Μη Φοβάσαι Να Κάνεις Λάθη

Μη φοβάσαι να κάνεις λάθη

Τι Συμβαίνει Όταν Φοβάσαι Να Κάνεις Λάθη

Ο τίτλος του άρθρου ακούγεται κλισέ. Το ξέρω. Ωστόσο, ο άνθρωπος έχει ένα κομμάτι που λέγεται learning process. Δηλαδή επεξεργάζεται τα λάθη του και μαθαίνει από αυτά. Ο καθένας το έχει ανεπτυγμένο και το εκμεταλλεύεται σε διαφορετικό βαθμό.

Γιατί Όμως Να Μη Φοβάσαι Να Κάνεις Λάθη;

Το Flirting Bootcamp χωρίζεται σε τρία τμήματα: το θεωρητικό κομμάτι (σεμινάρια πάνω στη γυναικεία ψυχολογία και προσέγγιση), το πρακτικό κομμάτι (2 βράδια infield που βγαίνουμε έξω μαζί και προσεγγίζουμε άγνωστες γυναίκες) και το συνδρομητικό κομμάτι στο οποίο θέλω να σταθώ. Για έξι μήνες οι μαθητές απολαμβάνουν πλήρη τηλεφωνική, γραπτή και face to face υποστήριξη, ώστε να φροντίσουμε να έχει συνέχεια η προσπάθειά τους και να αποδώσει.

Τι Γίνεται Μετά Τα Δύο Βράδια Infield

μη φοβάσαι να κάνεις λάθη

Οι μαθητές κάνουν στροφή 180 μοίρες στη ζωή τους, καθώς μέσα σε δύο βράδια, έξι ώρες, έχουν τη δυνατότητα να φλερτάρουν και να προσεγγίσουν 20-50 άγνωστες γυναίκες ή παρέες γυναικών. Αρχίζουν να το διασκεδάζουν. Καθώς αρχίζουν να ανταλλάζουν τηλέφωνα με άγνωστες, αρχίζουν οι απορίες και με παίρνουν τηλέφωνο.

Είναι χαρά μου να βλέπω άνδρες να ενεργοποιούνται στο κομμάτι του φλερτ. Είναι όμως ευτυχία πραγματική να γνωρίζω ότι ευθύνομαι εγώ για αυτή τη ριζική αλλαγή. Ωστόσο, η εξάμηνη συνδρομή αν και είναι απαραίτητη και βοηθάει, πολλούς τους καθησυχάζει αυτό το γεγονός, ότι δε χρειάζεται να σκέφτονται να πάρουν πρωτοβουλίες, να σκεφτούν τη μήνυμα να στείλουν ή πώς να φερθούν σε ένα ραντεβού, καθώς γνωρίζουν ότι απέχω ένα τηλεφώνημα για να τους δώσω τη λύση.

Τι Γίνεται Όταν Δεν Παίρνεις Πρωτοβουλίες

Δε θα σου πω ψέμματα. Αν είχα τη δυνατότητα πριν 12 χρόνια που το είχα ανάγκη να παίρνω κάποιον τηλέφωνο να μου λύνει όλες μου τις απορίες σχετικά με το φλερτ και τις γυναίκες, αν είχα κάποιον να μου λέει πάντα τι να κάνω και να “πιάνει”, θα ήταν πειρασμός να προσπαθώ λιγότερο και να το πηγαίνω εκ του ασφαλούς.

Ωστόσο μπορείς να χτίσεις ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης.

Όσο το πηγαίνεις εκ του ασφαλούς, αποφεύγεις μεν λάθη, αλλά συμβαίνουν δύο μεγάλα “κακά”:

#1. Δεν Κάνεις Λάθη.

Θα μου πεις τώρα, τρελός είσαι; Ποιος θέλει να κάνει λάθη; Αν όμως φίλε μου δεν κάνεις λάθη και σου δείχνω πάντα το σωστό, πώς θα μάθεις από τα λάθη σου για να αρχίσεις να λειτουργείς και εμπειρικά; Και αν φοβάσαι διαρκώς μην κάνεις λάθη, πώς θα βελτιωθείς;

Στο κάτω κάτω μπορείς να παρακολουθήσεις το ίντεο που ακολουθεί και να μάθεις ποια λάθη να αποφύγεις όταν φλερτάρεις.

Αν το πηγαίνεις συνέχεια εκ του ασφαλούς μαζί μου, όταν θα είσαι έξω σε ένα μπαρ και θα προσεγγίσεις μία γυναίκα που δε θα έχεις τη βοήθειά μου, τι θα κάνεις όταν θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλία;

Πώς θα το διαχειριστείς που θα φοβάσαι να κάνεις λάθος; Και αυτό το ερώτημα με την πρωτοβουλία, μας οδηγεί στο κακό #2.

#2. Δε Μαθαίνεις Να Παίρνεις Πρωτοβουλίες.

Αν είχα δύο λεπτά μόνο να σου μιλήσω πριν βγούμε έξω να προσεγγίσουμε μαζί άγνωστες γυναίκες, θα σου έλεγα μόνο αυτό: ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις πρωτοβουλίες. Πρέπει να ηγηθείς.

Πρέπει να δείξεις ότι είσαι αρσενικό που δε φοβάται τα λάθη, που δε φοβάται να εκτεθεί και να οδηγήσει τη γνωριμία εκεί που θέλει. Το 90% του σεξ που γίνεται καθημερινά στον πλανήτη Γη, ξεκινά με πρωτοβουλία του άνδρα.

Μπορείς λοιπόν κι εσύ να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει, όπως θα δεις και στο βίντεο εδώ.

μη φοβάσαι να κάνεις λάθη

Αν δεν παίρνεις πρωτοβουλίες, οι πιθανότητές σου να γνωρίσεις την ποσότητα και ποιότητα των γυναικών που εσύ θέλεις, μειώνονται δραματικά!

Αυτά για σήμερα. Εύχομαι καλή συνέχεια στις διακοπές σας. Για όσους όμως είναι Αθήνα και πήζουν, ας βγούνε το βράδυ έξω να διασκεδάσουν. Μπορεί να σας περιμένει μία νέα περιπέτεια. Αρκεί να πάρετε την πρωτοβουλία να κάνετε κάτι διαφορετικό απόψε.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.