6 Τρόποι για να Γίνεις ο Άντρας που Θέλουν οι Γυναίκες

6 τρόποι για να γίνεις ο άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες

Υπάρχει μία έννοια αρκετά παρεξηγημένη στο Παιχνίδι, και αυτή είναι η έννοια του “καλού παιδιού”. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είσαι καλό παιδί, και σίγουρα το να είσαι καλό παιδί, εφόσον έχεις διαβάσει μερικά άρθρα μας, θα έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι αρκετό, δε βοηθά πάντα ή και σε σαμποτάρει. Οι γυναίκες νομίζουν ότι θέλουν ένα καλό παιδί, αλλά όταν γνωρίζουν ένα καλό παιδί, συνήθως τον βλέπουν μόνο φιλικά ή τον κακομεταχειρίζονται, καθώς νιώθουν ότι μπορούν να το κάνουν, εκλαμβάνοντας την καλοσύνη του ως αδυναμία. Καταλήγουν με ένα Κακό Παιδί, που αφού τους φερθεί άσχημα και αυτό με τη σειρά τους, οι γυναίκες φτάνουν στο συμπέρασμα ότι θέλουν κάτι ενδιάμεσο. Ένα καλό παιδί δηλαδή, που δεν πέφτει θύμα στα θέλω της γυναίκας αλλά ούτε θα της φερθεί μόνο σαν ένα κομμάτι κρέας.

Ποια είναι η διαφορά του καλού παιδιού που την “πατάει” με τις γυναίκες, με το καλό παιδί που είναι ακαταμάχητος με τις γυναίκες;

Υπάρχουν αρκετές διαφορές που θα τονιστούν σε αυτό το άρθρο, που κάνουν τη διαφορά.

  • Καλό παιδί που θέλουν οι γυναίκες: Είναι συναισθηματικά δυνατός, οικονομικά / επαγγελματικά σταθερός και με αυτοπεποίθηση, δε δέχεται από τις γυναίκες πράγματα που δε θα έπρεπε, δε φοβάται να εκφραστεί ελεύθερα και να πει αυτό που νιώθει ή σκέφτεται αλλά επίσης έχει τρόπους, είναι πολύ ευγενικός, προσέχει τον εαυτό του, είναι φιλικός και κοινωνικός. Είναι ο τύπος του άντρα που θέλεις να έχεις στην παρέα σου όταν βγαίνεις το βράδυ έξω, ανεξαρτήτως φύλου.
  • Καλό παιδί που οι γυναίκες βλέπουν φιλικά: Είναι προβλέψιμος, νιώθεις ότι έχει την ανάγκη σου, έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, ακόμα πιο χαμηλή αυτοπεποίθηση και θα υποστεί τα πάντα από τις γυναίκες πιστεύοντας ότι έτσι θα βγει κερδισμένος εντέλει. Πάντα καταλήγει φίλος των γυναικών και όχι ερωτικός σύντροφος, και ποτέ δεν καταλαβαίνει γιατί. Έχει μία αξιοπρεπή δουλειά, δεν διαφωνεί ποτέ με τις γυναίκες και αναζητά τη συμπάθεια όλων γύρω του.

Οι διαφορές λοιπόν, είναι εμφανείς. Ποιες συνήθειες επιβάλλεται να κόψεις αν είσαι το καλό παιδί που οι γυναίκες το βλέπουν φιλικά;

