Πως να Ανακάμψεις από μια Κακή Πρώτη Εντύπωση στην Γυναίκα που σου Αρέσει

Μπορεί η πρώτη εντύπωση να είναι σημαντική, όμως υπάρχει περίπτωση να μην πάει καλά. Διάβασε πως θα την βελτιώσεις.

Κακή Πρώτη Εντύπωση Σε Γυναίκα : Πως Το Ξεπερνάς

Η πρώτη εντύπωση παίζει σημαντικό ρόλο στην επαφή σου με μία γυναίκα ή και οπουδήποτε, καθώς επηρεάζει και την μελλοντική σχέση που θα έχεις με το συγκεκριμένο άτομο μετά από αυτήν την πρώτη γνωριμία.

Επίσης είναι κάτι που μας αγχώνει λίγο παραπάνω, ιδιαίτερα εάν έχουμε προσδοκίες από την γνωριμία αυτή.

Σαφώς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο σε κάποια γνωριμία σου να μην πάει τόσο καλά ή να υπάρξει κάποιο ατύχημα στο ξεκίνημα της, που να οδηγήσει σε παρερμηνείες για το άτομο σου και την συμπεριφορά σου.

κακή πρώτη εντύπωση

Αυτό είναι πάντα διαχειρίσιμο, εφόσον εσύ θέλεις και θεωρείς ότι αυτό που συνέβη δεν έγινε όπως ένιωθες ή δεν σε εκφράζει αυτή η συμπεριφορά, αφού δεν συνέβηκε εσκεμμένα. Απλά έδωσες κακή εντύπωση.

Σε αρκετούς έχει συμβεί κάτι τέτοιο και αυτό που θα ήθελαν να αλλάξουν είναι ο τρόπος αντίδρασης μετά από ένα τέτοιο περιστατικό και όχι απαραίτητα το ίδιο το συμβάν, καθώς ενδέχεται κάτι τέτοιο να μας ξανασυμβεί και στο μέλλον.

Έτσι λοιπόν αυτό που έχει σημασία και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα είναι να το διαχειριστούμε σωστά.

Πάμε λοιπόν να δούμε τρόπους που θα μας βοηθήσουν άμεσα.

Μείνε Άνετος Μετά Από Μία Κακή Πρώτη Εντύπωση

Γενικά, μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα με μια γυναίκα που σου αρέσει πολύ.

Όπως το έβλεπα στο παρελθόν δεν με επηρέαζε αυτό καθαυτό το γεγονός από ένα πιθανόν τυχαίο περιστατικό, αλλά κυρίως με άγχωνε η αντίδραση που εκδηλωνόταν αμέσως μετά.

Αυτό γινόταν αστραπιαία και με έβγαζε από την άνεση που ήθελα να έχω, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα που μου άρεσε μπορεί να μην επηρεαζόταν τόσο πολύ από αυτό και να μου έδινε επιπλέον χρόνο να αλλάξω τα δεδομένα.

Η διαφορά ήταν στο τρόπο με τον οποίο εγώ έβλεπα την αντίδραση της ή προσπαθούσα να εξηγήσω και να απολογηθώ.

Όχι ότι δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις, χωρίς να το αντιμετωπίσεις απαραιτήτως, το γεγονός που πιθανόν να καταστρέψει το ραντεβού σου με την γυναίκα που σου αρέσει.

Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχω αυτό ήταν να παραμείνω ψύχραιμος μετά το συμβάν, που δημιούργησε κακή εντύπωση και να συνεχίσω κανονικά και χαλαρά, αφού μπορώ να διαχειριστώ δύσκολες καταστάσεις χωρίς πανικό.

Έτσι λοιπόν μετά από οποιοδήποτε πταίσμα το οποίο μπορεί να σου συμβεί, καθώς έχεις βγει με την κοπέλα που σου αρέσει, ακόμα και έτσι αντιλήφθηκα ότι μπορείς να έχεις όφελος για την προσωπικότητα σου και τον χαρακτήρα σου, αρκεί να μένεις άνετος.

Συνέχισε Να Χαμογελάς

Είναι εφικτό να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει σαν τρελή. Απλά δες παρακάτω.

Είναι πολύ βασικό να σκέφτεσαι θετικά, ακόμα και μετά από μία κακή αντίδραση που είχες ή λάθος εντύπωση που προέκυψε για το άτομο σου.

