Friendzone: Πώς να Δείξω ότι δεν τη Βλέπω Φιλικά;

Δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα που δεν είναι σίγουρη για το αν τη βλέπεις φιλικά. Μάθε περισσότερα!

Δεν Τη Βλέπω Φιλικά

Για άλλη μια φορά έρχεσαι αντιμέτωπος με το friendzone. Γιατί συμβαίνει και πώς το ξεπερνάς; Πρέπει να έχεις υπόψιν πώς αυτό είναι αντικειμενικά δύσκολο, καθώς καλείσαι να επηρεάσεις τον τρόπο που σε βλέπει η γυναίκα που σου αρέσει. Προφανώς για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, δεν επιθυμείς να σε βλέπει σαν ένα από τους φίλους της, ή ακόμα χειρότερα σαν αδερφό.

Όταν γνωρίσεις μια γυναίκα, για την οποία το ενδιαφέρον σου είναι ερωτικό, πρέπει να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Η γυναίκα πρέπει να σε δει ως εραστή και όχι ως φίλο και να δημιουργήσεις την απαιτούμενη σεξουαλική ένταση για να προχωρήσεις.

Το να δείξεις σεξουαλικό ενδιαφέρον χρειάζεται τρόπους και ικανότητες. Όταν δείξεις το ενδιαφέρον σου με τον σωστό τρόπο, θα καταφέρεις ταυτόχρονα να προβάλλεις και άλλα επιθυμητά από τις γυναίκες χαρακτηριστικά, που θα σου δώσουν ένα πλεονέκτημα.

Μάθε πως μπορείς να έχεις κι εσύ τη γυναίκα που σου αρέσει.

Δείχνοντας ενδιαφέρον, δείχνεις ότι είσαι ειλικρινής. Έτσι η γυναίκα αισθάνεται ασφάλεια και θα σε σεβαστεί. Αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι η προβολή της αξίας σου, η οποία μερικές φορές μπορεί να την κάνει να ενδιαφερθεί, αλλά όχι με ερωτικό τρόπο.

Δεν χρειάζεται να φτάσεις στο άλλο άκρο εκδηλώνοντας τις προθέσεις σου. Είναι περιττό να φανείς ανταγωνιστικός ή να κάνεις επίδειξη. Ούτε όμως χρειάζεται να γίνεις ο έμπιστός της και να υποστείς συμπεριφορές που δεν θέλεις.

Επομένως, χρειάζεται να βρεθεί μια ισορροπία που θα σε απομακρύνει από το friend zone, ή αλλιώς φιλική ζώνη.

Τι Πρέπει Να Προσέξεις, Ανεξάρτητα Από Το Friendzone

friendzone

Πριν συνεχίσουμε, καλό θα ήταν να αναλύσουμε τακτικές προσέγγισης που μάλλον πρέπει να αποφύγεις.

Είπαμε ότι το friendzone είναι μια ανεπιθύμητη κατάσταση, αλλά το να δείξεις με ειλκρίνεια τις προθέσεις σου στη γυναίκα που επιθυμείς ερωτικά έχει και τις παγίδες του.

Δεν είναι όλοι οι τρόποι εκδήλωσης ενδιαφέροντος το ίδιο αποτελεσματικοί.

Α)  Γι’ αυτό σίγουρα θα πρέπει να μείνεις μακριά από την νοοτροπία του Καλού Παιδιού. Το Καλό Παιδί κρύβει το ενδιαφέρον του αρχικά και προσπαθεί να δείξει τις αρετές του, ελπίζοντας ότι η γυναίκα θα τον δει σαν έναν ιππότη που έρχεται, για να την σώσει.

Β) Άλλοι άντρες γίνονται υπερβολικά σεξουαλικοί, εφαρμόζοντας μια τακτική άκρως αντίθετη με αυτή του Καλού Παιδιού. Βλέπουν την γυναίκα και της φέρονται σαν να είναι κάποιου είδος αντικείμενο του σεξ ή σαν πορνοστάρ.

Γ) Μια τρίτη τεχνική που πρέπει να αποφύγεις είναι αυτή που ξεφεύγοντας ακόμη περισσότερο από την προηγούμενη κατηγορία, φωνάζουν στις γυναίκες όταν τις συναντούν στο δρόμο ή κορνάρουν, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ναι, είναι σαφές ότι αυτή η πρακτική σε απομακρύνει από το ενδεχόμενο της εισόδου στην friendzone. Αλλά μπορεί να σε απομακρύνει και από το ενδεχόμενο να κερδίσεις τη γυναίκα συνολικά.

