12 Κοινά Λάθη με τις Γυναίκες – Μέρος ‘Α

Όχι άλλα λάθη

Ποια Είναι Τα Πιο Κοινά Λάθη Με Τις Γυναίκες;

Σχετικά με τις γυναίκες, τι κάνει έναν άντρα ικανό και τι όχι; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσω αυτή που θέλω; Υπάρχει μία φανταστική πρώτη ατάκα που τις μαγεύει όλες; Πότε είναι η σωστή στιγμή να τη φιλήσω;

Όλες οι παραπάνω, συν αρκετές άλλες που θα δούμε παρακάτω, είναι κάποιες από τις πιο κλασσικές ερωτήσεις που δεχόμαστε στα θεωρητικά και στα Bootcamps. Παρακάτω, θα τις δούμε σε μία σειρά και θα τις εξηγήσουμε όσο  πιο απλά γίνεται.

Πριν συνεχίσεις, καλό θα ήταν να δεις το βίντεο εδώ για να ξέρεις ότι πάνω από όλα μπορείς κι εσύ να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Ποιος Eίναι O Kαλύτερος Tρόπος Για Να Φλερτάρω Γυναίκες;  

Αλήθεια, αυτή είναι από τις πιο συχνές ερωτήσεις (βασικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην την έχει κάνει αυτή την ερώτηση).Επίσης είναι μία από τις πιο ανώφελες. Δεν υπάρχει τέλειος τρόπος για να ρίξεις μία γυναίκα. Αυτό που δουλεύει σε εμένα δεν σημαίνει ότι θα δουλέψει και σε εσένα και το αντίστροφο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις πιο κοινωνικός και ευχάριστος. Ένας άντρας που εκπέμπει αυτοπεποίθηση και έχει γνήσια συμπεριφορά ελκύει πολύ πιο εύκολα τις γυναίκες.

πως να φλερτάρεις γυναίκες

Γιατί Δεν Μπορώ Να Προσεγγίσω Γυναίκες;

Για να το τοποθετήσω όσο πιο απλά μπορώ, δεν μπορείς να προσεγγίσεις γυναίκες γιατί φοβάσαι την αποτυχία. Φοβάσαι ότι αν σε απορρίψει μία γυναίκα, θα σε καταστρέψει συναισθηματικά και θα σε κάνει ρεζίλι στους φίλους σου. Αυτό γενικά πάει πολύ πίσω, στις καταστάσεις που έχουμε βιώσει στο παρελθόν και κατά πόσο είχαμε θετικές ή αρνητικές εμπειρίες.

Το σημαντικότερο που πρέπει να θυμάσαι για να αποφύγεις τα κοινά λάθη με τις γυναίκες όμως είναι το εξής. Όσο αρνείσαι να αποδεχτείς και να συμφιλιωθείς με την απόρριψη ως μέρος της ζωής σου και ως κάτι που πρέπει να συμβεί για να μπορέσεις να πας παρακάτω, δεν θα μπορέσεις να προσεγγίσεις ποτέ γυναίκες και φυσικά δεν θα κάνεις σεξ. Μπορείς να διαβάσεις κι αυτό το άρθρο για την κοινωνική αδεξιότητα.

Γιατί Είμαι Νευρικός Όταν Είμαι Με Γυναίκες;

Είναι αναμενόμενο να είσαι νευρικός γιατί σαν ανθρώπινο ον, σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και έλκεσαι από το άλλο φύλο. Επίσης είσαι νευρικός γιατί στο μυαλό σου δημιουργείς μη ρεαλιστικά σενάρια (στα οποία συνήθως αποτυγχάνεις). Σαν αποτέλεσμα, γίνεσαι λειτουργείς νευρικά και αποτυγχάνεις γιατί δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Αν θες να αισθανθείς άνετα με τις γυναίκες μην εστιάζεις στο τι σκέφτεσαι ότι θα συμβεί αλλά εστιάσου στο τι θα ήθελες να συμβεί και χρησιμοποίησε ως ώθηση για να σε βοηθήσει όταν βρίσκεσαι με γυναίκες.

