Μέρη που Μπορείς να Φλερτάρεις Εκτός από το Μπαρ!

Ποιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Είτε χώρισες πρόσφατα και ψάχνεις τρόπο να επανέλθεις στον στίβο του φλερτ, είτε απλά θέλεις να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να εξασκήσεις τις κοινωνικές σου ικανότητες και να γνωρίσεις γυναίκες, θα σε έχει απασχολήσει το ερώτημα “ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να γνωρίσω γυναίκες;”

Σίγουρα μια πιθανότητα είναι ένα μπαρ κατά την διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδους μόνος ή με τους φίλους σου.

Αν τώρα οι φίλοι σου δεν φλερτάρουν, τσέκαρε το βίντεο με τις συμβουλές του Θέμη.

Ένα μπαρ ή ένα κλαμπ δεν είναι τα μόνο μέρη που κυκλοφορούν γυναίκες και οι νυχτερινές ώρες δεν είναι οι μοναδικές κατάλληλες για φλερτ.

Μάλιστα ένα περιβάλλον με πολύ δυνατή μουσική και φασαρία ίσως να μην είναι και το καλύτερο για να καταφέρεις να κάνεις μια συζήτηση και να δημιουργήσεις σύνδεση με την γυναίκα που προσεγγίζεις.

#1. Ξεκίνησε ΓυμναστικήΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Αν είσαι σωματικά δραστήριος μπορείς να συνδυάσεις την γυμναστική με καινούριες γνωριμίες. Αν γραφτείς σε ένα γυμναστήριο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρεις και να πετύχεις τους αθλητικούς σου στόχους παράλληλα.

Ακόμη μπορείς να γραφτείς σε μια ομάδα για τρέξιμο, ποδήλατο ή κάποιο άλλο άθλημα ή απλά να πηγαίνεις στο γήπεδο της περιοχής σου και να κάνεις τις ασκήσεις σου.

#2. ΕθελοντισμόςΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Αν είσαι άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει στην κοινωνία και να βοηθάει τους άλλους ανθρώπους, μια εθελοντική ομάδα είναι ιδανική για εσένα, καθώς θα κάνεις κάτι σημαντικό για τους συνανθρώπους σου και ταυτόχρονα θα μπορέσεις να γνωρίσεις και να φλερτάρεις γυναίκες με αξίες παρόμοιες με τις δικές σου.

#3. Μαθήματα ΧορούΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Το μάθημα χορού είναι κάτι που θα σε βγάλει εκτός ζώνης άνεσης, κάτι που είναι επιθυμητό, όταν θέλεις να αναπτυχθείς στην κοινωνική και προσωπική ζωή.

Εκτός αυτού είναι μια πολύ καλή γυμναστική, για να κρατηθείς σε φόρμα και βέβαια μπορείς να συναντήσεις και να φλερτάρεις πολλές γυναίκες, μιας και ο χορός είναι από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες.

#4. Θεατρικές ΟμάδεςΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Αν έχεις ενδιαφέρον για το θέατρο, μπορείς να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με μια θεατρική ομάδα. Αυτές οι ομάδες διοργανώνουν ερασιτεχνικές παραστάσεις, οι οποίες μπορεί να είναι εξαιρετικές και συνήθως αποτελούνται σε μεγάλο ποσοστό από γυναίκες.

Μπορείς έτσι να φλερτάρεις, συνδυάζοντας το ταλέντο σου στην υποκριτική!

#5. Μουσικές ΜπάντεςΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Όπως και οι θεατρικές ομάδες, οι μουσικές μπάντες αποτελούνται από μουσικούς και τραγουδιστές οι οποίο συγκεντρώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κάνουν πρόβες και διοργανώνουν ωραίες εκδηλώσεις.

Αν θέλεις να μάθεις να τραγουδάς ή να παίζεις κάποιο μουσικό όργανο μια τέτοια ομάδα είναι το ιδανικό μέρος, όπου σίγουρα θα φλερτάρεις γυναίκες με παρόμοια ενδιαφέροντα.

