Μέρη για Φλερτ – Εκτός από το Μπαρ!

Ποιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Ποια Είναι Τα Κατάλληλα Μέρη Για Φλερτ;

Είτε χώρισες πρόσφατα και ψάχνεις τρόπο να επανέλθεις στον στίβο του φλερτ, είτε απλά θέλεις να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να εξασκήσεις τις κοινωνικές σου ικανότητες και να γνωρίσεις γυναίκες, θα σε έχει απασχολήσει το ερώτημα:

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να γνωρίσω γυναίκες;

Σίγουρα μια πιθανότητα είναι ένα μπαρ κατά την διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδους μόνος ή με τους φίλους σου.

Όταν μια γυναίκα είναι εκεί έξω, διαθέσιμη και ενδιαφέρεται, θα βγει κι εκείνη να διασκεδάσει και να γνωρίσει κόσμο. Συνήθως θα τη δεις μαζί με τι φίλες της. Από τη συμπεριφορά τους, από την κίνησή τους στο χώρο μπορείς να καταλάβεις αν έχεις καλές πιθανότητες να ανταποκριθούν στην προσέγγισή σου.

Αν τώρα οι φίλοι σου δεν φλερτάρουν, τσέκαρε το βίντεο με τις συμβουλές του Θέμη.

Ένα μπαρ ή ένα κλαμπ δεν είναι τα μόνο μέρη που κυκλοφορούν γυναίκες και οι νυχτερινές ώρες δεν είναι οι μοναδικές κατάλληλες για φλερτ.

Μάλιστα ένα περιβάλλον με πολύ δυνατή μουσική και φασαρία ίσως να μην είναι και το καλύτερο για να καταφέρεις να κάνεις μια συζήτηση και να δημιουργήσεις σύνδεση με την γυναίκα που προσεγγίζεις.

#1. Φλερτ Στο Γυμναστήριο

φλερτ

Αν είσαι σωματικά δραστήριος μπορείς να συνδυάσεις την γυμναστική με καινούριες γνωριμίες. Αν γραφτείς σε ένα γυμναστήριο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρεις και να πετύχεις τους αθλητικούς σου στόχους παράλληλα.

Ακόμη μπορείς να γραφτείς σε μια ομάδα για τρέξιμο, ποδήλατο ή κάποιο άλλο άθλημα ή απλά να πηγαίνεις στο γήπεδο της περιοχής σου και να κάνεις τις ασκήσεις σου.

#2. ΕθελοντισμόςImage result for volunteering

Αν είσαι άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει στην κοινωνία και να βοηθάει τους άλλους ανθρώπους, μια εθελοντική ομάδα είναι ιδανική για εσένα, καθώς θα κάνεις κάτι σημαντικό για τους συνανθρώπους σου και ταυτόχρονα θα μπορέσεις να γνωρίσεις και να φλερτάρεις γυναίκες με αξίες παρόμοιες με τις δικές σου.

#3. Κατάλληλα Μέρη Για Φλερτ: Κάνε Μαθήματα Χορούφλερτ

Το μάθημα χορού είναι κάτι που θα σε βγάλει εκτός ζώνης άνεσης, κάτι που είναι επιθυμητό, όταν θέλεις να αναπτυχθείς στην κοινωνική και προσωπική ζωή.

Εκτός αυτού είναι μια πολύ καλή γυμναστική, για να κρατηθείς σε φόρμα και βέβαια μπορείς να συναντήσεις και να φλερτάρεις πολλές γυναίκες, μιας και ο χορός είναι από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες.

#4. Κατάλληλα Μέρη Για Φλερτ: Μπές Σε Θεατρικές ΟμάδεςImage result for theatre troupe

Αν έχεις ενδιαφέρον για το θέατρο, μπορείς να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με μια θεατρική ομάδα. Αυτές οι ομάδες διοργανώνουν ερασιτεχνικές παραστάσεις, οι οποίες μπορεί να είναι εξαιρετικές και συνήθως αποτελούνται σε μεγάλο ποσοστό από γυναίκες.

Μπορείς έτσι να φλερτάρεις, συνδυάζοντας το ταλέντο σου στην υποκριτική!

#5. Φλερτ Και Μουσικές Μπάντεςμπαντες και φλερτ

Όπως και οι θεατρικές ομάδες, οι μουσικές μπάντες αποτελούνται από μουσικούς και τραγουδιστές οι οποίο συγκεντρώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κάνουν πρόβες και διοργανώνουν ωραίες εκδηλώσεις.

Αν θέλεις να μάθεις να τραγουδάς ή να παίζεις κάποιο μουσικό όργανο μια τέτοια ομάδα είναι το ιδανικό μέρος, όπου σίγουρα θα φλερτάρεις γυναίκες με παρόμοια ενδιαφέροντα.

