Την Βλέπω Ερωτικά Αλλά Θέλει Άλλον! Πώς το Αντιμετωπίζω

Την Βλέπω Ερωτικά Αλλά Θέλει Άλλον! Πώς το Αντιμετωπίζω

Αν Την Βλέπεις Ερωτικά, Αλλά Δεν Ενδιαφέρεται…

Σου έχει τύχει να βλέπεις μια γυναίκα ερωτικά, αλλά εκείνη να θέλει κάποιον άλλον; Και να έχεις μπλοκάρει, να μην μπορείς να της εκφράσεις ξεκάθαρα το ερωτικό σου ενδιαφέρον αλλά να μην μπορείς και να απομακρυνθείς από τη συγκεκριμένη γυναίκα;

Σε όλους μας έχει τύχει.

Είναι πολύ συχνό το να κολλάμε με μια συγκεκριμένη γυναίκα η οποία μας αρέσει πολύ, ενώ εκείνη είναι κολλημένη με κάποιον άλλον άντρα.

Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση και σίγουρα, εάν τραβάει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποια στιγμή αρχίζει και μας κουράζει και γίνεται αρκετά ψυχοφθόρα.

Το θέμα είναι να καταφέρουμε σταδιακά να διαχειριστούμε τη συγκεκριμένη κατάσταση και να μην μας στενοχωρεί ή απογοητεύει. Γιατί αυτό δεν είναι καθόλου ωφέλιμο.

Πώς λοιπόν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση στην οποία μας αρέσει μια γυναίκα αλλά εκείνη είναι κολλημένη με κάποιον άλλον;

#1. Πες Της Ότι Την Βλέπεις Ερωτικά

Σε περίπτωση που δεν της έχεις εκφράσει ακόμα το ερωτικό σου ενδιαφέρον, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις.

Το να γνωστοποιήσεις στη γυναίκα που σου αρέσει ότι την βλέπεις ερωτικά είναι εξαιρετικά κρίσιμο ώστε να ξεκαθαρίσει η μεταξύ σας κατάσταση.

Σε περίπτωση που η γυναίκα δεν το ξέρει, σε βλέπει ως φίλο και δεν δίνεις στον εαυτό σου πιθανότητες να αλλάξει αυτό.

Πες της ξεκάθαρα ότι την βλέπεις ερωτικά, καθώς αυτό είναι ένα βήμα για να δεις πώς νιώθει και η ίδια. Ενδεχομένως να σε έχει σκεφτεί κι εκείνη ως κάτι παραπάνω από φίλο, αλλά να μην μπορεί να κάνει το βήμα.

Εάν δεν ενδιαφέρεται και εξακολουθεί να είναι κολλημένη με κάποιον άλλον άντρα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις την επαφή και την επικοινωνία σας. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το πώς μπορείς να σταματήσεις να μπερδεύεσαι και να ασχοληθείς με γυναίκες που σε θέλουν πραγματικά.

Θα βρεις κάποια στιγμή κάποια άλλη γυναίκα η οποία θα νιώθει για εσένα όπως νιώθεις κι εσύ για εκείνην.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να της κάνεις ξεκάθαρο το ότι την βλέπεις ερωτικά, προκειμένου να ξέρει κι εκείνη που βαδίζει και τι πραγματικά θέλεις από τη σχέση σας.

Ωστόσο, μην κάνεις αυτό το βήμα με την ελπίδα ότι θα αλλάξει κάτι μέσα της και θα ξεκολλήσει. Κάνε το για εσένα και για να νιώσεις εσύ καλύτερα.

#2. Μην Προσπαθείς Να Την Κάνεις Να Ξεκολλήσει

Πολύ άντρες πέφτουν στην εξής παγίδα: Προσεγγίζουν φιλικά τη γυναίκα που τους αρέσει και προσπαθούν να την κάνουν να ξεκολλήσει από τον άλλον άντρα.

Αυτό όμως μειώνει την αξία τους και τους βάζει σε δευτερεύον ρόλο.

Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να πείσεις τη γυναίκα που σου αρέσει να μην της αρέσει κάποιος άλλος.

Όπως κανένας δεν μπορεί να πείσει εσένα να μην σου αρέσει η συγκεκριμένη γυναίκα, έτσι κι εσύ δεν μπορείς να πείσεις τη συγκεκριμένη γυναίκα να μην της αρέσει κάποιος άλλος άντρας.