Οι θετικές σκέψεις που θα κάνεις, καθώς ήδη αρέσεις στην κοπέλα που είσαι έξω μαζί της, θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις να την φλερτάρεις και θα νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου.

Πάντοτε το χαμόγελο είναι ένα όπλο που κανείς δεν μπορεί να απορρίψει, καθώς δείχνει φιλική διάθεση και χαλαρώνει την ένταση που μπορεί να έχει δημιουργηθεί.

Αντιμετώπισε Με Χιούμορ Την Κακή Πρώτη Εντύπωση

Αν μπορείς να αντιμετωπίζεις με καλή διάθεση οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να σου τύχει με μία γυναίκα και να το σχολιάζεις όπως θα ήσουν με τους φίλους σου δείχνει μεγάλη άνεση και οικειότητα από την μεριά σου και σε βοηθάει να ανοιχτεί και αυτή με την σειρά της.

Ένα γεγονός που σε χάλασε προς στιγμήν, αν λειτουργήσεις με χιούμορ ενδεχομένως να δώσει τροφή για μια ευχάριστη συζήτηση με την κοπέλα που είσαι έξω και να οδηγήσει σε πιο χαλαρό κλίμα στην συνέχεια της επαφή σας. Παρά την κακή πρώτη εντύπωση.

Μπορείς να το σχολιάσεις και να αυτοσαρκαστείς με αυτό ή αν χρειάζεται να το προσπεράσεις, εφόσον δεν ήταν κάτι απρεπές για να χαλάσει την πρώτη σου επαφή με την κοπέλα που έχεις συναντήσει.

Συζήτησε Το Με Την Γυναίκα

κακή πρώτη εντύπωση

Ο διάλογος μπορεί να λειτουργήσει ξεκάθαρα υπέρ σου, καθώς θα αναγνωρίσεις αν έσφαλες κάπου, αλλά και πως το αντιλήφθηκε εκείνη για να έχεις καλύτερη εικόνα για το θέμα.

Αν δεν έχεις αντιληφθεί τι ακριβώς στρέβλωσε την εικόνα σου – θα προσπαθείς να διορθώσεις κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και να χάνεις άδικα το χρόνο σου ενώ θα έπρεπε να το έχεις ήδη λύσει.

Αποδέξου ότι μπορεί να μην κατανοήσεις άμεσα αυτό που θα σου εξηγήσει, αλλά προσπάθησε να την ακούσεις και μετά να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Για να ξεπεράσεις την κακή πρώτη εντύπωση.

Οι άνθρωποι έχουμε πολύ διαφορετικό τρόπο σκέψης και ο καθένας άλλα κριτήρια, με τα οποία συμπεριφέρεται και θέλει να ακολουθούν και οι σύντροφοι του.

Είναι βασικό να νιώθεις άνετα με όλη την διαδικασία και να ξέρεις ότι χωρίς πολλές προσπάθειες και λάθη δεν μπορούμε να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας.

Μέσα από αυτό το δύσκολο μονοπάτι της δοκιμασίας μας και κάτω από πίεση βρίσκουμε τον τρόπο να πράττουμε καλύτερα και σταδιακά, με εμπειρία να αισθανόμαστε εξοικειωμένοι με αυτήν την πολύ δύσκολη κατάσταση.

Προχώρησε Παρακάτω

προχώρησε παρακάτω

Εδώ έρχεται σε αντιδιαστολή με κάποια πράγματα που αναφέραμε παραπάνω και σου έχω γράψει ήδη.

Δες όμως και στο βίντεο που θα βρεις εδώ τι μπορείς να αποφύγεις.

Δεν είναι απαραίτητο να μείνεις πολύ ώρα στο θέμα και να το υπεραναλύσεις, βάζοντας τον εαυτό σου υπόλογο χωρίς σοβαρή αιτία. Μια πρώτη εντύπωση μπορεί να αλλάξει.

Μπορεί για την γυναίκα να μην έχει τόσο μεγάλη αξία ή απλά να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα για να καταλάβει κάποια πράγματα για εσένα.

Οπότε συνέχισε να μιλάς μαζί της για ενδιαφέροντα πράγματα, έτσι ώστε να γνωριστείτε καλύτερα βρίσκοντας κοινό τρόπο σκέψης.

Μάθε πως να διαχειρίζεσαι τις δυσκολές καταστάσεις, πάτα εδώ και βρες τις απαντήσεις που έψαχνες.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.