Πώς να την Φιλήσεις για Πρώτη Φορά και να το Θυμάται για Πάντα!

Το πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Κάθε φορά που βγαίνεις ραντεβού σκέφτεσαι πώς θα φτάσεις να την φιλήσεις. Πρώτα απ’ όλα, αγχώνεσαι σχετικά με το ποια είναι η σωστή στιγμή, για να προχωρήσεις στο φιλί.

Ζευγάρια νεαρά σε ηλικία, πχ έφηβοι, μπορεί να βγουν πολλά ραντεβού, χωρίς να φιληθούν. Ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας τις περισσότερες φορές θα φιληθούν στο πρώτο ή στο δεύτερο ραντεβού.

Η σωστή στιγμή, για να την φιλήσεις για πρώτη φορά είναι η στιγμή που νιώθεις ότι το θέλεις και αισθάνεσαι ότι το θέλει και εκείνη.

Μην ξεχνάς ότι όσο αγχώνεσαι εσύ, έτσι είναι και η γυναίκα νευρική, όταν περιμένει ότι θα την φιλήσεις.

Ας δούμε λοιπόν τι χρειάζεται για να της μείνει αξέχαστη η πρώτη φορά που θα την φιλήσεις.

#1. Περιποιήσου Τον Εαυτό ΣουΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Το φιλί είναι μια πλήρης εμπειρία. Δεν αφορά μόνο τα χείλη. Προετοιμάσου λοιπόν κατάλληλα, ώστε αυτή η εμπειρία να είναι η καλύτερη δυνατή.

Κάνε μπάνιο προτού ξεκινήσεις, φόρεσε την αγαπημένη σου κολόνια, περιποιήσου τα μαλλιά και τα γένια σου.

Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που μυρίζουν όμορφα, οπότε το άρωμα σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην δημιουργία κλίματος για ένα αξέχαστο φιλί.

#2. Η Φρέσκια Αναπνοή Είναι το ΠανΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Μέρος της προετοιμασίας σου, πριν την φιλήσεις, είναι να διασφαλίσεις ότι η αναπνοή σου είναι φρέσκια.

Βούρτσισε τα δόντια σου, χρησιμοποίησε στοματικό διάλυμα και πρόσεξε τι τροφές θα καταναλώσεις πριν το ραντεβού, ώστε να μην μυρίζει το στόμα σου.

Επίσης, μην καπνίζεις κατά τις προηγούμενες ώρες (ή και καθόλου γενικότερα, καθώς δεν είναι καλό για την υγεία σου!)

#3. Βεβαιώσου Ότι τα Χείλη Σου Είναι Σε Καλή ΚατάστασηΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Τα χείλη σου μπορεί να έχουν σκάσει ή να είναι ξηρά. Σε αυτή την περίπτωση φρόντισε να έχεις ένα σχετικό προϊόν για τα χείλη και όχι να τα γλείφεις, γιατί θα τα κάνεις χειρότερα και το φιλί δεν θα είναι ακριβώς, όπως το θέλεις.

#4. Φτιάξε το ΣκηνικόΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε κάπου μόνοι.

Μην την φιλήσεις για πρώτη φορά σε ένα θορυβώδες πάρτι με κόσμο γύρω σας ή σε μια συγκέντρωση φίλων με όλους να σας κοιτάζουν, καθώς αυτό μπορεί να γίνει αρκετά άβολο και για τους δυο σας.

Κάποιο άνετο μέρος, με χαμηλό φωτισμό και ησυχία είναι μάλλον το πιο κατάλληλο για να την φιλήσεις για πρώτη φορά.

#5. Να Είστε ΝηφάλιοιΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Αν θέλεις να την εντυπωσιάσεις όταν την φιλήσεις βεβαιώσου ότι είστε και οι δύο νηφάλιοι.

Αρκετοί άντρες βασίζονται στην κατανάλωση αλκοόλ, για να χαλαρώσουν και να καταφέρουν να κάνουν την κίνηση τους. Αυτό όμως αφήνει αρκετά ερωτήματα.

Θα την κάνεις να αναρωτηθεί, αν όντως της αρέσεις ή απλά την φίλησες επειδή δεν ήξερες τι έκανες.

Από την άλλη, αν εκείνη είχε πιει και πάλι θα είναι αβέβαιη, σχετικά με το αν έκανε αυτό που ήθελε και αν όντως της αρέσεις.

Αν είστε και οι δύο νηφάλιοι, θα είστε σίγουροι για αυτό που συμβαίνει και δεν θα προκύψουν τέτοια ερωτήματα.

#6. Μην Την ΞαφνιάσειςΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Μπορεί να σου έχει τύχει και εσένα, να πας να την φιλήσεις και να σου προσφέρει το μάγουλο της. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχεις κλιμακώσει κατάλληλα το φλερτ και της ήρθε ξαφνικό.

Πριν την φιλήσεις, πλησίασε την περισσότερο και προχώρησε σταδιακά με το άγγιγμα, ώστε να πάρει το μήνυμα και να είσαι και εσύ σίγουρος ότι θέλει να την φιλήσεις.