  • Απόβαλε τα αρνητικά χαρακτηριστικά του “καλού παιδιού” που μπορεί να έχεις: Οι γυναίκες θέλουν έναν “αληθινό άντρα”. Αυτό διατυμπανίζουν διαρκώς, αυτό διαβάζεις και στα γυναικεία περιοδικά τύπου Cosmopolitan και αυτή είναι και η αλήθεια. Αυτό σημαίνει, ότι θέλουν έναν άντρα που θα λέει τα πράγματα όπως είναι, που δε θα φοβάται μην τις προσβάλει και δε θα καταπιέζεται μαζί τους. Να είναι δυναμικός και επιβλητικός, χωρίς να γίνεται αγενής. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να γίνεις αγενής ή “μαλάκας” για να σε ερωτευτούν. Απλά, αν π.χ. έχετε μία συζήτηση και εσύ διαφωνείς σε ένα σημείο, πες της το! Μη φοβηθείς να πεις ότι “διαφωνώ κάθετα σε αυτό που είπες και θα σου εξηγήσω γιατί”. Μπορεί επιφανειακά να δείξει ενοχλημένη, αλλά καταβάθος εκείνη τη στιγμή γοητεύεται έντονα που έχεις το θάρρος να της πας κόντρα ενώ σε ελκύει.
  • Υιοθέτησε τα καλά στοιχεία του “κωλόπαιδου”: Τα “κωλόπαιδα” γίνονται “μαλάκες”, αγενείς και άξεστοι, αλλά έχουν κατά κανόνα πολλές και όμορφες γυναίκες στη ζωή τους. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, όμως, όπως προαναφέρθηκε, να γίνεις έτσι για να έχεις γυναίκες στη ζωή σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να υιοθετήσεις τα θετικά χαρακτηριστικά που έχουν τα “κωλόπαιδα”, δηλαδή:
  1. Μη δείχνεις ότι προσβάλλεσαι: Αν συζητάς με μία γυναίκα και η κατάσταση πάει να ξεφύγει, μπορεί να πει κάτι που θα σε προσβάλει. Μη δείξεις ότι προσβλήθηκες, επειδή θα το εκλάβει ως αδυναμία.
  2. Βάλε τον εαυτό σου πρώτο: Το πιο σημαντικό άτομο στη σχέση σου, είσαι εσύ, όχι η γυναίκα. Ο gentleman θα ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου στη γυναίκα, θα της δώσει προτεραιότητα κτλ. Το καλό παιδί που κερδίζει τις γυναίκες όμως, θα σκεφτεί τα δικά του θέλω πρώτα και θα τα βάλει πάνω από το να φερθεί καλά στις γυναίκες. Θα φροντίσει, επίσης, να το κάνει αυτό σαφές στη γυναίκα που γνωρίζει, από την αρχή. Μη φοβηθείς, για παράδειγμα, αν είσαι σε ραντεβού μαζί της και βαριέσαι, να της το πεις. Προφανώς και το έχει καταλάβει ότι δεν κάνει κάτι για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον, ενώ το να το πεις μπορεί να την κινητοποιήσει, όπως έχει γίνει με μεγάλη επιτυχία σε ένα ραντεβού που είχα πρόσφατα.
  3. Μη φοβηθείς να βάλεις δράμα στη συζήτηση: Οι γυναίκες λατρεύουν το δράμα. Για αυτό και διαβάζουν μικρές νουβέλες, περιοδικά με κουτσομπολιά με τις φίλες τους για ανούσια πράγματα. Έχουν ανάγκη να κάνουν τις ζωές τους πιο ενδιαφέρουσες. Οπότε και εσύ, πρέπει να βάλεις δράμα στην επικοινωνία σου και στη γνωριμία σου μαζί της και θα δεις αμέσως πόσο πιο προσηλωμένη θα είναι. Πάντα να την αφήνεις με ένα μυστήριο, να αναρωτιέται αν θα μπορούσες να είσαι ο άντρας με τον οποίο θα πορευόταν αλλά να μην μπορεί να βγάλει άκρη 100%.
  4. Μη δείχνεις έντονα συναισθήματα: Είναι στιγμές που επιβάλλεται να δείξεις ευάλωτος, τρωτός και συναισθηματικός. Το timing όμως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Μην κλάψεις μπροστά της, μην εξαγριωθείς σε υπερβολικό βαθμό.
  5. Προκάλεσέ την: Πέρα από το δράμα, οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα που θα τις πειράζει και πνευματικά και σωματικά. Μην είσαι ο πολύ σοβαρός άντρας που δεν αστειεύεται ποτέ. Προκάλεσε την ευφυία της, το χιούμορ της, πείραξέ την – χωρίς να την προσβάλεις.\
  6. Από την αρχή προσπάθησε να κλιμακώνεις σεξουαλικά: Προς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ που διαβάζουν το άρθρο αυτό: ΠΑΝΤΑ δείξε στη γυναίκα ότι σε ελκύει σεξουαλικά και ότι θέλεις να καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί της. ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ να κλιμακώσεις σεξουαλικά τη συζήτηση και το άγγιγμα! Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που δεν είναι ήπιοι σεξουαλικά. Δείξε της ότι είναι γυναίκα που σε ερεθίζει σεξουαλικά. Είναι κάτι που, εφόσον έχεις κερδίσει την προσοχή της, θα την κάνει να ερεθιστεί και την ίδια. Είναι κάτι που στα Bootcamps τονίζουμε διαρκώς και βλέπουμε ότι κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Πριν κλείσω μην αμελήσεις να δεις το νέο podcast “απλά και ανδρικά”, το μόνο ελληνικό podcast για Άνδρες.

 

Τα καλά παιδιά που μπαίνουν πάντα Friend zone, δεν κλιμακώνουν ποτέ σεξουαλικά, λογικό είναι λοιπόν να μην κάνουν σεξ. Μην είσαι ένας από αυτούς. Ακολούθησε αυτές τις απλές συμβουλές.

 

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.