Ποιες είναι οι συμπεριφορές που δείχνουν ανασφάλεια

Η ανασφάλεια και η απελπισία είναι οι πιο σοβαροί εχθροί σου για την επιτυχία σου με τις γυναίκες.
Παρακάτω θα διαβάσεις χαρακτηριστικά παραδείγματα συμπεριφοράς που προκύπτει όταν αισθάνεσαι ανεπαρκής να έχεις την γυναίκα που θέλεις..

Ένας άνδρας είναι ανασφαλής όταν επιζητά την προσοχή ή την αναγνώριση. Αυτό τον κάνει να  φέρεται με μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που κάνει τις γυναίκες να καταλαβαίνουν το πόσο απελπισμένος είναι. Ότι πιο απωθητικό για αυτές.

Η ανασφάλεια διακρίνεται όταν δεν αισθάνεσαι άνετα με το ποιος είσαι ή με μια συγκεκριμένη περίσταση. Όταν αισθάνεσαι δηλαδή ανεπαρκής για να έχεις την γυναίκα με την οποία μιλάς. Είναι αυτές τις στιγμές που θα  φερθείς αδύναμα και με αβεβαιότητα.
Πολλές φορές γινόμαστε μάρτυρες ενός «show αυτοπεποίθησης» που είναι φανερά ψεύτικο και συνήθως αυτό οδηγεί στο να λέει κάποιος πράγματα άσχετα το ένα με το άλλο, σε μια προσπάθεια να έχει την αποδοχή.

Οι γυναίκες αισθάνονται την ανασφάλεια και την απελπισία αμέσως.

Παρακάτω θα διαβάσεις κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα  συμπεριφορών που θέλεις να αποφύγεις:

– Το να μειώνεις διαρκώς το κενό ανάμεσα σας. Οι γυναίκες αυτό υποσυνείδητα το εκλαμβάνουν  ως  ένδειξη χαμηλού status. Αντί για αυτό μίλα δυνατότερα (όχι φωνάζοντας) και δώσε της χρόνο  να συνηθίσει την παρουσία σου. Μετά από λίγο θα έρχεται εκείνη πιο κοντά σε εσένα για να σε ακούσει.

– Το να μιλάς αρνητικά για τις γυναίκες γενικά ή για τις προηγούμενες σχέσεις σου.

– Ανασφάλεια δείχνει επίσης το αντιδράς διαρκώς  συναισθηματικά, όπως να δείχνεις θυμό ή να «αμύνεσαι» σε κάθε τι που λέει.  Είναι εκείνη που ψάχνει συναισθηματική σταθερότητα ώστε να μπορέσει να αφεθεί δίπλα σου γνωρίζοντας ότι θα μπορείς να διαχειριστείς τον συναισθηματικό της κόσμο. Το τελευταίο που χρειάζεται είναι ένας άνδρας που δεν μπορεί να «ελέγξει» τον εαυτό του.

– Το να είσαι αναποφάσιστος και να προσβλέπεις στους άλλους για να πάρουν μια απόφαση. Δεν είναι δυνατόν πχ να την ρωτήσεις «πως μπορείτε να ξαναβρεθείτε» ή «που θα ήθελες να πάμε μετά». Απλά αποφάσισε και πράξε. Εσύ είσαι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις! Αν έχει αντίθετη άποψη θα στο πει.

– Το να λες ή να κάνεις πράγματα για να τραβήξεις την προσοχή ή να σου κάνουν κοπλιμέντα. Έχω δει πολλούς άνδρες που προσπαθούν να είναι cool ή να υπεραντιδρούν  προσπαθώντας να φανούν. Μη το κάνεις! Αν είσαι ωραίος τύπος θα φανεί χωρίς να διαφημίζεις τον εαυτό σου.

– Το να φέρνεις αντίρρηση διαρκώς. Κάποιοι άνδρες αισθάνονται την ανάγκη να διαφωνούν με οτιδήποτε του λένε μόνο και μόνο για να πείσουν τον άλλον ότι έχουν δίκιο ή ότι έχουν άποψη ώστε να πάρουν την αποδοχή που χρειάζονται. Το να συμφωνήσεις μαζί της δεν δείχνει ανασφάλεια αλλά σε κάνει αυτόν ο οποίος την εγκρίνει.
Αν όντως διαφωνείς μαζί της κάντο με έναν αστείο τρόπο χωρίς να είσαι τόσο σοβαρός.

Θυμήσου: Πάνω από όλα είσαι εκεί γιατί περνάς καλά!

Δες και το παρακάτω για να έχεις μια συνολικότερη εικόνα.

 

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.