Η Σημασία του να Έχεις Καλούς Τρόπους

Το να έχεις καλούς τρόπους θα σε βοηθήσει, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στην καθημερινή σου τριβή με τους ανθρώπους γύρω σου. Μάθε περισσότερα!

Ζούμε σε μια εποχή που το να έχεις καλούς τρόπους θεωρείται δευτερεύον.  Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες πιστεύουν πλέον ότι οι καλοί τρόποι σε μια σχέση, και κυρίως στον άντρα, δεν είναι το νο1 χαρακτηριστικό που μετράει.

Αν κι εσύ μέχρι τώρα πίστευες το ίδιο μέχρι τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.

Η έλλειψη καλών τρόπων σε έναν άντρα μπορεί να αποβεί καταστροφική κατά την διάρκεια του φλερτ ή ενός ραντεβού, και να οδηγήσει σε απόρριψη.

Οι καλοί τρόποι, η ευγένεια και ο σεβασμός αποτελούν μεγάλο μέρος σε μια σχέση, καθώς αποδεικνύουν σε μια γυναίκα ότι ο άντρας που έχει δίπλα της είναι ο κατάλληλος για να συνεχίσει να είναι μαζί του για πολύ καιρό.

Οι καλοί τρόποι είναι μία. Μάθε τις υπόλοιπες συνήθειες των ανδρών με στυλ.

8 Συνήθειες Των Ανδρών Με Στυλ Για Να Εισάγεις Σιγά Σιγά στην Καθημερινότητά Σου!

Επιπλέον, οι καλοί τρόποι σε έναν άντρα φανερώνουν αυτοπεποίθηση, κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα, καθώς και έναν πηγαίο σεβασμό προς τον εαυτό του και προς τους άλλους.

Διάβασε την συνέχεια και θα μάθεις με κάθε λεπτομέρεια πως οι καλοί τρόποι θα σε βοηθήσουν να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία με τις γυναίκες και να αποφύγεις την απόρριψη.

#1. Οι Καλοί Τρόποι Αποδεικνύουν Ότι Έχεις ΠαιδείαΤο να έχεις καλούς τρόπους θα σε βοηθήσει, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στην καθημερινή σου τριβή με τους ανθρώπους γύρω σου. Μάθε περισσότερα!

Σε έναν κόσμο που έχει μεγάλη έλλειψη από το συγκεκριμένο στοιχείο, το να έχεις καλούς τρόπους δείχνει ότι έχεις παιδεία. Αν θες να είσαι αρεστός και να πετυχαίνεις αυτά τα οποία διεκδικείς στην ζωή σου, τότε οι καλοί τρόποι και κατ’ επέκταση η παιδεία θα σου ανοίξουν πολλές πόρτες, και θα σε οδηγήσουν σε δρόμους που δεν είχες φανταστεί ότι υπήρχαν.

Σκέψου μόνο πόσο σημαντικό είναι όταν είσαι έξω με μια γυναίκα να της φέρεσαι με τέτοιο τρόπο, που θα της μείνει αξέχαστος. Να νιώθει άνεση και ασφάλεια μαζί σου, γιατί ξέρει ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση θα την σεβαστείς και θα την προστατέψεις.

Η παιδεία είναι κάτι που καλλιεργείται. Φανερώνει ότι είσαι πολιτισμένος, ότι αναγνωρίζεις τα όρια του άλλου, ότι έχεις σεβασμό προς τον άνθρωπο και την κοινωνία, και ότι έχεις μεγαλώσει με τέτοιο τρόπο που σε κάνει κατάλληλο για οικογένεια.

Επομένως, μην το αγνοείς. Το να της ανοίγεις την πόρτα μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο ή ακόμα και λόγος κοροϊδίας, είναι τα μικρά πράγματα όμως που κάνουν την διαφορά.

#2. Είναι Δείγμα Υψηλής ΑντίληψηςΤο να έχεις καλούς τρόπους θα σε βοηθήσει, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στην καθημερινή σου τριβή με τους ανθρώπους γύρω σου. Μάθε περισσότερα!

Η συναισθηματική και η κοινωνική ευφυΐα αποτελούν δύο από τα βασικότερα στοιχεία που κάνουν μια γυναίκα να θέλει να προχωρήσει σε σχέση μαζί σου, και ακόμα περισσότερο που κάνουν την ίδια την σχέση να είναι υγιής και μακροχρόνια.

Οι καλοί τρόποι δείχνουν ότι έχεις αρκετά μεγάλη αντίληψη ώστε να αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες του ανθρώπου απέναντί σου. Επιπλέον, αποδεικνύουν ότι σέβεσαι.

