Πώς να Συνεχίσεις το Φλερτ Μετά την Πρώτη Γνωριμία!

Το φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Τα γραπτά μηνύματα κάθε μορφής αποτελούν εδώ και χρόνια αναπόσπαστο μέρος του φλερτ. Και παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που θα συνεχίσιες το φλερτ μετά την πρώτη γνωριμία.

Το να ξέρεις τι θα γράψεις σε μια γυναίκα είναι το ίδιο σημαντικό με το να ξέρεις τι να της πεις σε μια κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο.

Από τη στιγμή που σου αρέσει μια γυναίκα και το έχεις δείξει είναι στη δική σου διακριτική ευχέρεια να ζητήσεις να ανταλλάξετε και τηλέφωνα. Και το επόμενο βήμα με τις γυναίκες δεν μπορεί να είναι άλλο από το να επικοινωνήσεις, τηλεφωνικά ή με ένα γραπτό μήνυμα.

Στέλνοντας ένα καλό μήνυμα μπορείς να δημιουργήσεις στην γυναίκα συναισθήματα, όπως εκείνα που θα δημιουργούσες σε ένα ραντεβού. Είναι πολύ εύκολο να αγνοήσεις ή ακόμα και να υποτιμήσεις την αξία ενός μηνύματος στο φλερτ, αλλά θυμίσου: Τα γραπτά μένουν!

Συνεπώς, άλλος θα είναι ο τρόπος σου όταν θέλεις να συνεχίσεις το φλερτ μέσω μηνυμάτων με ένα κορίτσι που μόλις γνώρισες και άλλος με κάποια κοπέλα που βγαίνεις για λίγο καιρό.

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα μάθεις πώς θα συνεχίσεις το φλερτ, μετά από μια πρώτη γνωριμία.

#1. Στείλ’ Της Άμεσαμηνυμα πρώτη γνωριμία

Αν ρωτήσεις τους φίλους σου, θα πάρεις διάφορες απαντήσεις, εκ των οποίων όλες θα υποστηρίζουν την άποψη να της στείλεις μήνυμα μετά από δύο, τρεις ή περισσότερες ημέρες.

Οι περισσότεροι λοιπόν καταλήγουν να κάνουν τους δύσκολους. Στέλνοντας αμέσως κάνεις την διαφορά.

Στείλ’ της ένα μήνυμα λίγες ώρες μετά τη γνωριμία και θα δεις πόσο πιο εύκολα θα γίνουν τα πράγματα.

#2. Φλερτ Μετά Την Πρώτη Γνωριμία Και Περιεχόμενο Του Πρώτου Μηνύματοςμηνυμα πρώτη γνωριμία

Το πρώτο σου μήνυμα πρέπει να αποτελείται από δύο στοιχεία.

Πρώτα να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου, να γνωρίζει η γυναίκα με ποιον μιλά. Μην ξεχνάς ότι μπορεί την ίδια βραδιά, να έχει δώσει τον αριθμό της σε περισσότερους άντρες.

Στην συνέχεια θα πρέπει να της γράψεις κάτι που θα ξυπνήσει μέσα της κάποιο συναίσθημα. Μην της γράψεις το ίδιο βαρετό μήνυμα που γράφουν όλοι.

Μπορείς ακόμη, αν θέλεις, να της γράψεις κάτι αστείο.

#3. Πότε Της Ξαναστέλνεις;μηνυμα

Έστειλες άμεσα το πρώτο μήνυμα και τώρα έρχεται στο προσκήνιο το επόμενο ερώτημα που δεν είναι άλλο από το πότε θα της στείλεις ξανά.

Το καλό με τα μηνύματα είναι ότι η κοπέλα μπορεί να απαντήσει, όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό να της στείλεις μήνυμα τα ξημερώματα.