#6. Φλερτ Σε Κοινωνικές Εκδηλώσειςφλερτ

Οι κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις μπορούν να αποτελέσουν μια ευκαιρία για εσένα να φλερτάρεις τις συμμετέχουσες. Εκδηλώσεις μπορεί να διοργανώνει ο εργοδότης σου, κάποια ομάδα ή σύλλογος, η σχολή σου ή ακόμη μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο εκδηλώσεις κάθε ενδιαφέροντος που είναι ανοικτές για όλους.

#7. Φλερτ Σε Συναυλίεςφλερτ σε συναυλίες

Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους. Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου είδος, σίγουρα στην περιοχή σου θα γίνονται συναυλίες όπου μπορείς να φλερτάρεις γυναίκες που ακούν την ίδια μουσική με εσένα.

#8. Μέρη Για Φλερτ: Πάρτι Και Βραδιές Σε Σπίτια ΦίλωνImage result for house party

Μια βραδιά σε ένα φιλικό σπίτι για επιτραπέζια ή για ψήσιμο ή ένα πάρτι είναι μια τέλεια ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και θα μπορέσεις να φλερτάρεις κάποια γυναίκα που σου αρέσει από την παρέα.

Αν τώρα τυχαίνει οι φίλοι σου να μην κάνουν πάρτι ή άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, μπορείς να αναλάβεις την πρωτοβουλία και να διοργανώσεις εσύ.

#9. Στην Καφετέρια

φλερτ

Μια καφετέρια είναι ένα πολύ καλό μέρος για να φλερτάρεις γυναίκες, αν είσαι λάτρης του καφέ. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα δεις αμέτρητες γυναίκες που πάνε στις καφετέριες είτε με τις φίλες για συζήτηση ή για δουλειά με τον υπολογιστή ανά χείρας.

Μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να της ζητήσεις να καθίσεις δίπλα της, πιάνοντας έτσι συζήτηση.

#10. Στο Σούπερ Μάρκετ

Image result for flirting at the supermarket

Ένα μέρος που δεν έχεις ποτέ σκεφτεί ότι μπορείς να φλερτάρεις όμορφες γυναίκες είναι το σούπερ μάρκετ. Είναι πολύ εύκολο να πιάσεις την συζήτηση με μια γυναίκα ψάχνοντας κάτι στα ράφια του καταστήματος ή περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσεις.

Το σούπερ μάρκετ είναι μια καλή ευκαιρία για φλερτ, για όσους πιστεύουν ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο για να βγουν έξω σε μπαρ ή κλαμπ, όπως μπορείς να δεις στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika που ακολουθεί.

#11. Στον Δρόμο Για Την Δουλειάστο δρόμο

Όταν είσαι στο μετρό ή στο λεωφορείο για την δουλειά ή για οπουδήποτε αλλού περιστοιχίζεσαι από πολλές γυναίκες, εκ των οποίων αρκετές θα είναι σίγουρα πολύ ελκυστικές και μάλιστα μπορεί να κάθεσαι και δίπλα τους.

Είναι κρίμα να αφήνεις την ευκαιρία και να μην φλερτάρεις! Ίσως σου φανεί λίγο περίεργο και αισθανθείς αμήχανα, όμως αξίζει να δοκιμάσεις να βγεις από την ζώνη άνεσης σου.

#12. Στο Διαδίκτυο

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν προφίλ σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμη και σε πλατφόρμες για online γνωριμίες, όπου μπορείς από την άνεση του σπιτιού σου να φλερτάρεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο υπολογιστής σου ή ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ελκυστικό προφίλ.

Τέλος, αυτά είναι λίγα μόνο από τα μέρη όπου μπορείς να συναντήσεις και να φλερτάρεις τις γυναίκες. Οι πιθανότητες είναι απεριόριστες. Μπορείς να συναντήσεις γυναίκες ακόμη σε μουσεία ή γκαλερί, σε πολιτικές εκδηλώσεις, στην φοιτητική εστία και βέβαια στον εργασιακό χώρο.

Για αυτές τις προσεγγίσεις να ξέρεις πως είναι πολύτιμες εμπειρίες και επίσης ότι είναι ό, τι καλύτερο για να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, και γιατί όχι, ολόκληρη τη ζωή σου!

Πρακτικά δηλαδή μπορείς να φλερτάρεις οπουδήποτε, αρκεί να έχεις την θετική διάθεση και την αυτοπεποίθηση για να το κάνεις. 

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ξέμεινες από ιδέες για το πού και το πώς να φλερτάρεις; Είμαστε εδώ για εσένα.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.