8 Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας που Είναι Πάντα Ελκυστικά

8 Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας που θα Βρίσκει Πάντα Ελκυστικά

Έχεις σκεφτεί ποτέ ποια χαρακτηριστικά προσωπικότητας η γυναίκα βρίσκει ελκυστικά και ακαταμάχητα; Σε βασανίζει η σκέψη ότι το μόνο που μετράει για να έχεις μία γυναίκα που σου αρέσει πολύ, είναι η εμφάνιση και το χρήμα;

Φυσικά και το χρήμα δημιουργεί έλξη, όπως έχει σημασία και το να είσαι πολύ εμφανίσιμος, ψηλός, διάσημος / αναγνωρίσιμος. Ένα ακριβό αυτοκίνητο επίσης θα τραβάει τα βλέμματα. Μέχρι και τα 23 μου, πίστευα και εγώ ότι το πιο σημαντικό ήταν η εμφάνιση, τα χρήματα και η αναγνωρισιμότητα.

Η γυναίκα όμως μπορεί να νιώσει πολύ δυνατή έλξη από έναν άνδρα, η οποία πηγάζει από την προσωπικότητά του. Ήμουν 23 ετών και ακόμα πίστευα ότι η εμφάνιση μου στερεί κάθε πιθανότητα να γνωρίζω γυναίκες που ήθελα. Έβαλα λοιπόν σκοπό να βελτιώσω την εμφάνισή μου, δηλαδή το σώμα και το στιλ μου.

Το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό, καθώς εκείνο το καλοκαίρι η ερωτική μου ζωή αναβαθμίστηκε απίστευτα γρήγορα. Το ηθικό ακμαίο. Άρχισα να νιώθω άνετα όταν μιλούσα με γυναίκες που μου άρεσαν. Καθώς άκουγα θετικά σχόλια για την εμφάνισή μου, η αυτοπεποίθησή μου συνεχώς ανέβαινε.

Δες το παρακάτω βίντεο πριν συνεχίσεις:

Το 2008 με βρήκε και πάλι σε άσχημη φυσική κατάσταση – μετά τον στρατό – όμως κάτι είχε αλλάξει. Και πάλι πίστευα ότι μπορώ να έχω επιτυχία με τις γυναίκες. Και είχα, μάλιστα περισσότερη από πριν που η εμφάνισή μου ήταν σαφώς καλύτερη.

Σε μερικές περιπτώσεις, η όχι τόσο καλή μου εμφάνιση ήταν εμπόδιο, αλλά όχι αρκετό εμπόδιο για να μη σημειώνω πολλές επιτυχίες. Συνειδητοποίησα λοιπόν, ότι αυτό που έχει σημασία περισσότερο είναι η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά, η επιμονή και άλλες αρετές που δεν έχουν σχέση με την εμφάνιση ή τα χρήματα.

Ποια είναι τα 8 χαρακτηριστικά προσωπικότητας λοιπόν που η γυναίκα πάντα θα βρίσκει ελκυστικά;

#1. Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας: Αυτοπεποίθηση

confidence

Αν δεν πιστέψεις στον εαυτό σου, δε θα πιστέψει κανένας σε εσένα.

Η αυτοπεποίθηση είναι ο νούμερο ένα διακόπτης που δημιουργεί έλξη στις γυναίκες. Όταν μιλάς μαζί τους φυσικά, δεν μπορείς να εξηγήσεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση αλλά μπορείς να το εκπέμπεις, να το δείξεις και να το περάσεις με διάφορα μέσα, τρόπους και πρακτικές.

Η αυτοπεποίθηση δεν είναι πάντα εύκολο να υπάρχει. Η σιγουριά για τις κινήσεις σου όμως είναι κάτι που έρχεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Η σιγουριά αυτή θα πηγάζει από το γεγονός ότι θα γνωρίζεις πώς να χειριστείς μία κατάσταση ανά πάσα στιγμή. Τι θα πεις, πώς θα την αγγίξεις, πότε μπορείς να κλιμακώσεις τη γνωριμία. Ρίξε μία ματιά εδώ αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις αυτή τη σιγουριά σε χρόνο ρεκόρ.

