Πόσο Χρήσιμο Είναι Τελικά ένα Smartwatch;

Μπορούσες ποτέ να φανταστείς πως ένα ρολόι θα μπορούσε να κάνει τόσα πολλά πράγματα; Μήπως βρήκες ήδη την επόμενή σου αγορά;

Ο κόσμος προχωράει. Η ζωή τρέχει και η τεχνολογία τρέχει μαζί της. Η αλήθεια είναι ότι πριν δέκα μόλις χρόνια δεν μπορούσαμε ούτε να φανταστούμε τι θα κάναμε σήμερα με ένα κινητό.

Εάν θέλουμε να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία υπέρ μας και να μην μας χρησιμοποιεί αυτή, τότε είναι απαραίτητο να είμαστε ενημερωμένοι για κάθε νέα τάση, αλλά και για τις δυνατότητες των νέων gadgets.

Τι γίνεται λοιπόν με το smartwatch; Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία, ώστε ένα smartwatch να είναι πλέον όχι μόνο χρήσιμο αλλά και απαραίτητο;

Συνέχισε να διαβάσεις και θα ανακαλύψεις πόσο χρήσιμο είναι ένα Smartwatch στην σύγχρονη εποχή.

#1. Το Smartwatch Δεν Είναι Απλά Ένα ΡολόιΜπορούσες ποτέ να φανταστείς πως ένα ρολόι θα μπορούσε να κάνει τόσα πολλά πράγματα; Μήπως βρήκες ήδη την επόμενή σου αγορά;

Μέχρι τώρα, ένα ρολόι ήταν χρήσιμο για να βλέπεις την ώρα. Ωστόσο, με την εμφάνιση των κινητών και την τεράστια χρήση τους, το να βλέπεις την ώρα μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό.

Επομένως, σταδιακά τα κινητά αντικατέστησαν την χρησιμότητα του ρολογιού.

Ωστόσο, το smartwatch δεν χρησιμεύει απλά και μόνο για να βλέπεις την ώρα.

Αν και το να βλέπεις και να υπολογίζεις την ώρα δεν είναι κακό.

Η Αξία Του Χρόνου - Motivational Video

Ένα smartwatch πλέον έχει σε ορισμένες περιπτώσεις περισσότερες λειτουργίες και από αυτές που έχει ένα smartphone.

Για παράδειγμα, μπορεί να σου δείξει ειδοποιήσεις του κινητού χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το smartphone σου, να σου δώσει οδηγίες για μια τοποθεσία, ή να σου μετρήσει τους χτύπους τις καρδιάς σου και τα βήματα που κάνεις !

Και όλα αυτά χωρίς κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή, και χωρίς να χρειάζεται να κάνεις σχεδόν τίποτα.

Διάβασε την συνέχεια και θα δεις αναλυτικά γιατί ίσως τελικά το smartwatch είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο εύχρηστο κι από ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο.

#2. Λειτουργεί Και Σαν GPS.Μπορούσες ποτέ να φανταστείς πως ένα ρολόι θα μπορούσε να κάνει τόσα πολλά πράγματα; Μήπως βρήκες ήδη την επόμενή σου αγορά;

Σε πολλές περιπτώσεις ένα smartwatch μπορεί να σου δώσει οδηγίες για να φτάσεις εκεί που θες, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις το κινητό σου και να μπεις στους χάρτες. Για παράδειγμα, το Apple Watch δονείται κάθε φορά που πρέπει να στρίψεις δεξιά ή αριστερά, και με αυτόν τον τρόπο εσύ ξέρεις πως να φτάσεις στον προορισμό σου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως.

Απλά νιώθεις μια δόνηση στον καρπό σου και ξέρεις προς τα που πρέπει να κατευθυνθείς. Αυτό σε ωφελεί γιατί έχεις την ευχέρεια να απολαύσεις την διαδρομή, χωρίς να χρειάζεται να κοιτάς συνέχεια το κινητό σου.

#3. Μπορείς Να Απαντήσεις Στις Κλήσεις Σου Και Να Δεις Τις Ειδοποιήσεις Του Κινητού ΣουΜπορούσες ποτέ να φανταστείς πως ένα ρολόι θα μπορούσε να κάνει τόσα πολλά πράγματα; Μήπως βρήκες ήδη την επόμενή σου αγορά;

Και όμως. Με το smartwatch μπορείς πλέον να απαντάς στις κλήσεις και στα μηνύματά σου εύκολα και γρήγορα χωρίς καν να βγάλεις το κινητό σου από την τσέπη. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν είσαι στον δρόμο και τρέχεις, ή όταν είσαι σε ένα μέρος στο οποίο δεν μπορείς να βγάλεις το κινητό σου.

Μπορεί να σου φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμο όταν φλερτάρεις ή είσαι σε ραντεβού με μια γυναίκα, καθώς μπορεί να μην θες να διακόψεις την συζήτησή σου, αλλά να θες να μάθεις ποιος σε παίρνει και να απαντήσεις με έναν πιο γρήγορο τρόπο.

Ακόμη, κάποια smartwatch έχουν και υποστήριξη φωνής, οπότε μπορείς κυριολεκτικά να μιλάς στον καρπό σου, και να κάνεις την συνομιλία σου χωρίς καν να χρειαστεί να αγγίξεις την συσκευή σου.

Το ενδιαφέρον και πρωτοποριακό είναι το ακόλουθο: Μέσω του smartwatch μπορείς να δεις όλες τις ειδοποιήσεις που θα έβλεπες και στο κινητό σου.

Μπορείς να δεις ποιος σου έστειλε στα social media και να απαντήσεις από κει, όπως επίσης μπορείς να δεις τις κλήσεις και τα μηνύματά σου. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να βγάζεις το κινητό σου από την τσέπη κάθε δύο λεπτά για να δεις ποιος σου στέλνει. Κοιτάς τον καρπό σου και το βλέπεις κατευθείαν !

#4. Το Smartwatch Φροντίζει Και Για Την Φυσική Σου ΚατάστασηΜπορούσες ποτέ να φανταστείς πως ένα ρολόι θα μπορούσε να κάνει τόσα πολλά πράγματα; Μήπως βρήκες ήδη την επόμενή σου αγορά;

Ναι, είναι αλήθεια. Με το smartwatch μπορείς πλέον να παρακολουθείς και την φυσική σου κατάσταση, καθώς μπορείς να ελέγξεις τους παλμούς της καρδιάς σου, τα βήματα που έχεις κάνει μέσα στην μέρα, τις αποστάσεις που έχεις καλύψει, τις θερμίδες και τον ύπνο σου.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για κάποιον που γυμνάζεται εντατικά και θέλει να παρακολουθεί την πρόοδό του ανά πάσα στιγμή, χωρίς να αγοράζει έξτρα εξοπλισμό για αυτό.

Και ίσως σε ενδιαφέρει να μάθεις λίγα περισσότερα για το πώς μπορείς να γυμναστείς στο σπίτι, βλέποντας το επεισόδιο της εκπομπής μας Apla+Andrika.

Γυμναστική Στο Σπίτι - Apla + Andrika #019

Το smartwatch έχει αρχίσει πλέον να γίνεται εξαιρετικά χρήσιμο, και όλο και πιο πολλά άτομα το χρησιμοποιούν. Πέρα από τις παραπάνω χρησιμότητές του, είναι και πολύ κομψό και προσδίδει στυλ, κάτι που το χρειάζεσαι για να προσελκύσεις γυναίκες και να φλερτάρεις.

Πολύ σύντομα, το smartwatch θα έχει γίνει προέκταση του χεριού μας, και θα αντικαταστήσει σε πολλά πράγματα το κινητό μας τηλέφωνο. Εάν θες να είσαι από τους πρώτους που θα επωφεληθούν τις πολύ χρήσιμες λειτουργίες του, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια βόλτα στα μαγαζιά.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Πολλά πράγματα που θεωρούσες κάποτε παράξενα, ίσως αποδειχθούν χρήσιμα. Μάθε για την πρώτη σχολή φλερτ στην Ελλάδα, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.