Οδηγός: 8 Βήματα για να Κερδίσεις Πάλι την Πρώην σου

Οδηγός: 8 βήματα για να κερδίσεις πάλι την πρώην σου

Κέρδισε Την Πρώην Σου

Κάθε μήνα λαμβάνω αρκετά email από αναγνώστες, που με ρωτάνε ακριβώς το ίδιο, δηλαδή πώς να κερδίσουν πάλι την πρώην τους. Κάθε περίπτωση σίγουρα είναι διαφορετική, καθώς τα ζευγάρια χωρίζουν κάτω από διαφορετικές συνθήκες το καθένα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το μοτίβο στο οποίο πρέπει να κινηθείς για να κερδίσεις την πρώην σου πίσω, παραμένει το ίδιο σε γενικές γραμμές. Σκέφτηκα λοιπόν απαραίτητη την ύπαρξη ενός άρθρου με έναν οδηγό με 8 απλά βήματα για να κερδίσεις πάλι την πρώην σου.

πρώην

Οδηγός: 8 Βήματα Για Να Κερδίσεις Πάλι Την Πρώην Σου

#1. Αξίζει Όλη Αυτή Την Ταλαιπωρία;

Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία να την κερδίσεις πίσω, πρέπει να αναρωτηθείς αυτό: Είναι απλά ένα κόλλημα / απωθημένο που σου ξέφυγε όταν δεν μπορούσες να το διαχειριστείς και τώρα που νιώθεις πιο δυνατός επιστρέφεις για να την “εκδικηθείς” ή είναι γυναίκα που πραγματικά την θέλεις πίσω στη ζωή σου;

Αν καταφέρεις να την κάνεις να σε θέλει εσύ θα την θέλεις ή θα της προκαλέσεις συναισθηματική ζημιά και θα την αφήσεις;  Επίσης, σου φέρθηκε με τρόπο που αξίζει να ασχοληθείς ή είναι γυναίκα που δε θα έπρεπε να θέλεις στη ζωή σου ξανά ακόμα και με ελάχιστο κόπο;

Όλα αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντήσεις με σοβαρότητα πριν μπεις στη διαδικασία να περάσεις στο δεύτερο βήμα.

#2. Ανησυχείς Ότι Η Πρώην Σου Ήταν “Ό,τι Καλύτερο Μπορούσες Να Έχεις Ποτέ”;

πρώην

Αν νιώθεις έτσι, θα είναι υπερβολικά πιο δύσκολο να την κερδίσεις πίσω, αλλά και να την κρατήσεις κοντά σου αν και εφόσον την κερδίσεις. Και εδώ είναι το “κλειδί” της επιτυχίας. Πολλές φορές κάποιος αναγνώστης ή πελάτης μπορεί να ακολουθήσει τις συμβουλές των Menofstyle.gr instructors και να κερδίσει την πρώην του πίσω (βλέπε και το θεωρητικό σεμινάριο πάνω στη διαχείριση σχέσεων, Relationship Management από τον Master pua Instructor Iceman που από τα τέλη του 2009 είναι ο κορυφαίος Dating Coach και Σύμβουλος Σχέσεων στην Ελλάδα.)

Ανεξαρτήτως του πόσο υπέροχη ήταν η πρώην σου, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν άπειρες γυναίκες εξίσου ενδιαφέρουσες ή και καλύτερες. Απλά δεν τις έχεις γνωρίσει ακόμα. Αν όμως δεν πιστέψεις στον εαυτό σου, ότι αξίζεις και μπορείς να έχεις γυναίκες σαν την πρώην σου ή και καλύτερες, τότε και να την κερδίσεις πίσω θα είναι προσωρινό!

#3. Ελαχιστοποίησε Επαφές Με Την Πρώην Για 2-3 Μήνες

Τίποτα χειρότερο για την πρώην σου από εσένα να την κυνηγάς, να την παίρνεις τηλέφωνο καθημερινά, να την ψάχνεις με sms και να της ασκείς ψυχολογική και συναισθηματική πίεση. Προσπάθησε να της λείψεις. Κράτησε αποστάσεις. Ακόμα και κατά τύχη αν π.χ. βρεθείτε στο ίδιο πάρτι, μπορεί να της φανεί “περίεργο” (με την κακή έννοια) και ότι μπορεί να ήταν προσχεδιασμένο, ακόμα και αν δεν της μιλάς, δεν την ενοχλείς ή δεν την “κατασκοπεύεις” τι κάνει στο πάρτι.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο

#4. Προσοχή Αν Έχετε Κοινό Κοινωνικό Κύκλο.

Επιβάλλεται να περιορίσεις τις εξόδους που περιλαμβάνουν και τους δυο σας στην ίδια παρέα. Παράλληλα, δεν πρέπει να φανεί ότι το κάνεις για να την αποφύγεις. Κράτησε ουδέτερη στάση. Αν αναφερθεί το όνομά της στην παρέα, προσπάθησε να μη σχολιάσεις.

Αν ΠΡΕΠΕΙ να την σχολιάσεις, να είσαι θετικός αλλά να αλλάξεις θέμα γρήγορα. ΜΗΝ μιλήσεις κακοπροαίρετα ακόμα και αν είσαι πληγωμένος.

ΜΗΝ προσπαθήσεις να εμφανιστείς σε μέρος που ξέρεις ότι θα είναι η πρώην σου με άλλες γυναίκες. Κάνε τη ζωή σου, αλλά με προσοχή. Θέλεις σε 2-3 μήνες που θα εμφανιστείς πάλι στη ζωή της, να δει τέτοια αλλαγή και αναγέννηση που να αρχίσει να αναρωτιέται: “ποιος είναι αυτός ο άντρας και γιατί τον χώρισα;”

#5. Ήρθε Η Ώρα Για Αλλαγή!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αλλάξεις κάτι στον εαυτό σου και να εξελιχθείς πριν ξαναεπικοινωνήσεις μαζί της. Νέα δουλειά, ένα νέο χόμπι, γυμναστική, αθλητισμός, ανανέωση γκαρνταρόμπας..

