Οργάνωσε Σωστά το Προφίλ σου στο Facebook

Οργάνωσε σωστά το προφίλ σου στο Facebook

Είναι Σημαντικό Να Οργανώσεις Σωστά Το Προφίλ Στο Facebook

Το να γνωρίζεις γυναίκες στο Διαδίκτυο, και ειδικά στο Facebook, είναι κάτι ιδιαίτερα διαδεδομένο. Πολλά ζευγάρια έχουν γνωριστεί σήμερα στο Facebook, και έχουν φτάσει ακόμα και στον γάμο. Για να είναι ελκυστικό ένα προφίλ, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί κάποιος να φτιάξει και να διορθώσει. Ας τα δούμε αναλυτικάλοιπόν, για να μπορείς κι εσύ να οργανώσεις σωστά το προφίλ σου στο Facebook.

#1. Φωτογραφίες Στo Facebook

Πρότυπο Φωτογραφίας Στο Facebook

facebook photo

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να οργανώσεις σωστά το προφίλ σου στο Facebook, είναι οι φωτογραφίες που θα ποστάρεις. Οι φωτογραφίες, δεν πρέπει να είναι υπερβολικά πολλές. Καμία – κανένας δε θα μπει στη διαδικασία έτσι να τις δει όλες.

Α) Ως άντρας, δεν πρέπει να έχεις καμία φωτό – ή σχεδον καμία – που να είσαι μόνο με άντρες παρέα. Δεν έχει σημασία αν είναι bachelor party, δεν έχει σημασία αν είναι φωτογραφίες από τον στρατό – ΌΧΙ φωτογραφίες από τον στρατό, καθώς και όχι συζητήσεις με γυναίκες για τον στρατό. Απλά δεν τις ενδιαφέρει.

Β) Καλό είναι να έχεις φωτογραφίες με γυναίκες, φωτογραφίες σε καλά νυχτερινά μαγαζιά, σε διακοπές, από ταξίδια εξωτερικό ή και από extreme sports αν συμμετέχεις σε κανένα, σε latin βραδιές κτλ.

Για να ενδιαφερθεί μία γυναίκα για εσένα, πρέπει η ζωή σου να είναι ενδιαφέρουσα! Και αυτό, εφόσον την προσεγγίζεις στο Διαδίκτυο, καλό είναι να φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο στο προφίλ σου.

#2. Status – Posts Στο Facebook

facebook

Πρόσεχε Tι Status Bάζεις Στο Προφίλ Σου! 

Και εδώ έχουμε ένα κεφάλαιο σημαντικό. Τι πρέπει να αποφεύγει κάποιος;

A) Τα απαισιόδοξα status, ακραία status που μπορεί να θεωρηθούν ρατσιστικά ή υπερβολικά χυδαία / φαλλοκρατικά και πολύ συχνά status – όχι περισσότερα από 1 – 2 την ημέρα.

B) Οπωσδήποτε, επίσης, να αποφεύγεις τα καταθλιπτικά και απαισιόδοξα status!! Κατά προτίμηση, 2-4 την εβδομάδα είναι καλός αριθμός. Επίσης, παρατήρησε ποιες ώρες είναι περισσότεροι φίλοι σου online και να ποστάρεις εκείνες τις ώρες.

Γ) Μετράει θετικά να αλληλεπιδρούν με το προφίλ σου και τα ποστ σου πολλά άτομα. Όσα περισσότερα άτομα λοιπόν δούνε το νέο σου ποστ, τόσο περισσότερα θα ασχοληθούν και με αυτό.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ  στα ορθογραφικά λάθη!! Αν δεν είσαι σίγουρος για μία λέξη, ή δεν την γράφεις, ή πρώτα βρίσκεις σε λεξικό ή στο διαδίκτυο πώς γράφεται σωστά. Υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ γυναικών που δε θα μπει ούτε καν στη διαδικασία να μιλήσει μαζί σου στο Facebook – όχι να βγει μαζί σου – αν δει κραυγαλέα ορθογραφικά λάθη.

