Αξίζεις Ωραίες Γυναίκες: Αποκτώντας Νοοτροπία Νικητή στο Φλερτ

Αξίζεις Ωραίες Γυναίκες: Αποκτώντας Νοοτροπία Νικητή στο Φλερτ

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι ωραίες γυναίκες δεν είναι για εσένα; Ότι ενδεχομένως οι γυναίκες εκείνες κοιτούν πάντα άντρες που είναι καλύτεροι από εσένα σε έναν τομέα; Ή ότι, γενικότερα, δεν αξίζεις ωραίες γυναίκες;

Εάν αυτές τις σκέψεις τις είχες στο μυαλό σου έστω και για μια στιγμή, τότε το σημερινό άρθρο θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ότι, πραγματικά, αξίζεις ωραίες γυναίκες.

Το μόνο που στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και τις γυναίκες εκείνες είναι η νοοτροπία σου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ενώ αξίζουμε ωραίες και ποιοτικές γυναίκες, έχουμε συνηθίσει να σκεφτόμαστε ότι δεν μας αξίζουν.

Επειδή εμείς οι ίδιο δεν βλέπουμε την αξία μας, είναι πολύ συχνό το να υποβιβάζουμε τον εαυτό μας και να μην διεκδικούμε και να μην φλερτάρουμε όμορφες γυναίκες.

Ωστόσο, εκείνοι που τις προσεγγίζουν δεν είναι ότι τους κάνουν κάποιο μαγικό ή λένε μαγικές ατάκες. Ούτε είναι μαζί τους επειδή έχουν κάτι παραπάνω από τους περισσότερους άντρες. Απλά, πιστεύουν ότι το αξίζουν.

αξίζεις ωραίες γυναίκες

Τι Σκέφτονται Οι Περισσότεροι Άντρες Και Δεν Φλερτάρουν Ωραίες Γυναίκες

Επειδή όσον αφορά το φλερτ όλα βασίζονται στη νοοτροπία μας και στην εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας, πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμο το να εξετάσουμε τις συχνότερες σκέψεις των αντρών γύρω από τις πολύ ωραίες γυναίκες.

Τι σκέφτονται, λοιπόν, οι περισσότεροι άντρες και δεν φλερτάρουν πολύ ωραίες γυναίκες;

#1. Οι ωραίες γυναίκες έχουν συνηθίσει να είναι με πολύ ωραίους άντρες.

#2. Μια γυναίκα που είναι όμορφη δεν δίνει σημασία σε άντρες που δεν έχουν χρήματα ή στάτους.

#3. Οι ωραίες γυναίκες είναι πιο “δύσκολες” και δεν καταδέχονται να τις φλερτάρουν.

#4. Για να προσεγγίσει κάποιος μια όμορφη γυναίκα, πρέπει να είναι κάποιος πολύ σημαντικός.

#5. Οι ωραίες γυναίκες δεν θέλουν να τις φλερτάρουν.

#6. Οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται ότι δεν αξίζουν ωραίες γυναίκες.

Ειδικά το τελευταίο είναι το βασικότερο και συχνότερο που σκέφτονται οι άντρες για τις ωραίες γυναίκες.

Αυτό που δεν ξέρουμε ως αρσενικά είναι ότι οι όμορφες κοπέλες έχουν τις ίδιες ανάγκες με κάθε άλλη γυναίκα: Να φλερτάρουν, να περάσουν καλά και να κάνουν σεξ.

Ακριβώς, όμως, επειδή οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται τις παραπάνω σκέψεις, το αποτέλεσμα είναι ότι τις ωραίες γυναίκες τις προσεγγίζουν τελικά ελάχιστοι!

Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία, οι περισσότερες όμορφες γυναίκες περιμένουν να βρουν κάποιον που να έχει θάρρος, αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και να τους συμπεριφερθεί φυσιολογικά, χωρίς να κολλάει.

Επομένως, με αυτήν τη λογική είναι ακόμα πιο εύκολο το να προσεγγίσεις μια ωραία γυναίκα.

Επίσης, ενδεχομένως να σκέφτεσαι ότι οι ωραίες γυναίκες και γενικότερα οι γυναίκες που σου αρέσουν επιλέγουν πάντα άντρες που είναι χειρότεροι από εσένα. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορείς να το λύσεις.

Αποκτώντας Νοοτροπία Νικητή Γύρω Από Το Φλερτ Αποκτάς Ωραίες Γυναίκες

Το θέμα, λοιπόν, είναι να αποκτήσουμε την κατάλληλη νοοτροπία γύρω από το φλερτ και τις ωραίες γυναίκες, εκείνη του νικητή.

Ένας Άνδρας Αξίας δεν πιστεύει ότι ο χαρακτήρας συνδέεται πάρα πολύ με την εξωτερική εμφάνιση. Αν και τα δύο αυτά σε ορισμένες περιπτώσεις επηρεάζουν το ένα το άλλο, δεν καθορίζονται το ένα από το άλλο.