Ας δούμε όμως ποιες τεχνικές φέρνουν αποτελέσματα για να αποφύγεις καταστάσεις που θα σε βλέπει σαν φίλο. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι θέλεις να σε δει σαν εραστή.

#1. Η Στρατηγική Της Παλιάς Σχολής Για Να Μη Σε Βάλει Στη Φιλική Ζώνη

Η στρατηγική αυτή βασίζεται στην δημιουργία έλξης και άνεσης, πριν από οποιαδήποτε εκδήλωση σεξουαλικού ενδιαφέροντος.

Τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου, για να μάθεις ποια λάθη πρέπει να αποφύγεις, αν θέλεις να δημιουργήσεις έλξη με μια γυναίκα.

Όλη η διαδικασία της κλιμάκωσης ξεκινά μετά από αρκετή ώρα και αφού έχει δημιουργηθεί οικειότητα.

Έτσι δεν χρειάζεται να πάρεις πολλά ρίσκα και δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τις έντονες άμυνες της γυναίκας που είναι μαζί σου. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Ακόμη, επειδή η κλιμάκωση θα γίνει σε μέρος που θα είσαι μόνος μαζί της, γλιτώνεις και το “σαμποτάζ” από τις φίλες της.

Αυτή η διαδικασία, αν και αποτελεσματική, απαιτεί περισσότερο χρόνο και δεν σου δίνει την δυνατότητα να ξεχωρίσεις εγκαίρως μια γυναίκα που θα προβάλλει αντίσταση την τελευταία στιγμή.

#2. Η Στρατηγική Του Ανθρώπου Των Σπηλαίων

τέλος στο friendzone

Δεν τη βλέπω φιλικά…

Σαν απάντηση στις δυσκολίες της μεθόδου της παλιάς σχολής θα μπορούσε να προβάλλει κανείς μια πιο δραστική τεχνική.

Με λίγα λόγια, κλιμακώνεις την επαφή σχεδόν εξ αρχής, μετά την πρώτη δημιουργία έλξης, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια γρήγορη απόρριψη ή σε γρήγορο σεξ.

Για να έχεις επιτυχία χρειάζεσαι εμπειρία και την διάθεση να πάρεις ρίσκα, καθώς όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα.

#3. Το Ερωτικό Παιχνίδι Σε Βγάζει Από Το Friendzone

Αυτή είναι μια μέθοδος που δανείζεται στοιχεία από τους δύο παραπάνω τρόπους.

Το κλειδί εδώ είναι να ξεκινήσεις την κλιμάκωση από την αρχή, αλλά με ελαφρύτερη μορφή. Ήπιο άγγιγμα, οπτική επαφή ή κάποιες σεξουαλικές κουβέντες, οι οποίες θα αυξάνονται σε ένταση σταδιακά και ανάλογα με το ενδιαφέρον της γυναίκας.

τέλος στο friendzone

Δεν τη βλέπω φιλικά…

Με λίγα λόγια διαμορφώνεις το στυλ σου, ανάλογα με τις αντιδράσεις της. Αν αντιδρά θετικά, προχωράς λίγο παραπάνω, αν αντιδρά αρνητικά, κάνεις ένα βήμα πίσω και δοκιμάζεις ξανά μετά από λίγο.

Ξεκινώντας με έναν ήρεμο τρόπο και σταδιακά, μειώνεις το ρίσκο, αλλά ξεκαθαρίζεις όσο περνά η ώρα το ερωτικό σου ενδιαφέρον, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να παρερμηνευτούν οι προθέσεις σου.

Κλείνοντας, κανένα από τα παραπάνω δεν μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο ή χειρότερο σύστημα. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και έτσι θα πρέπει να πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Φρόντισε να κρατάς το μυαλό και τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να καταλάβεις κάθε φορά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσεις και να δείξεις ενδιαφέρον. Όποια μέθοδο και αν επιλέξεις, πρέπει να βρεις την ισορροπία μεταξύ ερωτικού και συναισθηματικού ενδιαφέροντος και να την εφαρμόζεις γενικά στη ζωή σου.

Δεν είναι πάντοτε εύκολο να εκφράσεις τις προθέσεις σου. Μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς να το κάνεις εδώ.

Μάθε περισσότερα διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.