Υπάρχει πάντα η περίπτωση να σου κόψει την φόρα και σου δείξει ότι δεν θέλει να την φιλήσεις. Δες τι θέλει να σου πει όταν σου λέει “Ας μην βιαζόμαστε”, στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

#7. Κάνε Κομπλιμέντα Πριν την ΦιλήσειςΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Τα κοπλιμέντα είναι ένας καλός τρόπος να δείξεις ότι σου αρέσει και ότι ενδιαφέρεσαι.

Ακόμη είναι ένας τρόπος να αισθανθεί πιο άνετα. Δείξ’ της ότι την προσέχεις όταν μιλά και έκφρασε με άμεσο τρόπο τις προθέσεις σου.

#8. Οπτική Επαφή Πριν το ΦιλίΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Τις περισσότερες φορές πριν από ένα φιλί ακολουθεί μια μικρή περίοδος σιωπής, κατά την οποία υπάρχει έντονη επαφή με τα μάτια.

Αυτή μπορεί να είναι λίγα λεπτά ή λίγα δευτερόλεπτα προτού την φιλήσεις. Κοίταξε την βαθιά στα μάτια, πες της ένα κομπλιμέντο ή κάτι που να εκφράζει τι αισθάνεσαι και πλησίασε την σταδιακά.

#9. Βάλε ΚλίσηΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Ξεκινώντας την προσέγγιση σου για να την φιλήσεις, δώσε λίγη κλίση στο κεφάλι σου, για να μην συγκρουστούν τα κεφάλια σας και αν είναι εύκολο, με τα χέρια σου οδήγησε το δικό τη προς την σωστή πλευρά.

#10. Μην Ξεκινήσεις με Φουλ ΕπίθεσηΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Μην πας να την φιλήσεις έντονα από την αρχή. Προχώρησε το φιλί σου ήρεμα και προοδευτικά και άφησε το κλίμα να ζεσταθεί, όσο θα προχωράς με το φιλί σου.

Παράλληλα προσπάθησε να συνδεθείς σταδιακά, όχι μόνο με τα χείλη της, αλλά και με το  σώμα της.

Άγγιξε τα χέρια της, τα μαλλιά της, την πλάτη της. Έτσι δημιουργείς μια δυνατή εμπειρία για όλο το σώμα, την κάνεις να σε θέλει και να το απολαμβάνει περισσότερο και παρατηρείς τις αντιδράσεις της, ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις στην συνέχεια.

#11. Προσοχή Στα Σάλια!Το πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Κράτησε το σάλιο στην μικρότερη δυνατή ποσότητα, καθώς η αντίθετη κατάσταση μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητική και για τους δύο.

Αν νιώθεις ότι πρέπει να καταπιείς, κάνε μια παύση. Αυτό όχι μόνο θα σε βοηθήσει να μειώσεις την ποσότητα του σάλιου, αλλά σου δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να την κοιτάξεις βαθιά στα μάτια και να της χαμογελάσεις, κάτι που θα κάνει το φιλί πιο αισθησιακό και θα σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο σέξι.

#12. Πάρτε Μια ΑνάσαΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Δεν χρειάζεται να σκάσετε κατά την διάρκεια του φιλιού. Μια παύση για να πάρετε μια ανάσα, θα κάνει το φιλί ακόμη πιο ερωτικό, όπως είπαμε και παραπάνω, αν την κοιτάξεις στα μάτια και της χαμογελάσεις, προτού συνεχίσετε το φιλί.

Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή, για ένα κομπλιμέντο, αν νομίζεις ότι ταιριάζει στην κατάσταση. Πρόσεξε μόνο μην πεις κάτι τελείως άσχετο, αν και, ακόμη και έτσι, αν πεις κάτι αστείο, μπορεί να την κάνεις να θέλει σαν τρελή να σε ξαναφιλήσει!

Ακόμη και αν την φιλήσεις και όλα φαινομενικά πηγαίνουν καλά, υπάρχει το ενδεχόμενο να χαθεί μετά το ραντεβού σας. Δες πότε και γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις, στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

#13. Συμβουλές Αν Φοράτε ΣιδεράκιαΤο πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, για να τη φιλήσεις με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.

Αν φορά σιδεράκια η κοπέλα, μην κολλήσεις το στόμα σου στο δικό της με φόρα. Αν το πας αργά και ομαλά, όλα θα πάνε καλά και θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο. Πρόσεξε μόνο στην πίσω πλευρά, όπου συνήθως βρίσκονται τα πιο “κοφτερά” τμήματα.

Αν φοράς εσύ σιδεράκια, πριν την φιλήσεις φρόντισε να έχεις βουρτσίσει τα δόντια σου και βέβαια, αν φοράτε και οι δύο, μην ανησυχείς ότι θα κολλήσουν μεταξύ τους. Αυτό είναι ένας αστικός μύθος. Απλά όπως είπαμε, ίσως χρειαστεί να κινηθείτε λίγο πιο ομαλά, μέχρι να βρείτε την σωστή θέση!

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να βελτιωθείς στο κομμάτι του φλερτ, αλλά δυσκολεύεσαι; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.