Γνωριμίες με Γυναίκες στο Facebook και στο Internet

Γυναίκες που Γνωρίζεις στο Facebook και στο Internet

Γνωριμίες Με Γυναίκες Στο Ίντερνετ

Το Internet, το Facebook έχει γίνει ένας παραδοσιακός σχεδόν πια τόπος για γνωριμίες, μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και άπειρες εφαρμογές γνωριμιών: Facebook, Twitter, Badoo, Instagram, Tinder και πολλές ακόμα.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο για τις online γνωριμίες:

Έχοντας ασχοληθεί αρκετά χρόνια και χιλιάδες ώρες με το διαδικτυακό φλερτ, υπάρχουν 2 σημαντικές κατηγορίες από τις οποίες μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες:

# 1. Γνωστές / Φίλες Φίλων

Μπορεί να αποδειχθεί και σε καλό, μπορεί και να είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Α) Εάν με μία κοπέλα έχεις αρκετούς κοινούς φίλους ή έναν αλλά σημαντικό που είναι αληθινός και κοντινός φίλος και στους δύο, τότε το να της μιλήσεις είναι κάτι αρκετά εύκολο, καθώς λόγω του κοινού φίλου θα είναι ιδιαίτερα θετικά προϊδεασμένη. Θα είναι εύκολο λοιπόν να νιώσει εμπιστοσύνη και οικειότητα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έλξη.

γνωριμίες με φίλες φίλων

Β) Υπάρχει, επίσης, μία πιθανότητα να σου προτείνει να βγείτε με τον κοινό σας φίλο, εάν της προτείνεις. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αυτό, αλλά σκοπός πάντα είναι να βγείτε οι δυο σας. Αν προτείνει κάτι τέτοιο, συνήθως σημαίνει ένα από τα ακόλουθα:

  • Δεν αισθάνεται αρκετά άνετα ακόμα μαζί σου
  • Δεν αισθάνεται αρκετή έλξη, οπότε δε θέλει να της την πέσεις

Όποιο και αν είναι το σενάριο, εάν δεχτείς τέτοια προσέγγιση, αυτό που αρκεί να πεις είναι το εξής:

Δεν πειράζει γλυκιά μου, αν δε νιώθεις άνετα να βγούμε οι δυο μας δε χρειάζεται να φέρουμε σωματοφύλακα.

Θα βγούμε οι δυο μας όταν αισθανθείς άνετα. Δε θα σε πιέσω.

Αν δεν αισθανθείς και ποτέ άνετα, δεν πειράζει και πάλι, δεν ήταν να “γραπτό” να βγούμε”.

Δείχνοντας έτσι ότι δεν καίγεσαι να βγεις μαζί της, ότι δε βιάζεσαι, ότι δεν την πιέζεις, αυτομάτως αυξάνεις τα επίπεδα εμπιστοσύνης και άνεσης μεταξύ σας αλλά και τα επίπεδα έλξης, καθώς το γεγονός να είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις να την χάσεις είναι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό χαρακτηριστικό.

#2. Γνωριμίες Από Εφαρμογές Στο Facebook 

γνωριμίες

Α) Σε τέτοιες εφαρμογές, άλλες κοπέλες είναι για γνωριμίες, άλλες για online παιχνίδια όπου έχει και chat όμως η εφαρμογή και μπορείς να μιλήσεις με την κοπέλα που παίζεις ένα online παιχνίδι. Εδώ μπορείς να ξεκινήσεις τη συνομιλία άμεσα αλλά με συμπεριφορά Άνδρα Αξίας.

Β) Σε αυτή την περίπτωση η κοπέλα δε νιώθει άνετα απαραίτητα μαζί σου από την αρχή, μπορεί να υπάρχει όμως – και συνήθως υπάρχει – πολύ μεγαλύτερη όρεξη για παιχνίδι από την πλευρά της γυναίκας. Φουλ επίθεση, άμεση προσέγγιση, cocky funny (να είσαι αγενής και αστείος μαζί), επιμονή, πρέπει να εισαχθεί το ερωτικό στοιχείο από την αρχή της γνωριμίας.

Γ) Σε ελάχιστες περιπτώσεις που κάποια μπαίνει μόνο για να περάσει την ώρα της ή που πολύ απλά δεν κατάλαβε τι είδος εφαρμογής είναι αυτό στο οποίο μπήκε, απλά δημιουργείς πρώτα έλξη, στη συνέχεια οικειότητα και μετά περνάς σιγά σιγά αυτό που θέλεις (εξαιρέσεις.. που απλά θέλουν να κάνουν κουβεντούλα και ψήνονται στην πορεία επειδή δεν είσαι σε απόγνωση σαν τους άλλους και δε ζητάς τηλέφωνο / ραντεβού αμέσως όπως οι άλλοι και “επιτέλους ένα άτομο που απλά και μόνο θέλει κουβεντούλα”).

#3. Γνωριμίες Με Γυναίκες Σε Εφαρμογές Εκτός Facebook Για Φλερτ

Εδώ το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, ταυτίζεται με το λάθος που κάνουν στις εφαρμογές που σχετίζονται με το facebook: πάνε για το “κλείσιμο” της συμφωνίας πολύ πολύ νωρίς.

Πριν καν η άλλη νιώσει άνετα, πριν καν ενδιαφερθεί για να συζητήσει περαιτέρω. Πετάνε λογαριασμό facebook / skype  ή αριθμό κινητού και ζητάνε ανταλλαγή ή και συνάντηση χωρίς να το έχουν κερδίσει κανένας εκ των δύο και χωρίς να την έχουν βάλει να κυνηγήσει και αυτή λίγο:

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση με αυτό τον τρόπο ούτε να έχεις υψηλά ποσοστά επιτυχίας, αλλά ούτε και να γνωρίσεις κάποια αξιόλογη. Είναι λογικό μία γυναίκα να θεωρήσει έναν τέτοιο άνδρα σε απόγνωση, αφού θέλει να βγει με μία άγνωστη χωρίς να γνωρίζει τίποτα απολύτως για αυτήν.

Τι ισχύει γενικά σε εφαρμογές εκτός Facebook;

  • Ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης είναι ο ευθύς (direct) με δόσεις τρέλας και χιούμορ. Πρέπει να κάνεις την κοπέλα να γελάσει. Αυτή η διαδικασία ρίχνει τις άμυνές της.
  • Ιδανικές ώρες για να γνωρίσεις γυναίκες που “ψάχνονται” περισσότερο: Αργά το βράδυ, φοιτήτριες, single μαμάδες κτλ
  • Ιδανικές ώρες για αν γνωρίσεις γυναίκες που δεν “ψάχνονται” απαραίτητα: Πρωινές ώρες, γυναίκες που δουλεύουν σε δημόσιες υπηρεσίες ή κάνουν δουλειά με χαλαρό κλίμα και μπαίνουν για να “σκοτώσουν” την ώρα τους.

Πριν κλείσουμε, μάθε ποιες είναι οι συμπεριφορές που ξενερώνουν μια γυναίκα για να τις αποφύγεις στις γνωριμίες σου με τις γυναίκες.

Tέλος, οι επιλογές στο Internet για γνωριμίες είναι άπειρες. Σίγουρα τίποτα δεν αντικαθιστά τις live γνωριμίες από θέμα εμπειριών, διασκέδασης, αδρεναλίνης. Κάποια από τα νέα άτομα που θα συναντήσεις όταν επιχειρείς να κάνεις γνωριμίες στο ίντερνετ για πρώτη φορά να μην είναι τόσο δεκτικά στην προσέγγισή σου. Όμως εαν συνεχίσεις,  επιβεβαιώνεις ότι έχεις όλα τα προσόντα για να συνεχίσει μια γυναίκα τη συνομιλία μαζί σου. Και αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε μια συναρπαστική εμπειρία.

Για αυτό και τα Infield στα Bootcamps μας είναι αυτά με τα οποία οι περισσότεροι μαθητές μας ενθουσιάζονται και παθιάζονται. Ωστόσο, εάν σε ενδιαφέρει να γίνεις ιδιαίτερα καλός στο να προσεγγίζεις γυναίκες και διαδικτυακά, δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το Online Dating Seminar με τον Anesti.

Αν θες να μάθεις πως να κάνεις ποιοτικές γνωριμίες με τις γυναίκες που σου αρέσουν δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας και ανέβασε την αξία σου στο φλερτ. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.