αξίζεις ωραίες γυναίκες

Τι εννοώ;

Δεν σημαίνει ότι μια όμορφη γυναίκα είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση ούτε ότι έχει καλό χαρακτήρα. Επίσης, δεν σημαίνει ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της.

Ενδέχεται μια ωραία γυναίκα να είναι ταπεινή, να είναι ανασφαλής ή να μην συμπεριφέρεται σωστά. Ενδέχεται να είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Η εξωτερική εμφάνιση δεν καθορίζει τον χαρακτήρα μιας γυναίκας ούτε τη συμπεριφορά της.

Επομένως, ένας Άνδρας Αξίας εκτιμάει μια ωραία εξωτερική εμφάνιση, αλλά δεν επηρεάζεται από αυτήν. Δεν προσεγγίζει μια γυναίκα επειδή είναι όμορφη, ούτε αποφεύγει να της μιλήσει επειδή είναι όμορφη.

Αναγνωρίζει ότι θα αντιληφθεί τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της μετά από κάποιο διάστημα κι αφού έχουν γνωριστεί.

Επομένως, η εξωτερική εμφάνιση δεν αποτελεί εμπόδιο για να φλερτάρει μια γυναίκα, καθώς έχει κριτήρια και ξέρει ότι μπορεί να μην ταιριάζουν τελικά ή να μην είναι κατάλληλη για εκείνον.

Επιπλέον, ένας Άνδρας Αξίας έχει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και έχει και μια θετική εικόνα για τον εαυτό του. Επειδή ακριβώς ξέρει ποιος είναι και πού πάει, δεν αφήνει τα συναισθήματά του και οι αποφάσεις του να επηρεάζονται από τους άλλους.

Εάν θέλει να προσεγγίσει και να φλερτάρει μια γυναίκα που είναι πολύ όμορφη και έχει πάρει αυτήν την απόφαση, θα το κάνει.

Ουσιαστικά, υπάρχει ένας μύθος γύρω από τις πολύ ωραίες γυναίκες που μας εμποδίζει να τις φλερτάρουμε και να είμαστε ο εαυτός μας όταν συναναστρεφόμαστε μαζί τους.

Αυτό μας οδηγεί πολλές φορές στο να παρακαλάμε και να κυνηγάμε τη γυναίκα, καθώς πιστεύουμε ότι δεν αξίζουμε να είμαστε μαζί της. Έτσι, δεν γινόμαστε πρόκληση για εκείνην και δεν δημιουργείται έλξη. Δες το βίντεο του Θέμη σχετικά με το πώς μπορείς να γίνεις κι εσύ πρόκληση για μια γυναίκα και να αυξήσεις την έλξη.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις προκειμένου να διεκδικήσεις μια ωραία γυναίκα και να νιώθεις άνετα με αυτό είναι ότι:

α) Οι ωραίες γυναίκες είναι άνθρωποι, όπως όλοι μας. Έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Και έχουν τις ίδιες ανάγκες με κάθε άλλο άτομο. Και αξίζεις ωραίες γυναίκες δίπλα σου.

β) Οι ωραίες γυναίκες δεν απορρίπτουν γενικά περισσότερο από τις υπόλοιπες γυναίκες. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι ότι θα σε απορρίψει επειδή είναι πολύ όμορφη για εσένα. Εάν σε απορρίψει, θα είναι επειδή δεν ταιριάζετε ή επειδή κάτι πήγε λάθος κατά τη διάρκεια του φλερτ.

γ) Οι ωραίες γυναίκες θέλουν να τις φλερτάρουν. Και σε πολλές περιπτώσεις, επειδή δεν τις προσεγγίζουν συχνά, θέλουν να τις φλερτάρουν περισσότερο σε σχέση με άλλες γυναίκες.

αξίζεις ωραίες γυναίκες

 

Κλείνοντας, θέλω να επισημάνω το εξής: Το σημαντικό είναι να καταλάβεις την αξία σου, ότι είσαι πολύ ισχυρός και ότι αξίζεις ωραίες γυναίκες δίπλα σου.

Όταν το καταλάβεις και το συνειδητοποιήσεις αυτό, θα νιώθεις τόσο άνετα με τον εαυτό σου και με το να φλερτάρεις τις γυναίκες που σου αρέσουν που δεν θα κολλάς μπροστά σε μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Όλα ξεκινούν από εμάς και από την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας.

Δεν χρειάζεται να φτιάχνεις σενάρια που δεν ξέρεις αν ισχύουν για καμία γυναίκα. Φλέρταρε τις γυναίκες που σου αρέσουν, διασκέδασέ το και θυμήσου ότι σου αξίζουν τα καλύτερα.

 

Ένας Άνδρας Αξίας ποτέ δεν τα παρατάει, μέχρι να αποκτήσει αυτό που του αξίζει. Εάν έχεις δυσκολευτεί στις μέχρι τώρα σχέσεις σου και θέλεις να αποκτήσεις κάτι καλύτερο, δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.