Έχεις μία μοναδική ευκαιρία και κίνητρο να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να εξελίξεις την ταυτότητά σου, την οντότητά σου. Αυτό θα σε βοηθήσει όχι μόνο με την πρώην σου, αλλά και με τις επόμενες γυναίκες που θα γνωρίσεις, όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Για να ενδιαφερθεί μία γυναίκα, πρέπει να είσαι ΕΝΔΙΑΦΈΡΩΝ!! Κάνε λοιπόν τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα!!

#6. Γίνε Γενικότερα Καλύτερος Με Τις Γυναίκες!

Related image

Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο και θέλεις σαν τρελός πίσω την πρώην σου, φαντάζομαι τι θα σκέφτεσαι: Είσαι πεπεισμένος ότι θέλεις μόνο αυτό το ένα κορίτσι.

Λοιπόν, μάντεψε: ΔΕΝ έχει καμία σημασία! Μάλιστα, δε θα το πιστέψω καν, μέχρι να μου δείξεις ότι ενώ έχεις εξελίξει την προσέγγισή σου στο γυναικείο φύλο και μπορείς να έχεις γυναίκες εξίσου όμορφες και καλές με την πρώην σου, εσύ ακόμα θέλεις την πρώην σου.

Ακόμα όμως και αν είναι έτσι και πραγματικά θέλεις την πρώην σου τόσο πολύ, και πάλι πρέπει να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες γενικότερα.

Παράδειγμα: Ο Tiger Woods είναι ο καλύτερος γκόλφερ στον κόσμο αυτή τη στιγμή, εδώ και πολλά χρόνια. Σπάνια προπονείται για μία συγκεκριμένη διαδρομή ενός τουρνουά γκολφ. Προπονείται ανελειπώς και εξασκεί τις αρχές του γκολφ: πώς θα χτυπήσει με το μπαστούνι, τη στάση σώματος κτλ.

Μπορεί πριν από κάποιο τουρνουά σημαντικό να θυμηθεί λίγο την πορεία του συγκεκριμένου γηπέδου, αλλά ως εκεί. Δεν τον ενδιαφέρει να γίνει καλύτερος σε μία συγκεκριμένη πίστα, αλλά να γίνεται καλύτερος γενικά στο παιχνίδι του γκολφ. Και είναι ο καλύτερος στον κόσμο εδώ και αρκετά χρόνια!

Για αυτό το λόγο κι εσύ πρέπει να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ! Γιατί απλά, αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση.

#7. Αν Πραγματοποιήσεις Το 6ο Βήμα, Τότε Και Μόνο Τότε Επικοινώνησε Πάλι Με Την Πρώην

Τώρα είσαι έτοιμος να της ξαναμιλήσεις. Είσαι ανανεωμένος, έχεις εξελίξει την προσέγγισή σου με γυναίκες εξίσου όμορφες με την πρώην σου ή και καλύτερες και είσαι πιο άνετος όταν φλερτάρεις και επομένως θα έχεις αρχίσει να νιώθεις ότι θα εμφανιστείς από θέση ισχύος!

Τώρα πρέπει να την κάνεις να νιώσει συναισθηματικά συνδεδεμένη μαζί σου, καθώς και να κλιμακώσεις σωστά σωματικά σε μέρος που μπορεί αν επιτευχθεί η αποπλάνηση – η οποία ιδανικά θα είναι αμοιβαία. Το πώς θα το επιτύχεις αυτό, αναλύεται εξονυχιστικά στα Menofstyle.gr Bootcamps, θεωρητικά αλλά και στην πράξη στα infield (όπου infield: βραδιές σε μπαρ, όπου προσεγγίζουμε γυναίκες μαζί).

#8. Μην Επαναλάβεις Τα Ίδια Λάθη Με Την Πρώην!

Προσπάθησε εφόσον την κερδίσεις πάλι πίσω, να μην σε θεωρήσει ποτέ ξανά δεδομένο. Είναι το βασικότερο κλειδί της επιτυχίας με όμορφες γυναίκες, μέσα σε σχέση.

Τέλος, είναι δύσκολο να ξεπεράσεις αυτές τις καταστάσεις, το καταλαβαίνω, αλλά πάνω από όλα το οφείλεις στον εαυτό σου.

Δες περισσότερα για τους χωρισμούς στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika που ακολουθεί.

Είναι πολύ εποικοδομητική εμπειρία ο χωρισμός, αν καταφέρεις να μάθεις πως πάμε παρακάτω. Αλλά είναι σίγουρο ότι στο τέλος της ημέρας, εφόσον μιλάμε για την αυτοβελτίωσή σου, δεν εξαρτάσαι από καμία πρώην και τους όρους για επανασύνδεση ή οριστική ρήξη θα τους θέσεις εσύ.

Μάθε πως να κερδίσεις την πρώην, ή και μια καινούργια γυναίκα εδώ.

Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Γίνε ο Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ EBOOK ΤΟΥ MEN OF STYLE!
Ένα μοναδικό EBOOK 102 σελίδων με tips για να βελτιωθείς και να δεις αποτελέσματα άμεσα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα γίνει δικό σου άμεσα!
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Ένας συνεργάτης του Men Of Style θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να δει αν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και να συζητήσετε για τυχόν απορίες.
cover
close-link