Οι 11 πιο Συνηθισμένες Σεξουαλικές Φαντασιώσεις των Γυναικών

Γνωρίζεις ποιες είναι οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών; Διάβασε παρακάτω και ενημερώσου.

Σίγουρα ξέρεις αρκετές φαντασιώσεις που διεγείρουν τον άντρα, έχεις όμως αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που φαντασιώνονται οι γυναίκες; Όπως και οι άντρες, έτσι και οι γυναίκες έχουν συγκεκριμένες φαντασιώσεις που τις διεγείρουν περισσότερο.

Πιθανότατα να μπορείς να σκεφτείς μερικά τέτοια σενάρια. Αν είσαι περίεργος να μάθεις ακόμη περισσότερα συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο. Εδώ θα αναλύσουμε τις 11 πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών.

Πριν ξεκινήσεις το διάβασμα όμως, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και στην επιστήμη του φλερτ:

#1. Κορυφαίες Φαντασιώσεις:  Ανταλλαγή Συντρόφων
ανταλλαγη

Αυτό ίσως σου φανεί περίεργο, όμως δεν πρέπει να σε ανησυχεί, αν η κοπέλα σου έχει μια τέτοια φαντασίωση. Το να μοιράζεται τον σύντροφο της με μια άλλη γυναίκα είναι κάτι που την ανάβει.

Οι γυναίκες διεγείρονται από την ελευθερία της ανταλλαγής συντρόφων, αλλά είναι κάτι που δεν παραδέχονται δημόσια και τις περισσότερες φορές δεν το επιδιώκουν, αφού και σύμφωνα με τα πρότυπα της κοινωνίας, είναι ταμπού μια γυναίκα να έχει περισσότερους συντρόφους.

Τις περισσότερες φορές έτσι και αλλιώς, οι φαντασιώσεις παραμένουν στην φαντασία.

#2. Φαντασιώσεις Υποταγής Και Κυριαρχίας
υποταγη

Αυτή η φαντασίωση μπορεί να έχει δύο πλευρές. Την γυναίκα σε ρόλο υποταγμένο στον άντρα ή το αντίθετο.

Σε έναν κόσμο που προσπαθεί να απομακρύνει τις γυναίκες από οποιασδήποτε μορφής δύναμη ή εξουσία (σε μικρότερο βαθμό πλέον) η φαντασίωση μιας γυναίκας που υποτάσσει στον άντρα είναι αρκετά ισχυρή.

Μια τέτοια φαντασίωση έχει να κάνει με το πώς η γυναίκα βλέπει τον εαυτό της, την αυτοπεποίθηση της και τον έλεγχο απέναντι στον σύντροφο της.
Τα παιχνίδια υποταγής μπορεί να προκαλέσουν στιγμές αμηχανίας στην αρχή, όμως είναι μια εμπειρία που πολλές γυναίκες φαντασιώνονται.

Υπάρχει φυσικά και η αντίθετη περίπτωση, αυτή της γυναίκας που υποτάσσεται και ταπεινώνεται από τον άντρα.

Εδώ βέβαια χρειάζεται λίγη προσοχή, για να μην το παρακάνεις, όμως το σίγουρο είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες αρέσκονται στο τράβηγμα των μαλλιών και σε ραπίσματα(spanking). Σε αυτή την περίπτωση η γυναίκα θέλει να νιώσει ότι ο άντρας είναι το αφεντικό.

Αυτή η φαντασίωση μπορεί να υπάρχει στο μυαλό της και στις δύο μορφές, που σημαίνει ότι άλλες φορές θέλει τον άντρα να κάνει κουμάντο και άλλες φορές θέλει η ίδια να παίρνει το πάνω χέρι.

#3. Παιχνίδια Ρόλων Και Φαντασιώσεις
καμαριερα

Τα παιχνίδια ρόλων μπορούν να προσθέσουν ποικιλία στην σεξουαλική ζωή, επιτρέποντας στους συντρόφους να κάνουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Οι ρόλοι που μπορεί να φαντασιώνεται μπορεί να είναι διάφοροι, από μια δήθεν συνάντηση με κάποιον άγνωστο ή κάποιος χαρακτήρας από μια ταινία, αλλά και πιο κλασσικές φαντασιώσεις όπως αυτή του ασθενή και της νοσοκόμας, του αφεντικού και της γραμματέως ή των γονιών και της babysitter.

#4. Σεξ Με Έναν Άγνωστο, Από Τις Πιο Κλασικές Φαντασιώσεις
σεξ

Αυτή είναι ακόμη μια συνηθισμένη φαντασίωση μεταξύ των γυναικών. Είναι μια ιδέα που μπορεί να μοιάζει επικίνδυνη και αυτό προκαλεί διέγερση. Αυτή η φαντασίωση εκπληρώνει την επιθυμία για έντονο πάθος.

Συνήθως οι γυναίκες φαντασιώνονται όλη την γνωριμία με τον άγνωστο άντρα. Πώς τις κοίταξε, πώς τις προσέγγισε κλπ. Όλα αυτά κάνουν αυτή την συνηθισμένη γυναικεία φαντασίωση πολύ καυτή.

Η ανωνυμία και το γεγονός ότι κάποιος έλκεται από το σώμα τους και αυτές από το δικό του, χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση είναι κάτι που τις ανάβει.

Απλά πάθος!

#5. Τρίο – Ομαδικό Σεξ
Γνωρίζεις ποιες είναι οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών; Διάβασε παρακάτω και ενημερώσου.

Το σεξ με άλλον άντρα ή άλλη γυναίκα είναι μια πολύ συνηθισμένη φαντασίωση. Η ιδέα της προσθήκης ενός ακόμη ατόμου μπορεί να είναι κάτι ιδιαίτερα διεγερτικό.

Στην περίπτωση του σεξ με δεύτερη γυναίκα ίσως υπάρχει κάποια περιέργεια, όσον αφορά την σεξουαλική επαφή με άλλες γυναίκες. Η περίπτωση του σεξ με δεύτερο άντρα, ίσως δείχνει ότι η γυναίκα θέλει να έχει την προσοχή.

Έχοντας δύο άντρες να την πολιορκούν αισθάνεται σαν θεά.

Σε πολλές περιπτώσεις η φαντασίωση αυτή παραμένει ανεκπλήρωτη, με το σκεπτικό ότι θα υπάρχει αμηχανία και δεν θα ξέρει τι κάνει ο καθένας σε μια τέτοια περίπτωση. Όμως η εικόνα και μόνο, είναι κάτι που όλες (μάλλον) οι γυναίκες φαντασιώνονται.

Αρκετές φορές υπάρχει και η φαντασίωση του σεξ με ακόμη περισσότερους συντρόφους, άντρες ή γυναίκες, κάτι που συχνά φαντασιώνονται και οι άντρες.

#6. Σεξ Με Άντρα Πολύ Νεότερο Ή Μεγαλύτερο
Γνωρίζεις ποιες είναι οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών; Διάβασε παρακάτω και ενημερώσου.

Μια φαντασίωση που θα κάνει πολλούς άντρες μικρότερης ηλικίας να χαρούν είναι το σεξ με νεότερους, που είναι πολύ ψηλά στην λίστα των κορυφαίων γυναικείων φαντασιώσεων.

Το σεξ με νεότερο άντρα δείχνει στην γυναίκα αφ’ ενός ότι διατηρεί την ελκυστικότητα της και από την άλλη ότι έχει την δύναμη να ελέγχει την σχέση.

Συνήθως σε μια τέτοια φαντασίωση η γυναίκα θέλει να έχει το πάνω χέρι και να «διδάξει» τον νεότερο άντρα.

Α) Οι γυναίκες που φαντασιώνονται το σεξ με νεότερο άντρα έχουν στο μυαλό τους σεξουαλικές επαφές μεγάλης διάρκειας, αφού ο νεότερος άντρας έχει μεγαλύτερες αντοχές και δύναμη.

Β) Οι νεαρότερες γυναίκες από την άλλη, φαντασιώνονται το σεξ με πιο ώριμους άντρες, που ξέρουν πώς να τις ευχαριστήσουν και είναι πιο έμπειροι.

#7. Σεξ Με Άλλη Γυναίκα
Γνωρίζεις ποιες είναι οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών; Διάβασε παρακάτω και ενημερώσου.

Αυτή είναι μια φαντασίωση που προκύπτει από το γεγονός ότι μια άλλη γυναίκα ξέρει το γυναικείο σώμα καλύτερα και θα μπορέσει να την φέρει σε έναν υπέροχο οργασμό.

Ακόμη φαντάζονται ότι το σεξ με άλλη γυναίκα θα είναι πιο αργό και δεν θα υπάρχει βιασύνη για το τελικό αποτέλεσμα και αυτός είναι ένας λόγος που η φαντασίωση αυτή είναι από τις κορυφαίες.

Ακόμη και γυναίκες που δεν είναι ομοφυλόφιλες φαντασιώνονται συχνά ότι κάνουν σεξ με γυναίκα και δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι κάτι που διεγείρει και τους άντρες.

#8. Σεξ Σε Δημόσιο Χώρο
Γνωρίζεις ποιες είναι οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών; Διάβασε παρακάτω και ενημερώσου.

Η σκέψη του σεξ σε δημόσιο χώρο είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των αντρών, αλλά και μεταξύ των γυναικών. Ο κίνδυνος να γίνουν αντιληπτοί, σε ένα μέρος που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται, είναι αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη διέγερση.

Επίσης, η ποικιλία του σεξ σε ένα διαφορετικό μέρος, από τα συνηθισμένα δωμάτια του σπιτιού ή ξενοδοχείων είναι κάτι που συμβάλλει στην φαντασίωση.

#9. Ερωτικό Μασάζ
Γνωρίζεις ποιες είναι οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών; Διάβασε παρακάτω και ενημερώσου.

Τα μασάζ με «happy end» είναι ένας από τους όρους που αναζητούν περισσότερο οι επισκέπτες στις ιστοσελίδες πορνό και ειδικά οι γυναίκες.

Η χαλάρωση υπό τον χαμηλό φωτισμό και οι ήρεμες κινήσεις προετοιμάζουν το σώμα για την επικείμενη κλιμάκωση. Το λάδι του μασάζ και η θερμότητα κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο έντονη.

#10. Η Σόλο Πτήση
Γνωρίζεις ποιες είναι οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών; Διάβασε παρακάτω και ενημερώσου.

Ίσως ντρέπονται να το κάνουν, όμως είναι κάτι που φαντασιώνονται μέσα στο μυαλό τους. Κάνοντας ένα σόου για τον σύντροφο τους, τον διεγείρουν. Εκτός αυτού είναι σαν να του κάνουν ένα ιδιαίτερο μάθημα, σχετικά με το τι τους αρέσει.

Εννοείται ότι αισθάνονται πολύ σέξι, όταν τις παρακολουθείς γεμάτος αγωνία να φτάνουν σε οργασμό. Συζήτησε το με την κοπέλα σου και δοκιμάστε το την επόμενη φορά. Κάνοντας σου ένα σόου, θα κάνετε καλύτερο σεξ, χωρίς όρια.

#11. Πρωταγωνίστρια Σε Ταινία Πορνό
Γνωρίζεις ποιες είναι οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών; Διάβασε παρακάτω και ενημερώσου.

Το να είναι ηθοποιός στην δική της ταινία είναι κάτι που την εξιτάρει και σίγουρα θα θέλεις να εξερευνήσεις και εσύ μαζί της.

Αν σε εμπιστεύεται, δεν θα αρνηθεί να ποζάρει για εσένα και να καταγράψετε κάποια από τις επαφές σας σε βίντεο. Όταν στην συνέχεια το δείτε μαζί, θα ακολουθήσει ακόμη καλύτερο σεξ, μιας και η συμμετοχή σε μια ιδιωτική πορνό-ταινία είναι κάτι που διεγείρει τις γυναίκες.

Συμπερασματικά, οι φαντασιώσεις μπορεί να απογειώσουν την σεξουαλική σου ζωή. Για αυτό, μίλησε για αυτές με την κοπέλα σου, χωρίς ταμπού, μάθε τι προτιμά και πες της επίσης τι προτιμάς εσύ, για να περνάτε ακόμη πιο τέλεια.

Οι φαντασιώσεις είναι μια υγιής σεξουαλική έκφραση, άρα μια γυναίκα που έχει φαντασιώσεις και μπορεί να συζητά ανοιχτά αυτές τις φαντασιώσεις με το σύντροφό της, αφενός είναι μια γυναίκα με υγιή σεξουαλικότητα. Αφετέρου, αν μπορεί να μοιράζεται ποιες είναι αυτές και μπορεί να τις πραγματοποιεί ως ζευγάρι, τότε είναι σιγουρο ότι και οι δυο θα έχουν μια ικανοποιητική ερωτική ζωή με ποικιλία.

Για να περάσετε και οι δυο καλά, να είσαι ανοιχτόμυαλος σε ότι αφορά τις φαντασιώσεις και προσπάθησε να μην κρίνεις την αξία της γυναίκας από αυτές. Ακόμα κι αν κάτι σου φαίνεται ταμπού, συζήτησέ το σε επίπεδο φαντασίωσης και μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για την ηθική της κοπέλας.

Στο κάτω κάτω, αρνητικό πρόσιμο δεν έχουν οι ερωτικές σκέψεις μιας γυναίκας που σου λέει μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης ότι θέλει να εξερευνήσει μαζί σου. Μάλλον δείνει ότι σε εμπιστεύεται. Απολαύστε το λοιπόν παρέα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις τι άλλο θέλουν οι γυναίκες, δες εδώ.

Γίνε ο Άνδρας Αξίας και πρωταγωνίστησε στις γυναικείες φαντασιώσεις. Διάβασε το βιβλίο μας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.