Γιατί δεν έχω σεξ στη ζωή μου και πως θα το αλλάξω;

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο μάλλον χρειάζεσαι παραπάνω και καλύτερο σεξ στη ζωή σου. Σίγουρα θα βρεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν!

Πριν 6 χρόνια, η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ έκανα σεξ. Τουλάχιστον, όχι όσο ήθελα και ούτε όσο ποιοτικό το χρειαζόμουν. Το πρόβλημα φυσικά ήμουν εγώ.

“Γιατί δεν κάνω σεξ;”

Οι βασικοί τρεις λόγοι που δεν το είχα ποσοτικά και ποιοτικά όπως το ήθελα ήταν οι εξής :

  • Δεν το διεκδικούσα όπως έπρεπε.
  • Δεν είχα δημιουργήσει αρκετές υποδομές για να το έχω χωρίς εμπόδια.
  • Όταν το είχα, δεν ζητούσα άρα και δεν έπαιρνα από αυτό όσα ήθελα για να το απολαύσω, ποιοτικά αλλά και φυσικά, στη συχνότητα που το ήθελα.

 

Σίγουρα αν δεν κάνεις σεξ την εποχή που ζούμε και δεν το απολαμβάνεις όπως πρέπει, κάποια από τα παραπάνω λάθη τα κάνεις και εσύ, αν όχι όλα. Και αυτό είναι επιβεβαιωμένο καθώς είναι ακριβώς όσα έχουμε παρατηρήσει ως λάθη στα οποία υποπέπταμε εμείς πριν γίνουμε αυτοί που είμαστε αλλά και οι μαθητές μας πριν έρθουν σε επαφή με εμάς.

Παράλληλα, αν και σε σύγκριση με άλλες χρονικά εποχές, η Ελληνίδα είναι πιο διαθέσιμη σήμερα, ακόμα αναγκάζεται να απολαύσει και να εξερευνήσει την σεξουαλικότητά της, μέσα σε μια κυρίως πουριτανή και πολύ παραδοσιακή κοινωνία που σε σύγκριση με άλλες χώρες, ωθεί την Ελληνίδα προς την καταπίεση των θέλω της.

Καλώς ή κακώς, ως αρσενικά, εκτός των δικών μας προβλημάτων, πρέπει να δώσουμε και σε αυτό το κοινωνικό εμπόδιο για την γυναίκα, λύση.

 

“Πως θα αποκτήσω περισσότερο και ποιοτικότερο σεξ στη ζωή μου;”

Παρακάτω απλά tips. Βάλε τα στο μυαλό σου και προσπάθησε με αυτούς τους κανόνες, να προσφέρεις στον εαυτό σου και στη σύντροφό σου, το σεξ που σας αξίζει.

Α) Διεκδίκηση: Η γυναίκα, πέραν της σωστής προσέγγισης, θέλει να σεβαστείς τους κοινωνικούς της περιορισμούς και την ανάγκη της να προστατέψει την υπόληψή της, δείχνοντας πως και εσύ έχεις μια κοινωνική συναίσθηση και εκπαίδευση που μπορεί να εμπιστευθεί ότι θα την προστατέψει από μια κακιά εμπειρία, όχι μόνο της πράξης αλλά και της διαχείρισης αυτής πριν και μετά. Οπότε ζητάς και διεκδικείς το φυσικό και λογικό επακόλουθο της έλξης που δημιουργείται μεταξύ σας, που είναι το σεξ, με τρόπο ανδρικό – όχι απαραίτητα εξευγενισμένο – αλλά απλά διακριτικό. Δεν χρειάζεται να σας ακούνε, δεν χρειάζεται να είσαι διαχυτικός σε εξωτερικούς χώρους, δεν χρειάζεται να προβαίνεις σε διαφήμιση των «επάθλων» σου.

Β) Υποδομές: 3 βασικά πράγματα. Χώρος – χρόνος – Προστασία. Χώρος διαθέσιμος και κατάλληλος για να μπορέσετε να κάνετε σεξ, με υγιεινή προσεγμένη και αισθητική διακριτική αλλά που βοηθάει. Χρόνος και από τις δύο μεριές για να βγει το αποτέλσμα που απαιτείται και να υπάρχει η απόλαυση σε ποσότητα και ποιότητα. Προστασία της ιδιωτικότητας , προστασία της διάθεσης, προστασία πρακτική για την πράξη. Καμία γυναίκα δεν απολαμβάνει το σεξ σε βρώμικα σεντόνια με έντονο τεχνητό φως, την μητέρα σου να μαγειρεύει στη κουζίνα και με προφυλακτικά που έχουν λήξει από πέρσι.

Γ) Ποιότητα / ποσότητα: Έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες θέλουν το ίδιο πλήθος ερωτικών συνευρέσεων με εμάς αν όχι περισσότερο και φυσικά, μέσα στην συναισθηματική φύση τους, χρειάζονται και ποιότητα για να το απολαύσουν όχι μόνο σαν ικανοποίηση μιας φυσικής ανάγκης αλλά και ως εμπειρία. Αν το θέλουν αυτές λοιπόν και το θες και εσύ τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το προσφέρετε ο ένας στον άλλον. Ζήτα να κάνετε σεξ από το κορίτσι σου, όχι όμως σαν να πρόκειται για καθήκον της αλλά σαν το κερασάκι στη τούρτα μιας ωραίας ημέρας που περάσατε μαζί, σαν μια εκπληκτικά δυνατή εκτόνωση του άγχους και ως μια ένδειξη συναισθηματικού δεσίματος. Συνδέοντας τη πράξη του σεξ με όμορφα δυνατά θετικά συναισθήματα, θα το αναζητάει και αυτή αφού θα την κάνει να νιώθει καλά, σωματικά – ορμονικά αλλά και συναισθηματικά. Κατά την διάρκεια της πράξης χωρίς επικρίσεις και εντολές, μπορείς να υποδείξεις τι ακριβώς θα ήθελες να κάνετε. Δεν χρειάζονται καν λόγια μερικές φορές. Απλά πήγαινε ψάχνοντας. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι πως θα αντιδράσει, αφού πρώτον σίγουρα θέλει κι αυτή να εξερευνήσει το σώμα της αλλά λόγω της φύσης μας, οι πρωτοβουλίες περνούν κυρίως από εμάς και φυσικά δεν μπορεί να γνωρίζει 100% τι και πως σου αρέσει ακριβώς αν δεν της το υποδείξεις.

Νιώθεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια στα παραπάνω. Είναι λογικό και για αυτό είμαστε εδώ. Περιμένω τις ερωτήσεις σου στο lord@demo1.menofstyle.gr ή εδώ.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις τον εκπληκτικό οδηγό του Iceman για το πως να έχεις σεξ κάθε εβδομάδα εδώ και εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα έχεις περισσότερες γυναίκες άρα και σεξ στη ζωή σου, μπορείς να αντλήσεις από το δωρεάν ebook μας που μπορείς να αποκτήσεις άμεσα στο email σου εδώ.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.