Προσέγγιση και Φλερτ: Απόλαυσε την Διαδικασία!

Μπορεί να θες να γίνεις καλύτερος στο φλερτ. Αλλά ακόμα δεν απολαμβάνεις την διαδικασία. Τι σου συμβαίνει;

Είμαστε στο δρόμο, πρώτη μέρα του infield του bootcamp, δηλαδή την πρακτική εφαρμογή της θεωρίας φλερτ που μαθαίνουμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα βελτίωσης των δεξιοτήτων μας με τις γυναίκες.

Ένας από τους μαθητές του group, γύρω στα 25, προσπαθεί να κάνει τη πρώτη του προσέγγιση. Το άγχος ανεβαίνει απότομα καθώς είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να προσεγγίσει μια άγνωστη γυναίκα στο δρόμο.

Η φωνή δεν βγαίνει εύκολα και ο κόμπος στο στήθος τον κρατάει από το να ανασάνει σωστά.

suff

Fast forward 24 ώρες. Ο ίδιος μαθητής, προσεγγίζει κοπέλα στο δρόμο, στη τρίτη προσέγγιση της νύχτας. Η προσέγγιση είναι άμεση, δείχνοντας άμεσα τις προθέσεις του και σε 12 λεπτά φλερτ περίπου έχει πάρει το τηλέφωνο της κοπέλας.

Το πρώτο του τηλέφωνο στη ζωή του, μετά από ψυχρή προσέγγιση σε άγνωστη κοπέλα και στο δρόμο με Direct προσέγγιση. Είχε πάρει και άλλα τηλέφωνα από φίλες φίλων και γνωστές, αλλά ποτέ έτσι. Κυνηγώντας και διεκδικώντας με τον τρόπο που θέλει ο ίδιος.

Την πρώτη μέρα με το άγχος, για να το ξεπεράσει συζητάμε ενδελεχώς τις σκέψεις του.

Κάποιες από αυτές :
1. Πρέπει να αποδώσω.

2. Πρέπει να κάνω αυτό που μου έδειξε ο instructor.
3. Πρέπει να εφαρμόσω τη θεωρία σωστά.

Λογικές ως ένα βαθμό. Όταν όμως το άγχος σε καταβάλει, χάνεις την ουσία. Που είναι να απολαύσεις την διαδικασία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Για να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης δες ΔΩΡΕΑΝ το διαδικτυακό σεμινάριο του ΑΝΕΣΤΗ εδώ.

Αποφάσεις Και Αποτελέσματα

φλερτ

Αυτές οι σκέψεις τον οδήγησαν στην εξής δήλωση:
Μαθητής “-Δεν παίζει να φέρω το αποτέλεσμα που φέρνεις εσύ ρε Σπύρο.”
Spiros “-Αν κάνεις ότι κάνω σύντομα θα το κάνεις και εσύ.”
Μαθητής “-Σύντομα αλλά εμένα με καίει το αποτέλεσμα.”

Την επόμενη νύχτα ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελε. Το αποτέλεσμα που τον έκαιγε.
Μαθητής “-Σπύρο, το χάρηκα αλλά…”
Spiros “-Αλλά…;”
Μαθητής “-Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, γιατί δεν ένιωθα άνετος.”

Ένας που διαβάζει τα παραπάνω και δεν γνώρισε τον άνθρωπο αυτόν όπως εγώ θα μπορούσε να πει ότι ο μαθητής δεν ήξερε τι ήθελε στο φλερτ αφού από την μία τον καίει το αποτέλεσμα και από την άλλη μόλις το πετυχαίνει δεν τον καίει.

Πριν συνεχίσεις δες το παρακάτω βίντεο:

Η αλήθεια είναι πως ο άνθρωπος ήξερε πολύ καλά τι ήθελε και τι του αξίζει. Απλά όλα αυτά για αυτόν ήταν πρωτόγνωρα. Χρειαζόταν μια βοήθεια στο να καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσει το στόχο και να αρχίσει να απολαμβάνει!

Όταν τα καταφέραμε, η ροή του παιχνιδιού του ανέβηκε εκθετικά. Το ίδιο και η απόλαυση της διαδικασίας!

love process

Τι Του Δημιουργούσε Όμως Το Εμπόδιο; 

Α) Σύγκρινε τον εαυτό του με τους άλλους.

Με τον instructor, με τους άλλους μαθητές ή με ανθρώπους του περιβάλλοντός του που είναι περισσότερο επιτυχημένοι στις γυναίκες από ότι ήταν αυτός. Είναι εντελώς ανώφελο και σε πολλές περιπτώσεις καταστροφικό. Με τον μόνο που οφείλεις να συγκρίνεσαι είναι ο εαυτός σου μερικές προσεγγίσεις πριν. Τα πήγες καλύτερα από πριν; Έμαθες κάτι νέο; Το κρατάς και συνεχίζεις να χτίζεις πάνω σε αυτό!

Β) Δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να φέρει αποτέλεσμα ή να το επαναλάβει.

Δεν είχε ακόμα τα ερεθίσματα και τις μνήμες για να πιστέψει πως μπορεί να πάρει το τηλέφωνο μιας άγνωστης στο δρόμο ή όταν αυτό το κατάφερε να πιστέψει πως μπορεί συστηματικά να προσεγγίζει γυναίκες όμορφες και να νιώθει όμορφα με αυτό ή να παίρνει τηλέφωνα από ωραίες γυναίκες συνεχώς. Χρειάζονται αρκετές αντίστοιχες μνήμες για να μπορέσει ο εγκέφαλος να αλλάξει το τρόπο που προσπαθεί να προβλέψει το μελλοντικό αποτέλεσμα. Αυτό αλλάζει με το καιρό. Απλά συνειδητά συνεχίζεις μέχρι να το πετύχεις.

enjoy-the-journey

 

Γ) Δεν επιβράβευε τον εαυτό του.

Κάθε φορά που προσέγγιζε έκανε focus στο αρνητικό γιατί είχε μια ιδανική εικόνα στο μυαλό του που δεν την έφθανε, τουλάχιστον στην αρχή.

Συμπερασματικά:

Α) Αντί να χαρεί που ξεπέρασε το άγχος, που σταδιακά μεγάλωνε το χρόνο που του έδιναν σημασία οι γυναίκες, που τις έκανε να περνούν καλά μαζί του, που κατάφερνε να τους τραβάει το ενδιαφέρον, έδινε σημασία στο ότι δεν κατάφερε να πάρει από ΟΛΕΣ όσες προσέγγισε τηλέφωνο.

Β) Δώσε στον εαυτό σου το ΜΠΡΑΒΟ που του αξίζει κάθε φορά που κάνει ένα μικρό βήμα βελτίωσης.

Γ) Αναγνώρισέ του την προσπάθεια και το μικρό θετικό αποτέλεσμα που σε φέρνει πιο κοντά στο τελικό στόχο.
Δ) Φρόντισε να απολαμβάνεις το να προσεγγίζεις. Άλλωστε δεν είναι μαρτύριο. Βάζεις τον εαυτό σου να μιλάς με ωραίες γυναίκες με σκοπό το φλερτ και το σεξ. Δεν το λες και σκότωμα. Αν θες βοήθεια, εδώ είμαστε.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το φλερτ αλλά και την αλληλεπίδραση σου με αυτή την εκπληκτική διαδικασία, δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.