#6. Κοινωνικές ΕκδηλώσειςΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Οι κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις μπορούν να αποτελέσουν μια ευκαιρία για εσένα να φλερτάρεις τις συμμετέχουσες. Εκδηλώσεις μπορεί να διοργανώνει ο εργοδότης σου, κάποια ομάδα ή σύλλογος, η σχολή σου ή ακόμη μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο εκδηλώσεις κάθε ενδιαφέροντος που είναι ανοικτές για όλους.

#7. ΣυναυλίεςΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους. Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου είδος, σίγουρα στην περιοχή σου θα γίνονται συναυλίες όπου μπορείς να φλερτάρεις γυναίκες που ακούν την ίδια μουσική με εσένα.

#8. Πάρτι και Βραδιές σε Σπίτια ΦίλωνΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Μια βραδιά σε ένα φιλικό σπίτι για επιτραπέζια ή για ψήσιμο ή ένα πάρτι είναι μια τέλεια ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και θα μπορέσεις να φλερτάρεις κάποια γυναίκα που σου αρέσει από την παρέα.

Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες για να το καταφέρεις αυτό, τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου που ακολουθεί.

Αν τώρα τυχαίνει οι φίλοι σου να μην κάνουν πάρτι ή άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, μπορείς να αναλάβεις την πρωτοβουλία και να διοργανώσεις εσύ.

#9. Στην ΚαφετέριαΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Μια καφετέρια είναι ένα πολύ καλό μέρος για να φλερτάρεις γυναίκες, αν είσαι λάτρης του καφέ. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα δεις αμέτρητες γυναίκες που πάνε στις καφετέριες είτε με τις φίλες για συζήτηση ή για δουλειά με τον υπολογιστή ανά χείρας.

Μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να της ζητήσεις να καθίσεις δίπλα της, πιάνοντας έτσι συζήτηση.

#10. Στο Σούπερ ΜάρκετΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Ένα μέρος που δεν έχεις ποτέ σκεφτεί ότι μπορείς να φλερτάρεις όμορφες γυναίκες είναι το σούπερ μάρκετ. Είναι πολύ εύκολο να πιάσεις την συζήτηση με μια γυναίκα ψάχνοντας κάτι στα ράφια του καταστήματος ή περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσεις.

Το σούπερ μάρκετ είναι μια καλή ευκαιρία για φλερτ, για όσους πιστεύουν ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο για να βγουν έξω σε μπαρ ή κλαμπ, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο της εκπομπής μας Apla+Andrika που ακολουθεί.

#11. Στον Δρόμο για την ΔουλειάΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Όταν είσαι στο μετρό ή στο λεωφορείο για την δουλειά ή για οπουδήποτε αλλού περιστοιχίζεσαι από πολλές γυναίκες, εκ των οποίων αρκετές θα είναι σίγουρα πολύ ελκυστικές και μάλιστα μπορεί να κάθεσαι και δίπλα τους.

Είναι κρίμα να αφήνεις την ευκαιρία και να μην φλερτάρεις! Ίσως σου φανεί λίγο περίεργο και αισθανθείς αμήχανα, όμως αξίζει να δοκιμάσεις να βγεις από την ζώνη άνεσης σου.

#12. Στο ΔιαδίκτυοΠοιος είπε ότι το μόνο μέρος που μπορείς να φλερτάρεις είναι ένα μπαρ; Διάβασε το σημερινό άρθρο και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν προφίλ σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμη και σε πλατφόρμες για online γνωριμίες, όπου μπορείς από την άνεση του σπιτιού σου να φλερτάρεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο υπολογιστής σου ή ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ελκυστικό προφίλ.

Αυτά είναι λίγα μόνο από τα μη όπου μπορείς να συναντήσεις και να φλερτάρεις γυναίκες. Οι πιθανότητες είναι απεριόριστες. Μπορείς να συναντήσεις γυναίκες ακόμη σε μουσεία ή γκαλερί, σε πολιτικές εκδηλώσεις, στην φοιτητική εστία και βέβαια στον εργασιακό χώρο.

Πρακτικά δηλαδή μπορείς να φλερτάρεις οπουδήποτε, αρκεί να έχεις την θετική διάθεση και την αυτοπεποίθηση για να το κάνεις.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ξέμεινες από ιδέες για το πού και το πώς να φλερτάρεις; Είμαστε εδώ για εσένα.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.