3 Πράγματα που Πρέπει να Ξέρεις για τις Ωραίες Γυναίκες

3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις ωραίες γυναίκες

Τι Πρέπει Να Ξέρεις Για Τις Ωραίες Γυναίκες

Έχοντας την χαρά να έχω βγει και σχετιστεί με αρκετές πραγματικά ωραίες γυναίκες, έχω να πω ότι πέραν του ότι είναι πολύ ανεβαστικό, μετά από λίγο αρχίζεις να παρατηρείς και κάποια κοινά μοτίβα. Και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον, για μένα τουλάχιστον. Που μου αρέσει να παρατηρώ τους ανθρώπους. Τα μοτίβα αυτά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που τις αντιμετωπίζουν οι άνδρες και τον τρόπο που αυτές σχετίζονται μαζί τους.

μάθε για τις ωραίες γυναίκες

Πράγματα, που ισχύουν ακόμα και για πιο απλές κοπέλες, στις ωραίες γυναίκες ισχύουν σε υπερθετικό βαθμό. Είναι ευκαιρία λοιπόν να σου τα αναφέρω, για να τα έχεις υπόψη σου κι εσύ και να ξέρεις πως έχουν τα πράγματα.

Πριν συνεχίσεις, καλό θα ήταν να δεις το βίντεο εδώ για να ξέρεις ότι πάνω από όλα μπορείς κι εσύ να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Έτσι, Να Ξέρεις Για Τις Ωραίες Γυναίκες:

#1. Δέχονται Άπειρα Μηνύματα Στο Facebook

Ακόμα και μια στοιχειωδώς εμφανίσιμη κοπέλα δέχεται καθημερινά πολλά αιτήματα φιλίας από άσχετους άνδρες, πόσο μάλλον οι πολύ ωραίες γυναίκες. Η λογική των ανδρών που στέλνουν χύμα τέτοια αιτήματα δεν είναι άλλη από την γνωστή ατάκα από τη διαφήμιση: «κι αν σου κάτσει;».

Άλλες φορές παλιοί γνωστοί που έχουν να τους μιλήσουν χρόνια, προσπαθούν να κανονίσουν ραντεβού με ένα απλό:

Γεια σου τι κάνεις; Πότε θα πάμε για καφέ;

Άλλοι ξαφνικά στέλνουν μηνύματα στο inbox, με ατάκες τύπου «είσαι πολύ όμορφη με το μαύρο φόρεμα», «έχεις γίνει πολύ sexy», «μας έφτιαξες τη μέρα».

Κάποιο το τερματίζουν: «Με ενέπνευσες τόσο πολύ, που θέλω να σε ζωγραφίσω».

Και συγκεκριμένα έχω διαπιστώσει, ότι ειδικά όσοι δεν έχουν τα …κότσια να προσεγγίσουν κοπέλες από κοντά, τόσο πιο πολύ επιδίδονται σε τέτοιου τύπου μηνύματα (τα οποία κι αυτά δείχνουν έλλειψη αυτοπεποίθησης).

μάθε για τις ωραίες γυναίκες

Είναι αυτονόητο πως όταν με μια κοπέλα έχεις να μιλήσεις χρόνια, με μια τέτοια πρώτη ατάκα στο ξαφνικό δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά.

Και στο κάτω κάτω οι γυναίκες δεν είναι χαζές, όταν η πρώτη ατάκα που τους στέλνεις είναι «είσαι πολύ sexy», αντιλαμβάνονται αμέσως  την απελπισία σου.

 

Καταλαβαίνεις όμως, ότι όσο χαμηλού ρίσκου κι αν είναι για σένα αυτές οι κινήσεις, φανερώνουν από μακριά απελπισία και απόγνωση, οπότε μην περιμένεις καμία επιτυχία.

Οι δε γυναίκες που εισπράττουν αυτή τη συμπεριφορά είτε απλά τονώνουν το εγώ τους με τα κομπλιμέντα, είτε απλά γελάνε με την απελπισία αυτών των ανδρών.

Άρα, οποιαδήποτε απόπειρα για παιχνίδι στα κοινωνικά δίκτυα είναι καταδικασμένη; Όχι! Παιχνίδι σαφώς και μπορεί να γίνει online και μάλιστα πολύ αποδοτικό, αλλά όχι με τέτοιους απεγνωσμένους τρόπους. Χρειάζεται και σε αυτό εξυπνάδα και σωστή παρουσία ώστε να ξεχωρίσεις από τον σωρό των ανδρών που στέλνουν τέτοια άσχετα μηνύματα. Αν έχεις απορίες ή χρειάζεσαι βοήθεια για να φτιάξεις το online game σου, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με τον Ανέστη, τον πραγματικά κορυφαίο Έλληνα στο διαδικτυακό φλερτ!

#2. Δεν Βλέπουν Ερωτικά Τους Άνδρες-Δορυφόρους

Δες το βίντεο και μάθε γιατί είναι σημαντικό να δείξεις από την αρχή ότι σου αρέσει μια γυναίκα.

Στην αργκό οι άνδρες αυτοί λέγονται «δορυφόροι» (orbiters), σε τροχιά δηλαδή γύρω από την κοπέλα, εγώ όμως προτιμώ τη λέξη «μυγάκια», όπως τα μυγάκια που πετάνε γύρω από κάποιον.

