Φλερτ: Είναι απλά Φιλική ή Κάτι Παραπάνω;

Είναι Απλά Φιλική ή Σε Φλερτάρει;

Συχνά συμβαίνει στο φλερτ να αποπροσανατολίζεσαι. Το ξέρω. Οι γυναίκες σού στέλνουν πολλές φορές μεικτά μηνύματα τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις με αποτέλεσμα να μπερδεύεσαι και να αντιδράς κι εσύ λάθος. Τελικά, δεν μπορείς να καταλάβεις εάν σε φλερτάρει ή όχι από τα μηνύματα που σου δίνει.

Πώς ξεχωρίζεις αν μια γυναίκα σε φλερτάρει ή αν είναι απλά φιλική; Πώς ξεχωρίζεις αν είναι απλά ευγενική μαζί σου ή αν σε βλέπει ερωτικά; Πώς μπορείς να ξέρεις τι να πεις και πώς να αντιδράσεις στην κάθε περίπτωση;

Το κυριότερο είναι να θυμάσαι ότι οι άντρες και οι γυναίκες μιλάνε διαφορετική γλώσσα με αποτέλεσμα να συμβαίνουν σοβαρά επικοινωνιακά λάθη τα οποία οδηγούν και σε λάθος συμπεράσματα. Αυτό είναι ένα από τα κύρια προβλήματα που δημιουργούνται στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων. Καθώς οι γυναίκες πολλές φορές μας στέλνουν μηνύματα που οι ίδιες θεωρούν ξεκάθαρα αλλά για εμάς είναι μπερδεμένα.

Γι’ αυτό πρέπει σταδιακά να αρχίσουμε να αποκωδικοποιούμε αυτά τα μηνύματα. Ώστε να αποφεύγουμε την απόρριψη και να είναι ξεκάθαρο πότε μια γυναίκα μάς φλερτάρει και πότε είναι απλά φιλική μαζί μας. Ένας άντρας πρέπει να είναι σε θέση να ξεχωρίζει το φλερτ από την ευγένεια και την φιλική διάθεση.

Πριν από οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να μάθουμε ως αρσενικά να ξεχωρίζουμε τα σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα φλερτάρει και να αντιλαμβανόμαστε ό,τι μπορεί να αποτελεί ένδειξη φλερτ. Η σχέση μας με μια γυναίκα εξαρτάται πολύ από την πρώτη μας επαφή. Τα σημάδια ότι μια γυναίκα μάς φλερτάρει μπορεί να είναι αμέτρητα, είμαστε όμως σε θέση να τα ξεχωρίσουμε;

Γιατί σε περίπτωση μου μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να διακρίνουμε το τι θέλει να μας πει μια γυναίκα με την γλώσσα του σώματός της, τα λόγια της και τον τρόπο που μιλάει, θα ξεπεράσουμε τα όρια με μια γυναίκα που μας βλέπει φιλικά ή δεν θα εκφράσουμε ερωτικές προθέσεις σε μια γυναίκα που μας βλέπει ερωτικά.

Ωστόσο, κάποιες γυναίκες μάς τεστάρουν. Κι εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο να ξεχωρίσουμε εάν το κάνει επειδή μας απορρίπτει ή επειδή μας θέλει.

Πώς Tεστάρουν Oι Γυναίκες Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ Και Γιατί;

Το συζητήσαμε και στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrka.

Τη σχέση μας με την γυναίκα την καθορίζει και ο τρόπος που βλέπουμε τον εαυτό μας. Εάν νιώθουμε ότι δεν αξίζουμε και πιστεύουμε ότι όλες οι γυναίκες θα μας δουν φιλικά, τότε η απόρριψη είναι μονόδρομος. Στο παιχνίδι της ζωής πρέπει να μάθουμε και να διεκδικούμε αλλά και να αναπτύξουμε συγκεκριμένες ικανότητες που θα μας βοηθήσουν να διακρίνουμε πότε μια γυναίκα ενδιαφέρεται ερωτικά και πότε όχι.

 

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τα τρία πιο συχνά σημάδια που αποδεικνύουν ότι μια γυναίκα σε φλερτάρει και δεν είναι απλά φιλική μαζί σου.

 

#1. Όταν Σε Αγγίζει Συχνά Και Σε Σημεία Του Σώματος Που Είναι Ερωτογενείς Ζώνες Είναι Σημάδι Φλερτ

φλερτ

Μια γυναίκα που σε αγγίζει συχνά είναι πολύ πιθανόν να σε βλέπει ερωτικά. Φυσικά, πολλές γυναίκες είναι απλά διαχυτικές και αγγίζουν συχνά έτσι κι αλλιώς. Ωστόσο, το κάθε άγγιγμα διαφέρει.

 

Από μια γυναίκα που σε βλέπει ερωτικά θα πρέπει να περιμένεις να σε αγγίζει και από μόνη της όσο προχωράει η επαφή και η επικοινωνία. Το φλερτ είναι μια ευχάριστη διαδικασία που ανεβάζει την διάθεση και των δύο ατόμων και το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να αγγίζουμε άθελά μας το άλλο άτομο προκειμένου να αναπτυχθεί οικειότητα.

