Φλερτ και Γάμος – Αφού πας μην Χάσεις την Ευκαιρία

Γάμος και γνωριμίες

Φλερτ Και Γάμος… Ως Καλεσμένος Φυσικά

Το να πας ως καλεσμένος σε ένα γάμο σου δίνει μοναδικές ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες και φλερτ.

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή ζευγαρώματος. Είτε αρχίζεις μία νέα σχέση, είτε αποφασίζεις να προχωρήσεις αυτή που έχεις στην επόμενη φάση, είναι η καλύτερη περίοδος για να το κάνεις.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που οι περισσότεροι γάμοι γίνονται αυτή την εποχή.

Ακόμα καλύτερα, λόγω εποχής, οι γυναίκες είναι πιο ανοιχτές και πιο δεκτικές στο φλερτ. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως ένας γάμος, όπου η διάθεση είναι πολύ θετική και το αλκοόλ ρέει άφθονο η πιθανότητα να φύγεις από το χώρο της εκδήλωσης με παρέα αυξάνεται κατακόρυφα. Απλά φρόντισε να μην το παρακάνεις με το ποτό.

Εκμεταλεύσου το γάμο

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις, για να κινηθείς στο χώρο άνετα και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Να θυμάσαι ότι η μέρα αυτή είναι ιδανική και μπορείς να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Καταρχήν είναι ένα χαρμόσυνο, κοινωνικό γεγονός. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που παραβρίσκονται είναι σχετικά γνωστά μεταξύ τους. Άρα και εσύ θα γνωρίζεις πολύ κόσμο με τον οποίο θα μπορείς να συναναστραφείς με το που θα φτάσεις στο χώρο.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο και μάθε τι να βάλεις σε ένα γάμο που γίνεται καλοκαίρι:

#1. Φλερτ Σε Γάμο: Φτάσε Νωρίς

Image result for time

Φρόντισε να φτάσεις νωρίς. Όσο νωρίτερα φτάσεις τόσο περισσότερο χρόνο έχεις να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση, να χαιρετίσεις κόσμο που είχες καιρό να δεις και να τσεκάρεις με ποιες ήρθαν μαζί. Το τελευταίο θα το αναλύσουμε αργότερα για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι.

Φαντάσου να μπορείς να χαιρετήσεις όσο περισσότερο κόσμο μπορείς, όσο το δυνατόν συντομότερα. Αυτόματα έχεις αυτό που λέμε social conditioning. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο κόσμο χαιρετάς, όλοι θα θεωρήσουν ότι είσαι άτομο γνωστό που αξίζει να γνωρίσουν. Η αναγνωρισιμότητα θα παίξει ρόλο αργότερα στο φλερτ, όταν θα περνάς από τραπέζι σε τραπέζι.

Επίσης, όπως είπαμε και πριν, θα ξέρεις ποια έχει έρθει με ποιον και θα αποφύγεις κακοτοπιές, όπως το να προσεγγίσεις μία γυναίκα που, τελικά έχει έρθει με τον άντρα της αλλά δεν έτυχε να τους δεις μαζί όλο το βράδυ. Επίσης, θα ξέρεις από πριν ότι αυτή που σου άρεσε είναι τελικά ανήλικη ή ακόμη χειρότερα, μακρινή σου ξαδέλφη που δεν την ήξερες. Καλό είναι λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένος.

#2. Φλερτ Και Γάμος: Γνώρισε Κόσμο

φλερτ στο γάμο

Στο τραπέζι που θα καθίσεις, φρόντισε να γνωρίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Η πιο κλασσική ερώτηση για να ξεκινήσεις την κουβέντα είναι:

Εσείς είστε του γαμπρού ή της νύφης; 

Ακολουθούμενη από το:

Και πως γνωρίζεστε;

Αυτές οι δύο ερωτήσεις, είναι εύκολες και αναμενόμενες σε ένα τραπέζι γάμου. Μετά από αυτές, είναι εύκολο να πιάσεις κουβέντα με οποιονδήποτε για οποιοδήποτε θέμα.