Δες το βίντεο και μάθε γιατί είναι σημαντικό να δείξεις από την αρχή ότι σου αρέσει μια γυναίκα.

Πως Μπορώ Να Κάνω Την Πρώην Μου Να Γυρίσει Πίσω;

Ο καλύτερος τρόπος για να την κάνεις να γυρίσει πίσω (και ναι, εδώ υπάρχει τρόπος), είναι να αλλάξεις εντελώς την εικόνα σου προς το καλύτερο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να μαθαίνει νέα σου για να μπορεί να δει τις αλλαγές. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς όμως, είναι το γιατί να θες να αλλάξεις όλη την εικόνα σου για μία γυναίκα; Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι υπάρχουν περισσότερες από μία γυναίκες εκεί έξω και πολλές από αυτές θα σε θέλουν για αυτό ακριβώς που είσαι, οπότε αναρωτήσουν αν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία για κάποια που δεν σε εκτίμησε εξ αρχής.

Υπάρχει Μια Κοπέλα Που Μου Αρέσει Πολύ. Πώς Να Την Κερδίσω;

τι κάνω με μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ

Μέθοδος και συμβουλές υπάρχουν, όμως κανείς δεν μπορεί να σου πει ακριβώς πώς να ρίξεις μία συγκεκριμένη κοπέλα. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν θα την ρίξεις ποτέ αν την θεωρείς τόσο ξεχωριστή.

Είναι ένα από τα πιο κοινά λάθη με τις γυναίκες.  Μέχρι να το καταλάβεις αυτό, υπάρχουν εκεί έξω εκατοντάδες άλλες ομορφότερες και εξυπνότερες γυναίκες που σε περιμένουν, ενόσω εσύ αναρωτιέσαι για αυτή τη μία. Επίσης αν δεν πετύχεις με άλλες δέκα ή παραπάνω ομορφότερες και εξυπνότερες γυναίκες δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις τι χρειάζεται να κάνεις για να ρίξεις αυτή τη ΜΙΑ.

Μήπως σε ”παίζει”; Δες το βίντεο και μάθε πως διαχειρίζεσαι μια τέτοια κατάσταση.

Πιστεύω να καταλαβαίνει ότι αυτή η μια είναι τόσο ξεχωριστή γιατί εσύ το πιστεύεις. Για όλους τους άλλους άντρες, είναι απλά άλλη μία γυναίκα. Όσο σκέφτεσαι ότι είναι ξεχωριστή, θα επηρεάζεται ο τρόπος που συναναστρέφεσαι μαζί της και κατ επέκταση θα επηρεαστεί και ο τρόπος που προσπαθείς να την ρίξεις. Ενώ, λοιπόν, είναι αποτελεσματικός για άλλες ομορφότερες γυναίκες, σε αυτή δεν θα έχει επίδραση. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να την δεις σαν μία κοπέλα όπως όλες οι άλλες.

Πώς Μπορώ Να Πάρω Το Τηλέφωνό Της;

Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να πάρεις το τηλέφωνο της, όμως αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί. Η σωστή ερώτηση είναι, «πως μπορώ να πάρω ένα σίγουρο τηλέφωνο». Η διαφορά είναι ότι ένα σίγουρο τηλέφωνο δεν θα «κρεμάσει» στην μετέπειτα επικοινωνία. Δηλαδή, θα απαντήσει σε μηνύματά σου και θα το σηκώσει όταν την καλέσεις.

Για να πάρεις ένα σίγουρο τηλέφωνο, πρέπει να αφιερωθείς στην συναναστροφή σου μαζί της. Πρέπει να δείξεις αξία και προσωπικότητα, να δημιουργήσεις γνήσιο ενδιαφέρον και έλξη και αν μπορείς , να την φιλήσεις.

Τα ξαναλέμε στο δεύτερο μέρος

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.