Τα πιο σημαντικά τεστ που κάνουν οι γυναίκες και τι σημαίνουν – μέρος 1

τα πιο σημαντικά τεστ που κάνουν οι γυναίκες και τι σημαίνουν - μέρος 1

Το τεστ που σου κάνει μία γυναίκα μπορεί να έχει πολλές έννοιες και είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να καταλάβει κομμάτια της προσωπικότητάς σου εις βάθος. Σε αυτό το πρώτο μέρος του άρθρου θα αναφερθούν μερικά από τα πιο σημαντικά τεστ που κάνουν οι γυναίκες και τι σημαίνουν. Για παράδειγμα, ένα τεστ είναι να έχει διαρκώς διαφορετική γνώμη από τη δική σου, για να δει αν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση να υπερασπιστείς τη γνώμη σου και τη θέση σου. Ταυτόχρονα, μπορεί να δει αν παραγίνεσαι ισχυρογνώμων σε σημείο που να γίνεσαι επιθετικός και βίαιος.

Τα τεστ που κάνουν οι γυναίκες συνήθως εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς. Η βασική διαφορά ανάμεσα σε ένα τεστ και μία φυσιολογική συζήτηση είναι ότι το τεστ γίνεται για να ανακαλύψει η γυναίκα συγκεκριμένες πτυχές της προσωπικότητάς σου και της νοοτροπίας σου, ενώ η φυσιολογική συζήτηση γίνεται χωρίς να σε έχει βάλει η γυναίκα κάτω από το μικροσκόπιο.

Η λίστα που ακολουθεί με τα πιο σημαντικά τεστ που κάνουν οι γυναίκες και τι σημαίνουν, είναι απλά ένας οδηγός, για να πάρεις μία ιδέα. Με την εξάσκηση, φλερτάροντας διαρκώς με γυναίκες, θα μπορείς να αναγνωρίζεις τα τεστ μόνος σου πολύ γρήγορα και να ανταποκρίνεσαι κατάλληλα.

 • Τεστ #1: Δεν απαντά στις κλήσεις σου, στα sms ή στο email / στο facebook.
 • Σκοπός: Θέλει να ανακαλύψει πόσο θα χάσεις την αυτοπεποίθησή σου και αν, πόσο θα αναζητήσεις την προσοχή της, κατά πόσο “καίγεσαι” να είσαι μαζί της και να σου απαντήσει. Αν γενικά έχεις γυναίκες στη ζωή σου και είσαι ικανοποιημένος με τη ζωή που έχεις, δε θα σε ανησυχήσει κάτι τέτοιο και μπορεί να μην το προσέξεις καν ότι κάποια στιγμή δεν απάντησε. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό το συγκεκριμένο τεστ, καθώς ενώ οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι θέλουν άνδρα για μονογαμική σχέση, αυτό το τεστ στοχεύει στο να διαλέξουν άνδρα με πολλές επιλογές, που κατά συνέπεια είναι πολύ πιθανό να τις κερατώσει. Αν λοιπόν σε αυτό το τεστ εκνευριστείς και φανεί ότι δεν έχεις άλλες επιλογές, θα αρχίσεις να την παίρνεις τηλέφωνο συνέχεια μέχρι να απαντήσει και θα εμπεδώσει το εξής:

ΔΕΝ είσαι κυρίαρχο αρσενικό – alpha male

 • Τεστ #2: Να έχει διαρκώς διαφορετική άποψη από τη δική σου σε μία συζήτηση.
 • Σκοπός: Αν εκφράσεις διαφορετική άποψη από της γυναίκας, αυτό δείχνει ότι έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση να πεις τη γνώμη σου και ας μη συμφωνεί η γυναίκα που σε ελκύει. Αν όμως εκνευριστείς με τα σχόλιά της, θα δείξεις χαμηλή αυτοεκτίμηση.
 • Τεστ #3: Προσπαθεί επανειλημμένα να σε κάνει να αισθανθείς ένοχος για τα λόγια σου ή τις πράξεις σου.
 • Σκοπός: Αν δείξεις αδιαφορία στις προσπάθειές της, σημαίνει ότι πιστεύεις στον εαυτό σου και ξέρεις ότι έχεις δίκιο. ΠΟΤΕ μην απολογηθείς για τις πράξεις σου αν νιώθεις ότι δεν κάνεις κάτι κακό και ποτέ μην επιτρέψεις σε γυναίκα να σου δημιουργήσει ενοχές για πράγματα που ΔΕΝ κάνεις λάθος.
 • Τεστ #4: Αργεί στα ραντεβού σας ή και τα ακυρώνει τελευταία στιγμή / σε στήνει.
 • Σκοπός: Θέλει να δει αν θα της επιτρέψεις να σου φέρεται χωρίς σεβασμό, ή πώς θα αντιδράσεις στο φέρσιμό της αυτό. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να δείξεις την κυριαρχία σου σε μία σχέση. Αν της επιτρέψεις να σου φέρεται έτσι, ουσιαστικά σου περνάει το μήνυμα: “Κάνω ό,τι θέλω και εσύ το ανέχεσαι”.
 • Τεστ #5: Σου ζητά διαρκώς χάρες, δώρα και τη βοήθειά σου.
 • Σκοπός: Θέλει να ανακαλύψει αν είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα για αυτήν, όταν στο ζητά. Αν ανακαλύψει κάτι τέτοιο, θα σε θεωρήσει “εύκολο” αλλά και δεδομένο, επομένως όχι πρόκληση και θα χάσει το ερωτικό της ενδιαφέρον. Μπορεί πάντως και έτσι να σε κρατήσει λίγο καιρό, καθώς θα την “βολέψει” να έχει έναν σύντροφο “του χεριού της”.
 • Τεστ #6: Μιλάει κολακευτικά για άλλους άνδρες, μπροστά σου.
 • Σκοπός: Θέλει να δει αν θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο, που για να συμβαίνει αυτό, τέτοια σχόλιά της δε θα σου γεννήσουν ανασφάλειες.
 • Τεστ #7: Φλερτάρει με άλλους άνδρες μπροστά σου.
 • Σκοπός: Θέλει και πάλι να δει αν θα σε πιάσουν ανασφάλειες, αλλά το βασικότερο, θέλει να δει πόση ελευθερία της δίνεις χωρίς συνέπειες.
 • Τεστ #8: Σου κάνει κοπλιμέντα, βάζοντάς σε σε ένα βάθρο πάνω από όλους και όλα.
 • Σκοπός: Θέλει να δει κατά πόσο θα επηρεαστείς από την κρίση της, καθώς και πόσο μπορεί να σε χειραγωγήσει. *** Μην παρανοήσεις με το συγκεκριμένο τεστ, θέλει καθαρό μυαλό για να καταλαβαίνεις πότε πραγματικά λέει κάτι θετικό για σένα και πότε αυτό είναι τεστ.

Εδώ τελειώνει το άρθρο “τα πιο σημαντικά τεστ που κάνουν οι γυναίκες και τι σημαίνουν – μέρος 1”. Στο δεύτερο μέρος, θα αναφερθούν και αναλυθούν περισσότερα τεστ.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.