Τα πιο σημαντικά τεστ που κάνουν οι γυναίκες και τι σημαίνουν – μέρος 2

Τα πιο σημαντικά τεστ που κάνουν οι γυναίκες και τι σημαίνουν - μέρος 2

Συνεχίζοντας από το άρθρο Τα πιο σημαντικά τεστ που κάνουν οι γυναίκες και τι σημαίνουν – μέρος 1, θα αναφερθούν μερικά ακόμα πολύ σημαντικά τεστ που κάνουν οι γυναίκες αλλά και τι σημαίνουν αυτά:

  • Τεστ #9: Σου δίνει εντολές να εκτελέσεις άμεσα, ακόμα και με αγενή τρόπο.
  • Σκοπός: Θέλει να μάθει αν θα της επιτρέψεις να σου φερθεί άσχημα, αλλά και σε τι βαθμό μπορεί να σε κατευθύνει και αν σε ελέγχει. Η μυστική επιθυμία κάθε γυναίκας είναι να την κατευθύνει ο άνδρας, αλλά γενικά δε θα σε βοηθήσει καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση. Αντιθέτως, θα έχεις μονίμως την εντύπωση ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τη συγκεκριμένη της μυστική επιθυμία. Από την άλλη μεριά, αν της επιτρέψεις να σε κατευθύνει, τα πράγματα θα χειροτερεύσουν.
  • Τεστ #10: Μιλάει με έναν αφηρημένο, χαοτικό τρόπο επί ώρες, για κάτι που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί σε 2 λεπτά.
  • Σκοπός: Θέλει να μάθει αν έχεις το θάρρος / θράσος να την διακόψεις και να της πεις τι να κάνει.
  • Τεστ #11: Χρησιμοποιεί πολλά δραματικά συναισθήματα στην ομιλία της, παρουσιάζει τεράστια σκαμπανεβάσατα (αυτό πέρα από τεστ, είναι και μία τυπική γυναικεία συμπεριφορά.)
  • Σκοπός: Θέλει να σε “εκπαιδεύσει” να συνηθίσεις τις  ιδιομορφίες της. Όσο περισσότερο συμφωνείς με τις ιδιομορφίες της, τόσο χειρότερη γίνεται η σχέση σας.

Προσοχή!! Μερικές γυναίκες που πάσχουν από διαταραχή προσωπικότητας μπορεί να κάνουν αυτά τα τεστ με τόσο υπερβολικό τρόπο, που κάνουν τη ζωή σου κυριολεκτικά ανυπόφορη. Σε αυτή την περίπτωση, η μοναδική λύση είναι να ξεφορτωθείς μία τέτοια γυναίκα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η γυναίκα με υψηλή αυτοεκτίμηση, από την άλλη, τεστάρει τον άνδρα της, αλλά τα τεστ της σπάνια οδηγούν στο να του δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα. Αν μία γυναίκα προσπαθήσει να σου κάνει κακό με οποιονδήποτε τρόπο με τα τεστ της, ξεφορτώσου την όσο γίνεται πιο γρήγορα. Είναι πιθανότατα γυναίκα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, η οποία δεν μπορεί να ζήσει όμορφα σε υψηλό επίπεδο.

Υπάρχουν ακόμα πολλά παραδείγματα από τα πιο σημαντικά τεστ που κάνουν οι γυναίκες και τι σημαίνουν. Οι παραλλαγές είναι πραγματικά ατελείωτες. Θα μάθεις με τον καιρό και τη συνεχή εξάσκηση να αναγνωρίζεις ένα τέτοιο τεστ, αλλά και να το αντιμετωπίζεις επιτυχημένα. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι μία γυναίκα μπορεί να μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα, αλλά όχι με σκοπό να συζητήσει μαζί σου για το εκάστοτε θέμα της συζήτησης, αλλά με πρόθεση να μελετήσει τις αντιδράσεις σου. Για παράδειγμα, μπορεί να ρωτήσει σε μία ταινία αν σου αρέσει μία συγκεκριμένη ξανθιά ηθοποιός, με στόχο να μελετήσει τις αντιδράσεις σου στις ξανθιές γυναίκες. Ομοίως μπορεί να αρχίσει μία φιλοσοφική συζήτηση σχετικά με ταινίες πορνό, με σκοπό να μελετήσει τις αντιδράσεις σου στο σεξ κτλ.

Για να γίνεις ειδικός στην αποπλάνηση και στη γυναικεία ψυχολογία, ΠΡΕΠΕΙ να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να αναγνωρίζει τα τεστ μιας γυναίκας. Ο μοναδικός τρόπος για να γίνεις εξαιρετικά καλός σε αυτό είναι να εξασκηθείς φλερτάροντας και αποπλανώντας όσο περισσότερες γυναίκες μπορείς. Πιστεύω ακράδαντα ότι δε θα έπρεπε να επιτρέπεται στους άνδρες να κάνουν σοβαρή σχέση ή να παντρευτούν, αν πρώτα δεν έχουν καταφέρει να αποπλανήσουν τουλάχιστον 30 όμορφες γυναίκες.

Η γυναίκα θα τεστάρει πάντα έναν άνδρα και θα το κάνει για να ανακαλύψει πόσο alpha είναι αλλά και αν μεταφέρει τα καλύτερα δυνατά γονίδια στο ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Μόνο μετά από τα τεστ θα μπορεί η γυναίκα να αποφασίσει εάν θα δοθεί συναισθηματικά – και επομένως σεξουαλικά – στον συγκεκριμένο άνδρα. Αν περάσεις τα τεστ της, εντέλει, θα νιώσει μία ακαταμάχητη επιθυμία να σου δοθεί συναισθηματικά – και σεξουαλικά. Περνώντας τα τεστ, ουσιαστικά ρίχνεις τις άμυνές της και την φέρνεις πιο κοντά στο κρεβάτι σου.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.