O Ανέστης από το Men Of Style στο Reader.gr με 10 tips για να Αποφύγεις την Μοναξιά!

Οι καλές παρέες κολλάνε εύκολα μεταξύ τους. Οπότε, μετά την πρώτη δημοσίευση που μπορείς να δεις εδώ, ο Ανέστης φιλοξενείται κανά στο Reader.gr αυτή τη φορά με περισσότερο χώρο για να απλώσει τα ταλέντα του. 

Ο Ανέστης Στο Reader.gr Για Δεύτερη Φορά

Οι καλές παρέες κολλάνε εύκολα μεταξύ τους. Οπότε, μετά την πρώτη δημοσίευση που μπορείς να δεις εδώ, ο Ανέστης φιλοξενείται ξανά στο Reader.gr αυτή τη φορά με περισσότερο χώρο για να απλώσει τα ταλέντα του.

Συγκεκριμένα ο Head Coach Ανέστης, δίνει 10 tips (μαζί με ένα bonus) για το πως να μην είναι κάποιος μόνος του σε γιορτές όπως του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και γενικότερα.

Παρακάτω ένα απόσπασμα από τα 10 + 1 tips του Ανέστη από τη συνένετυξη στο Reader.gr

Ανέστη, ποια είναι τα 10+1 tips που χρειάζεται να γνωρίζει ένας άντρας για να μην είναι ποτέ ξανά μονος του Αγίου Βαλεντίνου;

#1. Να Μη Σκέφτεται Τι Πρέπει Να Πει Στο Φλερτ Όταν Προσεγγίζει Μία Γυναίκα. 

φλερτ

ΟΚ, πάω να της μιλήσω. Όμως, τι πρέπει να πω;». Το αιώνιο ερώτημα που βασανίζει τους περισσότερους άνδρες. Δε χρειάζεται όμως να σκέφτεται τι θα πει. Καλύτερα να σκέφτεται τι θέλει να πει. Όσο σκέφτεται τι «πρέπει», το μυαλό του φιλτράρει τη σκέψη και τον αυθορμητισμό.

Η γυναίκα όμως, ελκύεται από έναν αυθόρμητο άνδρα που λέει αυτό που νιώθει και σκέφτεται. Παράλληλα, όταν μιλάς για πράγματα που σου αρέσουν, η φωνή σου θα έχει ενθουσιασμό.

Ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός. Μπορείς να παρασύρεις με το συναίσθημα μία γυναίκα ή και οποιονδήποτε συνομιλητή, ακόμα και αν το θέμα που εσένα ενθουσιάζει, δεν είναι απαραίτητα ένα θέμα που ενδιαφέρει τόσο τον συνομιλητή σου. Αυτό που πολλοί αγνοούν όμως, είναι ότι, δεν έχει σημασία μόνο το τι λες, όσο ο τρόπος που το λες.

#2. Να Αρχίσει Να Κοινωνικοποιείται Περισσότερο. 

Το σημαντικότερο ζήτημα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνδρας είναι πως δεν φλερτάρει όσο και όπως θα ήθελε. Τα δύο πιο σημαντικά αποτελέσματα αυτού είναι:
α) να νιώθουν άβολα όταν φλερτάρουν γιατί είναι μία κατάσταση την οποία δεν έχουν συνηθίσει και δεν έχουν αυτοπεποίθηση.
β) Το άγχος ενισχύεται από το γεγονός ότι κάθε προσέγγιση που θα οδηγηθεί σε απόρριψη, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μέσος άνδρας θα φλερτάρει με 5 γυναίκες / χρόνο, ισοδυναμεί με 20% λιγότερες πιθανότητες να κάνει σχέση με μία γυναίκα που του αρέσει, άρα με 20% περισσότερες πιθανότητες να είναι και φέτος του Αγίου Βαλεντίνου μόνος του.

#3. Να Προσέχει Την Εμφάνισή Του, Ανεξάρτητα Από Το Φλερτ.

φλερτ

Φυσικά και η εμφάνιση μετράει. Η γυμναστική και η διατροφή, καλό είναι να αποτελούν κομμάτι της ζωής του κάθε άνδρα. Όπως επίσης και το να προσέχει το στιλ του.

Το στιλ στα ρούχα και στα αξεσουάρ, το να είναι ικανός ένας άνδρας να επιλέξει ρούχα που θα κολακεύουν το σωματότυπό του και θα αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής του, θα τον βοηθήσουν να δώσει την καλύτερη δυνατή πρώτη εντύπωση, καθώς και να νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Όπως τονίζουμε και στο MenOfStyle στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, το στιλ είναι προέκταση του εαυτού μας και πρέπει να προδιαθέτει τη γυναίκα θετικά απέναντί μας.

#4. Να Χαμογελά Πιο Συχνά. 