#2. Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας: Χιούμορ

Τα δύο μεγαλύτερα ελαττώματα που μπορεί να έχει ένας άνδρας, όπως είναι κοινώς αποδεκτό από τις περισσότερες γυναίκες στον πλανήτη, είναι να:

  • Είναι πάντα σοβαρός (σοβαροφανής) και να στερείται χιούμορ.
  • Μην προσέχει την υγιεινή του.

Σε πολλές έρευνες, το συντριπτικό ποσοστό των γυναικών δηλώνει πως είναι θετικά προσκείμενο σε μία ερωτική προσέγγιση, όταν ο άνδρας διακατέχεται από την αίσθηση του χιούμορ. Το χιούμορ δείχνει ότι:

  • Είσαι έξυπνος (το χιούμορ απαιτεί ευφυΐα και συναισθηματική νοημοσύνη για την οποία μπορείς να δεις video εδώ.)

Δες το παρακάτω βίντεο για τη συναισθηματική νοημοσύνη:

  • Τα πηγαίνεις καλά με τις γυναίκες (αλλιώς το άγχος θα τον κυρίευε και δε θα μπορούσε να δημιουργήσει χιούμορ με την παρουσία μίας όμορφης γυναίκας)
  • Θα περάσει καλά μαζί σου – αφού διασκεδάζει

#3. Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας: Να είσαι Απρόβλεπτος

χαρακτηριστικά προσωπικότητας

Το να είσαι απρόβλεπτος είναι ίσως το πιο δυνατό αφροδισιακό για τη γυναίκα. Καθώς μία γνωριμία προχωρά, θα πρέπει να αρχίσει και η κοπέλα που σε ενδιαφέρει να επενδύει χρόνο και προσπάθεια στο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Πρέπει λοιπόν να γίνεις – αλλά και μέσα στη σχέση να παραμείνεις – πρόκληση και απρόβλεπτος. Αν είσαι προβλέψιμος, γίνεσαι δεδομένος.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό;

Με πολλούς τρόπους. Ενδεικτικά, σου δίνω δύο από αυτούς:

  • Μην απαντάς σοβαρά και επεξηγηματικά σε όλες τις ερωτήσεις της.
  • Μην την αφήσεις να θεωρήσει δεδομένο ότι σου αρέσει τόσο πολύ ώστε να μη χρειάζεται να προσέχει τη συμπεριφορά της.

#4. Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας: Να είσαι Γοητευτικός

Το να είσαι γοητευτικός δεν έχει να κάνει με την ομορφιά. Το να είσαι γοητευτικός έχει να κάνει με το να δημιουργείς όμορφα και έντονα συναισθήματα. Να μπορείς να κάνεις τους γύρω σου να αισθάνονται όμορφα και άνετα με τον εαυτό τους και κατ επέκταση με εσένα αφού εσύ το δημιουργείς όλο αυτό.

Η γοητεία έχει μία βαθιά και ίσως αφηρημένη έννοια. Είναι ένα χάρισμα που μερικοί το έχουν αλλά μπορείς να το αποκτήσεις ακόμα και αν δεν το είχες ποτέ. Είναι το στιλ, ο αέρας, η ενέργεια που έχεις, η ενέργεια που μεταδίδεις στους γύρω σου.

#5. Να Είσαι Χαρισματικός

8 χαρακτηριστικά προσωπικότητας που δημιουργούν έλξη στις γυναίκες.

Τι σημαίνει να είσαι χαρισματικός;

Το να είσαι χαρισματικός συμπεριλαμβάνει πολλές διαφορετικές ικανότητες, όπως διανοητική, ακαδημαϊκή, δημιουργική, ηγετική και κάποια συναισθηματικά / κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Α) Χαρισματικός είναι κάποιος που έχει δυνατή ικανότητα σκέψης και γρήγορης μάθησης, επεξεργάζεται εύκολα και γρήγορα πληροφορίες. Είναι παρατηρητικός, πάντα σε εγρήγορση. Έχει ευκολία με τους αριθμούς, απορροφά μεγάλη ποσότητα πληροφορίας γρήγορα και την αφομοιώνει εύκολα.

