι ότι της λες ότι είναι αξιολάτρευτη αλλά καλύτερα να μη σου μιλάει. Ή ότι είναι πολύ χαριτωμένη με έναν τρόπο που σε εκνευρίζει ή ότι έχει έναν τύπο ομορφιάς που αποφεύγεις στις γυναίκες. Το Push pull απαιτεί ισορροπία. Αν την πειράζεις συνέχεια – λεκτικά και μη – κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς αγενής (μαλάκας). Αν την προσεγγίζεις με διαρκή κοπλιμέντα, κινδυνεύεις να σε θεωρήσει δεδομένο ή και “καλό παιδί” και να μην ενδιαφερθεί, καθώς δεν αποτελείς πρόκληση για την ίδια. Δε θέλεις να την “πνίξεις” με το ενδιαφέρον σου, αλλά ούτε και να το παρακάνεις με το πείραγμα.

Για να βρεις την ισορροπία στο Παιχνίδι και στο φλερτ, χρειάζεται χρόνος αλλά και τόνοι πρακτικής εξάσκησης. Το δώρο ωστόσο, που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για να το επιτύχεις αυτό πολύ πιο γρήγορα αποφεύγοντας λάθη που μόνος σου μπορεί να μην έβλεπες ούτε μετά από εκατοντάδες προσεγγίσεις, είναι να έρθεις στους καλύτερους στην Ελλάδα που έχουν κάνει τα λάθη πολλές φορές στο παρελθόν για να φτάσουν στο υψηλό επίπεδο που βρίσκονται αυτή τη στιγμή και να σε βοηθήσουν κι εσένα να δεις τι έχεις ΑΝΑΓΚΗ να βελτιώσεις και πώς θα πάρεις αυτό που πραγματικά θέλεις από αυτό το ταξίδι αυτοεξερεύνησης που ξεκινάς για να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες. ‘Ελα και εσύ, λοιπόν, να συμμετάσχεις σε ένα Bootcamp.

Αν πάλι δεν είσαι σίγουρος, έλα στον επαγγελματικό μας χώρο να γνωριστούμε.

Σε περιμένουμε.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.