Επίσης μεγάλη προσοχή στα επικοινωνιακά λάθη που οδηγούν στην απόρριψη!

#3. Check In.

Έχει γίνει ανέκδοτο το “πήγα στο κλαμπ το βράδυ και δεν έκανα check in, πήγε χαμένη η βραδιά”. Να αποφεύγεις τα πολύ συχνά check in. Όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο. Και μία φορά το μήνα να κάνεις check in, είναι υπέρ αρκετό. Φυσικά και κανένας δε χρειάζεται να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού είσαι ή πότε πήγες στο περίπτερο!! Και φρόντισε να είναι σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος, όχι π.χ. σπίτι σου ή στο στέκι σου, όχι κάτι θα το δούνε οι φίλοι σου και θα πούνε “πάλι εκεί είναι”, την μία φορά το μήνα που κάνεις τo check in.

#4. Likes – Comments Στο Facebook.

Και περνάμε στο πώς αλληλεπιδράς ΕΣΥ με τα προφίλ των άλλων. Ποτέ δεν κάνω like σε photo γυναίκας.

Μάλιστα, έχω παρατηρήσει κάτι στο δικό μου προφίλ όπως και σε προφίλ γυναικών που γνωρίζω πολύ καλά, και συνοψίζεται ως εξής: Οι άντρες που πατάνε like σε photo γυναίκας, είναι: ή άντρες που ήδη έχουν κάνει σεξ μαζί της, ή άντρες που δε θα κάνουν ποτέ σεξ μαζί της.

Ο κανόνας αυτός, έχει ισχύ στο 98% των περιπτώσεων. Ομοίως: Οι γυναίκες που κάνουν like σε photo σου – με την προϋπόθεση ότι δεν είναι φίλες σου 10 χρόνια ή ξαδέρφες σου – είναι ή γυναίκες που έχεις ήδη κάνει σεξ, ή γυναίκες με τις οποίες μπορείς να κάνεις σεξ πιθανότατα, αν το προσπαθήσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αναφέρομαι πάντα σε photos που φαίνεσαι εσύ ή ο στόχος σου. Όχι αν η photo είναι από ένα όμορφο τοπίο, ή ένα χιουμοριστικό μήνυμα. Εκεί, προφανώς, μπορείς να πατήσεις like αν πραγματικά το βρήκες αστείο.

Και πάλι όμως, στην περίπτωση που η κοπέλα που ανεβάζει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι στόχος σου, ΜΗΝ το παρακάνεις με τα like.

Μάθε περισσότερα για το online flirting & dating στο βίντεο:

Ο τελευταίος κανόνας, ο οποίος και είναι σε ισχύ εδώ και 3 χρόνια, είναι κανόνας που βγήκε εμπειρικά μετά από πολλά στατιστικά στοιχεία. Είναι ένας κανόνας που, και μόνο αυτόν να εφαρμόσεις από σήμερα, είναι πολύ πιθανό να αναβαθμίσεις την ερωτική σου ζωή με 2-3 νέες ερωτικές συντρόφους.

Γενικά για να κλείσουμε, έχε στο νου σου τη χρυσή τομή ανάμεσα στην υπερβολή αλλά και την αποχή από τα social media. Δεν χρειάζεται να μην έχεις καθόλου παρουσία στις διαδικτυακές δραστηριότητες των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν, αλλά μην το παρακάνεις!

Ένας Άνδρας Αξίας δείχνει την αξία του και στο Facebook, αλλά δεν εκτίθεται χωρίς λόγο. Έχει διακριτική παρουσία γιατί αντιλαμβάνεται την αξία που παίρνει από αυτή τη μορφή κοινωνικοποίησης και κυρίως το online flirting, αλλά δεν χάνει αξία δείχνοντας εμμονή με το μέσο.

Αξιοποίησε λοιπόν τις ευκαιρίες σου για φλερτ στο Facebook και απογείωσε τα ερωτικά σου αποτελέσματα.

Μάθε περισσότερα για το online dating εδώ.

Βρες το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή επιτυχία, λοιπόν!

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.