Ερωτικές Γνωριμίες μέσω Internet. Αξίζει τον Κόπο ;

Το Να Κάνεις Ερωτικές Γνωριμίες Μέσω Internet Δεν Ήταν Ποτέ Πιο Εύκολο

Οι γνωριμίες μέσω internet είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να γνωρίσεις και να φλερτάρεις γυναίκες.

Πλέον, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε site γνωριμιών και social media και κάνουν γνωριμίες μέσω internet, πολλές εκ των οποίων καταλήγουν σε επιτυχημένες σχέσεις, ενώ η όλη διαδικασία είναι πια γενικότερα αποδεκτή και θεωρείται μέρος της καθημερινότητας, κάτι που δεν ίσχυε πριν από μερικά χρόνια.

Όσο περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν εφαρμογές για γνωριμίες μέσω internet, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις το έτερο σου ήμισυ online.

Βέβαια, η επιτυχία στο online dating δεν είναι δεδομένη, καθώς υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία θα πρέπει να προσέξεις.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε γιατί αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με τις γνωριμίες μέσω internet και θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές σχετικά με τα σημεία στα οποία πρέπει να είσαι προσεκτικός.

#1. Οι Γνωριμίες Μέσω Internet Σου Δίνουν Πρόσβαση Σε Περισσότερες Γυναίκες

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που έχουν οι γνωριμίες μέσω internet είναι το ότι παρέχουν πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό γυναικών, κάθε ηλικίας και κάθε προέλευσης.

Σε μια εφαρμογή online dating, θα βρεις γυναίκες από την περιοχή σου, αλλά μπορείς να επεκταθείς και στις γύρω πόλεις ή ακόμη και στο εξωτερικό, για να γνωρίσεις γυναίκες σε τοποθεσίες που πρόκειται να ταξιδέψεις ή για να γνωρίσεις γυναίκες που ίσως ταξιδέψουν στο μέρος όπου εσύ ζεις.

Οι πιθανότητες λοιπόν να γνωρίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει μέσα από το internet είναι αυξημένες.

Μπορείς να μάθεις τα πάντα για το online dating στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast για Άντρες, Apla+Andrika.

#2. Οι Αλγόριθμοι Συμβατότητας Διευκολύνουν Τις Γνωριμίες Μέσω Internet

Πόσες φορές έχεις γνωρίσει μια γυναίκα, αφιέρωσες χρόνο και σύντομα είδες ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής;

Βέβαια, αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι του φλερτ και έχει ένα ενδιαφέρον, όμως σε περιόδους που ο χρόνος είναι εξαιρετικά πολύτιμος, οι αλγόριθμοι συμβατότητας που χρησιμοποιούν οι ιστοσελίδες γνωριμιών μέσω internet, θα σε βοηθήσουν να βρεις το ταίρι σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Συμπληρώνοντας το προφίλ σου και απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα σου, αρκετές από τις εφαρμογές γνωριμιών, σου παρέχουν ένα ποσοστό συμβατότητας με κάθε γυναίκα που γνωρίζεις.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι ιδανική για εσένα, αλλά υπάρχει μια βάση, ώστε να προχωρήσει η γνωριμία.

#3. Οι Γνωριμίες Μέσω Internet Οδηγούν Σε Επιτυχημένες Σχέσεις

Αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ 17% των γάμων γίνονται μεταξύ ατόμων που έχουν γνωριστεί μέσω site γνωριμιών.

Τα μεγέθη βέβαια στις ΗΠΑ είναι διαφορετικά και δεν υπάρχουν στατιστικά για την Ελλάδα, όμως και εδώ χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών και μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι λειτουργούν και φέρνουν αποτελέσματα και στη χώρα μας.

#4. Οι Γνωριμίες Μέσω Internet Είναι Γρήγορες, Εύκολες Και Άμεσες

γνωριμίες μέσω ίντερνετ

Είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς μια εφαρμογή γνωριμιών, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

Απλά την κατεβάζεις και αφιερώνεις λίγη ώρα, για να ετοιμάσεις ένα ελκυστικό προφίλ.

Κατόπιν μπορείς πολύ γρήγορα, να βρεις γυναίκες που θεωρείς ελκυστικές και να στείλεις αμέσως ένα μήνυμα, για να γνωριστείτε.

#5. Μαθαίνεις Να Προβάλλεις Τον Εαυτό Σου

Δημιουργώντας ένα προφίλ σε μια σελίδα για γνωριμίες μέσω internet, μαθαίνεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να προβάλλεις τον εαυτό σου, ότανφλερτάρεις.

Τα σχόλια που λαμβάνεις από τις εμπειρίες σου μπορούν να σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερος.

