Πώς θα Καταλάβεις αν σε Βρίσκει Ελκυστικό

Το φλερτ είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να μάθεις να παίζεις καλά. Δες τα σημάδια που θα σου δείξουν αν σε βρίσκει ελκυστικό.

Σε Βρίσκει Ελκυστικό ; Ποια Είναι Τα Σημάδια ;

Είναι λογικό να θέλεις να ξέρεις, πότε μια γυναίκα που φλερτάρεις σε βρίσκει ελκυστικό. Υπάρχουν μερικά σημάδια, τα οποία, αν γνωρίζεις, θα σε διευκολύνουν στο φλερτ.

Βέβαια, τα σημάδια αυτά δεν έρχονται μεμονωμένα. Δεν είναι δηλαδή μια λίστα που πρέπει να πληρούνται όλα της τα στοιχεία.

Όμως, αν καταλάβεις πώς λειτουργεί το κάθε σημείο χωριστά, τότε θα μπορείς να το διακρίνεις και να ξεχωρίσεις πότε αποτελεί ένδειξη ενδιαφέροντος. Αν ξέρεις πότε μια γυναίκα σε βρίσκει ελκυστικό, θα είσαι πιο άνετος και θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Μάθε περισσότερα για την αυτοπεποίθηση παρακάτω.

#1. Η Θέση Του Σώματος Δείχνει Ότι Σε Βρίσκει Ελκυστικό

Ένα από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια είναι ο τρόπος που κάθεται η γυναίκα απέναντι ή δίπλα σου.

Πολλοί άντρες προσπαθούν να δουν τον τρόπο με τον οποίο τινάζει τα μαλλιά της ή διορθώνει τα ρούχα της, για να δείχνει πιο όμορφη, αλλά ξεχνούν το πιο βασικό, που είναι η τοποθέτηση του σώματος της.

Μια γυναίκα που κοιτάζει ολόκληρη προς το μέρος σου, σε βρίσκει ελκυστικό και αυτό είναι από τα πιο σημαντικά σημάδια που πρέπει να αναζητήσεις.

#2. Οπτική Επαφή

σε βρίσκει ελκυστικό

Η οπτική επαφή είναι ένα από τα σημεία της ανθρώπινης έλξης που δεν μπορείς να παραβλέψεις.

Οι άνθρωποι τείνουν να κρατούν το βλέμμα τους πάνω σε άλλους ανθρώπους που βρίσκουν ελκυστικούς και μάλιστα οι κόρες των ματιών τους διαστέλλονται εκείνη την ώρα.

Αν σε βρίσκει ελκυστικό, θα παρατηρήσεις ότι σε κοιτάζει μέσα στα μάτια, πριν την προσεγγίσεις, αλλά και κατά την διάρκεια της μεταξύ σας αλληλεπίδρασης, όσο θα την φλερτάρεις.

#3. Μοιράζεται Μαζί Σου Λεπτομέρειες

Μια γυναίκα που σε βρίσκει ελκυστικό και την έχεις κάνει να αισθανθεί άνετα μαζί σου, θα σου μιλήσει για πράγματα που δεν συζητά με άλλους.

Αυτές οι λεπτομέρειες, όχι μόνο δείχνουν ότι σε βρίσκει ελκυστικό, αλλά θα σε βοηθήσουν και στην δημιουργία σύνδεσης μαζί της, γι αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Επίσης, δες παρακάτω τα σημάδια που δείχνουν ότι την ελκύεις.

#4. Κοκκινίζει Γιατί Την Ελκύεις

Μια γυναίκα που σε βρίσκει ελκυστικό μπορεί να κοκκινίσει, όταν είσαι κοντά της. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή η έλξη συμβάλλει στην αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος της, είτε επειδή αγχώνεται.

Το κοκκίνισμα είναι μια αυτόματη αντίδραση του οργανισμού και έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κάτι τρέχει, καθώς δεν μπορεί να προσποιηθεί.

