Ραντεβού για Δείπνο: Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα που θα Πρέπει να Γνωρίζεις

Αν θέλεις να καλέσεις την γυναίκα που σου αρέσει σε δείπνο, φρόντισε να θυμάσαι τις παρακάτω απλές συμβουλές. Θα βοηθήσουν.

Γνώρισες μια όμορφη γυναίκα, ανταλλάξατε τηλέφωνα και κανόνισες να πάτε σε κάποιο εστιατόριο για δείπνο. Προτού ξεκινήσεις, διάβασε τις συμβουλές μας για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις σε ένα ραντεβού για δείπνο σε εστιατόριο, ώστε όλα να πάνε καλά και να δώσεις τις καλύτερες εντυπωσιάσεις.

Τι να Κάνεις
 Αν θέλεις να καλέσεις την γυναίκα που σου αρέσει σε δείπνο, φρόντισε να θυμάσαι τις παρακάτω απλές συμβουλές. Θα βοηθήσουν.
#1. Ντύσου Σωστά για να Προκαλέσεις Καλή Εντύπωση

Φόρεσε κάτι που να σε εκφράζει και παράλληλα και να αναδεικνύει το επίπεδο σου. Το σημαντικότερο είναι να αισθάνεσαι άνετα, χωρίς να είσαι σαν την μύγα μέσα στο γάλα.

Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το μαγαζί που θα πάτε.

#2. Άφησε την να Παραγγείλει Πρώτη

Όταν έρθει η ώρα για την παραγγελία φαγητού ή ποτού, πάντοτε να αφήνεις την γυναίκα να παραγγείλει πρώτη.

#3. Προετοιμάσου Κατάλληλα

Σκέψου μερικά θέματα συζήτησης. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι πρόκειται να συζητηθεί, για να είσαι προετοιμασμένος και για να αποφύγεις άβολες στιγμές σιωπής. Αν χρειάζεσαι ιδέες, διάβασε τα 21 θέματα συζήτησης.

Παρακολούθησε τα σημάδια: Όσο συζητάτε, δώσε βάση στον τρόπο που μιλά και κινείται, για να καταλάβεις, αν σε βλέπει ερωτικά.

#4. Όχι Δείπνο στο Πρώτο Ραντεβού

Αν είναι το πρώτο σας ραντεβού, δεν χρειάζεται να πάτε για φαγητό. Είναι υπερβολικό. Ένα χαλαρό ποτό δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν.

Βέβαια, αν θέλεις να είσαι περισσότερο προετοιμασμένος στην περίπτωση που είναι το πρώτο σας ραντεβού, ρίξε μια ματιά στο βίντεο του Χρήστου:

 #5. Επέλεξε ένα Μαγαζί που Γνωρίζεις

 Οι λόγοι είναι ευνόητοι. Είναι καλύτερο να πας με την γυναίκα σε ένα μαγαζί που γνωρίζεις πως η ποιότητα του φαγητού, της εξυπηρέτησης και του χώρου είναι σε καλό επίπεδο.

 Ακόμα, θα έχεις την δυνατότητα να προτείνεις κάποια πιάτα και να παίξεις σε πιο ασφαλές έδαφος.

Τι να Μην Κάνεις
Αν θέλεις να καλέσεις την γυναίκα που σου αρέσει σε δείπνο, φρόντισε να θυμάσαι τις παρακάτω απλές συμβουλές. Θα βοηθήσουν.
#1. Μην Βιάζεσαι

 Συνήθως οι άντρες τρώνε πιο γρήγορα από τις γυναίκες. Μην πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό, όσο και αν πεινάς! Δεν σε τρέχει κανείς, για να τελειώσεις το δείπνο σου γρήγορα. Φάε αργά και συζήτα με την κοπέλα χωρίς βιασύνες.

#2. Μην Μασάς με το Στόμα Ανοιχτό

 Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, αν και πολλοί δεν το εφαρμόζουν στην πράξη. Αν έχει τύχει ποτέ να δεις κάποιον να το κάνει, τότε σίγουρα ξέρεις πόσο άσχημο δείχνει και ακούγεται. Μάσα λοιπόν με το στόμα κλειστό και επίσης μην μιλάς όταν μασάς.

#3. Μην Βάζεις την Πετσέτα στον Γιακά του Πουκαμίσου

 Μην το κάνεις ποτέ αυτό! Δεν είσαι μωρό.

#4. Μην Φυσάς την Μύτη σου

 Αν αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι να φυσήξεις την μύτη σου, ζήτησε ευγενικά συγγνώμη και κατευθύνσου προς το μπάνιο.

#5. Μην το Παρακάνεις με το Ποτό

 Συνόδευσε το δείπνο σου με ένα ποτήρι κρασί(το πολύ δύο). Αν πιείτε πολύ, πιθανότατα η κοπέλα δεν θα θέλει να συνεχίσετε το ραντεβού κάπου αλλού για ποτό, αλλά ακόμη και εάν θέλει, δεν θα είσαι και στα καλύτερα σου.

Είναι καλύτερο να παραμένεις νηφάλιος. Ασφαλώς, είναι καλό να μην έχεις πιει στην περίπτωση που πρόκειται να οδηγήσεις.

#6. Απόφυγε κάποια Συγκεκριμένα Πιάτα

Με κάποια πιάτα, όπως spaghetti με σάλτσα κλπ, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να λερωθείς, οπότε καλό θα ήταν να τα αποφύγεις. Επίσης, καλό θα ήταν να μην επιλέξεις φαγητά με έντονες οσμές (ψάρι, κρεμμύδι ή σκόρδο), εκτός αν έχεις προμηθευτεί δυνατές τσίχλες!

Ακολουθώντας τις συμβουλές μας, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος και αλώβητος από ένα ραντεβού για δείπνο.

 #7. Δεν Χρειάζεται να Εντυπωσιάσεις

 Αν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνεις για φαγητό με την συγκεκριμένη γυναίκα, μην προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις πηγαίνοντας σε ένα πρωτοκλασάτο εστιατόριο.

Υπάρχουν πολλά και ποιοτικά μαγαζιά που μπορείς να πας για ένα δείπνο, με ποιοτικό φαγητό που ταυτόχρονα διατηρούν έναν αέρα απλότητας.

Σκοπός είναι να διασκεδάσετε, να μιλήσετε ήρεμα και να φάτε κάτι που δεν θα μετανιώσετε.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις πως να κάνεις θραύση σε ένα ραντεβού, τότε δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.