3 Τραγικά Λάθη όταν Μιλάς με Κάποια στο Facebook

Το πρόγραμμα που θα αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα έβλεπες τις γνωριμίες μέσω των Social Networks! Τεχνικές Online Dating που πραγματικά δουλεύουν!

Μιλάς Στο Facebook Με Μια Γυναίκα Που Σου Αρέσει

Είναι γεγονός ότι το Facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αποτελεί έναν καθημερινό τρόπο επικοινωνίας. Πολλοί άντρες προσπαθούν να προσεγγίσουν γυναίκες μέσω Facebook, καθώς το βρίσκουν πιο εύκολο να μιλήσουν από εκεί αντί face to face. Ίσως ζούμε σε μία εποχή όπου οι περισσότερες γνωριμίες γίνονται facebook to facebook, αντί για face to face. Είναι επίσης γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες κάνουν – τα ίδια – τραγικά λάθη ενώ επικοινωνούν μέσω Facebook με γυναίκες. Σε αυτό το άρθρο, θα τονίσω 3 από αυτά, τα πιο σημαντικά κατά την κρίση μου και εμπειρία μου στο Παιχνίδι στο Διαδίκτυο.

Πριν συνεχίσεις δες εδώ το βίντεο για το φλερτ στο διαδίκτυο.

#1. Γιατί Δεν Απαντάς;

Ίσως το πιο λάθος μήνυμα που μπορεί να στείλει κάποιος σε κοπέλα που αργεί να του απαντήσει, ή που είδε ότι το μήνυμα διαβάστηκε εδώ και ώρα. Δείχνει ανασφάλεια και αγγίζει τα όρια του «creepy» τύπου. Στο Facebook, όπως και όταν στέλνεις sms σε μια κοπέλα, δεν θα απαντάει η άλλη πάντα άμεσα. Μπορεί να έχει το φαγητό στη φωτιά, μπορεί να είναι στο μπάνιο, μπορεί να μιλάει με άλλους 5. Προτεραιότητα, να είσαι σίγουρος, δε θα δώσει σε αυτόν που την πρήζει όλη την ώρα «γιατί δεν απαντάς» και «πού είσαι» κτλ.

Αν νιώθεις ότι σε ”γράφει” πως το διαχειρίζεσαι; Δες παρακάτω.

Σίγουρα είναι πολύ θετικό αν απαντάει άμεσα / γρήγορα στα μηνύματα, αλλά το ανάποδο δε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται απαραίτητα, ούτε ότι δε θα απαντήσει αργότερα. Απλά, λοιπόν, υπομονή! Στο παιχνίδι στο Ίντερνετ, χρειάζεται περισσότερη υπομονή από ό,τι έξω.

#2. Μη Ζητάς Αμέσως Τηλέφωνο Όταν Μιλάς Στο Facebook.

Ένα ακόμα συχνό λάθος που κάνουν πολλοί άντρες στο διαδίκτυο. Με το καλημέρα, ζητάνε κινητό ή και δίνουν το κινητό τους. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνεις μία πρώτη άσχημη / αρνητική εντύπωση. Να είσαι σίγουρος ότι αυτό το κάνουν πολλοί άλλοι, μία γυναίκα που φλερτάρει στο Διαδίκτυο αρκετό καιρό το έχει συναντήσει πολλές φορές αυτό σαν συμπεριφορά και δεν ανταποκρίνεται / δεν απαντάει / δεν ασχολείται ούτε για 1 δευτερόλεπτο μαζί σου.

facebook

Πρέπει πρώτα να της τραβήξεις το ενδιαφέρον, και εφόσον έχει επενδύσει χρόνο – έστω και 5 λεπτά – στην επικοινωνία, μετά είσαι σε θέση να της ζητήσεις να περάσει η επικοινωνία σας στο skype ή και στο τηλέφωνο. Υπάρχουν και τα λεγόμενα «τυχερά», όπου η άλλη απλά ψάχνεται πολύ και στη συγκεκριμένη φάση που την πέτυχες αλλά και της έκανες κλικ άμεσα με τις φωτογραφίες σου.

Αυτή όμως είναι η εξαίρεση στον κανόνα – που σίγουρα όσο πιο συχνά και πιο πολύ παίζεις, τόσο πιο συχνά θα εμφανίζεται και η εξαίρεση, άλλωστε μην ξεχνάς ότι το Παιχνίδι είναι παιχνίδι αριθμών. Όσες περισσότερες κοπέλες προσεγγίσεις, τόσες περισσότερες θα επιλογές θα έχεις. Αν στις 10 κοπέλες ρίχνεις τη 1, στις 100 θα ρίχνεις τις 10.

#3. Γυμνές Φωτογραφίες Στο Facebook – Συζήτηση Σεξουαλικού Περιεχομένου Πολύ Γρήγορα.

facebook

Μπορεί αυτό σε πολλούς να ακούγεται χαζό, είναι όμως πολλοί οι άντρες που αμέσως προσπαθούν να ξεκινήσουν σεξουαλική συζήτηση, ή και να στείλουν γυμνή φωτογραφία τους ή να απαιτήσουν γυμνή φωτογραφία της κοπέλας με την οποία μιλάνε. Επίσης, πολύ λάθος τακτική, καθώς οι κοπέλες που θα ανταποκριθούν σε τέτοια αντιμετώπιση, θα είναι στην πλειοψηφία τους πολύ χαμηλής ποιότητας, από όλες τις απόψεις.

Υπάρχει συγκεκριμένο μέρος και συγκεκριμένη ώρα για όλα. Και η σωστή στιγμή και το σωστό μέρος για να περάσεις σε πολύ σεξουαλική συζήτηση, είναι συνήθως από κοντά, και σε μέρος που ευνοεί την αποπλάνηση, π.χ. σε σπίτι. Επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο και μέσω Ίντερνετ, αλλά ΟΧΙ από το πρώτο λεπτό της επικοινωνίας. Προσοχή, λοιπόν, στο πόσο γρήγορα προσπαθείς να «κλείσεις» την συμφωνία.

Και αφού στόχος σου είναι να καταφέρεις να κλείσεις το πολυπόθητο ραντεβού από κοντά, δες στο παρακάτω βίντεο 3 μέρη για να την πας ραντεβού.

Μη δοκιμάζεις κάτι τέτοιο προτού μιλήσεις με την κοπέλα και προτού σου δώσει σημάδια ότι μπορεί να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, γιατί απλά με αυτό τον τρόπο καταδικάζεις τον εαυτό σου στο 99% των περιπτώσεων να μη σου απαντήσει καν. Καλή επιτυχία!

Και ας μην ξεχνάμε, το πραγματικό Παιχνίδι είναι έξω! Το Διαδίκτυο, είναι μία καλή εναλλακτική. Δε θα πρέπει να είναι ο κύριος τρόπος γνωριμιών.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα, είτε μιλάς στο Facebook, είτε από κοντά; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.