Έτσι, ανάλογα με το πόσο ωραία είναι η κοπέλα, τόσο περισσότερους άνδρες έχει να την περιτριγυρίζουν δήθεν ως φίλοι, που ψάχνουν όμως ευκαιρία να τρυπώσουν στη ζωή της. (και όχι μόνο στη ζωή της…)

Υπό το πρίσμα των φιλικών δήθεν προθέσεων, της κάνουν διάφορα χατίρια για να την καλοπιάσουν. Έτσι υπάρχουν οι άνδρες που τις βγάζουν έξω για φαγητό και τις κερνάνε, άλλοι που τις πάνε σε συναυλίες ή άλλα πολιτιστικά events, άλλοι που τους κάνουν τους σοφέρ και διατελούν χρέη ταξιτζή και άλλοι που κάνουν μικρά μαστορέματα/επισκευές στο σπίτι. Όλοι αυτοί χαίρονται που είναι μέσα στη ζωή της κοπέλας που τους αρέσει, σίγουροι ότι επειδή την βοηθάνε ή την κερνάνε είναι ένα βήμα από το να την κερδίσουν.

Αν ρωτήσεις όμως τις ίδιες τις κοπέλες αν τους αρέσουν αυτοί οι άνδρες, τις περισσότερες φορές θα παραξενευτούν ακόμα και με την ερώτηση και θα σε βεβαιώσουν πως τους βλέπουν μόνο ως «φίλους» ή «σαν αδερφούς».

Κάποιες λιγοστές θα αναφερθούν ακόμα και με υποτιμητικούς όρους σε αυτούς τους φίλους, καθώς δεν τους τρέφουν κανένα σεβασμό.

μάθε για τις ωραίες γυναίκες

Μη νομίσεις όμως ότι θα σε συμβουλεύσω να πας στο άλλο άκρο και να παριστάνεις το «κακό παιδί»… Είναι ακόμη ένα στερεότυπο ότι οι γυναίκες θέλουν τα “bad boys”. Επέτρεψέ μου όμως να σου θυμίσω ότι κανένας άνθρωπος δεν σέβεται όσους γίνονται χαλί να τον πατήσουν. Αυτούς που δεν μπορούν να βάλουν τα όριά τους και δεν εκφράζουν αυτό που πραγματικά θέλουν. Δεν αρκεί μόνο να κάνεις τον «φίλο» ή τον «ιππότη», αυτές οι ιδιότητες δεν κερδίζουν το σεβασμό ή τον θαυμασμό της. Άλλωστε όταν πας να «καλοπιάσεις» κάποιον, ουσιαστικά υποδηλώνεις ότι είσαι κατώτερός του και ότι θες κάποια χάρη.

Αν ακολουθείς κι εσύ τέτοιες τακτικές, άφησε τες στην άκρη γιατί δεν έχουν νόημα. Και αν βλέπεις ότι είσαι ήδη στο όριο του να μπεις στη ζώνη φιλίας και να γίνεις ένας ακόμα δορυφόρος της, τότε πρέπει να αναλάβεις δράση άμεσα αναπτύσσοντας τις ικανότητές σου στο φλερτ, για να γίνεις πιο ελκυστικός.

#3. Τι Πρέπει Να Ξέρεις Για Τις Ωραίες Γυναίκες : Είναι Ελαφρώς Κακομαθημένες

Οι ωραίες γυναίκες έχουν συνηθίσει από μικρές να έχουν την προσοχή των ανδρών. Πολλοί άνδρες μάλιστα αλλάζουν την συμπεριφορά τους όταν έχουν να κάνουν με μια πολύ ωραία γυναίκα. Θα έχεις ακούσει και εσύ σχετικές ιστορίες με κλήσεις που γλυτώνουν από τροχονόμους, ή ότι τυγχάνουν καλύτερης εξυπηρέτησης σε μαγαζιά. Έτσι και οι ίδιες γνωρίζουν πολύ καλά την επίδραση και την επιρροή που μπορούν να έχουν στους άνδρες.

Επίσης, είναι συνηθισμένες να τις κερνάνε συνέχεια, άλλοτε κάποιος από το μαγαζί (μετρ, μπάρμαν), άλλοτε κάποιος από τους προαναφερθέντες άντρες-δορυφόρους. Και φυσικά πολλές φορές, τις προσεγγίζουν και διάφοροι άνδρες με την ατάκα-κλισέ: «να σε κεράσω ένα ποτό;» (φοβερή πρωτοτυπία…)

Μήπως σε ”παίζει”; Δες το βίντεο και μάθε πως διαχειρίζεσαι μια τέτοια κατάσταση.

Με το να κάνεις και εσύ μία από τα ίδια, δηλαδή να την κερνάς χωρίς λόγο, να προσεγγίζεις χωρίς αυτοπεποίθηση, να κάνεις συνεχή κομπλιμένα και να νομίζεις ότι έτσι θα την εντυπωσιάσεις και θα την ρίξεις, δεν έχεις καμία τύχη. Καταλαβαίνεις κι εσύ ότι δεν θα ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους 100 άνδρες που έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Θα είσαι ένα ακόμη που την κακομαθαίνει λίγο ακόμα. Και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο αν δείχνεις εντυπωσιασμένος από την φυσική της ομορφιά… Ειδικά τότε γίνεσαι ακόμη ένα άνδρας σαν όλους τους άλλους.

Για να ρίξεις μια τέτοια γυναίκα, χρειάζεται τρόπος. Κι αυτός δεν είναι με το να συνεχίσεις να την κακομαθαίνεις με κομπλιμέντα ή κεράσματα. Βέβαια, έχε υπόψη ότι και τα κομπλιμέντα χρειάζονται και να την κεράσεις μπορείς, στο σωστό όμως timing και μόνο όταν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.