Πως η Γλώσσα του Σώματος Προδίδει τις Γυναίκες

Ξέρεις να χρησιμοποιείς τη γλώσσα του σώματος για να φλερτάρεις μια γυναίκα. Ξέρεις όμως να την διαβάζεις σε αυτήν;

Η Γλώσσα Του Σώματος Προδίδει Τις Γυναίκες

Στο menofstyle.gr πολλά έχουν γραφτεί και αναλυθεί για το πώς οι άνδρες μπορούν να φέρονται και να στέκονται για να κερδίσουν το ενδιαφέρον της γυναίκας που επιθυμούν. Τι πρέπει να προσέξουν και πως πρέπει να αξιοποιούν την γλώσσα του σώματος για να επικοινωνήσουν στις γυναίκες την αξία τους αλλά και τις προθέσεις τους.

Τι γίνεται με το άλλο φύλο όμως; Ποιες είναι εκείνες οι κινήσεις που υποσυνείδητα περνούν το μήνυμα ότι το κορίτσι ενδιαφέρεται για σένα; Πως μπορείς να καταλάβεις ακόμα και αν δεν στο λέει ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται;

Τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά από ότι νόμιζες. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Μια γυναίκα μπορεί να σου δείξει σημάδια ενδιαφέροντος με την γλώσσα σώματος, όπως μπορείς να μάθεις παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

#1. Γλώσσα Σώματος Και Το Βλέμμα Της.

Όπως τσεκάρεις εσύ, θα τσεκάρει και αυτή. Και μάλιστα, μην έχοντας την «άδεια της κοινωνίας» να εκφράσει ευθαρσώς με λόγια το ενδιαφέρον της, θα σε αφήσει να την πιάσεις να σε τσεκάρει συνειδητά μερικές φορές. Παράλληλα πρέπει να γνωρίζεις, ότι παρατεταμένο eye contact είναι πρόσκληση. Αποδέξου τη και πήγαινε να μιλήσεις.

#2. Το Πως Στέκεται Απέναντί Σου Παίζει Ρόλο.

Κάθεται σταυροπόδι με το πάνω άκρο να δείχνει προς εσένα; Είσαι σε καλό δρόμο. Αν είστε όρθιοι επίσης και η γλώσσα του σώματός της δείχνει εσένα με τον κορμό της τότε πάλι είμαστε καλά. Αν σου μιλάει ενώ ο κορμός της δείχνει προς την έξοδο τότε θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάποιες από τις πρακτικές που αναλύουμε στα bootcamps για να την επαναφέρεις σε σένα.

#3. Γλώσσα Σώματος Μιας Γυναίκας : Το Μαλλί Είναι Σημάδι.

η γλώσσα του σώματος προδίδει τις γυναίκες

Αρχίζει να το φτιάχνει και να παίζει μαζί του. Είναι σημάδι ενδιαφέροντος. Είναι ελαφρύ ίσως από μόνο του αλλά αν το συνδυάσεις με μια ερώτηση που μπορεί να σου κάνει την ίδια στιγμή για να μάθει κάτι για σένα, τότε μπορείς να το θεωρήσεις πολύ καλή ένδειξη.

#4. Κινήσου Ανεπαίσθητα Και Θα Το Κάνει Και Αυτή.

Κάτσε από μια άλλη μεριά και θα γυρίσει προς εσένα. Κάνε ένα βήμα πιο πίσω και θα έρθει ένα βήμα αυτή μπροστά. Θέλει να είναι πιο κοντά σου από τους υπόλοιπους του χώρου λοιπόν. Και αυτό μάλλον γιατί ενδιαφέρεται.

#5. Η Γλώσσα Του Σώματος Προδίδει Τις Γυναίκες : Πρόσεχε Τα Χείλη Της.

Αν ενώ σε κοιτάει τα δαγκώνει ανεπαίσθητα στις γωνίες, τότε το πιο πιθανό είναι να σκέφτεται εσάς τους δύο λίγο πιο κοντά. Αν έχουν ένα διαρκές χαμόγελο ενώ είστε μακριά και σε κοιτάει, μάλλον φαντάζεται ότι φλερτάρει μαζί σου. Αν η γλώσσα της βγαίνει ελαφρώς έξω χαιδεύοντας το πάνω χείλος, απλά πας γρήγορα και συστήνεσαι αρχίζοντας την διεκδίκηση αυτού που σαν αρσενικό σου αξίζει.

Επίλογος

Πριν κλείσουμε, δες το βίντεο για να έχεις μια εικόνα πως γίνεται να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις.

Αν δεις κάποιο από τα παραπάνω σημάδια, έχεις σοβαρές πιθανότητες να έχεις κάνει καλή εντύπωση στο κορίτσι που σε ενδιαφέρει. Θυμήσου όμως πως πάντα, στα πλαίσια της κοινωνίας που ζούμε, όσο και αν σε θέλει, θα παίξει με τους κανόνες της ακόμα και αν αυτό σημαίνει το ότι δεν θα σε έχει.

Αν η φίλη της είναι μπροστά, αν η παρέα της την περιμένει, αν είναι ακατάλληλη η ώρα, τα σημάδια λένε λίγα και οι κανόνες τα πάντα. Κανόνες που έμαθε και θα τους τηρεί μέχρι να βρεθεί ένας σαν και εμάς να τους σπάσει ή να τους παρακάμψει με τρόπο που θα την συνεπάρει και θα την κάνει να σκέφτεται μόνο το να είναι μαζί μας.

Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά κατά την διάρκεια του φλερτ και το σημαντικότερο είναι ότι μαθαίνεται, δες εδώ για περισσότερα.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.