Α) Θυμήσου ότι τα θέματα ταμπού ισχύουν κι εδώ. οπότε δεν θα κάνεις καμία αναφορά σε θέματα θρησκείας, μπάλας και πολιτικής.

Β) Ακόμη και η αναφορά στην εργασία, θα πρέπει να είναι σύντομη και απλά ενημερωτική.

Γ) Το καλύτερο που έχεις να κάνεις στο φλερτ, είναι να αναφερθείς σε παλαιότερες ευχάριστες καταστάσεις που έχεις βιώσει με το γαμπρό ή την νύφη, ανάλογα ποιον γνωρίζεις. Απλά προσπάθησε να μην τους εκθέσεις ανεπανόρθωτα στα μάτια των καλεσμένων γιατί θα εκτεθείς κι εσύ.

#3. Φλερτ Και Γάμος: Πέρνα Καλά

Μάθε στο βίντεο που ακολουθεί πώς να εκφράζεις ενδιαφέρον χωρίς να φαίνεσαι απελπισμένος.

Αν και μέχρι τώρα πρέπει να είναι προφανές, φρόντισε να δείξεις ότι περνάς όμορφα. Σε ένα τέτοιο γεγονός δεν νοείται να κάθεσαι σε μία γωνία του τραπεζιού με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και να μπεκροπίνεις. Είναι χαρμόσυνο γεγονός, άρα και εσύ είσαι χαρούμενος. Κανείς δεν θα εκτιμήσει το γεγονός ότι κάθεσαι μόνος σου και κακομοιριάζεις. Θα περάσει η βραδιά και κανείς δεν θα σε θυμάται.

Σήκω και χόρεψε!
Μην είσαι ξενέρωτος. Για αυτό το λόγο πήγες στο γάμο

Αυτό είναι το κόκκινο σημαιάκι για πολλούς άντρες εκεί έξω.

Εγώ δεν χορεύω ποτέ σε γάμους.

Και τι κάνεις δηλαδή; Ο γάμος είναι γλέντι, οπότε όλοι περιμένουν από εσένα να κάνεις ακριβώς αυτό.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν δεν ξέρεις τα βήματα ή αν δεν έχεις χορέψει ποτέ ξανά στη ζωή σου. Το αντίθετο μάλιστα, οι περισσότεροι ανησυχούν για το γεγονός ότι αυτοί δεν ξέρουν να χορεύουν!

Άσε που θα δείξεις ότι δεν σε πειράζει να τσαλακώσεις την εμφάνιση σου και αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση. Που είναι ελκυστικό ανδρικό χαρακτηριστικό στο φλερτ.

Επάνω στο χορό είναι μία τέλεια ευκαιρία να κάνεις μία πρώτη επαφή με την γυναίκα που σου αρέσει. Θα την πιάσεις από το χέρι και θα μοιραστείτε μία ευχάριστη εμπειρία. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να ξεκινήσεις μία επαφή.

Τελειώνοντας το χορό, μπορείς να την ακολουθήσεις στο τραπέζι της ή ακόμα καλύτερα να την φέρεις στο δικό σου τραπέζι και να ξεκινήσετε τη συζήτηση.

 

γνωριμίες σε γάμο

#4. Μην Περιμένεις Καθόλου

Είναι γάμος. Όλοι σου εύχονται «Και στα δικά σου», επικρατεί ένα κλίμα θετικής προδιάθεσης για γνωριμίες. Οι περισσότερες κοπέλες σκέφτονται ότι και αυτές έναν τέτοιο γάμο θα ήθελαν και έναν άντρα για να ταιριάξουν. Οπότε μην το σκέφτεσαι καθόλου. Το φλερτ σε γάμο είναι αποτελεσματικό. Μόλις δεις κάποια πήγαινε κατ’ ευθείαν να της μιλήσεις. Αυτό περιμένει κι αυτή.

Ένα τελευταίο που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι δεν είσαι το επίκεντρο της βραδιάς. Οπότε φρόντισε ότι κάνεις να μην «πατήσει» επάνω στο ζευγάρι που παντρεύεται. Δεν θες να τους κλέψεις τα βραδιά. Θες απλά να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς.

Μάθε πως να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.