Τελικά πόσο Σημαντική είναι η Εξωτερική Εμφάνιση σου;

Mία από τις πρώτες απορίες που μας εκφράζουν οι φίλοι στο θεωρητικό μέρος των bootcamps είναι για το αν και πόσο ρόλο τελικά παίζει η εξωτερική εμφάνιση. Ναι από τα πρώτα που μαθαίνουμε σε κάποιον καινούργιος στο ταξίδι της αλλαγής του εαυτού και της ερωτικής του ζωής είναι ότι μετράει λιγότερο από ότι νόμιζε μέχρι εκείνη την στιγμή. Γιατί όμως;

Δες το βίντεο και μάθε περισσότερα:

Σίγουρα αν  δεν γνωρίζεις,  η κατάσταση θα φαίνεται λίγο μπερδεμένη.

Από τη μια μπορείς να δεις τις θετικές αντιδράσεις και τις ματιές των γυναικών προς έναν εμφανίσιμο άνδρα και από την άλλη πολύ όμορφες γυναίκες με άνδρες ομολογουμένως άσχημους.

Υπάρχουν Καλά Και Κακά Νέα Για την Εξωτερική Εμφάνιση

Τα κακά νέα είναι ότι ναι η εμφάνιση μετράει. Τα καλά είναι ότι με βάση την διαφορετικότητα των 2 φύλων και την γυναικεία φύση η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι τόσο σημαντική όσο νομίζεις

Ας Αρχίσω Με Τα Καλά Νέα:

Μια από τις πολλές διαφορές (αλλά και ελάχιστα γνωστή)  μεταξύ ανδρών-γυναικών έχει να κάνει με την ικανότητα του εγκεφάλου να αλλάζει τον εαυτό του.

εξωτερική εμφάνιση

Oι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανδρών (αποτέλεσμα πολλών παραγόντων) τείνουν να σχηματίζονται σε ηλικία κάπου μεταξύ των 8-13 χρόνων. Με το που σχηματιστούν αλλάζουν πολύ δύσκολα.

Σίγουρα μπορεί παλιότερα να προτιμούσες ξανθιές αδύνατες, ενώ τώρα να έχεις ψηλότερα τις μελαχρινές με καμπύλες αλλά τα γενικά ψυχολογικά «ίχνη» παραμένουν.

Αυτή η σεξουαλική «ακαμψία» των ανδρών παίζει και έναν ρόλο στο γιατί βλέπουμε πχ περισσότερους άνδρες παιδόφιλους ή λιγότερους αμφιφυλόφιλους (bisexual)  από ότι οι γυναίκες.

 

Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά έχουν πολύ μεγάλη ικανότητα σεξουαλικής προσαρμογής και μπορεί να «μάθουν» να ερεθίζονται από τελείως διαφορετικά μεταξύ τους ερεθίσματα.

Για αυτό πχ ο εγκέφαλος τους μπορεί να προσαρμόζεται και να αντλεί ευχαρίστηση και όταν μια γυναίκα είναι πολύ παθητική στο κρεβάτι αλλά και όταν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.

Στον ίδιο βαθμό μάλιστα επίσης μπορεί να μάθει να ερεθίζεται και από τα γυναίκεια αγγίγματα  κοκ.

Το όφελος για έναν άνδρα από αυτό είναι ότι όταν γνωρίζεις τους κατάλληλους διακόπτες έλξης θα αρχίσει να συνηθίζει να ερεθίζεται από εσένα ανεξαρτήτως από την εξωτερική εμφάνιση σου. Είναι εξελιγμένη να «λειτουργεί» με αυτό τον τρόπο!

Τώρα Σε Ότι Αφορά Τα Κακά Νέα:

Ακόμα χρειάζεσαι να την γνωρίζεις και να σχετίζεται καιρό μαζί σου για να αλλάξεις ή καλύτερα να προσαρμόσεις τις σεξουαλικές της προτιμήσεις πάνω σου. Είναι η περίοδος που αποκαλώ «παράθυρο ευκαιρίας»

εξωτερική εμφάνιση

Αν την πλησιάσει ένας  με μέτρια εμφάνιση, κακοντυμένος, υπέρβαρος και με κακή υγιεινή πόσο μεγάλο παράθυρο ευκαιρίας  θα έχει μέχρι που ο «στόχος» του τον απορρίψει; Αν πάλι ο ίδιος άνδρας ήταν καλά ντυμένος, σε καλή φυσική κατάσταση και υγιεινή, σίγουρα κατά την διάρκεια της επαφής του θα είχε πολύ περισσότερο χρόνο να την προσαρμόσει πάνω του.

Τώρα σίγουρα ένας άνδρας με πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση και καλή οικονομική κατάσταση θα έχει πολύ μεγαλύτερο παράθυρο ευκαιρίας με μια γυναίκα χωρίς αυτό να κάνει σίγουρη την αποπλάνηση της βέβαια, θα ένιωθες  ευχάριστα όμως αν μάθαινες πόσοι τέτοιοι άνδρες ζητάνε την συμβουλή μας επειδή δεν έχουν την κατάλληλη συμπεριφορά.

Οπότε αν ανήκεις στην μικρή ποσοτικά κατηγορία που έχει εξωτερική εμφάνιση μοντέλου είναι σίγουρο ότι η γυναίκα θα σου δώσει λίγο περισσότερο χρόνο πριν καταλάβει ότι δεν αισθάνθηκε κάτι ιδιαίτερο για εσένα. Βλέπεις ενώ συνειδητοποιείς ότι η εμφάνιση σου σε βοηθάει, τον μεγαλύτερο ρόλο τον έχει η συμπεριφορά και εδώ είναι που η παρακολούθηση ενός bootcamp θα σε απογειώσει!

Συμπεράσματα Για Την Εξωτερική Εμφάνιση

Αν από την άλλη είσαι στην κατηγορία των περισσότερων, έχε στο μυαλό σου στα εξής :

1)  Η  εμφάνιση σου να είναι άψογη. Από τα ρούχα μέχρι την αναπνοή σου!
2) Πλησίασε με αυτοπεποίθηση και άγγιζε την.
3) Χαμογέλα! Οι άνθρωποι που έχουν καλή διάθεση είναι μαγνήτες για τους υπόλοιπους.
4) Φρόντισε να την προσέχεις όταν σου μιλάει.

Τέλος, επιμένω στην αρχή της προσέγγισης αρκετά,γιατί αν μπορέσεις να επικοινωνήσεις τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν κάθε γυναίκα εκείνα τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας τότε κάθε άνδρας ανεξάρτητα από την εξωτερική εμφάνιση ή το πόσα βγάζει έχει έναν μεγάλο χρονικά παράθυρο ευκαιρίας!

Πολλά από τα υπόλοιπα θα τα δεις την ώρα που θα μιλάμε σε γυναίκες μαζί!

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.