7 Τρόποι για να μην Κερδίσεις πίσω την Πρώην σου Ποτέ!

Χώρισες και θέλεις πίσω την πρώην σου; 7 πράγματα που σίγουρα θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις που θα καταφέρουν να την διώξουν ακόμα πιο μακριά από σένα.

Αν Θες Να Κερδίσεις Την Πρώην Σου, Πρόσεξε Τι Να Μην Κάνεις

Στο σημερινό άρθρο θα μάθεις τι να κάνεις αν θέλεις να κερδίσεις την πρώην σου.

Είσαι με το κορίτσι σου και περνάτε όμορφα, για κάποιο διάστημα τώρα. Μπορεί να νιώθεις μια χαρά με την σύντροφό σου και να θεωρείς πως έχεις δεθεί με αυτή τη γυναίκα όσο με καμία άλλη στο παρελθόν. Μπορεί να πιστεύεις ότι υπάρχει μέλλον με την συγκεκριμένη κοπέλα. Μπορεί να πιστεύεις ότι η συγκεκριμένη θηλυκή παρουσία δίπλα σου είναι ότι καλύτερο σου έχει τύχει ως τώρα.

Σίγουρα έχεις βρεθεί σε μια κατάσταση τέτοια και σίγουρα έχεις πείσει τον εαυτό σου κάποια στιγμή πως μάλλον αυτή είναι η γυναίκα της ζωής σου, έτσι δεν είναι;

Ξαφνικά, Σου Ζητάει Να Χωρίσετε.

Να συνεχίσετε χωριστά τις ζωές σας και να βλέπετε ο ένας τον άλλον σαν φίλοι. «Δεν είναι καλή περίοδος για εμένα», «θέλουμε άλλα πράγματα», «δεν νιώθω για σένα όπως ένιωθα παλιά», «κάτι έχει σπάσει μέσα μου». Οι περισσότεροι έχουμε αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο.

Δες σχετικά το παρακάτω επεισόδιο για τους χωρισμούς από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

Είναι γεγονός πως για τους περισσότερους από εμάς, μια τέτοια κατάσταση προκαλεί πόνο. Μάλιστα, οι επιστήμονες έχουν ορίσει τον ψυχολογικό αυτό πόνο και τις επιπτώσεις του σε σωματικό επίπεδο με τον όρο «Σύνδρομο της Ραγισμένης Καρδιάς», όπου το σοκ μιας αρνητικής είδησης όπως η απόρριψη, προκαλεί την καρδιά να προσομοιάζει συμπεριφορά όπως αυτή της καρδιακής προσβολής.

Ο ασθενής αισθάνεται ότι δυσκολεύεται να αναπνεύσει, αρχίζει να εκδηλώνει πόνους στο στήθος και αισθάνεται αδύναμος. Παράλληλα, τα συμπτώματα συμπεριλαμβάνουν διαταραχή στο ρυθμό της καρδιάς αλλά και αύξηση τοξικών ορμονών. Ο πόνος δηλαδή που αισθάνεσαι, δεν είναι απλά ιδέα σου αλλά μπορεί πραγματικά να υπάρχει.

Εκείνη τη στιγμή σίγουρα θα θες να την ξανακερδίσεις.

Θες Να Έχεις Την Πρώην Σου Πίσω, Για Να Φύγει Ο Πόνος.

πως να κερδίσεις πίσω την πρώην σου

Και επειδή είσαι σε ένταση και το μυαλό σου δεν σκέφτεται σωστά, προχωρείς σε ενέργειες που την διώχνουν όσο μακριά γίνεται.

#1. Την παίρνεις τηλέφωνο ακατάλληλες ώρες και όχι μόνο αυτό, τις περισσότερες φορές κλαίγεσαι και την ζητάς πίσω.
#2. Της στέλνεις ολόκληρα κατεβατά με SMS ανακαλώντας τις καλές σας στιγμές και μεμψιμοιρώντας για το μέλλον.
#3. Της στέλνεις δώρα και λουλούδια για να την καλοπιάσεις.
#4. Μεταφέρεις μηνύματα, μέσω των φίλων της ή των κοινών σας γνωστών.
#5. Εμφανίζεσαι μπροστά της είτε «τυχαία» είτε επιτηδευμένα διεκδικώντας κάποιες στιγμές για να μιλήσετε ώστε να της εξηγήσεις ή να σου εξηγήσει γιατί χωρίσατε αυτή.
#6. Της κάνεις like και σχολιάζεις στα social networks τις photo της από το τέλειο πάρτι που πήγε εχθές όταν εσύ ήσουν με κατάθλιψη στο σπίτι.
#7. Όποτε σε καλεί για οποιοδήποτε λόγο το σηκώνεις αμέσως, πας την κουβέντα με κάθε τρόπο στο χωρισμό σας και στο πόσο άσχημο γεγονός είναι και αν δεν καταφέρεις να το σηκώσεις, καλείς πίσω 100 φορές μέχρι αυτή να απαντήσει.

Γιατί Να Μην Τα Κάνεις Όλα Αυτά Αν Θέλεις Την Πρώην Σου Πίσω

Το να προχωρείς στις παραπάνω ενέργειες αυτό που ουσιαστικά δείχνει και το καταλαβαίνεις και εσύ αν το καλοσκεφθείς, είναι πως δεν έχεις ζωή ή πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να απασχοληθείς τη δεδομένη στιγμή. Και στις δύο περιπτώσεις, όπως και στα δικά σου μάτια όταν θα μπορείς να σκεφθείς ψύχραιμα, έτσι και στα δικά της πέφτεις, χάνεις την αξία σου και την αξιοπρέπειά σου.

Σχετικά με την αξία δες το βίντεο εδώ.

Δείχνεις ένας άνθρωπος που την έχει ανάγκη και να είσαι σίγουρος πως οι γυναίκες δεν έλκονται από άνδρες που δείχνουν πως τις χρειάζονται αλλά και από όσους δεν σέβονται τον εαυτό τους και τον υποβάλλουν σε τέτοιες διαδικασίες.

Κλείνοντας, αν χρειάζεσαι 5 λόγους για να μην γυρίσεις ποτέ στην πρώην σου, δες παρακάτω.

Σταμάτα να κάνεις τα παραπάνω για να κερδίσεις πίσω την πρώην σου. Αν δεν ξέρεις πως ή δεν αντέχεις έχουμε τον τρόπο. Ναι, σε κάθε χωρισμό υπάρχουν ελπίδες επανασύνδεσης. Αλλά συγκεντρώσου στα προβλήματα που τον προκάλεσαν. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .