Οι Σημαντικότεροι Λόγοι που Δε Βγήκατε Ποτέ Δεύτερο Ραντεβού

Τελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Γνωρίστηκες με μια γυναίκα που προσέγγισες σε ένα μπαρ είτε μιλήσατε online και κανονίσατε το πρώτο σας ραντεβού, χωρίς όμως να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Υπάρχουν μερικοί σημαντικοί λόγοι, για τους οποίους μπορεί να συμβεί αυτό και θα τους δούμε πιο διεξοδικά στην συνέχεια.

#1. Δεν Ήσουν Αυτό Που Περίμενε

Τελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Με όποιο τρόπο και αν την γνώρισες, ίσως τελικά δεν ήσουν ακριβώς αυτό που περίμενε. Μπορεί να μιλήσατε λίγο σε ένα μπαρ, να έδωσες μια καλή εικόνα, όμως να μην κατάφερες να συνεχίσεις να προβάλλεις τα ίδια στοιχεία, όταν βγήκατε ραντεβού.

Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να είχε καταναλώσει λίγο παραπάνω αλκοόλ και να μην θυμόταν και τόσο καλά.

Τέλος, αν την γνώρισες online, μπορεί οι φωτογραφίες και το στιλ σου να διέφεραν σε μεγάλο βαθμό από αυτό που περίμενε να δει με βάση το προφίλ σου.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθεις πολλά για το online dating από τον Ανέστη.

#2. Δεν Έδειξες ΕνδιαφέρονΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Πολλές φορές μπορεί να πας σε ένα πρώτο ραντεβού και είτε να μην δείχνεις ότι ακούς τι σου λέει, μιλώντας συνεχώς για τον εαυτό σου, είτε προσπαθείς να κάνεις τον δύσκολο.

Το αποτέλεσμα είναι ότι όλο αυτό δείχνει σαν έλλειψη ενδιαφέροντος και δεν της δίνει κίνητρο για ένα δεύτερο ραντεβού.

Φρόντισε να εκφράσεις κάποια στιγμή στο ραντεβού ότι περνάς όμορφα και να το δείξεις με την στάση σου. Επίσης, αν θέλεις να υπάρξει και επόμενο ραντεβού, δείξε ενδιαφέρον για όσα σου λέει και κάνε ανοικτές ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις συναισθηματική σύνδεση.

#3. Έχεις Κακή ΜνήμηΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Με όποιον τρόπο και αν γνώρισες ένα κορίτσι, προτού βγείτε ραντεβού, θα έχετε συζητήσει κάποια πράγματα. Θα σου έχει πει κάτι για τον εαυτό της και τα πράγματα που της αρέσουν και σίγουρα θα έχεις μοιραστεί μαζί της κι εσύ κάποιες πληροφορίες.

Είναι λοιπόν σημαντικό να θυμάσαι τι σου έχει πει και όλα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν προτού οδηγηθείτε στο ραντεβού.

Δεν χρειάζεται να θυμάσαι κάθε λεπτομέρεια, αλλά τουλάχιστον τα βασικά είναι καλό να τα έχεις στο μυαλό σου, για να δείξεις ενδιαφέρον και να υπάρξει δεύτερο ραντεβού.

#4. Δεν Προσπάθησες Να Κάνεις Καινούρια ΣχέδιαΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που δεν βγήκατε δεύτερο ραντεβού. Όταν όσο ήσασταν μαζί δεν πρότεινες οτιδήποτε για την επόμενη φορά, κάποια δραστηριότητα και κάτι που θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφα, είναι λογικό να μην θέλει να βρεθείτε ξανά.

Ακόμη και αν δεν προτείνεις κάτι εκείνη την στιγμή, τουλάχιστον στείλ’ της ένα μήνυμα για να ξαναβρεθείτε και να κάνετε κάτι που συζητήσατε στο ραντεβού.

Αν δεν το κάνεις ούτε αυτό, τότε θα πιστέψει ότι δεν ενδιαφέρεσαι.

#5. Το Ραντεβού Κράτησε Πάρα ΠολύΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Μπορεί να περάσατε πολύ όμορφα, όμως στην πρώτη σας συνάντηση δεν πρέπει να φτάσετε μέχρι τελικής πτώσεως.

Αφήστε λίγα πράγματα και λίγο μυστήριο και για την επόμενη φορά και συσχέτισε την ώρα που περνά μαζί σου με κάτι ευχάριστο.

Όταν η ενέργεια σας είναι σε ένα υψηλό επίπεδο, την ώρα που θα τελειώσει το ραντεβού, τότε θα θέλετε και οι δύο να επαναληφθεί.

#6. Απλά Δεν Της ΆρεσεςΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Συμβαίνει και αυτό και συμβαίνει σε όλους. Μπορεί απλά να μην ταιριάζετε και να μην υπάρχει χημεία μεταξύ σας.

Δεν γίνεται να σε βρίσκουν όλες οι γυναίκες ελκυστικό και σε αυτή την περίπτωση, το ότι δεν βγήκατε δεύτερο ραντεβού, μπορείς να το θεωρήσεις καλό, αφού δεν έχασες τον χρόνο σου, με μια γυναίκα που δεν της αρέσεις.

#7. Μιλούσες Για την Πρώην ΣουΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Η συζήτηση για την πρώην σου είναι κάτι που πρέπει δια ροπάλου να αποφύγεις. Κανένας δεν θέλει να ακούσεις τι τράβηξες ή τι σε θύμωνε σε εκείνη.

Το να μιλάς για την πρώην σου είναι από τα χειρότερα που μπορείς να κάνεις σε ένα ραντεβού. Μπορεί να κάνεις οποιοδήποτε άλλο λάθος και να έχεις ευκαιρία για δεύτερο ραντεβού, αν αρχίσεις όμως να μιλάς για την πρώην, οι ευκαιρίες αυτές θα εκμηδενιστούν.

Όπως πιθανότατα η πρώην σου προχώρησε την ζωή της, έτσι πρέπει να κάνεις και εσύ. Τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika, αν έχεις μάθει ότι η πρώην σου έκανε σχέση με άλλον.

#8. Το Ραντεβού Έμοιαζε Με ΣυνέντευξηΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Σίγουρα θέλεις να μάθεις περισσότερα για εκείνη και για την ζωή της, ώστε να βρεις σημεία σύνδεσης. Όμως το να την βομβαρδίζεις με ερωτήσεις χωρίς τελειωμό δεν είναι ο σωστός τρόπος, για να προχωρήσει το ραντεβού σε κάτι παραπάνω και για να υπάρξει και συνέχεια.

Δες τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά. Κάνε μερικές ερωτήσεις, αλλά εστίασε περισσότερο στην δημιουργία οικειότητας με την κοπέλα, εκφράζοντας το ενδιαφέρον σου, ώστε να υπάρξει και επόμενο ραντεβού.

#9. Ήσουν ΑναποφάσιστοςΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Ένας άντρας που είναι αναποφάσιστος και ζητά την γνώμη της γυναίκας για όλα, δεν είναι ελκυστικός και η γυναίκα θα χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον της.

Αν δεν αναλάβεις την πρωτοβουλία σε μερικά απλά πράγματα, όπως στο πού θα πάτε ή στο τι θα πιείτε, της δίνεις την εντύπωση ότι η έλλειψη πρωτοβουλίας είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει ολόκληρη την σχέση μαζί σου και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει σε καμία περίπτωση.

#10. Προσπαθούσες Πολύ να Την ΕντυπωσιάσειςΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθηση είναι χαρακτηριστικά που μια γυναίκα θέλει να δει σε έναν άντρα. Όμως, πρέπει να προκύπτουν φυσικά και όχι να προσποιείσαι, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα το καταλάβει εύκολα.

Ακόμη, αν σε όλο το ραντεβού μιλάς για τον εαυτό σου και τις επιτυχίες σου, το πιθανότερο είναι ότι θα δείξεις έναν χαρακτήρα ανασφαλή. Κάτι που θα οδηγήσει στην απόρριψη.

#11. Έδειχνες ΑπελπισμένοςΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Αν πας σε ένα ραντεβού και έχεις στο μυαλό σου συνέχεια ερωτήσεις όπως “Θα με βρει ελκυστικό;”, “Τι να της πω μετά;”, “Τι να κάνω μετά;”, δημιουργείς στον εαυτό σου άγχος, το οποίο προβάλλεται μέσω της γλώσσας του σώματος σου.

Αν της δείχνεις ότι έχεις την ανάγκη να την κάνεις να σε βρει ελκυστικό ή να πάρεις κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα από το ραντεβού, τότε θα σε βρει απελπισμένο και δεν θα θελήσει να βγείτε δεύτερο ραντεβού.

#12. Ήσουν Αγενής ή/και ΑρνητικόςΤελείωσε το πρώτο ραντεβού και είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, αλλά ξαφνιάζεσαι όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ. Τι έκανες λάθος;

Σε αυτό δεν χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις. Μερικές φορές, ίσως άθελα σου, “δοκιμάζοντας” πόσο αναιδής μπορείς να είσαι, μπορεί να το παρακάνεις και να μην φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακόμη, η συζήτηση για αρνητικά ζητήματα, μπορεί να της δημιουργήσει μια κακή εντύπωση και να εκμηδενίσει το ενδιαφέρον της. Απόφυγε να συζητάς για θέματα που φέρνουν στο προσκήνιο αρνητικά συναισθήματα, αν θέλεις να την συναντήσεις ξανά.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα ερωτήματα σχετικά με το φλερτ; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.