Οι πιο Στιλάτοι Ανδρικοί Σουγιάδες για να Έχεις στην Τσέπη σου

Συχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

Οι άντρες είχαν πάνω τους σουγιάδες και τους χρησιμοποιούσαν σε αρκετές καταστάσεις, για πολλές γενιές. Κάποιοι θεωρούν ότι στην σύγχρονη ψηφιακή ζωή δεν χρειάζονται, όμως αν είσαι περιπετειώδης τύπος και βρίσκεσαι συχνά στην ύπαιθρο, ένας σουγιάς είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Εκτός από τους κλασσικούς σουγιάδες, κυκλοφορούν και μοντέλα με καταπληκτικό σχεδιασμό, οι οποίοι μπορούν να δώσουν μια στιλάτη πινελιά στην εικόνα σου.

Βέβαια, εκτός από τους σουγιάδες, υπάρχουν αρκετοί ακόμη τρόποι να επενδύσεις στο στυλ σου, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο.

Αν λοιπόν είσαι φίλος του ψαρέματος, του κάμπινγκ ή άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων και θέλεις ταυτόχρονα να έχεις στιλ, οι σουγιάδες που θα σου προτείνουμε σε αυτό το άρθρο θα κάνουν την διαφορά.

#1. Gerber STL 2.0Συχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

Αυτός ο σουγιάς είναι φτιαγμένος με βάση το μότο “δυνατός, λεπτός και ελαφρύς”. Αυτά τα χαρακτηριστικά του τον κάνουν ξεχωριστό και εκτός αυτού, παρέχει και εγγύηση περιορισμένης ζωής.

 

Είναι από τους πιο βολικούς σουγιάδες, χάρη στο χαμηλό του βάρος και η ποιότητα κατασκευής του είναι πάρα πολύ καλή, αφού έχει χρησιμοποιηθεί λεπίδα από καλής ποιότητας ατσάλι.

 

Είναι ένας από τους φτηνότερους σουγιάδες με τιμή στα 10 ευρώ.

#2. Winchester BrassΣυχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

Αν ποτέ σου έκανε δώρο ο πατέρας σου ή ο παππούς σου, θα επέλεγε έναν από τους σουγιάδες της Winchester.

Ο σχεδιασμός του είναι κλασσικός, αλλά στιλάτος με την ξύλινη λαβή και την λεπίδα από χειρουργικό λαμπερό ατσάλι. Πρόκειται για έναν από εκείνους τους σουγιάδες που αγοράζεις μια φορά και τον χρησιμοποιείς για πάντα. Η αντοχή του είναι απαράμιλλη και αν τον επιλέξεις, να είσαι σίγουρος ότι θα περάσει μέχρι και στα εγγόνια σου.

Ο Winchester Brass έχει ακόμη ένα πλεονέκτημα, είναι ένας από τους πιο φτηνούς σουγιάδες που θα βρεις στην αγορά, με κόστος περίπου 25 ευρώ.

#3. Schrade Old Timer 18OT Mighty Mite LockbladeΣυχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

 Ο Old Timer είναι ένας στιβαρός σουγιάς από εξαιρετικής ποιότητας κράμα ατσαλιού με λεπίδα μήκους 2 ιντσών και ασφάλεια που διασφαλίζει ότι ο σουγιάς θα παραμένει ανοικτός όταν τον χρησιμοποιείς και κλειστός όταν τον έχεις στην τσέπη σου.

Ο Schrade Old Timer 18OT Mighty Mite Lockblade είναι ένας από τους πιο στιλάτους σουγιάδες που μπορείς να βρεις, είτε για τον εαυτό σου, είτε για δώρο σε κάποιον φίλο, και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή που δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ.

#4. Kershaw 1990 Brawler SpeedsafeΣυχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

Ο Kershaw 1990 είναι ένας από τους σουγιάδες που μας άρεσαν λόγω του σχεδιασμού και της γνωστής και ποιοτικής μάρκας, με ιστορία στον χώρο.

Ο συγκεκριμένος σουγιάς έχει λεπίδα μήκους 3 ιντσών και όταν είναι κλειστός έχει μήκος 7 ίντσες. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτός ο σύγχρονος σουγιάς έχει πολύ στιβαρή λαβή και είναι πολύ βολικός στην χρήση.

Μπορείς να αγοράσεις έναν Kershaw 1990 Brawler Speedsafe  με 20 ευρώ.

#5. Victorinox Swiss Army Executive Pocket KnifeΣυχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

Οι σουγιάδες Victorinox δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο σουγιάς αυτός είναι ένα πολυεργαλείο με 10 λειτουργίες από κανονικό μαχαίρι, μέχρι ψαλίδι, σε ένα πολύ μικρό, αλλά βολικό μέγεθος, που μπορείς να έχεις πάνω σου, χωρίς να σε βαραίνει.

Οι σουγιάδες της Victorinox μπορεί να ανέβουν πολύ σε κόστος, αλλά ο συγκεκριμένος είναι αρκετά φθηνός για αυτά που προσφέρει, με την τιμή του να είναι 35 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος σουγιάς, ως ένας από τους πιο δημοφιλείς, αποτελεί απωθημένο πολλών ανδρών που τους αρέσουν οι σουγιάδες. Μπορείς να δεις περισσότερα απωθημένα των ανδρών στο παρακάτω βίντεο:

#6. Smith & Wesson SWMP4LΣυχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

 Πιθανότατα γνωρίζεις την Smith&Wesson για τα περίστροφα και όχι για τους σουγιάδες της. Κι όμως κατασκευάζει πολύ καλής ποιότητας σουγιάδες, από εξαιρετικά και ανθεκτικά υλικά.