Όπως και στο πρώτο μήνυμα, έτσι και η συνέχεια δεν χρειάζεται να αργήσει. Το επόμενο πρωί, για παράδειγμα, είναι μια καλή στιγμή, για να εμφανιστείς ξανά.

Γενικά, δεν χρειάζεται να απαντήσεις αμέσως στα μηνύματα της, αν είσαι απασχολημένος, αλλά αν δεν είσαι και αισθάνεσαι ότι θέλεις να επικοινωνήσετε, μην διστάσεις.

#4.  Φλερτ Μετά Την Πρώτη Γνωριμία Και Συχνότητα Των Μηνυμάτωνμηνυμα φλερτ

Ένα σημαντικό κομμάτι του φλερτ μέσω μηνυμάτων είναι η συχνότητα της επικοινωνίας.

Πρέπει να βρεις μια ισορροπία, γιατί πολλά μηνύματα μπορεί να την τρομάξουν ή να σε κάνουν να φανείς περίεργος ενώ αν δεν της στείλεις αρκετά συχνά, θα φανείς ξεκάρφωτος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σβήσει και η έλξη που ένιωθε για εσένα.

Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο να είσαι μετρημένος στα μηνύματα σου και να την αφήσεις να πάρει και εκείνη πρωτοβουλία και να σου στείλει, ώστε να είναι ξεκάθαρο προς τα πού οδεύει η κατάσταση.

#5. Δημιούργησε Σύνδεση Και Κανόνισε Το Ραντεβούραντεβου

Τα μηνύματα μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις το φλερτ και παρόλο που δεν προσφέρονται για συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε καλύτερα, συμβάλλουν στην δημιουργία εμπιστοσύνης και σύνδεσης.

Μερικά αστεία ή κάποια σχέδια για το επόμενο ραντεβού, θα βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε δεν ζήτησες τον αριθμό της για να κάνετε ατελείωτες συζητήσεις μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων, αλλά για να βρεθείτε ξανά.

Όταν λοιπόν συμφωνήσετε στο τι θα θέλατε να κάνετε, περιόρισε τα μηνύματα στα διαδικαστικά και κράτησε τις συζητήσεις για το ραντεβού.

#6. Φλερτ Και Γλυκόλογαφλερτ

Το φλερτ δεν είναι ασταμάτητα γλυκόλογα και κομπλιμέντα.

Στην πραγματικότητα το ακριβώς αντίθετο είναι που φέρνει αποτέλεσμα. Το φλερτ προχωρά όταν συζητάς κάποιο σοβαρό θέμα με έναν μη σοβαρό τρόπο, όταν δείχνεις περιορισμένο ενδιαφέρον, την πειράζεις και προβάλλεις αυτοπεποίθηση.

Αυτές οι αρχές πρέπει να περάσουν και στο φλερτ μέσω μηνυμάτων.

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται; Και ακόμα σημαντικότερο, πώς καταλαβαίνεις ότι έχει σταματήσει πια να ενδιαφέρεται. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις ο Χρήστος όχι απλά θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα αλλά θα εντοπίσει και τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις εάν συμβεί.

#7. Μην Είσαι Προφανήςφλερτ

Το φλερτ με μια γυναίκα θα πρέπει να την κάνει να σκέφτεται, αν πράγματι την φλερτάρεις ή όχι.

Αν είσαι απόλυτα ξεκάθαρος, τα πράγματα δεν είναι τόσο συναρπαστικά για εκείνη και η έλξη θα χαθεί.

Άφησε να υπάρχει στα μηνύματα σου μια ιδέα ενδιαφέροντος, χωρίς να το πεις ξεκάθαρα. Έτσι η καλύτερη της επιλογή, θα είναι να ανταποδώσει το φλερτ, ώστε να καταλάβει τι συμβαίνει.

#8. Φλερτ Και Χρόνος: Δείξε Ότι Ο Χρόνος Σου Αξίζειχρονος

Το φλερτ με μηνύματα μπορεί να βοηθήσει να κερδίσεις αρκετό χρόνο, όμως ο κύριος σκοπός σου είναι να κανονίσεις ένα ραντεβού με την γυναίκα.

Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί η γυναίκα να απαντά μονολεκτικά, κάτι που γενικά δείχνει έλλειψη ενδιαφέροντος.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο προσωπικός σου χρόνος έχει μεγάλη αξία και ότι δεν αξίζει να συνεχίζεις να της στέλνεις μακροσκελή μηνύματα, όταν εκείνη δεν απαντά.

Αν σε αγνοεί ή απαντά μονολεκτικά, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να σταματήσεις ξαφνικά να της στέλνεις.

Αυτό ίσως ακούγεται χειριστικό, όμως είναι ένας τρόπος να καταλάβεις, αν όντως υπάρχει από μέρους της ενδιαφέρον.

Αν μετά από μερικές ώρες απαντήσει, σημαίνει ότι υπάρχει τουλάχιστον κάποιο ενδιαφέρον.

Στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, θα μάθεις τα πάντα για τα κριτήρια στις σχέσεις.

#9. Διασκέδασέ Το

φλερτ

Όταν προχωράς το φλερτ σου μέσω μηνυμάτων, όπως και στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να το διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις την διαδικασία.

Αν δεν μπορείς να σκεφτείς τι να της γράψεις, πάρε τον χρόνο σου και στείλε κάποια άλλη στιγμή.

Ο χρυσός κανόνας είναι να το απολαμβάνεις και να περνάς όμορφα. Κάνε αστεία και δείξε την αυτοπεποίθηση σου και το φλερτ θα προχωρήσει μόνο του.

#10. Κάν’ Την Να Απαντήσει Άμεσα

θα απαντησει αμεσα

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε και πάλι ότι το πρώτο σου μήνυμα θα πρέπει να την κάνει να θέλει να απαντήσει.

Αυτό θα το επιτύχεις με ένα μήνυμα σύντομο, που θα της τραβήξει την προσοχή θα είναι αυθεντικό και θα της προκαλέσει συναισθήματα.

Παράλληλα πρέπει να παραμείνεις στην ασφαλή πλευρά, να μην είσαι εξ αρχής πολύ σεξουαλικός, για να μην φανείς περίεργος ή κοινωνικά αδέξιος.

Κάτι ξεχωριστό και ασυνήθιστο, θα της τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετά, ώστε να απαντήσει γρήγορα.

 #11. Η Εξάσκηση Θα Σε Κάνει Καλύτερομηνυμα

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και η απόκριση τους στο φλερτ σου, θα διαφέρει αρκετά.

Μετά από μερικά μηνύματα, θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι δουλεύει και τι όχι, καθώς και τι σε εκφράζει καλύτερα.

Πριν κλείσουμε το σημερινό άρθρο, δες το βίντεο του Θέμη για το πώς να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει εδώ.

Κλείνοντας, κάθε αλληλεπίδρασή σου πρέπει να εκλαμβάνεται ως μια ευκαιρία πρακτικής που θα σε βελτιώσει. Κανείς δεν γεννήθηκε ειδικός, όμως με την εμπειρία που θα αποκομίσεις, θα αρχίσουν να έρχονται και τα αποτελέσματα.

Οι επαφές μας με του ανθρώπους είναι μοναδικές περιπτώσεις από τις οποίες μπορούμε να μάθουμε κάτι καινούριο. Από τους κοινωνικούς μας κύκλους λοιπόν, μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση για τι τι είναι καλό να περιέχει ένα γραπτό μήνυμα ή τι εντύπωση ενδέχεται να προκαλέσει.

Ναι, ναι, από ένα απλό μήνυμα ενδέχεται να αλλάξεις ακόμα και τη ζωή σου!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το φλερτ δεν τελειώνει με το τέλος της βραδιάς, αλλά συνεχίζεται. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.