Γιατί το Fortnite Έγινε το πιο Διαδεδομένο Παιχνίδι στον Πλανήτη

Πώς ένα παιχνίδι απογειώνεται τόσο ξαφνικά, μέχρι να φτάσει στο σημείο να γνωρίζει το όνομά του κάθε σχετικός με το pc; Κυρίες και κύριοι, το fortnite!

Το Fortnite είναι ένα δωρεάν παιχνίδι shooter της Epic Games το οποίο έχει κατακτήσει τον κόσμο. Ίσως αυτό ακούγεται υπερβολικό, αλλά πραγματικά η δημοφιλία του Fortnite έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Όταν ξεκίνησε δεν είχε μεγάλη επιτυχία. Ήταν ένας συνδυασμός από Geras of War, Minecraft και Team Fortress 2.

Όταν στο παιχνίδι μπήκε η δωρεάν λειτουργία “battle royale” έγινε η μεγάλη έκρηξη, που έφερε το Fortnite σε κάθε υπολογιστή.

Η βασική ιδέα του Fortnite είναι πολύ απλή: 100 παίκτες, οι οποίοι προσπαθούν με όσα μέσα διαθέτουν, να επιβιώσουν σε ένα μεγάλο νησί.

Γιατί και πώς όμως το Fortnite κατάφερε να γίνει το πιο διαδεδομένο παιχνίδι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή;

#1. Είναι ΔωρεάνΠώς ένα παιχνίδι απογειώνεται τόσο ξαφνικά, μέχρι να φτάσει στο σημείο να γνωρίζει το όνομά του κάθε σχετικός με το pc; Κυρίες και κύριοι, το fortnite!

Το Fortinite είναι δωρεάν. Όλος ο βασικός κορμός του παιχνιδιού είναι ελεύθερος, χωρίς να χρειάζεται κάποια πληρωμή και αυτός είναι ο λόγος που το παιχνίδι έχει τεράστια απήχηση, ειδικά στο νεανικό κοινό.

Η Epic Games βέβαια, καταφέρνει και βγάζει πάρα πολλά χρήματα, παρέχοντας κάποιες επί πληρωμή υπηρεσίες, που δεν είναι όμως απαραίτητες για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

#2. Λειτουργεί σε Διαφορετικές ΠλατφόρμεςΠώς ένα παιχνίδι απογειώνεται τόσο ξαφνικά, μέχρι να φτάσει στο σημείο να γνωρίζει το όνομά του κάθε σχετικός με το pc; Κυρίες και κύριοι, το fortnite!

Το Fortinite αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα παιχνιδιού που παίζει σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες.

Δεν μπορείς να παίξεις X-box εναντίον PS4, αλλά για αυτό δεν φταίει η Epic Games, αλλά η Sony που δεν επιτρέπει την σχετική συμβατότητα. Μπορείς όμως πολύ εύκολα να παίξεις με φίλους σου που έχουν iPhone, κάποια κονσόλα ή PC. Ακόμη πρόκειται να κυκλοφορήσει έκδοση για φορητές συσκευές με Android.

Κανένας δεν μένει έξω από το παιχνίδι και αν η Sony αποφασίσει να επιτρέψει την συμβατότητα, τότε το Fortnite θα γιγαντωθεί, αφού θα υπάρχει απόλυτη cross platform λειτουργία.

#3. Είναι ΔιασκεδαστικόΠώς ένα παιχνίδι απογειώνεται τόσο ξαφνικά, μέχρι να φτάσει στο σημείο να γνωρίζει το όνομά του κάθε σχετικός με το pc; Κυρίες και κύριοι, το fortnite!

Στην αρχή το Fortnite μπορεί να είναι ενοχλητικό, καθώς έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Παρόλη την δυσκολία όμως, είναι απίστευτα διασκεδαστικό.

Όπως στο Fortnite, έτσι και στο φλερτ, μπορεί να δυσκολευτείς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το απολαύσεις και ότι δεν θα περάσεις καλά. Γι’ αυτό πρέπει  αν βλέπεις την απόρριψη σαν σύμμαχο, όπως σε προτρέπει ο Θέμης στο ακόλουθο βίντεο.

Στον κόσμο του παιχνιδιού μπορείς να δεις να συμβαίνουν φοβερά πράγματα. Αν δεν παίζεις μια μικρή έρευνα στο Youtube, θα σε πείσει.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία όπλων, κτηρίων και τοποθεσιών που από τον συνδυασμό τους προκύπτουν αμέτρητες περιπτώσεις παιχνιδιού. Έτσι το παιχνίδι δεν είναι ποτέ ίδιο.   

#4. Είναι Γεμάτο ΧρώματαΠώς ένα παιχνίδι απογειώνεται τόσο ξαφνικά, μέχρι να φτάσει στο σημείο να γνωρίζει το όνομά του κάθε σχετικός με το pc; Κυρίες και κύριοι, το fortnite!

Αν δεις άλλα παιχνίδια, θα παρατηρήσεις ότι οι κατασκευαστές τους προσπαθούν να τα κάνουν να δείχνουν όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Αυτό μπορεί να είναι κάτι καλό, για κάποια παιχνίδια, όμως το Fortnite πρεσβεύει μια διαφορετική λογική.

Τα γραφικά του είναι καρτουνίστικα και γεμάτα με συνδυασμούς όλων των χρωμάτων που μοιάζει με ουράνιο τόξο.

#5. Μπορείς να Παίξεις με τους Φίλους σουΠώς ένα παιχνίδι απογειώνεται τόσο ξαφνικά, μέχρι να φτάσει στο σημείο να γνωρίζει το όνομά του κάθε σχετικός με το pc; Κυρίες και κύριοι, το fortnite!

Το Fortnite είναι από μόνο του πολύ διασκεδαστικό, αλλά είναι εκπληκτικό, όταν παίζεις με τους φίλους σου, οι οποίοι μπορεί να χρησιμοποιούν άλλη πλατφόρμα.

Υπάρχει έντονο το στοιχείο της διαδραστικότητας, αφού μπορείς να παρακολουθείς το παιχνίδι των φίλων σου, να το ζεις μαζί τους και να τους δίνεις κίνητρο.

Τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο, το επεισόδιο της εκπομπής μας Apla+Andrika, στο οποίο, μαζί με τον Μάνο Γρυπάρη, έχουμε μιλήσει για τα video games και την επιρροή τους στην κοινωνική ζωή.

#6. Είναι Ένας Δυναμικός ΚόσμοςΠώς ένα παιχνίδι απογειώνεται τόσο ξαφνικά, μέχρι να φτάσει στο σημείο να γνωρίζει το όνομά του κάθε σχετικός με το pc; Κυρίες και κύριοι, το fortnite!

Ο κόσμος του Fortnite είναι ένας ζωντανός κόσμος. Το παιχνίδι δεν είναι ποτέ ίδιο, καθώς κάθε τόσο εισάγονται νέα στοιχεία.

Σε κάθε νέα σεζόν του παιχνιδιού μπαίνουν νέα όπλα, νέοι χάρτες και καινούρια χαρακτηριστικά που κάνουν την ιστορία όλο και πιο ενδιαφέρουσα.

Οι παίκτες πολεμούν ο ένας τον άλλον, για να επιβιώσουν, ενώ παράλληλα καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες και πρέπει να εντοπίσουν υλικά για να χτίσουν καταφύγια.

Ο κόσμος του Fortnite αλλάζει διαρκώς και στο τέλος υπάρχει μόνο ένας επιζών!

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μπες δυναμικά στο “παιχνίδι” του φλερτ, ξεκινώντας με το σωστό τρόπο. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.