Γιατί με Χώρισε; 2+1 Λόγοι που οι Γυναίκες σε Εγκαταλείπουν

Γιατί με χώρισε; ” Είναι κάτι που αναρωτιούνται αρκετοί άνδρες, όταν μία σχέση φτάνει στο τέλος της. Δεν έχουν αντιληφθεί τι πήγε στραβά. Πολλές φορές μάλιστα το τέλος τους αιφνιδιάζει τόσο πολύ που χάνουν τη Γη κάτω από τα πόδια τους.

Σου θυμίζει κάτι; Ίσως όλοι το έχουμε περάσει αυτό, έστω μία φορά στη ζωή μας.

Κάθε Αρχή και Δύσκολη

με χώρισε

 

Το πιο δύσκολο κομμάτι της σχέσης για έναν αρχάριο, είναι η γνωριμία στην αρχή. Η αρχική προσέγγιση, το να δημιουργήσει έλξη, το να κάνει μία φυσιολογική συζήτηση, να πάρει τον αριθμό του κινητού της, να κανονίσει να την ξαναδεί.

Το πρώτο ραντεβού, το πρώτο φιλί, πώς να φέρει την κοπέλα σπίτι του, η πρώτη φορά που θα κάνουν σεξ. Σίγουρα δεν είναι εύκολα βήματα και η διαδικασία να γίνει κάποιος καλός σε όλα αυτά τα βήματα είναι χρονοβόρα – πλην όμως, ευχάριστη και μπορεί να επιταχυνθεί μέσω των Bootcamps.

Τα δύσκολα όμως ξεκινάνε στη διαχείριση μίας σχέσης. Το φλερτ δε σταματά μετά το σεξ.

Αντιθέτως, αν και γίνεται πιο ευχάριστο (η οικειότητα, η συντροφικότητα και το σεξ με μία ωραία γυναίκα που σου ταιριάζει είναι η μεγάλη σου ανταμοιβή για την ενασχόλησή σου με το παιχνίδι) γίνεται και πιο δύσκολο, καθώς η γυναίκα κερδίζει διαρκώς έδαφος μέσα στη σχέση αλλά και έχει αυξημένες και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις.

Γιατί Φεύγει η Γυναίκα; 3 Λόγοι που οι Σχέσεις Πεθαίνουν

με χώρισε

 

#1. Χάνεται ο Σεβασμός

Ο σεβασμός είναι μία σχέση αμφίδρομη, που καθώς αναπτύσσεται υπερβολική οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού, κινδυνεύει να χαθεί. Αρχικά έρχεται η εξοικείωση.

Η εξοικείωση οδηγεί στο να θεωρήσεις κάποιον δεδομένο και επομένως να σταματήσεις να τον σέβεσαι ή να τον λογαριάζεις όπως στην αρχή, που ο έντονος ενθουσιασμός και ο έρωτας είναι κυρίαρχα συναισθήματα.

Πριν συνεχίσεις όμως δες και αυτό αν σε χώρισε ξαφνικά!

#2. Έλλειψη Κοινών Ενδιαφερόντων

Αν διαβάσεις οποιοδήποτε βασικό βιβλίο ψυχολογίας, θα ανακαλύψεις χιλιάδες μελέτες που δείχνουν ότι το νούμερο 1 στοιχείο δεσίματος μεταξύ παντρεμένων ζευγαριών και ερωτικών παρτενέρ, είναι τα κοινά χαρακτηριστικά / θέλω / χόμπι.

Έχοντας πράγματα κοινά, κάνοντας τα ίδια πράγματα, γουστάροντας τα ίδια πράγματα, με το να ανταποκρίνεστε στα ίδια πράγματα, με το να έχετε παρόμοιο χιούμορ.

Όλα αυτά είναι η βασική επιστημονική εξήγηση της έλξης αλλά και της χημείας σε όλες της τις μορφές. Αυτομάτως μπορείς να ταυτιστείς υπερβολικά πιο εύκολα με έναν άνθρωπο που έχετε κοινά.

Αν λοιπόν είσαι σε μία σχέση όπου με την κοπέλα σου ακούτε διαφορετική μουσική, σας αρέσει διαφορετικό είδος διασκέδασης το βράδυ και έχετε άλλα γούστα για εκδρομές / διακοπές / ταινίες / σινεμά, αναπόφευκτα καθώς θα φεύγει ο ενθουσιασμός της αρχής θα ξεκινήσετε να κάνετε όλο και περισσότερα πράγματα χώρια, ή να καταπιέζει ο ένας τον άλλον καθώς θα κάνετε πράγματα μαζί που δε θα απολαμβάνετε και οι δύο.

#3. Σταματά το Φλερτ

Το παιχνίδι δεν πρέπει να σταματά. το φλερτ είναι υγεία. Αν θέλεις να έχεις μία υγιή σχέση, επιβάλλεται να συνεχίσεις να φλερτάρεις με τη σύντροφό σου αλλά και γενικότερα.

Φλερτ δεν Σημαίνει Απιστία

με χώρισε

 

Δεν προτείνω να βγεις έξω να φλερτάρεις και να προσεγγίζεις άγνωστες γυναίκες ενώ είσαι σε σχέση. Ωστόσο, το να κάνεις ένα αθώο πείραγμα, το να προκαλέσεις μία κοπέλα που γνώρισες και να παραμείνεις αρσενικό και ζωντανός, επιβάλλεται. Και στην κοινωνική σου ζωή αλλά κυρίως και μέσα στη σχέση σου.

Πείραξε την κοπέλα σου, δώσε της σημασία. Βγείτε ραντεβού, κάνε της μία μικρή έκπληξη πού και πού. Μία φορά το μήνα κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό έστω και κάτι πολύ απλό, να μην εισέρχεται η ρουτίνα στη σχέση.

Μην περιορίζεις την κοπέλα σου. Μην της απαγορεύεις να μιλάει με κόσμο. Μην την αφήσεις ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει αλλά αν έχεις στο μυαλό σου ότι για να την κρατήσεις πιστή και δική σου πρέπει να την περιορίσεις και να την ελέγχεις, ήδη το παιχνίδι το έχεις χάσει.

Μία φορά το μήνα αν της δίνεις όμως ένα λόγο να ζηλέψει – χωρίς να είσαι ένοχος / λάθος στη σχέση σου σε κάτι – αυτό θα είναι αρκετό ώστε να έχει στο μυαλό της το άγχος μήπως σε χάσει, αντί να έχει στο μυαλό της ότι σε έχει δεδομένο, κάτι που αργά ή γρήγορα ρίχνει την έλξη ανάμεσά σας κατακόρυφα και τη μηδενίζει.

Το κομμάτι της σχέσης είναι όντως δύσκολο και εκεί δοκιμάζεσαι πραγματικά. Ξεγυμνώνεσαι μπροστά σε μία γυναίκα και γίνεσαι ευάλωτος. Για να ανταπεξέλθεις, είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης; Σε προειδοποιώ. Μετά από αυτό το ταξίδι, δε θα είσαι ποτέ πια ο ίδιος. Ποιος θα είσαι; Ίσως αυτός που ονειρεύεσαι να γίνεις.

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.