Εκτός του ότι είναι μάταιο, μειώνει την αξία σου.

Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Και εάν αυτή η ερωτική επιλογή ικανοποιεί τη γυναίκα, εσύ δεν μπορείς να επέμβεις. Και δεν είναι και ο ρόλος σου αυτός.

Ένας από τους κανόνες της ερωτικής έλξης είναι ότι δεν παρακαλάμε και δεν κυνηγάμε τις γυναίκες που δεν μας θέλουν.

Επομένως, μην προσπαθείς να την πείσεις να αλλάξει γνώμη με το να μιλάς με άσχημο τρόπο για τον άλλον άντρα.

Έτσι κι αλλιώς, δεν μειώνουμε ποτέ κανέναν.

 

#3. Μην Σταματήσεις Να Φλερτάρεις Άλλες Γυναίκες

Εφόσον δεν έχετε ακόμα κάτι ερωτικό, δεν σε ωφελεί το να μένεις στάσιμος και να σταματήσεις να φλερτάρεις άλλες γυναίκες.

Όλα όσα κάνεις παίζουν ρόλο στο να ανέβει η ψυχολογία σου. Επομένως, μην μένεις κι εσύ κολλημένος με μια γυναίκα, ειδικά εάν της έχεις μιλήσει και δεν βλέπεις ανταπόκριση.

Φλέρταρε με άλλες γυναίκες ώστε να αποκτήσεις επιλογές και να διασκεδάσεις.

Θα σου ανεβάσει πολύ την ψυχολογία και θα σε βοηθήσει να δεις την κατάσταση πιο αντικειμενικά και να πάρεις πιο ξεκάθαρες αποφάσεις.

Εκτός εάν δεν φλερτάρεις επειδή ντρέπεσαι. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το τι να κάνεις εάν δεν φλερτάρεις επειδή είσαι ντροπαλός.

Ίσως να γνωρίσεις και κάποια άλλη γυναίκα που σου αρέσει πολύ και που της αρέσεις κι εκείνης.

Σε κάθε περίπτωση, μην κολλάς και μην σταματάς να διασκεδάζεις και να φλερτάρεις. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

#4. Πάρε Μια Ξεκάθαρη Απόφαση Και Μην Περιμένεις Τη Δική Της

Το τέταρτο βήμα είναι και το πιο σημαντικό: Αντί να περιμένεις τη δική της αντίδραση και απόφαση, πάρε εσύ την απόφαση για τον εαυτό της.

Ένας Άνδρας Αξίας δεν περιμένει από κανέναν άνθρωπο στη ζωή του να πάρει τις αποφάσεις για εκείνον.

Αντίθετα, αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων και των σκέψεών του και κυρίως του εαυτού του και δρα ανεξάρτητα.

Επομένως, μόλις της εκδηλώσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον, κάνε μια ξεκάθαρη κίνηση. Εάν σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται ή ότι δεν είναι σίγουρη, τότε μην περιμένεις άλλο.

Ο χρόνος και η ενέργειά σου είναι πολύτιμα.

Πάρε την απόφαση να αποκοπείς από αυτήν τη σχέση και να μην περιμένεις άλλο.

Το καλύτερο είναι να προχωρήσεις μπροστά και να βρεις κάτι καλύτερο που σου αξίζει.

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι είναι πολύ σημαντικό το να μην περιμένεις καμία γυναίκα να αποφασίσει το εάν σε θέλει. Θυμήσου ότι αξίζεις πολλά και ότι κάθε γυναίκα θα είναι τυχερή να είναι δίπλα σου.

Επιπλέον, όταν μια γυναίκα είναι κολλημένη με κάποιον άλλον άντρα, δεν χρειάζεται να επιμένουμε υπερβολικά πολύ και μάλιστα με τον λάθος τρόπο. Αντίθετα, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να νιώθει όπως θέλει για κάθε άλλον άνθρωπο.

Επομένως, μην πιέζεις καταστάσεις.

Να είσαι ξεκάθαρος και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Για να εκφράσεις σε μια γυναίκα ότι την βλέπεις ερωτικά θα πρέπει να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές και να είσαι ο εαυτός σου. Βρες τη αυτοπεποίθηση να το κάνεις εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.