Το Πρόβλημα είσαι Εσύ και η Λύση Μαζί!

Το πρόβλημα με τις γυναίκες που αντιμετωπίζεις, είναι και λύση σου. Εσύ ο ίδιος. Και αυτό με απλό τρόπο, όμως δύσκολο.

Το Πρόβλημα Στο Φλερτ Και Η Λύση Του

Δεν είναι οι γυναίκες το πρόβλημα. Τελεία και παύλα. Εμείς φταίμε. Και κυρίως γιατί δεν έχουμε τη διάθεση, όχι να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας όπως πρέπει στις γυναίκες που μας ενδιαφέρουν, αλλά ούτε να φροντίσουμε τουλάχιστον να βελτιώσουμε απλά κομμάτια που επικοινωνούν την εικόνα μας και την προσωπικότητά μας.

Δες ποι είναι λοιπόν το μεγαλύτερο πρόβλημα στο φλερτ.

Οι γυναίκες, κάθε κατηγορίας, όμορφες, άσχημες, ψηλές, κοντές, ευαίσθητες, δυναμικές, you name it, έχουν ευγένεια μέσα τους. Ακόμα και όταν πας να τους την πέσεις φορώντας το βρώμικο πουκάμισο από την δουλειά που μυρίζει, δεν θα σου πουν τίποτα προσβλητικό κατά 99%.

Ίσα ίσα, θα σε ακούσουν και ευγενικά θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι δεν έχεις μέλλον. Και αυτό εξάγεται ως συμπέρασμα από τις χιλιάδες προσεγγίσεις, με κάθε τρόπο, που έχουμε δοκιμάσει για τις ανάγκες της εκπαίδευσης την δικιά μας και των μαθητών μας.

Το Πρόβλημα Με Την Συμπεριφόρά Σου

Από την άλλη, εσύ είσαι εξαιρετικά αγενής. Σκέψου το λίγο. Όχι μόνο επειδή δεν έχεις την ευθιξία, διάθεση ή κοινή λογική, να φορέσεις ένα καθαρό ωραίο πουκαμισάκι όταν πας έξω για να βρεις το επόμενο ζευγάρωμά σου, αλλά και επειδή, όταν αυτή αρνηθεί να σου δοθεί ή σε απορρίψει, έχεις το θράσος να της ζητήσεις και τα ρέστα.

Και μάλιστα, έχεις το ακόμα μεγαλύτερο θράσος να το κάνεις και με ύφος. Αυτό είναι πρόβλημα. Δεν της λες απλά δεν είναι ωραίο να απορρίπτεις τόσο γρήγορα έναν άνθρωπο όπως εμένα. Αλλά κάνεις κάποια από τα εξής:

πρόβλημα στο φλερτ

1. Της φωνάζεις μπροστά της κατηγορώντας την ως λεσβία ή οτιδήποτε άλλο χυδαίο και προσβλητικό επειδή απλά δεν σε γουστάρει.

2. Γυρνάς στην παρέα σου ή στο τραπέζι σου, μονολογώντας σε όλη τη διαδρομή και ενδεχομένως κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη σκηνή από ότι έχεις κάνει ήδη στο δικό της τραπέζι.

3. Φθάνοντας στο τραπέζι σου, ξενερωμένος μιλάς για την ατυχία σου που έπεσες σε ξενέρωτη, αγενή, αντικοινωνική ή λεσβία στη παρέα σου, κακολογώντας την κοπέλα και κάνοντας τη σκηνή γνωστή και στους υπόλοιπους θαμώνες που μέχρι τώρα δεν είχαν ακούσει την αποτυχία σου.

4. Χαλάς τη διάθεση και τις προοπτικές της παρέας, δημιουργώντας νοητούς τοίχους και στους φίλους σου που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με τις εξής επικές ατάκες του στυλ : «Άντε ρε με τις πειραγμένες εδώ μέσα», «πάμε να φύγουμε από το μαγαζί», «Μη πας δεν βλέπεις τι έπαθα» κτλ.

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κάνεις αυτά τα λάθη όταν φλερτάρεις και γι’ αυτό την πατάς.

Τί Πρέπει Να Αλλάξεις;

Αν αναγνωρίζεις σε κάποιο κομμάτι την εικόνα σου ή των φίλων σου, έστω και σε υπερβολή λόγω ποιητικής αδείας ώστε να περάσει το μήνυμα ευκολότερα, τότε κάτι πρέπει να αλλάξεις. Για να λύσεις το πρόβλημα.

Στο σεμινάριο Personal Branding on dating κάναμε πολλές αναφορές και στο τρόπο σκέψης αλλά και στο πως αντιμετωπίζεις συμπεριφορές αρνητικές, χωρίς να χαλάσεις την εικόνα σου αλλά και να συνεχίσεις να περνάς καλά με την παρέα σου αλλά και η κοπέλα με την δικιά της.

Μπορείς να το πετύχεις αυτό με πολλούς τρόπους, όπως θα δεις και στο βίντεο εδώ.

το πρόβλημα στο φλερτ και η λύση

Το ζήτημα είναι, πως το απλό δεν είναι πάντα και εύκολο. Το να πεις «Οκ κορίτσι μου, χάρηκα για την γνωριμία» απέναντι σε μια απόρριψη και να φύγεις, ενώ ακούγεται απλό, στην διαδικασία του «πεσίματος» και με την ένταση της στιγμής, σαν απόκρισή σου, μπορεί να είναι δύσκολη. Αυτά και άλλα πολλά είναι που συζητάμε και μαθαίνουμε σε θεωρία και πράξη στα εκπαιδευτικά προγράμματα της ομάδας μας.

Θυμήσου όμως, κάτι που λέει και ο Nitro. Εμείς σου δείχνουμε μια πόρτα. Θα στην ξεκλειδώσουμε κιόλας για σένα. Θα την ανοίξουμε και διάπλατα για να μπορείς να την διαβείς άνετα. Το αν θα την περάσεις όμως, είναι δικιά σου απόφαση. Και φυσικά, όλα ξεκινάνε με ένα απλό βήμα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.