Πώς να Δημιουργήσεις Γρήγορα Οικειότητα με μια Γυναίκα

Την είδες, σου άρεσε, της μίλησες, τη γνώρισες, αλλά ήρθε η ώρα να αρχίσεις να χτίζεις οικειότητα και δεν ξέρεις πώς να το κάνεις. Μάθε περισσότερα!

Οικειότητα Με Μια Γυναίκα Που Σε Ενδιαφέρει

Η δημιουργία οικειότητας με μια γυναίκα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του φλερτ μεταξύ σας.

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι μπορεί να χτίσει οικειότητα, όταν βρει τα κοινά στοιχεία με την γυναίκα που του αρέσει.

Αυτό είναι όμως μόνο εν μέρει αληθινό. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχεις κοινά στοιχεία με κάποια γυναίκα, για να υπάρξει οικειότητα.

Η οικειότητα είναι κάτι που χτίζεται όταν βιώσεις παρεμφερείς συναισθηματικές εμπειρίες στην ζωή και όταν έχεις την διάθεση να δοκιμάσεις κάτι καινούριο μαζί με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

οικειότητα με μια γυναίκα

Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι άντρες στην προσπάθεια να δημιουργήσουν οικειότητα και σύνδεση με μια γυναίκα, σκέφτονται πώς θα την εντυπωσιάσουν και πώς θα πουν μια έξυπνη ατάκα.

Παρακάτω θα διαβάσεις τι μπορείς να κάνεις για να χτίσεις γρήγορα οικειότητα με μια γυναίκα που σου αρέσει.

Πριν διαβάσεις, όμως, μπορείς να παρακολουθήσεις ένα βίντεο για το πως μπορείς να φιλήσεις μια γυναίκα για πρώτη φορά εδώ.

#1. Χαλάρωσε

Είναι σημαντικό να είσαι χαλαρός, όταν φλερτάρεις. Μην κάνεις νευρικές κινήσεις και μην κοιτάς γύρω σου, σαν να το έχεις σκάσει από την φυλακή και σε κυνηγούν.

Φρόντισε να είσαι ήρεμος και άνετος, για να περάσεις αυτή την ηρεμία και στην γυναίκα.

Το παρακάτω βίντεο του Χρήστου είναι πολύ κατατοπιστικό και θα σε βοηθήσει να είσαι ήρεμος, όταν φλερτάρεις.

#2. Συζήτησε Θέματα Που Ξυπνούν Συναισθήματα Για Να Χτίσεις Οικειότητα

Δεν μπορείς να χτίσεις οικειότητα συνομιλώντας για καθημερινά θέματα, χωρίς ενδιαφέρον, όπως ο καιρός, τα νέα ή ακόμη χειρότερα η ανεργία και άλλα μίζερα θέματα.

Η συζήτηση με μια γυναίκα με την οποία θέλεις να χτίσεις οικειότητα πρέπει να έχει βάθος και να φέρνει στο προσκήνιο θετικά συναισθήματα.

Μιλήστε για όμορφες αναμνήσεις, όνειρα και στόχους για το μέλλον και ζήτησε να μάθεις περισσότερα για εκείνη, χωρίς να την κάνεις να αισθάνεται ότι της παίρνεις συνέντευξη.

#3. Μίλησε Της Σαν Να Υπάρχει ήδη Οικειότητα

Η νοοτροπία σου κατά την διάρκεια του φλερτ με μια γυναίκα παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί.

Θεώρησε ότι υπάρχει ήδη οικειότητα και μην αφήνεις την ανασφάλεια σου να σε κάνει να δείχνεις άτομο χαμηλής αξίας.

Πρώτα από όλα πρέπει να βρεις την αυτοεκτίμηση σου, να αισθάνεσαι ότι αξίζεις και ότι υπάρχει μεταξύ σας έλξη.

#4. Άκουσε Τι Έχει Να Σου Πει

Δεν αρκεί μόνο να κάνεις βαθιές και συναισθηματικές ερωτήσεις. Για να χτίσεις οικειότητα, θα χρειαστεί να δείξεις στην γυναίκα ότι ξέρεις να ακούς.

Μην την κριτικάρεις, μην την κρίνεις και μην την διακόπτεις συνέχεια. Όταν κάνεις μια ερώτηση, άκουσε την απάντηση και δείξε ότι την καταλαβαίνεις, όταν ολοκληρώσει.

