Φλερτ και Φιλία: Με Φλερτάρει ή Είναι απλά Φιλική;

Φλερτάρεις με μια γυναίκα και δεν ξέρεις αν τελικά αυτή φλερτάρει μαζί σου ή είναι απλώς ευγενική και φιλική μαζί σου. Μάθε την αλήθεια!

Τί Διαφοροποιεί Φλερτ Και Φιλία;

Για τις γυναίκες πολλές φορές η γραμμή μεταξύ φλερτ και φιλικής συμπεριφοράς είναι λεπτή και δυσδιάκριτη. Mάλιστα πολλές φορές μπορεί μια γυναίκα να φλερτάρει, χωρίς να υπάρχει κάποιο σεξουαλικό κίνητρο.

Σου έχει τύχει ποτέ να βγαίνεις με μια γυναίκα που σου αρέσει και να βλέπεις κάποια σημάδια ενδιαφέροντος χωρίς όμως να είσαι σίγουρος ότι σε φλερτάρει;

Α) Κάποιες γυναίκες λειτουργούν έτσι, επειδή είναι καλοσυνάτες και ευχάριστες. Μια τέτοια γυναίκα θα σε φλερτάρει και θα σε βοηθήσει να αισθανθείς ελκυστικός.

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, ένας άντρας με λιγότερη εμπειρία, θα κολακευτεί από την ένδειξη ενδιαφέροντος. Kαι θα κάνει πιθανότατα κίνηση, για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και θα απορριφθεί.

Αυτές οι γυναίκες, λόγω του στυλ τους, δέχονται πολλές προτάσεις.  Eίναι λογικό να βαριούνται και να ψάχνουν κάποιον που να αποτελεί πρόκληση για αυτές.

Β) Από την άλλη υπάρχει ο τύπος γυναίκας, που είναι και αρκετά συνηθισμένος, που θα φλερτάρει, με σκοπό να πάρει την προσοχή, δίνοντας σου την ελπίδα ότι θα γίνει κάτι μεταξύ σας…κάποια στιγμή.

Γ) Ακόμη, υπάρχουν και γυναίκες που μπορεί να ενδιαφέρονται, αλλά είναι μπερδεμένες. Δεν ξέρουν τι θέλουν και μπορεί να κάνουν πίσω, όταν πας να κλιμακώσεις την επαφή, για να μην φανούν εύκολες.

Όπως και να ‘χει, μια γυναίκα που σε φλερτάρει είναι μια εμπειρία που θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος. Αν αυτή η γυναίκα είναι φιλική και θέλεις να καταλάβεις ότι πράγματι ενδιαφέρεται για εσένα και σε φλερτάρει με ερωτική διάθεση, θα πρέπει να παρατηρήσεις λίγο καλύτερα την συμπεριφορά της, για να διακρίνεις τα παρακάτω σημάδια.

#1. Βρες Το Κατώφλι Του Φλερτ Τηςφλερτ

Το πρώτο πράγμα που μπορείς να παρατηρήσεις είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται σε άλλους άντρες.

Α) Αν αγγίζει όλη της την παρέα, γελάει με όλους και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και σε εσένα, τότε απλά αυτό είναι το στυλ της και είναι φιλική με όλους.

Β) Αν από την άλλη ο τρόπος που συμπεριφέρεται απέναντι σου διαφέρει, γελά περισσότερο, αφοσιώνεται σε αυτά που λες, χαμογελά περισσότερο κλπ, τότε φαίνεται ότι σε φλερτάρει και ότι δείχνει ενδιαφέρον.

Κακά τα ψέματα. Δύσκολα μια γυναίκα θα σου αφεθεί αν δεν νιώσει οικειότητα πρώτα μαζί σου. Πολλοί άνδρες προσπαθούν να αποκτήσουν τέτοια οικειότητα με την γυναίκα που ξεπερνούν την λεπτή γραμμή της ερωτικής οικειότητας που ειναι απαραίτητη και φτάνουν στην φιλική.

#2. Φλερτ Και Φιλία: Ο Τρόπος Που Επικοινωνεί Μαζί Σου

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μιας συζήτησης στην οποία η γυναίκα απλά απαντάει σε ερωτήσεις και σε μια συζήτηση στην οποία η γυναίκα δείχνει ενδιαφέρον και εμπλέκεται ενεργά.

Όταν ενδιαφέρεται οι απαντήσεις θα είναι περισσότερο μακροσκελείς, θα ακολουθούνται από ερωτήσεις για εσένα και θα προσπαθεί να δημιουργήσει από την πλευρά της συναισθηματική σύνδεση.

Γενικά οι φιλικές συζητήσεις είναι απλές, ενώ σε μια συζήτηση με μια γυναίκα που σε φλερτάρει, οι ερωτήσεις θα είναι πιο συγκεκριμένες, ίσως και πιο προσωπικής φύσεως.

#3. Φλερτ Και Φιλία: Η Διαφορά Στη Γλώσσα του Σώματοςφλερτ

Σίγουρα σου συμβαίνει και εσένα κάποιες φορές, όταν σου αρέσει μια γυναίκα να έχεις άγχος και να κάνεις νευρικές και αμήχανες κινήσεις.

Το ίδιο παθαίνουν και οι γυναίκες. Θα παρατηρήσεις ότι όταν μια γυναίκα φλερτάρει και ενδιαφέρεται για κάποιον άντρα κάνει υποσυνείδητες κινήσεις, παίζει με τα μαλλιά της ή γέρνει το σώμα της προς το μέρος σου.

Ακόμη μπορεί να παρατηρήσεις ότι αγγίζει τον λαιμό της ή παίζει με κάποιο κόσμημα που φορά στον λαιμό.

#4. Φλερτ Και Φιλία: Διαφορά Στο Άγγιγμαφιλική ζώνη

Μια γυναίκα η οποία σε φλερτάρει, ψάχνει δικαιολογίες για να σε αγγίξει.

Το άγγιγμα έχει πολύ μεγάλη δύναμη στο φλερτ και είναι κάτι που πρέπει να προχωράς σύντομα σε ένα ραντεβού με μια γυναίκα. Αυτό βέβαια το ξέρουν και οι γυναίκες και το εφαρμόζουν όταν φλερτάρουν.

Αν ήταν απλά φιλική, θα κράταγε αποστάσεις, εκτός αν όπως είπαμε στην αρχή αυτό ήταν το στυλ της με όλους τους ανθρώπους που μιλάει.

Ο τρόπος του αγγίγματος μπορεί να είναι ένδειξη ότι σε φλερτάρει. Αν κάθε τόσο σε αγγίζει ελαφρά ή προσπαθεί να καθαρίσει από κάτι τα μαλλιά ή το μπλουζάκι σου για παράδειγμα, μπορεί να είναι σημάδι ότι φλερτάρει.

#5. Φλερτ Με Τα Μάτιαφλερτ με τα μάτια

Η συνεχής επαφή με τα μάτια, έχοντας το βλέμμα κολλημένο πάνω σου, δείχνει ότι έχει διάθεση να σε φλερτάρει και είναι ένα καλό σημάδι ότι σε βλέπει σε επίπεδο που δεν είναι μόνο φιλικό.

Σου δείχνει με αυτό τον τρόπο ότι έχεις όλη της την προσοχή, κάτι που διαφέρει από την φιλική συμπεριφορά, στην οποία θα παρατηρούσες την προσοχή της να μοιράζεται και σε άλλα πράγματα.

#6. Αντιγράφει Τις Κινήσεις Σου

Όταν δύο άνθρωποι αισθάνονται “συγχρονισμένοι”, υποσυνείδητα αντιγράφει ο ένας τις κινήσεις του άλλου. Αυτό είναι συνηθισμένο στο φλερτ.

Δεν θα παρατηρήσεις αυτό το φαινόμενο σε μια γυναίκα που είναι απλά φιλική και δεν σε φλερτάρει. Αν δεις όμως να φαίνεται σαν να αντιγράφει τις κινήσεις σου, είναι ένα καλό σημάδι ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

Η αντιγραφή των κινήσεων είναι ένας τρόπος επικοινωνίας που δείχνει ότι ξεκινά να δημιουργείται κάποια σύνδεση μεταξύ σας.

#7. Γελά Με Τα Αστεία Σου Και Είναι Χαμογελαστή Συνεχώςχαμογελαστή

Είναι προφανές ότι όταν μια γυναίκα περνά καλά μαζί σου είναι ένα καλό σημάδι. Αν, όπως ήδη είπαμε, μαζί σου γελά περισσότερο και σου χαμογελάει, χωρίς να κάνει το ίδιο και σε άλλους, σε φλερτάρει και δεν είναι απλά φιλική.

Αν αυτό συνδυάζεται και με τα παραπάνω σημεία, άγγιγμα, επαφή με τα μάτια, αντιγραφή των κινήσεων σου τότε τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

#8. Θα Βρει Ευκαιρία Να Σου Πει Ότι Δεν Έχει Σχέση

Ακόμη ένας τρόπος που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι σε φλερτάρει είναι η δήλωση της ότι ψάχνει για σχέση και ότι είναι μόνη, αλλά ακόμη και το γεγονός ότι ίσως κρύβει πως ήδη έχει σχέση.

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται; Και ακόμα σημαντικότερο, πώς καταλαβαίνεις ότι έχει σταματήσει πια να ενδιαφέρεται. Στο βίντεο ο Χρήστος όχι απλά θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα αλλά θα εντοπίσει και τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις εάν συμβεί.

#9. Μιλά Συχνά Περί Σεξ

Μπορεί να έχει μια πικάντικη αίσθηση του χιούμορ ή να της αρέσει να δημιουργεί εντυπώσεις, αλλά το πιθανότερο είναι ότι μια γυναίκα που φέρνει το σεξ στην συζήτηση φλερτάρει και δεν είναι απλά φιλική.

Ιδιαίτερα αν η συζήτηση προχωρήσει αρκετά, σε θέματα όπως τι απολαμβάνει περισσότερο, είναι πλέον προφανές και ξεκάθαρο το ενδιαφέρον.

Τέλος, το κυριότερο, για να καταλάβεις ότι μια γυναίκα σε φλερτάρει και ότι δεν είναι απλά φιλική, είναι να δεις τον τρόπο με τον οποίο η συμπεριφορά της απέναντι σου διαφοροποιείται σε σχέση με όλους τους άλλους.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Γίνε γνώστης όλων αυτών που διαβάζεις και βελτίωσε την ερωτική σου ζωή, ξεκινώντας από εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.