Το να είσαι αναιδής και αστείος δημιουργεί έντονη σεξουαλική έλξη

Το-να-είσαι-αναιδής-και-αστείος-δημιουργεί-έντονη-σεξουαλική-έλξη

Το να πειράζεις τις γυναίκες, με έναν τρόπο μάλιστα που είναι αστείος και αγγίζει τα όρια της αναίδειας, είναι πολύ δυνατό όπλο όταν φλερτάρεις. Είναι μία μίξη χιούμορ και πνευματώδους σαρκασμού που βγάζει αυτοπεποίθηση, ο οποίος συνδυασμός – δηλαδή το να είσαι αναιδής και αστείος – μπορεί να δημιουργήσει έντονη σεξουαλική έλξη εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα. Ο όρος cocky funny χρησιμοποιείται για να εξηγήσει ακριβώς αυτό το φαινόμενο. Είναι πάντα αποτελεσματικός, και θα συνεχίσει να είναι και να δημιουργεί έντονη σεξουαλική σχέση.

Ο λόγος που είναι τόσο αποτελεσματικός, είναι γιατί συνδυάζει δύο ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία:

  1. Δείχνει ότι έχεις χιούμορ – σε γκάλοπ που έγινε σε 2 .000 όμορφες γυναίκες, όταν ερωτήθηκαν πώς προτιμούν να τις πλησιάσει ένας άντρας, με χαμόγελο και χιούμορ ή σοβαρός, το 97% απάντησαν με χαμόγελο και χιούμορ!! Αυτό το στοιχείο δείχνει πόσο σημαντικό είναι ένας άντρας να έχει χιούμορ και να μην παραείναι σοβαρός.
  2. Δεν ανέχεσαι πράγματα που δε θα έπρεπε να ανέχεσαι από κανέναν ούτε φοβάσαι μήπως σε παρεξηγήσει κάποιος, πόσο μάλλον μία άγνωστη κοπέλα.

Το να είσαι αναιδής και αστείος ταυτόχρονα θέλει ισορροπία για να γίνει σωστά

Είναι γεγονός ότι πρέπει να υπάρχει ισορροπία στη χρήση των δύο στοιχείων που κάνουν αυτή την τεχνική τόσο αποτελεσματική. Δηλαδή:

  • Αν είσαι υπερβολικά αστείος αλλά δεν είσαι στα όρια της αγένειας, (είσαι funny αλλά όχι ιδιαίτερα cocky) το φλερτ σου δε θα ήταν αποτελεσματικό. Θα ήσουν ο “αστείος” της παρέας και θα έπεφτες στην Μαύρη Τρύπα της Friend Zone, δηλαδή οι γυναίκες θα σε έβλεπαν φιλικά
  • Αν το παρακάνεις στο cocky μέρος και ακροβατείς επικίνδυνα στα όρια της αγένειας, θα έδινες την εντύπωση του άξεστου με την κακή έννοια, που απλά θέλει να προσβάλει τη γυναίκα. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο, όμως, δίνει τρομακτικά αποτελέσματα και μιλώντας αναλογικά, θα έλεγα ότι είναι 40% να είσαι αναιδής και 60% αστείος. Πρέπει δηλαδή το πείραγμα και το χιούμορ να είναι σε λίγο μεγαλύτερο βαθμό, για να δημιουργήσεις έντονη σεξουαλική έλξη.

Πώς να είμαι αναιδής και αστείος (cocky funny) ταυτόχρονα

Πολλοί άντρες το βρίσκουν απίστευτα δύσκολο να αποκτήσουν αυτή τη συμπεριφορά. Δεν είναι όμως τόσο δύσκολο, όπως εξηγούμε και στα bootcamps τη σημαντικότητα αυτού του όπλου στο να δημιουργήσεις σεξουαλική έλξη, αρκεί κάποιος να σε καθοδηγήσει στην αρχή. Τρία στοιχεία για το πώς να αποκτήσεις κι εσύ αυτή τη συμπεριφορά:

  • η νοοτροπία σου: πείραξέ την με σωστό timing! Όσο πιο άνετα νιώθει μαζί σου, τόσο πιο καλή στιγμή είναι για να την πειράξεις. Μην προσπαθείς τόσο να εστιάσεις στο χιούμορ ή στο να είσαι αναιδής, απλά πείραξέ την
  • Δείξε φουλ αυτοπεποίθηση. Μη σε απασχολεί πόσο όμορφη είναι, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ειδικά στις εξαιρετικά όμορφες γυναίκες να χρησιμοποιήσεις αυτό το πολύ δυνατό εργαλείο. Μάλιστα, όσο πιο όμορφη είναι μία γυναίκα, τόσο πιο δυνατό αποτέλεσμα θα πάρεις, καθώς δεν της συμβαίνει σχεδόν ποτέ να της μιλήσει κάποιος με αυτό τον τρόπο. Οι περισσότεροι άντρες απλά την κοιτάνε και φοβούνται να την προσεγγίσουν, ή αν την προσεγγίσουν φοβούνται να την πειράξουν και να την προκαλέσουν λεκτικά.
  • Εξάσκησε την παρατηρητικότητά σου. Πριν πλησιάσεις μία γυναίκα, παρατήρησέ την καλά ώστε να εντοπίσεις κάτι για το οποίο να μπορείς να την πειράξεις. Παράδειγμα: ήμουν σε ένα μπαρ και βλέπω μία κοπέλα να έχει πολύ μεγάλη τσάντα σε έντονο χρώμα. Ενώ περνάω, γυρίζω το κεφάλι μου και της λέω: “Κρύβεις όπλο στην τσάντα σου ή μπαζούκας; Έπρεπε να είναι πιο διακριτικό το χρώμα, θα σε πιάσουν!” Γέλασε, της συστήθηκα και ξεκινήσαμε να μιλάμε.

Στα bootcamps, οι άντρες που θα έρθουν για να τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν, παίρνουν από εμάς έτοιμες ατάκες για πείραγμα και cocky funny υλικό που τους βοηθά σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά αυτή την τεχνική και να δημιουργήσουν έντονη σεξουαλική έλξη. Σε αυτό το άρθρο, για να βοηθηθούν οι αναγνώστες να μπούνε ακόμα περισσότερο στο νόημα, θα δοθούν 3 παραδείγματα.

 

3 πολύ καλές ατάκες για να είσαι αναιδής και αστείος αποτελεσματικά

 

  • 1. Τηλεφώνησέ μου: 

Γυναίκα: ΟΚ, τηλεφώνησέ μου κάποια στιγμή να τα πούμε

Εσύ: Ορίστε;…. γνωριζόμαστε 20-30 λεπτά και μου λες από τώρα τι να κάνω;   (με χαζό χαμόγελο)

  • 2. Είσαι τυχερή:

Εσύ: Είσαι πολύ τυχερή απόψε..

Γυναίκα: Γιατί, τι έγινε;

Εσύ: Γιατί απόψε θα έρθεις σπίτι μαζί μου (με ελαφρύ χαμόγελο)

Γυναίκα: χαχαχα, ναι καλά (αν το πει χωρίς να αμύνεται και γελώντας ενώ σε σκουντάει κιόλας λίγο, είναι η ώρα να κλιμακώσεις)

  • 3. Μου την πέφτεις;

(Αν περάσει από δίπλα σου και σε σκουντήξει καταλάθος, σε μέρος με πολύ κόσμο)

Εσύ: Έτσι τους ρίχνεις εσύ τους άντρες; Και πιάνει;

Γυναίκα: Συγγνώμη; Τι έγινε;

Εσύ: Περνάς από δίπλα τους και τους σκουντάς για να σε προσέξουν και να σου μιλήσουν; Κοίτα εμένα μου αρέσει που είσαι τολμηρή αλλά μην περιμένεις να πέσω τόσο εύκολα μόνο με ένα σκούντηγμα! Καλή αρχή όμως (χαμογελάς, συστήνεσαι)

Δημιούργησε κι εσύ τις δικές σου ατάκες και χρησιμοποίησε αυτό το πολύ δυνατό όπλο.

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.