20 Πράγματα που Έμαθα Ασχολούμενος με το Παιχνίδι (και Χρειάζεται να Ξέρεις)

20 πράγματα που έμαθα ασχολούμενος με το Παιχνίδι (και χρειάζεται να ξέρεις)

Τί Έμαθα Όταν Ασχολήθηκα Συστηματικά Με Το Παιχνίδι

Μιας και πιθανότητα σε πετυχαίνω σε χαλαρή φάση διακοπών και έχεις χρόνο να συλλογιστείς λίγο, θέλω σήμερα να μοιραστώ μαζί σου κάποια πράγματα που σκεφτόμουν πρόσφατα, μετά από μια ερώτηση μαθητή μας που είχε έρθει σε δωρεάν ραντεβού στα γραφεία μας. Μου ζήτησε λοιπόν να του πω τα πιο σημαντικά συμπεράσματα μου από το Παιχνίδι και όσα έμαθα, τόσο προσωπικά όσο και διδάσκοντας άλλους μαθητές.

Πιστεύω ότι τα ακόλουθα θα φανούν χρήσιμα σε πολλούς από εσάς που ξεκινάτε τώρα και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πιο γρήγορα μπροστά. Κάποιες από τις ακόλουθες ιδέες ίσως τις έχεις δει ως concept σε κάποια άρθρα μου, κάποιες άλλες ίσως όχι.

παιχνίδι και αποπλάνηση

Τα 20 Πράγματα Που Έμαθα Λοιπόν:

#1. Το πόσο ωραίος είσαι, δεν μετράει, ούτε λέει κι από μόνο του πολλά. Το πόσο προσεγμένος και κομψά ντυμένος είσαι, μετράει πολύ. Για αυτό ντύσου έτσι, ώστε να δείχνεις ένα κλικ πιο προσεγμένος από τους υπόλοιπους άντρες.

#2. Κανείς από τους γύρω δεν ασχολείται μαζί σου για να σε κριτικάρει ή να σε κατηγορήσει. Όλοι είναι αγχωμένοι με το πόσο cool δείχνουν οι ίδιοι. Άρα μπορείς να προσεγγίσεις όποια θες. (Που έτσι κι αλλιώς μπορείς δηλαδή).

#3. Πάντα να χαμογελάς.

#4. Δεν υπάρχουν μαγικές ατάκες για να ανοίξεις κάποιο σετ, την δουλειά την κάνει ο ελκυστικός εαυτός σου.

#5. Στις γυναίκες αρέσουν και τα «καλά παιδιά». Δεν τους αρέσουν όμως τα «αδύναμα παιδιά». Οπότε δεν χρειάζεται να παριστάνεις το «bad boy», μπορείς ακόμα να είσαι καλός. Αλλά πρέπει παράλληλα να έχεις και αυτοπεποίθηση, πίστη στον εαυτό σου, την αξία σου, τις απόψεις σου.

Τί είναι αξία όμως για εσένα;

Τί Άλλο Έμαθα Με Το Παιχνίδι

#6. Σταμάτα να συμφωνείς σε οτιδήποτε σου λέει.

#7. Δεν είναι αρκετό να είσαι ο «εαυτός» σου. Πρέπει να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου.

#8. Για να είναι μαζί σου κάποια γυναίκα, πρέπει να νιώθει και ασφάλεια.

#9. Υπάρχει μια πολύ λεπτή αλλά πολύ σημαντική διαφορά ανάμεσα στο να είσαι λιγούρης και στο να είσαι σεξουαλικός. Η διαφοράέχει ως εξής: Ο λιγούρης την πέφτει στην κοπέλα, προτού αυτή νιώσει έλξη για αυτόν. Ο σεξουαλικός άνδρας κάνει την κίνησή του στο σωστό timing, δηλαδή όταν κι αυτή αρχίζει να νιώθει έλξη για αυτόν.

#10. Απλά και μόνο επειδή μιλάς μαζί της δεν σημαίνει ότι είσαι και ελκυστικός.

Σημάδια Που Δίνουν Οι Γυναίκες Και Η Εμπειρία Που Απόκτησα

20 πράγματα που έμαθα ασχολούμενος με το Παιχνίδι (και χρειάζεται να ξέρεις)

#11. Μάθε να αναγνωρίζεις τη διαφορά ανάμεσα στη γυναικεία ευγένεια και το γυναικείο ενδιαφέρον.

#12. Στο ίδιο πλαίσιο: μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια που δίνουν οι γυναίκες. Συνήθως είναι διακριτικά και έμμεσα.

#13. Για να κερδίσεις μία γυναίκα, πρέπει να μην σε πειράζει να την χάσεις. (παλιό γνωστό ρητό που είναι απόλυτα αληθές)

#14. Είσαι άνδρας, είναι δουλειά σου να κατευθύνεις την ομάδα και τα πράγματα μπροστά. Επίσης μην περιμένεις να πάρει πρωτοβουλία εκείνη, εσύ είσαι ο οδηγός.

#15. Όταν μια κοπέλα με την οποία είχες βγει ραντεβού στο παρελθόν και έκτοτε είχατε χαθεί, επικοινωνήσει ξαφνικά ξανά μαζί σου, γενικά σημαίνει ένα πράγμα. Για αυτό φρόντισε να μην χάσεις το timing.

Σημάδια που δείχνουν ότι ελκύεις μια γυναίκα στο βίντεο εδώ.

Αφού Πετύχεις Με Μια Γυναίκα

#16. Αφότου κοιμηθείς με μία γυναίκα, πάντα να επικοινωνείς μαζί της την επόμενη ημέρα για να μην αναπτύξει τύψεις που πέρασε το βράδυ μαζί σου. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύεις να κάνεις σχέση μαζί της. Είναι απλά καλοί τρόποι.

#17. Μην περιμένεις από τους φίλους σου ή την οικογένειά σου αποδοχή. Μάλλον τους αρέσεις όπως είσαι ήδη, αλλά όχι απαραίτητα για τους σωστούς λόγους. Ειδικά με κάποιους «φίλους», που μόλις αρχίσεις να δείχνεις, να αισθάνεσαι και να τα καταφέρνεις πιο καλά, συνειδητοποιούν τις δικές τους αδυναμίες και έλλειψη ανάπτυξης.

Μπορείς να έχεις πράγματι μια γυναίκα που σου αρέσει.

#18. Τα μεικτά σετ είναι τα καλύτερα. (Ίσως σου πάρει λίγο καιρό να το συνειδητοποιήσεις αυτό).

#19. Μην το παίρνεις πολύ σοβαρά, χαλάρωσε, ελάφρυνε και απόλαυσε το.

#20. Δεν ευστοχείς ποτέ σε κανένα σουτ που δεν έριξες.

Ξεκίνα να προσεγγίζεις… Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.