Και συνεχίζει ο Ανέστης στην συνέντευξη στο Reader.gr…

Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο αλλά: το 97% των γυναικών που έχουν ερωτηθεί σε σχετικό γκάλοπ, προτιμούν έναν άνδρα να τις προσεγγίσει με χαμόγελο και χιούμορ, ενώ μόνο το 3% απάντησε προτιμά να τις προσεγγίσει όντας σοβαρός.

Όταν ένας άνδρας δε χαμογελά, βγάζει προς τα έξω ότι δεν έχει λόγους στη ζωή του να χαμογελά. Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που ένας άνδρας θέλει να περάσει ως μήνυμα. Το χαμόγελο σε μία πρώτη γνωριμία ή χειραψία, όπως και όταν μπαίνει ένας άνδρας σε ένα χώρο με κόσμο, είναι κάτι που πρέπει να καλλιεργήσει οπωσδήποτε.

Πριν συνεχίσεις, μάθε ποια λάθη κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη.

#5. Να Έχει Σωστές Προσδοκίες Στο Φλερτ. 

Η ελκυστικότητα συνδέεται με τις προσδοκίες που έχει ένας άνδρας για μια κατάσταση (τι πιστεύει δηλαδή ότι σου αξίζει) και ποια είναι τα όρια που θέτει στην κάθε επαφή του με γυναίκες. Όταν ένας άνδρας είναι μόνος του για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχει πιθανότητα οι σκέψεις του και κατ’ επέκταση οι συμπεριφορές του να είναι αντιδραστικής μορφής.

Αυτό σημαίνει πως οι προσδοκίες του είτε θα είναι πολύ υψηλές λόγο άμυνας και προστασίας από πιθανή απόρριψη ή θα είναι εξαιρετικά χαμηλές και θα ρίχνει ό,τι έχει και δεν έχει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Και οι δύο περιπτώσεις επηρεάζουν άμεσα την ελκυστικότητά του.

Οι προσδοκίες του θα πρέπει να είναι άμεσο αποτέλεσμα της υπάρχουσας κατάστασης που βρίσκεται. Εάν δεν έχει προσεγγίσει ερωτικά καμία γυναίκα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε οι προσδοκίες του θα πρέπει να στηρίζονται στα πρώτα βήματα που χρειάζεται να κάνει ώστε να προσεγγίσει μια γυναίκα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο τελικός στόχος δεν μπορεί να είναι μεγαλεπήβολος. Όμως, αν ένας άνδρας πιστεύει πως χρειάζονται πολλοί παράγοντες βελτίωση, ας συγκεντρωθεί για αρχή σε συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνει ώστε να τον φτάσει.

 

#6. Να Μάθει Να Νιώθει Άνετα Σε Άβολες Καταστάσεις. 

Αν θέλει πραγματικά να αλλάξει την ερωτική του ζωή, θα χρειαστεί να εισάγει τον εαυτό του σε καταστάσεις έκθεσης. Μπορεί στην αρχή να είναι δύσκολο, όμως όσο περισσότερο εκτίθεται, τόσο περισσότερο η αυτοπεποίθησή του αυξάνεται και ως αποτέλεσμα η ελκυστικότητά του ανεβαίνει επίπεδο.

Η έκθεση δε χρειάζεται να συμβεί σε ακραίο βαθμό. Είναι σημαντικό να συμβαίνει σταδιακά και μεθοδευμένα. Η αλλαγή έρχεται από τα μικρά βήματα που κάνει κάθε μέρα και όχι από το ένα μεγάλο βήμα που κάνει όποτε το θυμηθεί.

Το βασικότερο κομμάτι της εκπαίδευσης στο MenOfStyle, είναι η πρακτική εκπαίδευση. Στις εξόδους που κάνουμε με τους ανθρώπους που αναλαμβάνουμε, τους ενθαρρύνουμε και τους βοηθάμε σταδιακά να εκτίθενται σε νέες καταστάσεις.

Στην αρχή το καινούργιο μπορεί να είναι άβολο όμως μετά από λίγο διευρύνει τους ορίζοντες μας για τι είναι τελικά εφικτό. Τους βοηθάμε δηλαδή να κοινωνικοποιηθούν με άγνωστες γυναίκες και να φλερτάρουν με τρόπο που ικανοποιεί τους ίδιους αλλά και τις γυναίκες.

#7. Να Δείξει Τις Προθέσεις Του Στην Γυναίκα Από Την Αρχή Της Γνωριμίας. 

Αν δηλαδή προσεγγίσεις μια γυναίκα και δεν της δείξεις ποτέ πως εκτός από την προσωπικότητα της, ότι την βλέπεις και ερωτικά, τότε είναι πολύ πιθανό να σε δει σαν φίλο. Ο δρόμος αυτός, σπάνια έχει επιστροφή.

Δες και το βίντεο με τους 3 λόγους για τους οποίους είναι αυτό σημαντικό.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη του Ανέστη στο Reader.gr εδώ.

Ευχαριστούμε ξανά το Reader.gr για την φιλοξενία και την συντάκτρια Τζωρτζίνα Ντούτση!

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.