Το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια ευκολία τόσο από αριστερόχειρες, όσο και από δεξιόχειρες και μας άρεσε ο σύγχρονος σχεδιασμός του.

Ο Smith & Wesson SWMP4L δεν είναι από τους πιο φτηνούς σουγιάδες. Κοστίζει 45 ευρώ, αλλά αξίζει τα χρήματα του και με το παραπάνω.

#7. Case Buffalo Horn Sod Buster JR Pocket KnifeΣυχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

Η Case φτιάχνει μερικούς από τους καλύτερους σουγιάδες που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο Case Buffalo Horn Sod Buster JR Pocket έχει μήκος 3.63″ ίντσες κλειστός και η λαβή του από κέρατο βούβαλου διατίθεται σε πάρα πολλά διαφορετικά χρώματα.

Η λεπίδα του είναι φοβερή και είναι φτιαγμένη από μέταλλο μεγάλης σκληρότητας που θα αντέξει την μακροχρόνια χρήση.

Ο σουγιάς είναι κατασκευασμένος στις ΗΠΑ και διατίθεται με εγγύηση στα 55 ευρώ.

#8. Higo No Kami 10 by Nagao SeisakushoΣυχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

Ο όρος “Higo no kami” μπορεί να αναφέρεται νόμιμα μόνο σε σουγιάδες κατασκευασμένους σε συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία, που έχουν ιστορία που ξεκινά από το 1800.

Μόνο και μόνο η χώρα προέλευσης λέει πολλά για αυτό τον σουγιά. Όσοι αγαπούν την κουλτούρα και τα προϊόντα της μακρυνής Ιαπωνίας θα τον λατρέψουν. Η λεπίδα του είναι κατασκευασμένη από ατσάλι Warikomi και η λαβή έχει τελείωμα από ορείχαλκο.

Το Higo No Kami 10 μπορείς να το βρεις στα 25 ευρώ.

#9. Iain Sinclair Cardsharp 2Συχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

Αυτός είναι ένας από τους σουγιάδες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, σχεδιασμένος από τον Βρετανό σχεδιαστή Iain Sinclair.

Είναι πανάλαφρος και η λεπίδα του είναι λεπτή σαν ξυράφι. Ανοίγει με έναν έξυπνο τρόπο και διπλώνει ξανά. Το μέγεθος του είναι ιδανικό για να χωράει ακόμη και στο πορτοφόλι σου.

Βέβαια, δεν θα μπορέσεις να κάνει πολλά με αυτό τον σουγιά, αλλά είναι τόσο κομψός που θα εντυπωσιάσει όποιον τον δει. Το κόστος του δεν είναι μεγάλο, αντιθέτως, μπορείς να τον βρεις με μόλις 10 ευρώ , οπότε αποτελεί μια καλή προσθήκη στο στυλ σου.

 #10. Mcusta DamascusΣυχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

Η Mcusta είναι ένας κατασκευαστής μαχαιριών από την Ιαπωνία και φτιάχνει μερικούς από τους πιο ποιοτικούς σουγιάδες που θα βρεις στην αγορά. Οι σουγιάδες τους είναι μια ενδιαφέρουσα μείξη ιαπωνικών και δυτικών στοιχείων, με εξαιρετική εμφάνιση, αλλά και λειτουργικότητα.

Ο Damascus με την πρώτη ματιά ίσως σου μοιάζει συνηθισμένος, όμως αν του αφιερώσεις λίγο χρόνο θα δεις την ομορφιά που κρύβει.

Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από εξωτικό ξύλο και η ποιότητα κατασκευής είναι το κάτι άλλο. Θα λέγαμε ότι πρόκειται περισσότερο για ένα κομμάτι τέχνης, παρά για έναν σουγιά.

Ο Damascus είναι ένα πολύ καλό, ποιοτικό και ακριβό δώρο ( 110 ευρώ) που θα εκτιμηθεί από τους λάτρεις του είδους.

 #11. DEEJO 37GΣυχνά χρειάζεσαι ένα μικρό μαχαίρι ή άλλο εργαλείο στην καθημερινότητά σου. Οι καλύτεροι και πιο στυλάτοι αντρικοί σουγιάδες για την τσέπη σου.

Ο Deejo 37G είναι ένας από τους σουγιάδες που πήγε τον μινιμαλισμό σε άλλο επίπεδο.

Στην ουσία πρόκειται για μια λεπίδα και έναν σκελετό, με μια πολύ καλή λαβή με χαρακτηριστικά από ξύλο ή ανθρακόνημα που θα τραβήξει τα βλέμματα. Επιπλέον, οι λεπίδα προσφέρεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Μια από ατσάλι και μια από πανίσχυρο τιτάνιο σε μαύρο χρώμα.

Μπορείς να βρεις τον Deejo 37G στα 40 ευρώ.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μάθε πώς μπορείς να αναβαθμίσεις το στιλ σου και με πολλούς άλλους τρόπους εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.