Ο σεβασμός είναι ακόμα ένα στοιχείο που συνδέεται με την μεγάλη κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα.

Ας το πάρουμε ανάποδα. Τι εικόνα βγάζει ένας άνθρωπος που προσβάλει τους άλλους, που δεν τον νοιάζει πως νιώθουν οι γύρω του, και που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του;

Σίγουρα όχι την καλύτερη. Επειδή η υψηλή κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα αντανακλώνται στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στους γύρω μας, το να έχεις καλούς τρόπους είναι μια απόδειξη ότι αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα των άλλων και ότι λειτουργείς αναλόγως.

#3. Οι Καλοί Τρόποι Προκαλούν ΣυμπάθειαΤο να έχεις καλούς τρόπους θα σε βοηθήσει, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στην καθημερινή σου τριβή με τους ανθρώπους γύρω σου. Μάθε περισσότερα!

Έλα παραδέξου το. Κανείς δεν συμπαθεί ανθρώπους που είναι αγενείς. Όποιος μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα για τον εαυτό μας και μας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα, είναι και αυτός που στο τέλος παραγκωνίζεται και μένει μόνος.

Οι άνθρωποι έλκονται από ανθρώπους που τους κάνουν να  νιώθουν θετικά συναισθήματα, και κυρίως που τους κάνουν να νιώθουν όμορφα για τον εαυτό τους.

Όταν είσαι ευγενικός, δείχνεις ότι λαμβάνεις υπόψη σου τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, και ότι είναι μέσα στις προτεραιότητές σου το να κάνεις τους άλλους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους.

Κάθε γυναίκα νιώθει όμορφα όταν έχει δίπλα της έναν άντρα που της φέρεται με σεβασμό και είναι συμπαθής στους γύρω του. Της δείχνει ότι είναι αποδεχτός κοινωνικά, και ότι μακροπρόθεσμα δεν θα της φερθεί με τρόπο που θα την προσβάλει, θα την μειώσει, και θα την κάνει να νιώσει ότι δεν αξίζει.

#4. Σε Κάνουν Να Ξεχωρίζεις Από Το ΠλήθοςΤο να έχεις καλούς τρόπους θα σε βοηθήσει, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στην καθημερινή σου τριβή με τους ανθρώπους γύρω σου. Μάθε περισσότερα!

Εάν θέλεις να είσαι ξεχωριστός, τότε οι καλοί τρόποι είναι το εισιτήριό σου. Την στιγμή που οι περισσότεροι άντρες έχουν σοβαρή έλλειψη σε αυτόν τον τομέα, εσύ θα ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος.

Επιπλέον, θα δώσεις κι ένα θετικό παράδειγμα στους άντρες γύρω σου για να μιμηθούν. Είναι αμέτρητες οι φορές που οι γυναίκες έχουν εντυπωσιαστεί επειδή τους φέρθηκα πιο ευγενικά από τον μέσο άντρα.

Επειδή στα μάτια τους αυτό σπανίζει, αν θες να είσαι ένα επίπεδο παραπάνω, δείξε τα ευγενικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου, και κάνε κάθε γυναίκα να νιώσει ξεχωριστή.

Τώρα πλέον ξέρεις ! Οι καλοί τρόποι είναι ένα μοναδικό κλειδί προς την επιτυχία σε κάθε τομέα, και είναι μονόδρομος για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του.

Το αν έχεις καλούς τρόπους, φαίνεται πρώτα από τον τρόπου που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου. Μάθε περισσότερα παρακολουθώντας το επεισόδιο της εκπομπής μας Apla+Andrika.

Κατάθλιψη & Αυτοεκτίμηση ft Σοφία Τσώλη (PhDc, M.Sc Ιατρικής Αθηνών) - Apla + Andrika #083

Δεν σε κάνουν απλά να ξεχωρίζεις, αλλά περνάνε και ένα ισχυρό μήνυμα στον κόσμο γύρω σου ότι ξέρεις τι αξίζεις, έχεις υψηλή αντίληψη γιατί αναγνωρίζεις τι αξίζουν οι γύρω σου, και προέρχεσαι από ένα περιβάλλον με αρχές και αξίες.

Κάνε το πρώτο βήμα προς την ευγένεια σε μια κοινωνία που σφύζει από αγένεια και από ανθρώπους που δεν ξέρουν να φέρονται.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Οι καλοί τρόποι είναι ένα πολύ σημαντικό εφόδιο της προσωπικότητάς σου στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης. Ξεκίνα το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.