Πώς είναι το Φλερτ αν Αισθάνεσαι Νευρικός

Αν θέλεις να φλερτάρεις, αλλά νιώθεις συνεχώς νευρικός, τότε διάβασε τι μπορείς να κάνεις για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα.

Φλερτ Αν Αισθάνεσαι Νευρικός: Ξεπέρασέ Το

Δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις τη νευρικότητα, το άγχος και την ντροπή στο φλερτ με μία γυναίκα που σου αρέσει; Αισθάνεσαι πολύ νευρικός και αυτό σαμποτάρει την οποιαδήποτε προσπάθειά σου;

Το να είσαι νευρικός, ντροπαλός και single, στις μέρες μας, ώρες-ώρες μοιάζει με κατάρα που προσπαθείς να σπάσεις. Αν δηλαδή έτσι κι αλλιώς το να επικοινωνείς και να κοινωνικοποιείσαι με κόσμο σου φαίνεται κατάσταση άβολη, όταν αυτός ο κόσμος είναι μία γυναίκα που σου αρέσει, η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Ξέρω τι σκέφτεσαι:

Δεν είναι δίκαιο στο φλερτ αν αισθάνεσαι νευρικός και αμήχανος  να μην έχεις μια ευκαιρία με την κοπέλα που σου αρέσει. Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των ανδρών που γίνονται πολύ νευρικοί όταν φλερτάρουν, αυτό το άρθρο είναι ό,τι χρειάζεσαι για να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτή τη νευρικότητα.

Πριν όμως, θέλω να σε καθησυχάσω: δεν είσαι ο μόνος άνδρας που αισθάνεται νευρικός όταν φλερτάρει. Λίγο-πολύ, όλοι οι άνδρες αισθάνονται μία νευρικότητα όταν φλερτάρουν με μία κοπέλα που τους αρέσει αρκετά.

Απλά μερικοί το κρύβουν καλύτερα και το ξεπερνάνε πιο εύκολα από άλλους.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χρήστος έχει τις απαντήσεις στο τι μπορείς να κάνεις όταν φαίνεται πώς το ενδιαφέρον της μειώνεται η έλξη χάνεται.

#1. Μη Μιλάς Συνέχεια Για Τον Εαυτό Σου


Μερικές φορές το άγχος και η νευρικότητα μπορεί να σε αναγκάσουν να καταφύγεις στη λύση αυτή. Να μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου στο φλερτ, όταν μιλάς με μία κοπέλα που σου αρέσει πολύ.

Δεν ξέρεις τι να πεις, φοβάσαι να την βομβαρδίσεις με ερωτήσεις και φοβάσαι την αμήχανη σιωπή.

Προσπάθησε να μη μονοπωλήσεις τη συζήτηση για τον εαυτό σου. Το να ανοίγεις όλα σου τα χαρτιά στο τραπέζι από νωρίς, δεν είναι ότι προτιμότερο. Κάνε απλές και ειλικρινείς ερωτήσεις, για πράγματα που ειλικρινά σε ενδιαφέρει να μάθεις για τη γυναίκα με την οποία θέλεις να φλερτάρεις.

Δεν είναι κακό να κάνεις πρόβα μερικές ερωτήσεις, οι οποίες καλό θα είναι να βασίζονται σε κριτήρια και ενδιαφέροντα που έχεις. Τι θα ήθελες να μάθεις λοιπόν για τη γυναίκα που σου αρέσει; Τι σε ενδιαφέρει να μάθεις για οποιαδήποτε γυναίκα, για να ξέρεις αν πέρα από την εμφάνισή της αξίζει να προχωρήσεις μαζί της;

Αν πάλι νιώθεις πελαγωμένος ενώ της μιλάς και έχεις ξεχάσει τι ερωτήσεις που σκόπευες να της κάνεις, μπορείς πολύ απλά να απαντήσεις σε δική της ερώτηση την ίδια ερώτηση, πίσω.

#2. Φλερτ Και Διασκέδαση
διασκέδασε για να μην είσαι νευρικός στο φλερτ

Έχεις παρατηρήσει πως όταν περνάς καλά και έχεις φοβερή διάθεση, όλα πάνε ρολόι; Η διάθεση, η συμπεριφορά σου, ο τρόπος που επικοινωνείς. Με το να είσαι εσωστρεφής, δεν κερδίζεις κάτι. Κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Βγες έξω και διασκέδασε. Χωρίς να έχεις απαραίτητα στο μυαλό σου να φλερτάρεις.

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως οι γυναίκες ελκύονται από θετικούς ανθρώπους που περνάνε καλά και χαμογελάνε. Φρόντισε να βγαίνεις λοιπόν με παρέα που ξέρεις ότι θα σε ανεβάσει και έχει σκοπό και η ίδια να περάσει καλά το βράδυ που θα βγείτε.

Συχνά τα πράγματα απλουστεύονται όταν σταματάς να προσπαθείς και απλά φροντίζεις να περάσεις καλά. Επίσης, βγαίνοντας για διασκέδαση σε μέρη που συχνάζουν όμορφες γυναίκες, οι οποίες θα βλέπουν ότι περνάς καλά και διασκεδάζεις χωρίς να ασχολείσαι με τον κόσμο στο μπαρ, κάνεις τον εαυτό σου το κέντρο του πάρτι ακι του φλερτ. Συνεπώς στο φλερτ αν αισθάνεσαι νευρικός, χρειάζεται να αλλάξεις τρόπο σκέψης.

Στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla + Andrika, πάμε να συζητήσουμε όλους τους τρόπους που μπορείς να βρεις ώστε να μην σε σταματάει καμιά αναποδιά.

#3. Χρησιμοποίησε Τη Νευρικότητα Που Έχεις Υπέρ Σου

Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου για τη νευρικότητά σου. Ήρθε η στιγμή να εκμεταλλευτείς αυτό το ελάττωμά σου, υπέρ σου.

Υπάρχουν αρκετές έως πολλές γυναίκες που βρίσκουν την ντροπή και τη νευρικότητα σε έναν άνδρα, χαριτωμένη. Όπως και το γεγονός ότι προσπαθείς να την υπερβείς, ελκυστική και γοητευτική.

Το να επιδιώξεις επαφή με τα μάτια μαζί της, για παράδειγμα και μετά να γυρίσεις το βλέμμα σου αλλού από νευρικότητα, μπορεί μία γυναίκα να το βρει χαριτωμένο – αρκεί αυτό να μη συνεχιστεί για όλο το βράδυ, φυσικά, χωρίς τελικά να πας να της μιλήσεις.

Το να της εκμυστηρευτείς ενώ προσπαθείς να την φλερτάρεις ότι είσαι αγχωμένος λίγο που της μιλάς και νευρικός, επίσης μπορεί να είναι κάτι που θα βρει χαριτωμένο.

Και σίγουρα, από τη στιγμή που θα το παραδεχτείς και θα το αποδεχτεί, αυτό θα σε βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό να το ξεπεράσεις και να λυθείς στη συμπεριφορά σου και στον τρόπο σου στο φλερτ.

#4. Γίνε «Επιθετικός» Στο Φλερτ Και Αιφνιδίασέ Την
φλερτ

Ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό στο φλερτ, είναι η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά, κάτι που προφανώς φαίνεται βουνό σε έναν άνδρα που αισθάνεται νευρικός όταν φλερτάρει με μία γυναίκα που του αρέσει.

Και ένας άμεσος και γενναίος τρόπος να προσεγγίσεις το πρόβλημα αυτό, είναι η «αντεπίθεση».

Μάζεψε όλο σου το θάρρος και προσέγγισε τη γυναίκα που σου αρέσει, λέγοντάς της αμέσως πώς νιώθεις. Βγάλε την αμηχανία και τη νευρικότητα από τη μέση αμέσως. Τώρα η γυναίκα γνωρίζοντας τις προθέσεις σου, θα δείξει τις δικές της.

Παράλληλα, αυτή η ενέργεια θα την ξαφνιάσει ευχάριστα, καθώς οι περισσότεροι άνδρες αργούν να εκφραστούν τόσο άμεσα ή το κάνουν σπανιότατα.

Ας μην ξεχνάς, άλλωστε, όπως συνεχώς λέμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και αναλαμβάνουμε, ότι όσο πιο γρήγορα εκφράζεις τις προθέσεις σου, τόσο πιο εύκολο είναι να αποφύγεις την φιλική ζώνη, αλλά και την αμηχανία και αγωνία:

Πότε και πώς θα της πω ότι μου αρέσει.

Προσέγγισε, πες της ότι σου αρέσει και άρχισε να την αγγίζεις. Ο πιο άμεσος τρόπος να εξερευνήσεις κατά πόσο μία γυναίκα είναι διαθέσιμη για εσένα, είναι να δεις πώς θα ανταποκριθεί στο άγγιγμά σου. Ξεκινάς με μία θερμή χειραψία και συνεχίζεις ανάλογα.

Το ξέρω ότι χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Να δείξεις θάρρος, να προσεγγίσεις με αποφασιστικότητα και να της πεις από το πρώτο δευτερόλεπτο το πώς νιώθεις, όπως και το να δείξεις τη διάθεση να την αγγίζεις ενώ μιλάτε.

Ωστόσο, θα δεις ότι θα ανέβεις αμέσως τρία επίπεδα στο πώς φλερτάρεις, μόνο με αυτές τις δύο λεπτομέρειες. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως αν θέλεις μία επιπλέον βοήθεια, είμαστε πάντα εδώ να έρθεις να το συζητήσουμε στα γραφεία μας με μία δωρεάν συνάντηση. Και θα βρούμε τη λύση μαζί.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για τις γυναίκες, τότε δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και ανέβασε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το εδώ.

 

Μέχρι τότε να είσαι καλά.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.