10 Ξεκάθαρα Σημάδια Πως σε Φλερτάρει

Ποια Είναι Τα Σημαδια Ότι Σε Φλερτάρει;

Δεν χρειάζεται να λάβεις ένα τσουβάλι από στοιχεία πως η γυναίκα που σου αρέσει φλερτάρει μαζί σου.

Αν σου αρέσει και θέλεις να μάθεις περισσότερα για εκείνη, τότε χρειάζεται να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.

Στο φλερτ είναι λογικό να παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη αλλά τις περισσότερες φορές έχει θετικό πρόσημο μόνο όταν παίρνεις αποφάσεις.

Οι γυναίκες σπάνια πέφτουν στο κεφάλι σου σαν μετεωρίτες.

Από την στιγμή όμως που θα ξεκινήσεις να συζητάς μαζί της, είναι χρήσιμο να ξέρεις αν σε φλερτάρει και εκείνη με την σειρά της.

Πριν διαβάσεις όμως τα σημάδια πως σε φλερτάρει, θα ήθελα να σου γράψω κάποια σημάδια που ίσως δείχνουν πως δεν τρελαίνεται να φλερτάρει.

4 Σημάδια Πως Δεν Φλερτάρει 

δεν σε φλερτάρει

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους στο φλερτ είναι η απόρριψη.

Ξέρεις, αυτή η παγωμάρα που νιώθεις όταν μιλάς με μια γυναίκα που σου αρέσει και όχι μόνο δεν σε φλερτάρει και εκείνη αλλά αισθάνεσαι πως αν μπορούσε να διακτινιστεί, θα το είχε κάνει εδώ και ώρα.

#1. Δεν σε κοιτάει ποτέ στα μάτια. Πιστεύεις πως ακόμα και σβούρες να έκανες μπροστά της, στα μάτια δεν θα σε κοίταζε ποτέ!

#2. Η γλώσσα σώματος της είναι στραμμένη διαρκώς προς κατεύθυνση που δεν κοιτάει εσένα. Όχι… Δεν φλερτάρει.

#3. Σταυρωμένα χέρια. Υποδηλώνουν άμυνα και πως δεν αισθάνεται άνετα με την παρουσία σου.

#4. Κρατάει απόσταση. Όσο περισσότερο την πλησιάζεις, τόσο περισσότερο κρατάει απόσταση ασφαλείας. Συνεχίζει να μην φλερτάρει.

4 Επιπλέον Σημάδια Ότι Δεν Ενδιαφέρεται

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται; Και ακόμα σημαντικότερο, πώς καταλαβαίνεις ότι έχει σταματήσει πια να ενδιαφέρεται. Σήμερα ο Χρήστος όχι απλά θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα αλλά θα εντοπίσει και τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις εάν συμβεί.

#1. Απαντάει μονολεκτικά. Δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον να εμπλακεί σοβαρά στην συζήτηση και απλά προσπαθεί να φανεί ευγενική.

#2. Είναι φοβερά φιλική. Ξέρω πως αυτό μπορεί να μπερδεύει τα πράγματα. Όταν μια γυναίκα είναι εξωστρεφής είναι θετικό. Όμως υπάρχει περίπτωση να μην φλερτάρει αλλά να σε βλέπει φιλικά.

#3. Εντελώς τυχαία σας διακόπτουν συνέχεια οι φίλες της. Όχι δεν είναι πολυάσχολη. Απλά την προστατεύουν.

#4. Κοιτάει περισσότερη ώρα το κινητό αντί εσένα. Ξέρω πως είναι εκνευριστικό όμως είναι και αυτό ένα σημάδι.

Τώρα που τελειώσαμε με κάποια από τα σημαντικότερα σημάδια πως απλά δεν ενδιαφέρεται, ας περάσουμε στα καλά νέα.

10 Σημάδια Πως Σε Φλερτάρει Και Καλύτερα Να Τα Προσέξεις

σε φλερτάρει

Δεν χρειάζεται να ορμήσει πάνω σου για να ξέρεις πως φλερτάρει.

Άλλες φορές το καταλαβαίνεις γιατί ο διάλογος έχει μια φυσική και απολαυστική ροή και άλλες φορές γιατί « κάτι έχει ο τρόπος που με κοιτάει ».

Πάμε Στα 6 Πρώτα Σημάδια…

#1. Χαμογελά. Το γέλιο και χαμόγελο είναι σημάδια που δείχνουν πως της προκαλείς θετικά συναισθήματα και περνάει καλά.

Δεν λέω να της λες κάτι απλό και να πέφτει στο πάτωμα από τα γέλια. Σε αυτή την περίπτωση κάτι δεν πάει καλά.