 

Πρόσεχε τα σημεία που σε αγγίζει. Από τη δική σου πλευρά, θα πρέπει να είσαι σε θέση να ξεχωρίζεις ένα φιλικό άγγιγμα με ένα ερωτικό. Εάν σε αγγίζει  έστω και για ελάχιστο χρονικό διάστημα από το γόνατο και πάνω τότε μάλλον δεν σε βλέπει μόνο φιλικά. Επιπλέον, εάν γελάει και αγγίζει την κοιλιά σου είναι επίσης σημάδι ότι σε βλέπει πιο ερωτικά.

 

Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές στο που αγγίζουν τους άντρες που γνωρίζουν μικρό χρονικό διάστημα. Είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να αγγίξει έναν άντρα στο στήθος ή πάνω από το γόνατο, γιατί είναι πιο ερωτογενείς ζώνες. Αντίθετα, το μπράτσο και συνολικότερα τα χέρια είναι περιοχές στις οποίες οι γυναίκες αγγίζουν πιο συχνά τους φίλους τους προκειμένου να μην τους περάσουν μηνύματα ότι τους βλέπουν ερωτικά.

 

#2. Βρίσκει Αφορμές Να Επικοινωνείτε Ακόμα Κι Όταν Δεν Φαίνεται Απαραίτητο

φλερτ

Μια γυναίκα που βρίσκει συνεχώς αφορμές να επικοινωνείτε δείχνει ότι έχει μεγαλύτερο ερωτικό ενδιαφέρον προς τα εσένα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες που ενδιαφέρονται ερωτικά για έναν άντρα έχουν την τάση να τον αναζητούν προκειμένου να βεβαιωθούν ότι κι εκείνος τις βλέπει ερωτικά.

Εάν βλέπεις ότι σου στέλνει συνέχεια μηνύματα, και ειδικά εάν σου στέλνει μηνύματα πρώτη, τότε σίγουρα δείχνει ένα ερωτικό ενδιαφέρον προς τα εσένα. Εάν αντίθετα της στέλνεις εσύ συνέχεια πρώτος κι αυτή απλά απαντάει ευγενικά τότε μάλλον δεν σε βλέπει ως κάτι παραπάνω από φίλο.

Εάν μπερδεύεσαι διαρκώς, τότε ίσως είναι η ώρα να ασχοληθείς με γυναίκες που σε βλέπουν ξεκάθαρα ερωτικά και που σε θέλουν πραγματικά. Μάθε περισσότερα στο επόμενο βίντεο.

Οι γυναίκες είναι πιο επιλεκτικές όσον αφορά το σε ποιον θα στείλουν μήνυμα και σε ποιον όχι. Δεν τους αρέσει να μπαίνουν τόσο συχνά στην διαδικασία να στέλνουν πρώτες μηνύματα συνέχεια σε άντρες, γιατί φοβούνται μήπως δώσουν λάθος σημάδια.

 

Επομένως, εάν συναναστρέφεσαι με μια γυναίκα η οποία σου στέλνει μονίμως πρώτη μηνύματα  και γενικά επιδιώκει να επικοινωνείτε, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα θετικό σημάδι.

 

#3. Επισημαίνει Το Ότι Είναι Ελεύθερη Και Σου Δίνει Όλη Της Την Προσοχή Κατά τη Διάρκεια Του Φλερτ

ελευθερη

Όταν μια γυναίκα αναφέρει συχνά το γεγονός ότι είναι ελεύθερη και το επαναλαμβάνει αρκετές φορές, τότε σου δίνει ένα σημάδι ότι ενδιαφέρεται και ότι δεν σε βλέπει σαν φίλο. Επιπλέον, μια γυναίκα η οποία σε βλέπει ερωτικά θα σου δώσει όλη της την προσοχή.

Τι σημαίνει αυτό; Θα μιλάει πολύ συχνά μαζί σου. Εάν είστε σε μια παρέα θα σε παρακολουθεί με προσοχή όταν λες κάτι. Θα θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τα ενδιαφέροντά σου, το παρελθόν  σου, την εργασία σου, και γενικότερα θα επιδιώκει να σε γνωρίσει καλύτερα.

Με άλλα λόγια θα είναι κολλημένη πάνω σου. Ακόμα κι αν αυτό σου ακούγεται υπερβολικό, είναι αρκετές οι γυναίκες που επιδιώκουν συχνή επαφή και επικοινωνία με έναν άντρα, επαναλαμβάνουν το ότι είναι διαθέσιμες προκειμένου να του δώσουν το πράσινο φως και συνολικότερα δίνουν υπερβολική σημασία σε αυτά που λέει και κάνει.

Τώρα ξέρεις. Αυτά είναι τα τρία πιο ξεκάθαρα σημάδια που σου δείχνουν ότι μια γυναίκα έλκεται από εσένα. Εάν δεν θέλεις να μπεις στο παιχνίδι της απόρριψης τότε θα πρέπει να μάθεις άμεσα να τα ξεχωρίζεις !

Μην κολλάς. Εάν διακρίνεις κάποια από αυτά σε μια γυναίκα που σου αρέσει κάνε μια ξεκάθαρη κίνηση και εξέφρασε τις ερωτικές σου προθέσεις. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει αυτή η σχέση.

Η γυναίκα είναι συναισθηματικός άνθρωπος και από τη στιγμή που νιώθει κάτι θα σου το δείξει. Φρόντισε να είσαι μαζί της δεκτικός και αναγνωρίσεις τα σημάδια. Με τις γυναίκες καλό είναι να θυμάσαι ότι από τη συμπεριφορά τους θα καταλάβεις πολλά για τον τρόπο που σκέφτονται.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να φλερτάρεις καλύτερα, δες εδώ

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.