#5. Μην Ξεχαστείς Με Την Συζήτηση

οικειότητα με μια γυναίκα

Η οικειότητα μπορεί να δημιουργηθεί σε ένα χρονικό διάστημα από 15 λεπτά έως 2 ώρες.

Μην το τραβήξεις περισσότερο, χωρίς να κλιμακώσεις την επαφή σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σε δει σαν έναν φίλο, για να λέει τα προβλήματα της.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, δείξε ποιες είναι οι προθέσεις σου και προχώρησε σταδιακά την αλληλεπίδραση.

#6. Μην Προσπαθείς Να Βρεις Κοινά Για Να Χτίσεις Οικειότητα

Εστίασε στο να μάθεις πράγματα για εκείνη, χωρίς να προσπαθείς να βρεις και να αναδείξεις τα κοινά στοιχεία μεταξύ σας.

Ασχολήσου, όπως είπαμε, με συναισθήματα και με αξίες που μπορεί να μοιράζεστε, ώστε να δημιουργήσεις οικειότητα με τον πιο γρήγορο τρόπο.

#7. Πες Την Αλήθεια

Η ειλικρίνεια χρειάζεται δύναμη, αυτοπεποίθηση και θέληση να πάρεις ένα ρίσκο. Αυτά είναι αρρενωπά χαρακτηριστικά που θα την τραβήξουν προς το μέρος σου.

Λέγοντας την αλήθεια και εκφράζοντας τις προθέσεις σου δείχνεις στην γυναίκα ότι διαθέτεις τα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη, που μπορεί να ακολουθήσει, και της δίνεις ακόμη την δυνατότητα να εκφραστεί με την σειρά της, κάτι που συμβάλλει στην δημιουργία οικειότητας.

#8. Να Είσαι Ανοικτός

Η οικειότητα μπορεί να δημιουργηθεί μόνο μεταξύ ανοιχτών ανθρώπων.

Το να είσαι ανοιχτός δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μιλάς ακατάπαυστα για τον εαυτό σου, αλλά να δείχνεις ενδιαφέρον και το κυριότερο, να έχεις ανοικτή γλώσσα του σώματος.

Κοίταξε την σταθερά στα μάτια, μην σταυρώνεις τα χέρια σου και κράτησε μια όρθια στάση που θα της δείχνει ότι είσαι πρόθυμος και ανοικτός για επικοινωνία.

#9. Δώσε Βάση Στην Τονικότητα

Κάτι που πρέπει να προσέξεις, μετά την γλώσσα του σώματος και την συζήτηση θεμάτων που ξυπνούν συναισθήματα είναι ο τρόπος που μιλάς.

Ο τόνος της φωνής σου, θα βοηθήσει στην δημιουργία οικειότητας, όταν μιλάς αργά και με φωνή βαθιά και όχι πολύ δυνατή.

Μπορείς να μάθεις πολλά σχετικά με την τονικότητα της φωνής, στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast  του Apla+Andrika.

#10. Οδήγησε Tην Κουβέντα

Αν βλέπεις μια γυναίκα ερωτικά, πρέπει αυτό να φαίνεται τόσο από τα λόγια, όσο και από τις πράξεις σου.

Η οικειότητα που θα δημιουργηθεί πρέπει να οδηγήσει στην σεξουαλική ένταση, αν δεν θέλεις να οδηγηθείς στην φιλική ζώνη.

Οδήγησε την κουβέντα εκεί που την θέλεις λοιπόν και ξεκαθάρισε με τον τρόπο σου τις προθέσεις σου.

#11. Τι Nα Μην Κάνεις

Τις περισσότερες φορές η οικειότητα έρχεται φυσικά, όσο εξελίσσεται μια κουβέντα.

Για τον λόγο αυτό μερικές φορές είναι σημαντικότερο να προσέξεις, ώστε να μην καταστρέψεις την οικειότητα που έχει δημιουργηθεί.

Μην την κρίνεις για αυτά που λέει, μην την διακόπτεις, μην κάνεις νευρικές κινήσεις και κράτησε τα πράγματα απλά, άνετα και ευχάριστα.

Δεν είναι πάντα εύκολο να χτίσεις οικειότητα με μια γυναίκα που σου αρέσει. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.