Πώς να Συνεχίσεις να Βελτιώνεσαι στο Φλερτ

Πώς να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι στο φλερτ

Συνέχισε Πάντα Να Βελτιώνεσαι Στο Φλερτ 

Ακόμα και αν έχεις κάνει τα πρώτα σου βήματα στο φλερτ, ο στόχος είναι να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι, ώστε να έχεις στη ζωή σου όλες τις γυναίκες που αξίζεις.

Προκείμενου να γίνει όμως αυτό, και επειδή το φλερτ είναι κι αυτό μια δεξιότητα και τέχνη, πρέπει να εξασκείσαι.

Και είναι ωραία δεξιότητα αυτή. Σε αναζωογονεί και είναι σημαντικό να το διασκεδάζεις. Υπάρχουν όμως και φορές που σε ρίχνει και σε κάνει να τα βάφεις μαύρα κι αυτό γιατί αισθάνεσαι πως όσο κι αν προσπαθείς δεν κάνεις καμία πρόοδο…

Όμως το φλερτ δεν θέλει μεγάλο κόπο, αλλά τρόπο. Και ο τρόπος δεν είναι άλλος από το να μπορείς να μαθαίνεις μέσα από τις αλληλεπιδράσεις που έχεις με τις ωραίες γυναίκες και με ειλικρινή οπτική (τίμια αλλά ψύχραιμη) να σκέφτεσαι τι και πως μπορείς να κάνεις καλύτερα την επόμενη φορά.

Μέσα από κάθε προσέγγιση, δηλαδή, να μαθαίνεις κάτι και να «χτίζεις» για την επόμενη.

Ιδού λοιπόν κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις για να βοηθήσεις άμεσα τον εαυτό σου, είτε βγαίνεις μόνος, είτε με κάποιον φίλο σου ως wingman:

#1. Θέσε Έναν Συγκεκριμένο Στόχο Στο Φλερτ

στοχος στο φλερτ

 Σκέψου πως είναι όταν μαθαίνεις οποιαδήποτε δεξιότητα, είτε είναι πολεμική τέχνη, είτε κάποιο άθλημα, είτε κάποιο μουσικό όργανο κ.ο.κ.

Αφότου σου δείξει ο δάσκαλος / προπονητής μια συγκεκριμένη τεχνική να δουλέψεις, είναι σειρά σου να εξασκηθείς σε αυτήν. Σε κάθε μάθημα δεν είναι ο στόχος να κάνεις τα πάντα σωστά, αλλά μάλλον μια πρόκληση να βελτιωθείς σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της τεχνικής.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στο φλερτ, όταν πρόκειται για την βελτίωσή σου σε αυτό.

Οπότε για να βελτιωθείς, αντιμετώπισέ το όπως και κάθε άλλη δεξιότητα. Με άλλα λόγια βρες κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι του πάνω στο οποίο θες να βελτιωθείς και πρέπει να δουλέψεις. Για παράδειγμα:

Αφού βρεις το θέμα πάνω στο οποίο θα δουλέψεις, είναι ώρα να ορίσεις συγκεκριμένες παραμέτρους.  Πχ «Θα μιλήσω σε Χ κοπέλες», «Θα συνεχίσω τη συζήτηση όσο περισσότερο γίνεται», «Θα ζητάω το τηλέφωνο από κάθε κοπέλα με την οποία θα μιλήσω».

Είναι πολύ πιο εύκολο να εξασκηθείς όταν γνωρίζεις συγκεκριμένα πάνω σε τι χρειάζεται να βελτιωθείς. Βγαίνοντας έξω, έτσι χύμα, δεν έχει πολύ νόημα, ειδικά αν θες να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι. 

φλερτ

#2. Πίεσε Τα Όριά Σου Στο Φλερτ

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η μάθηση γίνεται πάντα εκτός της λεγόμενης Ζώνης Άνεσης. Άρα χρειάζεται να βρεις τρόπους να πιέσεις τον εαυτό σου να βγει μεν από αυτήν, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να απογοητευτεί και να τα παρατήσει.

ξεπέρασε τα όριά σου

Για παράδειγμα, αν γνωρίζεις ότι σου είναι εύκολο να προσεγγίζεις κοπέλες στο μπαρ, αλλά όχι στον δρόμο ή σε άλλα μέρη, τότε είναι σημαντικό να βγεις έξω με στόχο να βελτιωθείς στις προσεγγίσεις στο δρόμο.

Αν μάλιστα, βγαίνεις έξω με κάποιον φίλο σου, τον wingman, όπως τον λέμε, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα, καθώς μπορεί ο ένας να σπρώχνει τον άλλο εναλλάξ μπροστά με συγκεκριμένες αποστολές.

Και αυτές βέβαια θα πρέπει να είναι διατυπωμένες έτσι ώστε να απαντούν σε συγκεκριμένα αδύναμα σημεία του φίλου σου και όχι να έχουν σκοπό απλά να κάνεις πλάκα ή να τον πιέσεις υπερβολικά. Και αφού εκπληρώσει ο φίλος σου την αποστολή του, θα είναι σειρά σου κ.ο.κ.

Δες το βίντεο με τα λάθη που κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη σε μια προσέγγιση πριν συνεχίσεις, όπου θα σου το αναλύσει ο Χρήστος ώστε να ξέρεις τι να μην ξανακάνεις στο φλερτ:

#3. Άκου Τον Εαυτό Σου

Η προσωπική επικοινωνία είναι πολύ βασική. Άκου με ειλικρίνεια τον εαυτό σου, ώστε να διαπιστώσεις αν χρειάζεται περισσότερη πίεση ή μεγαλύτερη υπομονή. Μην βρεις εύκολες δικαιολογίες όπως συνηθίζουν πολλοί και κρυφτείς πίσω από αυτές.

Κλείνοντας, βρες την σωστή ισορροπία υπομονής και επιμονής που απαιτείται για να γίνεις καλός στο φλερτ. Μια γυναίκα κρίνει τους ανθρώπους από τη συμπεριφορά τους. Στο φλερτ είναι πολύ σημαντικό να προβάλλεις ό, τι καλύτερο έχεις να δείξεις.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Από τη στιγμή που κρίνεις ότι είναι απαραίτητο να ξεχωρίσεις από τους άλλους άντρες που την προσεγγίζουν, ξέρεις ότι ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στο φλερτ είναι ενδεικτικός του τι είδους άνθρωπος είσαι.

Αν έχεις αυτοπεοίθηση, αν θέτεις στόχους και αν πιέζεις τα όρια, όλες αυτές τις συμπεριφορές και νοοτροπίες θα τις περάσεις στο φλερτ, για να δείξεις τα θετικά σου στοιχεία. Αν η γυναίκα είναι διαθέσιμη και ενδιαφέρεται σύντομα θε σου δώσει σημάδια για να προχωρήσεις.

Έχοντας εκπαιδεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες άνδρες να γίνουν καλοί στο φλερτ, θα λέγαμε ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Σε περίπτωση που νιώθεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια και θες να βελτιώνεσαι στο φλερτ και θες να έχεις δίπλα σου την καλύτερη ομάδα επαγγελματιών στην Ελλάδα, επικοινώνησε μαζί μας.

Αν θέλεις να μάθεις τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.