#2. Κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι της. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και δείχνει να συμφωνεί ή να της αρέσουν αυτά που λες, συνήθως κουνάει το κεφάλι της συγκαταβατικά.

Μην το αγνοήσεις. Έχει ξεκινήσει να φλερτάρει. (Αν έχετε ήδη επαγγελματική ή φιλική σχέση τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά).

σε φλερτάρει

#3. Σε αγγίζει ή είναι θετική στο άγγιγμα σου. Το άγγιγμα είναι πολύ σημαντικός δείκτης. Αποκαλύπτει αν η γυναίκα θέλει να φλερτάρει ή όχι.

Το καλύτερο είναι να την αγγίζεις και να σε αγγίζει και εκείνη.

#4. Θέλει να μάθει για εσένα. Όταν σου κάνει ερωτήσεις για την ζωή σου ή τα ενδιαφέροντα σου, τότε προχώρα. Έχεις πράσινο φανάρι.

#5. Σου κάνει κομπλιμέντα. Δεν είναι συνηθισμένο οι γυναίκες να κάνουν κομπλιμέντα για την εξωτερική εμφάνιση.

Συνήθως κάνουν είτε για κάποιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου είτε για το στυλ σου.

#6. Κάνει σχέδια για το μέλλον. Είναι ξεκάθαρο πως φλερτάρει όταν σε ρωτάει τι θα κάνεις το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Δεν σου κάνει ξεκάθαρη πρόταση όμως σου δείχνει πως θέλει να της κάνεις εσύ πρόταση για να βγείτε. Μόνοι σας.

Τα Επόμενα 4 Σημάδια…

#7. Την ενδιαφέρει η γνώμη σου για εκείνη. Όταν παρουσιάζει τον εαυτό της με τέτοιο τρόπο ώστε να σε εντυπωσιάσει ή να δείξει πως είναι ενδιαφέρον άτομο, τότε σημαίνει πως έχεις αξία για εκείνη.

Δεν μας ενδιαφέρει τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι για εμάς αν δεν θέλουμε να τους ξαναδούμε.

 την ενδιαφέρει η γνώμη σου

#8. Εντελώς ξαφνικά ζητάει την βοήθεια σου. Δεν σε ξέρει, δεν έχετε μιλήσει και είσαστε στο ίδιο μαγαζί. Ξαφνικά σε ρωτάει που μπορεί να αφήσει το παλτό της ή μια πληροφορία.

Είναι σημάδι πως βρήκε τρόπο να σου μιλήσει αν και όχι τόσο συνηθισμένο.

#9. Κάνει κινήσεις σαν να φτιάχνεται. Την ενδιαφέρει η εικόνα της για αυτό και υποσυνείδητα προσπαθεί να περιποιηθεί τον εαυτό της για να δείχνει στα καλύτερα της.

Μια έρευνα της Monica M. Moore, του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Missouri, αναφέρει ότι συμπεριφορές όπως η παραπάνω είναι δείγματα έλξης.

#10. Δεν αποσπάται η προσοχή της. Είσαι στο επίκεντρο της προσοχής της και δεν κοιτάει κάθε λίγο και λιγάκι το κινητό της, μιλάει με τις φίλες της ή κάθε άλλη γωνία του μαγαζιού που είστε εκτός από εσένα.

Γι΄αυτό όταν μιλάτε, πρόσεχε τις κινήσεις σου, καθώς και τον τρόπο που ανταποκρίνεται σε αυτούς. Αν έρθει κοντά σου, είναι κάτι που θα σου δείξει ότι σε θέλει. Επίσης η οπτική επαφή είπαμε ήδη πόσο σημαντική είναι. Και ο τρόπος που σου μιλά είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι είσαι σε καλό δρόμο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όμως, να προσέξεις κάποια πράγματα τα οποία σε πηγαίνουν πίσω και σαμποτάρουν τη δημιουργία έλξης με τη γυναίκα που σου αρέσει. Σήμερα συζητάμε για 10 από αυτά μαζί με το Χρήστο, ο οποίος αναλύει τα πιθανά λάθη και αστοχίες που μπορεί να υπονομεύουν το φλερτ.

Προφανώς και η αλήθεια αποκαλύπτεται όταν της προτείνεις πως θέλεις να την ξαναδείς.

Μόνοι σας. Οπότε υπάρχει και άλλη επιλογή. Αντί να μετράς σημάδια, απλά κάνε αυτό που θέλεις. Διεκδίκησε και ότι γίνει. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να ζήσεις τη δική σου περιπέτεια, μπορείς να δεις εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr