Γνωρίζοντας Γυναίκες στο Δρόμο. Mέρος 2: Τι Πρέπει να Κάνεις;

Γνωρίζοντας Γυναίκες Στο Δρόμο

Σε συνέχεια του 1ου άρθρου  στο άρθρο αυτό, θα αναφερθούν τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχεις, όταν προσεγγίζεις μια άγνωστη γυναίκα στο δρόμο.

Αρχικά το να γνωρίσεις μια γυναίκα στο δρόμο, μπορεί τεχνικά να είναι πιο δύσκολο από το να γνωρίζεις μια γυναίκα στο κλαμπ, υπερτερεί όμως σημαντικά από θέμα δυναμικών.

Στο επεισόδιο από το ελληνικό podacst Apla+Andrika που θα παρακολουθήσεις συζητάμε εκτενώς το θέμα για το φλερτ με γυναίκες στο δρόμο ή σε μπαρ/κλαμπ.

 Ένα μοναδικό πλεονέκτημα, είναι πως στο δρόμο υπάρχουν κοπέλες όπου είναι εντελώς μόνες(ενώ σε ένα κλαμπ/μπαράκι, θα είναι πάντοτε με την παρέα της). Αυτό σε βοηθάει με 2 τρόπους:

1) Μπορείς να κανονίσεις επιτόπου ραντεβού ή να πάτε κάπου άλλου ή και φυσικά στο σπίτι σου. Μέσα στο κλαμπ, είναι πολύ πιο δύσκολο να φύγει έτσι ξαφνικά από την παρέα της, ενώ συνήθως μια κοπέλα κανονίζει να γυρίσει με παρέα αργά το βράδυ.

γνωριμίες με γυναίκες στο δρόμο

2) Δεν την βλέπουν οι φίλοι/φίλες της ότι μιλάει με έναν άγνωστο ή ότι μπορεί να πάει ακόμα και κατευθείαν σπίτι του. Όταν κάποια κοπέλα είναι μαζί με την παρέα της, ο κοινωνικός της προγραμματισμός θα δημιουργήσει “ασπίδες” μαζί σου, λόγω του ότι δεν θέλει να φανεί ως “τσούλα” μπροστά στις φίλες της. Στο δρόμο λοιπόν, η κοπέλα μπορεί να λειτουργήσει απόλυτα ελεύθερα και να κάνει αυτό που θέλουν πραγματικά τα συναισθήματά της.

Τα Βασικά Σημεία Μιας Προσέγγισης Στο Δρόμο

Οι καλύτερες προσεγγίσεις, γίνονται σε κοπέλες όπου είναι εντελώς μόνες λοιπόν. Από εκεί και πέρα, μια κοπέλα στο δρόμο έχει το πλεονέκτημα της ελευθερίας κίνησης. Δεν περιορίζεται σε κάποια τετραγωνικά μέσα στο κλαμπ και μπορείς να την καθοδηγήσεις σε οποιοδήποτε μέρος θες εσύ. Ωστόσο υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις στο πιο τεχνικό κομμάτι:

Χαρακτηριστικά Που Θα Εκτιμήσουν Οι Γυναίκες

γνωριμίες με γυναίκες

#1. Θα πρέπει να έχεις μια πολύ δυνατή φωνή.

#2. Χρειάζεσαι μια επιβλητική γλώσσα σώματος, ώστε να κάνεις την γυναίκα να σταματήσει και να σου μιλήσει.

#3. Πολύ καλή δυνατή οπτική επαφή. Μην μιλάς και κοιτάς αλλού.

#4. Άγγιζε την. Βρες οποιαδήποτε αφορμή, ώστε να την αγγίζεις όλο και περισσότερο.

#5. Πρέπει να είσαι ετοιμόλογος. Εάν έχεις μία παύση αρκετών δευτερολέπτων, η κοπέλα απλά θα φύγει. Αντιθέτως σε ένα κλαμπ, η κοπέλα δεν έχει να πάει κάπου…

Όταν πάνε όλα καλά μέχρι αυτό το σημείο, πρέπει στη συνέχεια να καθοδηγήσεις κατάλληλα όλη την αλληλεπίδραση. Το πρώτο και βασικότερο πράγμα που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πάντοτε γνωρίζοντας γυναίκες στο δρόμο, είναι να καταλήξετε σπίτι σου. Ξέχνα το να πάρεις τον αριθμό της ή το facebook της. Μην ξεφεύγεις από τον αρχικό σου σκοπό!

γνωριμίες με γυναίκες

Καθοδήγησε την, ώστε να πάτε κάπου κοντά στο σπίτι σου. Παράλληλα να κλιμακώνεις συνεχώς το άγγιγμά σου. Το να προτείνεις ένα ποτό μέσα στο σπίτι, είναι ένας πολύ καλός λόγος για να δεχτεί να έρθει σπίτι σου.

Αν πάλι οι δυναμικές δεν βολεύουν (π.χ. είναι με τη φίλη της ή δουλεύει σε 10 λεπτά κτλ) και συνεπώς δεν γίνεται πρακτικά να φύγεις μαζί της, τότε και μόνο τότε πάρε τον αριθμό της, με σκοπό να βγείτε κάπου κοντά στο σπίτι σου την επόμενη φορά.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

 Συνοψίζοντας, Όταν Γνωρίζεις Γυναίκες Να Μην Ξεχνάς Να Παρουσιάζεις

#1. Δυνατή φωνή

#2. Καλή οπτική επαφή.

#3. Κλιμάκωνε συνεχώς το άγγιγμά σου.

προσέγγιση στο δρόμο

#4. Καθοδήγησε την στο σπίτι σου.

#5. Μη διστάζεις να την καθοδηγήσεις εκεί που θες εσύ και να την αγγίζεις από την αρχή της αλληλεπίδρασης.

#6. Μην μιλάς για σεξ.

#7. Σε κάθε προσέγγισή σου, να στοχεύεις πάντοτε στο να την καθοδηγήσεις σπίτι σου. Μόνο όταν δεν βολεύουν οι δυναμικές, πάρε το τηλέφωνό της.

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.