Βλέπεις ποιοι τρόποι προσέγγισης δουλεύουν και ποιοι όχι, ποια από τα στοιχεία της προσωπικότητας σου και ποια από τα ενδιαφέροντα σου έχουν μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Τι Πρέπει Να Προσέξεις

#1. Δημιούργησε Ένα Ελκυστικό Προφίλ

γνωριμίες στο ίντερνετ

Μια γυναίκα δέχεται καθημερινά δεκάδες μηνύματα από άντρες που θέλουν να την γνωρίσουν.

Από αυτά ελάχιστα παίρνουν απάντηση, γιατί ελάχιστα καταφέρνουν να της τραβήξουν την προσοχή, καθώς είτε δεν έχουν καλές φωτογραφίες, είτε δεν γράφουν τίποτε για τον εαυτό τους.

Βάλε μερικές φωτογραφίες που να σε εκφράζουν και να δείχνουν τι άνθρωπος είσαι και ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου.

Επίσης, γράψε μερικά πράγματα για τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται φυσικά να αποκαλύψεις τα πάντα, άφησε και λίγο μυστήριο, αλλά δώσε μια εικόνα του ποιος είσαι, για να της κινήσεις το ενδιαφέρον.

Τέλος, φρόντισε η εικόνα που θα προβάλλεις να αντιστοιχεί στον πραγματικό σου εαυτό. 

Δεν έχει νόημα να προβάλλεις κάτι που δεν είσαι.(μην ξεχνάς ότι τα ψέματα αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται).

#2. Στείλε Ένα Πρωτότυπο Πρώτο Μήνυμα

Ξέχασε τα μονολεκτικά μηνύματα τύπου “γεια”. 

Είναι απίθανο να σου απαντήσει σε ένα τέτοιο μήνυμα.

Βρες αφορμή από μια φωτογραφία ή κάτι που γράφει στο προφίλ της και κάνε ένα σχόλιο ή ένα αστείο, για να της τραβήξεις την προσοχή.

Στο φελρτ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, ώστε να μην δείξεις απελπισμένος, αν δεν θέλεις να την απωθήσεις. Τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου που ακολουθεί για να μάθεις τι ακριβώς να προσέξεις.

#3. Οι Γνωριμίες Μέσω Internet Δεν Υποκαθιστούν Το Πραγματικό Ραντεβού

Οι γνωριμίες που έχεις κάνει μέσω internet πρέπει να περάσουν και στην πραγματική ζωή, αλλιώς δεν υπάρχει νόημα.

Οι ατελείωτες συζητήσεις, δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Το πιθανότερο είναι ότι θα κουράσουν και τους δύο.

Η πραγματική επαφή δεν υποκαθίσταται από τίποτα, γι αυτό φρόντισε σύντομα μετά την πρώτη γνωριμία, να κανονίσετε να βγείτε ραντεβού.

Δες στο βίντεο που θα βρεις εδώ 3 αγαπημένα μέρη για αξέχαστα ραντεβού.

Επίσης, πρόσεξε να μην δεθείς συναισθηματικά με κάποια γυναίκα που απλά συνομιλείτε σε κάποια εφαρμογή, αλλά δεν έχετε βρεθεί ποτέ.

Να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η εικόνα που έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου για αυτήν, μπορεί να απέχει από την πραγματικότητα. 

#4. Πρόσεξε Τα Ψεύτικα Προφίλ

Στην περιήγηση σου στα διάφορα προγράμματα γνωριμιών μπορεί να βρεθείς σε προφίλ ψεύτικα.

Συνήθως αυτά τα προφίλ έχουν λίγες φωτογραφίες που φαίνονται επεξεργασμένες και παραείναι καλές ή δεν έχουν καθόλου φωτογραφίες, παρά μόνο τοπία ή ζώα.

Επίσης, μπορεί να δεχτείς μηνύματα από ψεύτικα προφίλ, για εύκολο σεξ, με αντάλλαγμα την αποστολή χρημάτων.

Οι απάτες υπήρχαν και θα υπάρχουν στο ίντερνετ, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην δίνεις στοιχεία λογαριασμών και φυσικά να μην στέλνεις χρήματα. 

Συμπέρασμα

Οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ μπορούν να σε βοηθήσουν να φλερτάρεις με γυναίκες που δεν θα γνώριζες υπό άλλες συνθήκες, είτε επειδή δεν μπορείς ή δεν θέλεις να βγαίνεις συχνά έξω, είτε επειδή είσαι αρκετά εσωστρεφής ή άπειρος ακόμη στο φλερτ.

Έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις πρακτική και να γίνεις καλύτερος, από την άνεση του σπιτιού σου.

Βέβαια, είναι σημαντικό οι γνωριμίες που θα κάνεις, να περάσουν και στην πραγματική ζωή, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Για να απαντήσουμε και στο αρχικό ερώτημα, θα χρειαστεί να αφιερώσεις κάποιο χρόνο για να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό προφίλ, αλλά τελικά ναι, οι γνωριμίες μέσω internet, αξίζουν τον κόπο.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.