Οδηγός: Πότε είναι η Σωστή Στιγμή να την Φιλήσεις

Κοινός Φόβος του μέσου άνδρα: Πώς θα ξέρω πότε είναι η σωστή στιγμή να την φιλήσω;

Πώς θα ξέρεις πότε είναι η σωστή στιγμή να την φιλήσεις; Φάινεται πως αυτό είναι  ο πιο κοινός φόβος του μέσου άνδρα. Κι όμως η απάντηση είναι τόσο εύκολη.

Μία γυναίκα, οποιαδήποτε γυναίκα, θα δώσει πολύ συγκεκριμένα σημάδια όταν είναι έτοιμη να την φιλήσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες για να δεις αυτά τα σημάδια, το λεγόμενο Πράσινο Φως! (τα λεγόμενα ΙΟΙ)

Δες Τα ΙΟΙ Για Να Τη Φιλήσεις

να τη φιλήσεις

Οι γυναίκες δίνουν IOI ΟΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ! (IOI = Indicator Of Interest = Δείκτης Ενδιαφέροντος) Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι και οι ίδιες οι γυναίκες τα ΙΟΙ δεν καταλαβαίνουν τις περισσότερες φορές καν ότι στα δίνουν… είναι ασυναίσθητη συμπεριφορά, περασμένη στο DNA τους εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια! Πιο συγκεκριμένα, τα κύρια σημάδια που δίνει μία γυναίκα όταν θέλει να την φιλήσεις, είναι τα εξής:

  • Σε αγγίζει και σε χαϊδεύει συχνά ενώ σου μιλάει, γέρνει προς το μέρος σου, δέχεται τη σωματική επαφή και από μεριάς σου όπως και την κλιμάκωση της σωματικής επαφής χωρίς να διστάζει, να νιώθει άβολα ή να σε διακόπτει. Θα παρατηρήσεις ότι αναζητά τη σωματική επαφή μαζί σου και νιώθει ιδιαίτερα άνετα με αυτή. Είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι σε βλέπει ερωτικά και νιώθει άνετα να την αγγίζεις, οπότε πολύ πιθανό να νιώσει άνετα και να την φιλήσεις.
  • Γελάει με όλα σου τα αστεία. Ξεκάθαρο σημάδι και πάλι ότι ενδιαφέρεται ερωτικά.

Περισσότερα Σημάδια Για Να Τη Φιλήσεις

  • Χαμογελάει ακόμα και όταν διαφωνεί μαζί σου. Ακόμα και όταν διαφωνεί μαζί σου, δεν επιδιώκει κόντρα αλλά να συμφωνείτε. Το χαμόγελό της θα είναι θερμό λοιπόν και δε θα είναι ισχυρογνώμων. Καλά θα κάνεις επομένως, να μην είσαι ούτε εσύ. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι είσαι εκεί για να περάσεις όμορφα μαζί της και για να την γνωρίσεις, όχι για να την πείσεις ότι έχεις δίκιο σε μία άποψή σου. Αν καταλήξετε μαζί, θα έχεις άφθονο χρόνο να συζητήσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει σε περισσότερο βάθος μετά.
  • Θα χαϊδεύει τα μαλλιά της, θα τα πειράζει, θα ξίνει το μάγουλό της, θα σε κοιτάει στο στόμα. Και αυτά τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνει ότι τα κάνει. Οι κινήσεις να πειράζει τα μαλλιά της είναι ενστικτώδεις, όπως και να σε κοιτάει στο στόμα ή να ξίνει το μάγουλό της.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δε χρειάζεται να τα κάνει όλα αυτά για να καταλάβεις ότι γουστάρει, αλλά ο πιο εύκολος τρόπος να αξιολογήσεις σωστά αυτά τα ΙΟΙ, είναι φυσικα ο εξής: Οσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Ένα ΙΟΙ μόνο του από αυτά δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι έτοιμη για το φιλί.

Να περιμένεις όμως ολόκληρη παρέλαση από ΙΟΙ όταν η γυναίκα είναι έτοιμη να σε φιλήσει!.. Μόλις λοιπόν πάρεις 2-3 ΙΟΙ από αυτά που αναφέρθηκαν, προσπάθησε να την φιλήσεις. Ξανά και ξανά…. μέχρι να αποκτήσεις κάτι σαν έκτη αίσθηση για το πότε είναι η σωστή στιγμή να την φιλήσεις. Μετά απλά θα ξέρεις.

Κοινός Φόβος Αρχάριων: Και Αν Δεν Είσαι Σίγουρος Αν Πρέπει Να Τη Φιλήσεις;

Image result for kissing

Είναι πολύ άσχημο να προσπαθήσεις να την φιλήσεις και να μην ανταποκριθεί η άλλη, χαλάει και η στιγμή καθώς υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί αμηχανία μεταξύ σας! Πρέπει να συνειδητοποιήσεις όμως πως αυτό το άσχημο συναίσθημα πηγάζει γενικότερα από το ότι δε νιώθεις άνετα να επικοινωνείς με μια γυναίκα. Όσο περισσότερο επικοινωνείς με το άλλο φύλο, τόσο πιο άνετα νιώθεις και τόσο πιο φυσιολογικό σου φαίνεται να την αγγίζεις και να κλιμακώνεις τη σωματική επαφή μαζί της.

Αν βάλεις σε όλες σου τις γνωριμίες με γυναίκες το άγγιγμα από την αρχή (ξεκινώντας φυσικά με το κοινωνικό / φιλικό άγγιγμα και όχι επιθετικό αμέσως) σιγά σιγά θα γίνει κάτι που απλά και φυσιολογικά κάνεις κάθε φορά που μιλάς με γυναίκα. Θα σου φαίνεται πια περίεργο και άσχημο να ΜΗΝ την αγγίζεις. 

Μην Περιμένεις Για Να Τη Φιλήσεις

Αν περιμένεις πολύ για να την αγγίξεις την πρώτη φορά και δεν ξεκινήσεις από την αρχή να αγγίζεις και αυτή και τις φίλες της, τότε ακόμα και ένα απλό άγγιγμα σε μία κοπέλα που μπορεί να κάνεις πολύ μετά να της φανεί περίεργο γιατί δεν έχει εξοικειωθεί καθόλου με το άγγιγμά σου ούτε της έχεις περάσει το μήνυμα ότι έτσι επικοινωνείς.

ΠΙΕΣΕ τον εαυτό σου να γίνεις κάποιος που τους ακουμπάει όλους όταν μιλάει! Συνέχεια, μέχρι να φτάσεις στο σημείο να γίνει κάτι που το κάνεις ασυναίσθητα!

Δες το βίντεο για να ξέρεις τί να αποφύγεοες στο πρώτο ραντεβού:

Τέλος, αν θέλεις να επιταχύνεις την εξέλιξή σου και την πρόοδό σου με το άλλο φύλο, μη διστάζεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Για άλλη μια φορά η ομάδα του Menofstyle.gr, καινοτομεί για εσένα. Ο Nitro και η υπόλοιπη ομάδα ετοιμάζουμε ένα πλήρες απίστευτο πακέτο 6 μηνών που σε αλλάζει ριζικά με ελάχιστο κόστος ανά μήνα.

Όσοι το άκουσαν δεν πίστευαν στα αυτιά τους και θα δίνεται σε λίγους μόνο για τον Απρίλιο μέχρι να καλυφθούν οι ελάχιστες θέσεις που απομένουν. Ξεκίνα τώρα και ζήσε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου.

Μάθε πώς να προσεγγίζεις περισσότερες γυναίκες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας” εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.