#5. Αλλάζει Ο Τόνος Της Φωνής Της

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αλλάζουν τον τόνο και τον ρυθμό της φωνής όταν μιλάνε με κάποιον που βρίσκουν ελκυστικό.

Έχει βρεθεί ότι όταν μιλάμε σε κάποιον που μας ελκύει, ο φωνητικός μας τόνος τείνει να χαμηλώσει, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό.

#6. Αντιγράφει Τις Κινήσεις Σου Γιατί Σε Βρίσκει Ελκυστικό

Οι άνθρωποι τείνουν να συμπαθούν τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκουν ομοιότητες. Ακόμη τείνουν να δρουν με τον ίδιο τρόπο, όταν βρίσκουν κάποιον ελκυστικό.

Αυτό είναι ένα φαινόμενο γνωστό ως “διαδραστική συμμετρία”, και αρχίζει από την παιδική ηλικία. Όλοι βρισκόμαστε σε καταστάσεις όπου οι φίλοι ή συνεργάτες αρχίζουν να λένε τα ίδια πράγματα ή να πάρουν τις ίδιες συνήθειες. Μια γυναίκα που μιμείται τις κινήσεις σου υποσυνείδητα, όταν σε βρίσκει ελκυστικό, είναι ένα κλασσικό παράδειγμα αυτής της συμπεριφοράς.

#7. Στέλνει Μεικτά Σήματα

σε βρίσκει ελκυστικό

Δυστυχώς, ορισμένες γυναίκες που σε βρίσκουν ελκυστικό θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να σκεφτείς το ακριβώς αντίθετο. Δεν θα σου δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενδιαφέροντος, ούτε θα σε κάνουν να αισθανθείς ξεχωριστός.

Αυτή είναι μια δύσκολη περίπτωση. Μπορεί όντως να σε θεωρεί ελκυστικό, αλλά μπορεί και να μην ενδιαφέρεται.

Τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου που θα βρεις εδώ, στο οποίο εξηγεί όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για μια γυναίκα που στέλνει μεικτά σήματα.

#8. Εισέρχεται Στον Χώρο Σου

Στέκεται όσο πιο κοντά σου μπορεί, ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε σε γεμάτο χώρο, σκύβει προς το μέρος σου, όταν κάθεστε ο ένας δίπλα στον άλλο και δείχνει να προσπαθεί να εισέλθει στον προσωπικό σου χώρο.

Αυτό είναι κάτι που κάνει σκόπιμα και αποτελεί ένδειξη ότι σε βρίσκει ελκυστικό.

#9. Σε Αγγίζει

Δεν χρειάζεται να σου ορμήξει, για να καταλάβεις ότι σε βρίσκει ελκυστικό.

Ένα λεπτό άγγιγμα κάθε τόσο, που ξεχωρίζει από το απλό φιλικό άγγιγμα,  είναι μια σοβαρή ένδειξη ενδιαφέροντος.

Αν τώρα σε αγγίζει με τρόπο πιο ερωτικό, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και φαίνεται ότι προσπαθεί να δημιουργήσει σεξουαλική ένταση.

#10. Γελάει Με Όλα Σου Τα Αστεία Γιατί Την Ελκύεις

Ακόμη και αν δεν είσαι ο πιο διασκεδαστικός άνθρωπος και αν τα αστεία σου δεν είναι τα καλύτερα, αλλά παρόλα αυτά γελά δυνατά με καθετί που λες φαίνεται να βρίσκει κάθε συζήτηση μαζί σου διασκεδαστική και αναζωογονητική.

Μια γυναίκα που γελά με τα αστεία σου, σημαίνει ότι σε βρίσκει ελκυστικό και μάλιστα μπορεί να σε αγγίζει γελώντας, κάτι που συμβάλλει αισθητά στην δημιουργία κλίματος άνεσης μεταξύ σας.

Για περισσότερα γύρω από την ελκυστικότητα και το φλερτ, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.