Β) Ένας χαρισματικός άνδρας είναι εξαιρετικά δημιουργικός, έχει ζωηρή φαντασία, όμορφο χιούμορ, είναι ριψοκίνδυνος και περιπετειώδης. Είναι ανεξάρτητος, του αρέσει να ηγείται και να παίρνει πρωτοβουλίες. Δείχνει υπευθυνότητα αλλά και πολλές φορές μπορεί να θεωρεί ότι κάποιοι νόμοι και κανόνες δε θα έπρεπε να ισχύουν για αυτόν.

Γ) Ο χαρισματικός άνδρας έχει έντονη αυτογνωσία, ηθική ευαισθησία και ένα ισχυρό κίνητρο αυτοβελτίωσης και αυτοπραγμάτωσης, που τον ωθεί συνέχεια να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος άνδρας.

Δε χρειάζεται να έχεις όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για να θεωρείσαι χαρισματικός, αλλά όσα περισσότερα έχεις, τόσο πιο ελκυστικός θα είσαι σε μία γυναίκα.

#6. Να Είσαι Σεξουαλικός Και Αρρενωπός

James Bond

Το σεξ είναι ένα θέμα συζήτησης που δε θα έπρεπε να σε σοκάρει, ούτε να σε κάνει να νιώθεις αμήχανα. Είναι κάτι φυσιολογικό, μία βιολογική και συναισθηματική ανάγκη. Ένας άνδρας που νιώθει άνετα με τη σεξουαλικότητά του, συζητά για το σεξ και γίνεται σεξουαλικός. Με έναν τρόπο που πολλές φορές θα κάνει μία γυναίκα να συνδυάσει το σεξ μαζί του.

Φυσικά, στο θέμα της σεξουαλικότητας και της αρρενωπότητας εμπλέκεται και η εμφάνιση, το παρουσιαστικό σου. Τα χαρακτηριστικά του άνδρα που ορίζουν το φύλο του και τον διαφοροποιούν από το θηλυκό, πάντα περνούν από έλεγχο της γυναίκας. Από τα δυνατά χέρια μέχρι και την στάση του σώματος, οι γυναίκες δίνουν σημασία για να αποφασίσουν αν έλκονται.

#7. Μάθε Την Κάτι Καινούριο

Είσαι από αυτούς τους άνδρες που η γυναίκα τρελαίνεται να συζητά μαζί τους επειδή πάντα μαθαίνει κάτι καινούριο; Να είσαι σίγουρος λοιπόν ότι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να την κερδίσεις και ερωτικά.

Οι γυναίκες ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ να έχουν έναν άνδρα που πάντα τις μαθαίνει κάτι καινούριο. Για τον εαυτό τους, τη ζωή τους, τις σχέσεις, τη φύση, τον κόσμο, για τη ζωή, ένα νέο μέρος (μπαρ / κλαμπ / καφετέρια) για ραντεβού. Η σφαιρική γνώση λοιπόν πάνω σε μία μεγάλη ποικιλία πραγμάτων, είναι ένα από τα πιο δυνατά ατού που μπορείς να έχεις ως άνδρας.

αντρας

#8. Ικανότητα Να Δημιουργείς Σύνδεση Και Χημεία

Έχεις ακούσει για αυτό που οι γυναίκες – και οι άνδρες πολλές φορές – αναφέρουν ως “κλικ”. Για να έχεις μια γυναίκα στη ζωή σου δεν φθάνει μόνο να την ελκύεις. Χρειάζεται να νιώθει ότι υπάρχει και σύνδεση μεταξύ σας. Σύνδεση που θα την κάνει να νιώσει το “κλικ” και την έντονη χημεία ανάμεσά σας.

Κλείνοντας, η γυναίκα χρειάζεται να νιώσει ότι μιλάει με έναν άνδρα στον οποίο μπορεί να ανοιχτεί, να του πει και να την καταλάβει για σκέψεις της και επιθυμίες της και ότι υπάρχει κάποιου είδους κοσμική ή καρμική σύνδεση μεταξύ τους. Είναι η ικανότητα που έχει ένας άνδρας να κάνει μία γυναίκα να νιώσει ότι τον γνωρίζει καιρό, ότι την καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνει, ότι πραγματικά επικοινωνούν σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη γυναικεία ψυχολογία, διάβασε και τα παρακάτω ενδιαφέροντα άρθρα:

Αν θέλεις να γίνεις ακόμα καλύτερος στο φλερτ μπορείς να κοιτάξεις εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.